Colin McRae 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
Hjahhh...Jacek mindenféleképpen próbáld ki a RALLY CHAMP. XTREME-et ha még nemtetted..😊
Elkezdesz vele játszani,elborzadsz mert olyan idegesítõen arcade az egész és kilépõmenü ESC-el úgylátszik a fejlesztõknek luxus volt,mert az incs..be kell érned a célba hogy kiléphess,vagy alt+f4😊)))))
Skynet
Mellesleg Jacek valószínüsíthetõen azért nem válaszol,mert nincs olyan hülye ember aki egész nap minden percben ezelött a hülye fórum elött ül és irogat...Majdfogneked írni ha ittlesz.
Skynet
Salman fikázni lehet mert a fizikája a béka ülepe alatt van,kb akkora bukta a game mint a Need for Speed 1 után a 2😊)
De az hogy ps2-õn nem szebb mert a tv pixelgenerátor már élbõl hülyeség,mert a ps1 és a 2 is monitorra is köthetõ,azonkívül a felbontás nem minden...Vannak effektek amik a 128 bit jhijján a pc nemtud..😊
Volt már rá példá hogy ps2-rõl áthoztak játékot pc-re szinte konvertálással meg configgal...az eredméény: Ahhoz hogy olyan képet kapjunk mint ps2-õn még egy Ati 9700-as sem elég 2.4-es gépben mert kegyetlenül szaggat a játék ha belõjük a ps2-es effekteket😊) (Mgs2)

Szóval Colin fikázás ide vagy oda pc-n nemmutat fel semmit,ps2-õn legalább a grafika szép,és az arcadebuzik ellesznek vele.

Skynet
Jacek a kedvedé minnyá nyitok egy Rally Xtreme topicot😊)))
Arról még többet tudsz fikázni mint a colinról😉
Skynet
Ez a tv pixelgenerátor szöveg élbõl faxság...
Hogy hogy nézne ki jobban? Úgy hogy a ps2 128 bites gép a pc meg 64...
A felbontás nem minden😊)
Hameg plazmatv-n nézed akkor végképp nemlehet rá mit mondani..😊
Ps2-õn ez a stuff jóval szebb és ezzel nincs értelme vitába szállni.
gergou
Hogy nekunk nem jelenik meg 3 nap mulva az biztos, mint emlitettem egy topicban, vege egy idore a pcgameisonak( az indoklas abban a topicban)....

`Take a look to the sky just before you die`

3 nap mulva jelenik meg!!!!
Minden elõvásárlási oldal juni 13-at ír!!!!

Úgy legyen!
Jacek
termeszetesen lattam amikor megjelent

JuanG
kormánnyal mentem , egy jó öreg logic3-assal (no ffb)...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Jacek
en szetfikaztam a Colin3-at jogosan de az egyetlen kb jo resz benne az az auto kivulrol!
Hogy nezne mar ki jobban PS2-on a pixelgenerator TV-n ne rohogtess😊

Jacek
attol meg lehet mas jatekban is WRC

Jacek
ez azert lehet mert megnezted Ps2-on utanna meg a TNT2-el rohejes😊

Skynet
Mellesleg ugyanolyan arcade cuccos....Nemhogy a WRC-t hozták volna ki pc-re a szutyok colin helyett...az legalább rallygame..
Skynet
Mellesleg megin meghesszeltem ezt a "csodát😊" ps2-õn és ott az összkép sokkal jobb...Nemcsak a kocsi de még a táj is sokkal szebb...Az irányítás hasonló,bár a dual shock ott javítja a hatást..😊
Skynet
Mi 3 nap?
Már csak 3 nap😊)
JuanG
UK, stage1 : 3:04:92 😉

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

GSiZSolti
Igazad van, de én sajna már nem is bízok a fájnelben!

Kaki az egész!
Sajnos valahol igazad van.:😞
Sõt...
De én még nem adom fel.Bízok a finalban....😊
Van értelme????..Remélem....
DOGMAN
Háát én nem írom be csak egyszer , valami ritka szarrá kódolták az egykori kedvenc játékomat (CMR1)!!!

Az autó nem kanyarodik hanem a középpontja körül forog. Ez különösen alacsony sebességnél lehet nagyon szembeszökõ.
Rossz a tapadás számítása, nemjó a kerekek rugózásának számítása, háhhháá szánkó rulz!!!
A táj az valami szörnyû, lehet egy fa 3D-s és nem lapokból álló, de maga az összkép valami rettenetesen amatõr szintet üt meg.
Rossz textúrák, semmi árnyék, kisfelbontású a talaj szinte mindenhol, szarok a színek is.
Az autó maga az elég jól néz ki de kérem szépen, ilyen szarral mint ahogy az mozog, mit akarnak 2003-ban?
Force feedback rettenetes, utoljára ilyen szar az NFS6-ban láttam (gyorsan töröltem is)
A téli pályán az ablak belülrõl nézve havas, kívülrõl meg tök széraz, sõt, tiszta!!!
Áhhhh, nemistudom bazz akkorát csalódtam a shotok után hogy nem is igaz...
Nem fogom a kételkedõknek feltölteni , de ilyen fizikát már én is írtam hobbiból, sõt ilyen szintû ütközéskezelés, már szinte bármelyik free 3D engineben található.
Azt az ember letölti, elindítja a C++-t, a Borlandot, vagy a VB-t, generál egy tájat, netrõl leszedett fákkal bokrokkal, keres egy jó autómodellt, beleírja hogy ne essen át a talajon meg hogy ne mehessen át a kerítésen, azt már kész is a colin 3.

DOGMAN

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

GSiZSolti
Nem kell másolni semmit ha bemásoltad a desktopcrashfix tartalmát a könyvtárába!
De leírta lee86 , hogy õ még a patch bõl mit másolt be...
Elvileg elindul az elsõ javítás után is....
Áll.13-án jön a full!!
lee86
sõt! még a patch is elindult úgy, ha nem az egész zip tartalmát rakjuk a demóba, hanem csak a data\strings-be rakjuk be a csv fájlt..

¡Hala Madrid!

lee86
kösz a segítséget! mûködött!!!

¡Hala Madrid!

GSiZSolti
Rakd fel a sima demot és töltsd le ezt hozzá!
Ne patcheld, mert akkor nem fog menni!
( legalábbis nálam nem ment )

http://www.bhmotorsports.com/download/3103
lesz egy readme amiben le van írva hová kell bemásolni!

Jacek
nem nyilt a fejlesztes barki csinalhat hozza barmit😊)

mohus
Martin extends lead

Estonian Markko Martin extended his lead in the second day of the 50th Acropolis Rally on Saturday with Spain's Carlos Sainz just under one minute behind in second place. The third leg begins on Sunday at 08:28 CET LIVE on eurosport.com!

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ja de
RACER...nemtom miert irtam racinget😊késõ volt

1 emberke dolgozik rajta😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
elfelejtett bekanyarodni😊))bezugott az árokba...aztán ott sírdogált a kocsi felett

Sainz rulez😊

lee86
hello!
fölraktam a demót, és hozzá a demo-patchet is és elindítottam a játékot. Aztán bejön a demó fõképernyõje, amin szembõl van egy Ford Focus, benne a pilótákkal és valami olyasmi felirattal, amiben elmeséli azt, hogy ez nem tükrözi majd a teljes verió minõségét, v valami ilyesmi...És itt valahogy leakad az egész game. Tehát se enterre, se space-re, se semmire nem reagál, csak egy RESET gombra, de ezzel nem próbálhattam ki a játékot.
Tehát van erre valamilyen megoldás, vagy akkor ez a játék (legalábbis a demo) kimarad az életembõl? Tudom, hogy ramaty a játék, de azér mégis kíváncsi lennék rá én is...
köszönöm
;-)

¡Hala Madrid!

