2926
Colin McRae 3
-
#1568 nem tudom en nem szedtem meg le:)) de lekel sajnos:))) mert akkor tudok csak fikzni:D -
#1566 nincs
nullaerteku
fos
hugy
:D -
#1564 Jó ez, vagy olyan gagyesz, mint a demo volt? :( -
#1563 Nincs benne multiplayer!!!!!!!! Csak osztott kepernyo. -
#1562 lehet hogy osztott van benne azt is elfelejtettek hogy ez mar nem PS2:DDDDDDDDDD -
#1561 Más....
Tudja valaki, hogy hol van ebben a multiplayer?
Mert nem sikerül LAN-on belőni :((( -
#1560 Hi
OK, megbeszélhetjük. Holnap este 8-kor Rio-ban?
Petőfi hid budai hidfő :)))
Én ott leszek, mert dolgozom... -
#1559 1. cd, 27-es rarnál tartok. Van még. :/ -
#1558 Alexease hófehérkét felélesztette...:DDDD -
#1557 vagy mint szarnak a pofon:) -
#1556 Lehet, hogy az eredeti Demo, patch nelkuli resze van benne, es majd jon nemsoka' egy kover patch ehez is:)))
Bar, mint a halottnak a csok...
-
#1555 mihez?? 1\1.5 evel ezelott igen jo graf lett volna mostmar kicsit gagyi:)
Ilyen szar fakat a CS-ben latni:) -
madvi #1554 Ennyire gagyi a game? El sem akarom hinni...Nem csak brutál vas kell hozzá? -
#1553 na ha lecsorog, majd en megnezem:-))) -
#1549 Mire vagy kiváncsi? -
#1548 Az előző a #1538-ra válasz -
#1547 Hi
Van fenn neked ACE Mga Codec Pack? