2926
Colin McRae 3
  • Skynet
    azmeg hogy nincs belsőnézet leszarom szgépen úgyis érezhetetlen úgy az egész vezetés mer csal előre látsz oldalra kakukk van..
  • Skynet
    Jacek ez a bármit állítasz látszik a kocsin a GT 2-ben is jelen volt már..:)
    De nemunjátok még??? Tény a játék nem szimulátor,de nemis arcade...a kettő között van...
  • mohus
    GT3 nagy játék, imádom, csak sajna nem szimulátor...

banánnal valóban nem....

a törésen és a "hatalmas falnakcsapódás-bénán" kívül, minden benne van a vezetési élményhez...freak kormányelrántása és a driftelés is rendesen...én megvédem a GT3-at ha retyózzák...ez nem burnout 2
  • Skynet
    nem szimu de nemis arcade:)))
  • Jacek
    jobban jatnal pedig megnezned:)) mar a beallito menuben is butan neznel barmit allitasz latszik az auton:D

De mondok jobbat a gumi nyomast meg lehet allapitani menetkozben:)))) ez jo sok jatekban van:)) ugyanis latszik a gumi nyomorgatasa menet kozben fekezesnel kanyarban:D
  • Blasta
    Sajna én azzal soha nem....
  • Blasta
    Semmire! :-)
    Titok! :-)
    Nincs értelme! :-)
    Felejtsd el! :-)
  • mohus
    én pedig egy szimulátort sem láttam a GPL en kivul
  • mohus
    ""elindul azt már nem nagyon fogod meg, csúsztatni pedig tuti nem fogod :-)"

"...de szerinte lehet csúsztatni, a GT3-ban látta....
    :-DDDDDDDDDDD"

ezt most kire érted vagy mi értelme?
  • Blasta
    GT3 nagy játék, imádom, csak sajna nem szimulátor...
    Mit nem lehet ezen felfogni?
    Vagy nem ez a téma tárgya?
  • mohus
    nem én retyoztam le a gt3-at
  • Blasta
    Nyomtam, sorry.
  • Blasta
    Jahát ha láma vagy arról nem a játék tehet...
    Én is XP alatt nyomom...
  • Blasta
    "elindul azt már nem nagyon fogod meg, csúsztatni pedig tuti nem fogod :-)"

...de szerinte lehet csúsztatni, a GT3-ban látta....
    :-DDDDDDDDDDD
  • mohus
    letültottem...

az install után (XP) ablakban keresett valami data könytárat...anyad...uninstall a video megbízhatóbb...megnézem és kész...
    alex is nyomott nekem kerékforgásos GTR vidinyot...
  • Blasta
    Egyéni szocproblem!
    Ha érdekel nézd meg a játékot, ne videók alapján fikázz....
    Másrészt meg ne hasonlíts egy 20%-os játékot, amin max 2-3 ember dolgozik olyan játékokhoz, amiket megacégek fejlesztenek ki....
  • Toya
    Amiket leírtál csak látványosságok (izzó keréktárcsa, stb) plussz ezek egy része benne van a Nascarban, a GPL-ben és a Viper Racingben biztosan, de szerintem a LFS-ben is.
    Egy szimulátornál nem ez a fő jellemzőjük.
    Te játszol a GT-vel, mi pedig mással ettől még mind a kettő lehet jó.
    Számomra szimulátor a Grand Prix Legends, a Papy Nascar sorozat és a LFS - ettől lehet még jó lehet a GT is, hiszen teljesen mást nyújt (sok autó, sok pálya, szép grafika).

Nekem nagyon tetszett a GT drift movie, halálosan élveztem.

Amúgy a Nascarból nem fogsz kapni drift videót, mivel egy 1600 kg-os 750 lóerős autó ha elindul azt már nem nagyon fogod meg, csúsztatni pedig tuti nem fogod :-)
  • mohus
    sajnos, amit én láttam azon tejfölösdobozok voltak...irreális repkedéssel, hatalmas lagokkal és csak 6 árva autóval a 20 helyett

a pixelektol nem lattam a kerekeket...320*240
  • Blasta
    Lökjön a tököm neked videót!
    Töltsd le, rakd fel! Egyebet nem tudok mondani! :-)
    (miért nem lehet elhinni, én nem értem. Nem hazudunk....)
  • mohus
    akkor te lokd azt a videot:)
  • Blasta
    Amúgy ezek télleg benne vannak, még jóval több is, a fékizzás viszont egy szimpla grafikai plussz, semmi köze a szimulációhoz....
  • mohus
    be hát:)

"Nascart meg nem tudom honnan szedted"
    a nascar topicbol....

vagy az assistant cuccok mire jok? nem arra hogy sikeruljon bevenni a kanyart?