GSiZSolti
Loeb már tegnap kiesett.....az elsõ gyorson.....
ÁjjLe BoBBi
nem Racer ? asszem van egy ilyen nevû gamma ami "készülget" csak nemtom mivan már vele

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jacek
ott meg sokan kiesnek😄

mohus
én más rallyt favorizálok, bár megvan a Colin3 régóta...van nála jobb és full licence-szelt, eredeti kocsi, hangok, pályák stb és WRC hangulat stage-ek idõk szervíz, eredeti WRC videók, eredeti IMMARSAT-ot megszégyenítõ visszajátszások

PS2-n a CM3 pályamegvalósítása közelébe sem jön a WRC2-höz és így egy szimpla arcade rallyjáték marad...nincs benne semmi igazán megfogó a kocsitörésen és a vizes/havas szélvédõn kívül. mivel PC-n nincs más új...marad ez és ennek is örülni kell, de azért az nem erény, hogy csak éppen jobb mint a CM2

JA és
Acropolis rallyn kiesett Gronholm hehe😊

JuanG
Ti mennyi idõ alatt mentek a UK stage-en? Az én legjobb idõm: 3:08:05 ... Amúgy miután 40-szer végigmentem rajta, egészen megszoktam az autó fizikáját, jóval jobb mint a CMR2-é...Alapvetõ baj a grafikával, illetve az általa keltett pályaszakasz mínõségével van. Hogy félreértés ne essék nekem is a kedvenceim a Rally Trophy, Rally Masters, Rally Ch. 2000 (óóó... azok a 30-40 km-es szakaszok...), CMR1.

Alexease
Es aki kiakarja magat probalni, egy "amator" rallyn, es meg felaldozhato autoja is van (), annak itt egy link. Lehet jelentkezni😊)
Frici Rallye
(A harmadik hir - elvileg...)
mohus
hétvégen Acropolis rally Görögországból....Eurosport

mohus
"PLEASE segitsetek igy 5 másospercel roszabb idõket megyek mint bill-el"

nekem is így volt a gt3-nál....
meg kell szokni,
utána most kormánnyal megyek már jobb idõket, mint banánnal

Alexease
De nem lesz benne belso nezet valoszinuleg😞(((( Vagyis, a keszitoket honapokig cseszegettem, hogy lesz-e belsonezet, fizika, tores. Aztan, nagynehezen valaszoltak, hogy igen, de gyorsan kiemelte a neki fontosabbat, hogy csucs visszajatszas lesz (nem erdekel...).
Valszeg a belso nezetnel, a motorhaztetore gondolt😞(( Ez inkabb a MS Rally-t akarka lenyomni, szerintem.
De remelem tevedek egy alatot, es lesz normalis belso, fasza fizka stb.
ibronk
Amit Toya emlitett 😊

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Ja ez egy Xpand Rally video

ibronk
Itt a Colinverõ:
http://www.hardwired.hu/dl.hw?id=1483&dl=1

mohus
jólvanna hiszek neked😊

Breki33
sziasztok vettem tegnap Sidewinder kormányt

DE mivel ez életem elsõ kormánya a kalibrálást nem egészem értem
tudnátok segiteni hogyan a legcélszerûbb beállitani.

Azt értem, hogy hogy mozgok a három csucska között nyillal és shhift-el allitom a deadzone-t
de pl mi konkrétan a 3. csuszka és hová érdemes állitani az értékeket mindháromnál?

PLEASE segitsetek igy 5 másospercel roszabb idõket megyek mint bill-el
Jacek
es majdnem gyari a festese😄DDDDDDDDD

Alexease
Akinek kell egy Mitsubishi ehez a remekbe szabott jatekhoz, az innen rogton huzhatja is: http://www.bhmotorsports.com/file/3131
Es utana, mar egy masik szinu autoval szankazhat vegig a plyakon😄DD
Jacek
aaaaaaaa a videon replayben rangad de ez minimalisan latszik ha a demot nezed de a frapstol negyon folerosodik.

DE JATEK KOZBEN NEM RANGAT!!!!!!!!😄DD

mohus
Racing...PC

mohus
gyerekek ez a racer nagyon faján néz ki!!!!!!

a Nissan Z-nek végre Nissan Z kinézete van...és a tükrözõdések is ott vannak

mohus
1 ember van csak a gáton...

meglesem