"500mb lenne a video sok helyre fol tudnam rakni:))))))"

darabold fel:elég nekem 2 perc, csak lássak a pixelektol

"20% tartunk:) "
    most akarok PC-n élethű gammát nem a gt5 megjelenésére...
  • Blasta
    Figy,m miért nem rakod fel a gémet és nézed meg mennyire reális a szimuláció???
    Nem értem minek rajon fel más neked videót? Töltsd le, nézd meg.
  • Jacek
    bevagy rugva?:DDDDDDDDDDDD
    ezek benne vannak mind a fek izzason kivul! 20% tartunk:) azert 320x200 mert ha nagy felbontas lenne 500mb lenne a video sok helyre fol tudnam rakni:))))))

Nascart meg nem tudom honnan szedted de kerdezd meg AjjLe BoBBit mi tortent vele az elso eles nascar versenyen:))
  • mohus
    hát ja...persze...igen..biztos
    ha nissan, akkor ilyet..

mondjuk a GTA-ban elmegy..de halál felesleges, mert a játék másról szól...szólt, mivel már a VC is kijött 8 hónapja...elfeledtük szép volt jó volt, nagy volt jó szólt:)jöhet a következő rockstar gamma
  • mohus
    "Mohus hagyjal mar azzzal a videoval:DDDDDDD ki ne talald mar hogy szimulator a GT3 ezt mar megbeszeltuk parszor:)"

hát...nyomhatod az LFS videot...(de ne 320*240-ben mint multkor, mert ugye te mindent 1600*1280-ban nyomsz)..lehet 3 perces is..csak látszódjon a fék izzás, kerék fel le mozgás, kocsielőrebillenés fékezéskor meg ilyenek, mert ezek "alap" dolgok egy szimben nem?

és kérek rá két verdát...ahogy a kanyarban egyszerre dobják ki a seggüket és a kormáynnal variál...és füstőljön mint a menkü:)jó munkát...

nascarból is jöhet:) de kapcsold ki a segítségeket, mert akkor magától megy a verda...ja hogy ez sem a szimekre jellemző, mindegy majd a patch segít...
  • KG21
    Mi nem tetszik rajta? sztem sokkal jobb, mint a GT3-ban:DDDD
  • mohus
    hát mit is mondjak:) csak a feliratokból ismertem rá meg a színéből
  • Skynet
    ? Grafika?? Az?? :)))))))

• Skynet
    Kocsó aztat honnan vetted hogy azalatt nemmegy?:)))
  • Skynet
    surne kérdésed utóbbi részét úgymint boltban megvenni vegyük úgy hogy nem is láttam...Há nooooooooormális?:))))
  • Jacek
    Dikkma csak ami megerdemli szigorun csak az:)
  • Jacek
    :DDD nem
  • [HUN]T-Rex
    A Véglegesnek is olyan fos a fizikája mint a demónak? Én kipróbáltam a demót patchel is meg anélkül is, mind a 2-vel egy szánkószimulátor! Colin 2 rulez!
  • Dikkma
    De minden játékból megbukni? :D Nem csak itt megy ez.
  • Rodriguez
    Azt én értem, de már olvasom egy ideje itt az épületes kritikáidat, és szerintem már mindenki tökéletesen ismeri az álláspontodat.
    Szerintem te valami bukott bétateszter lehetsz, azt most elhatároztad, hogy bosszút állsz a fejlesztőkön.
  • Jacek
    ez is egy hobbi:) en legalabb a valosagot irom en nem fenyezek egy vecekagylot:)
  • Alexease
    :DDDDDDDDDD
  • Rodriguez
    Neked fizet ezért valaki, hogy itt fikázol??
  • Kocsó
    Hi All!

Tudom, hogy én irtam, hogy nem megy a CMR 3 ACE Mega Codec Pack alatt de basszus... én nem tudom leszedni
    Valakinek valami 5let hogy hogyan tudom?
    Próbáltam már Proframok eltávolitás meg RegCleaner de akkor sem akar elindulni
    QRVA anyját....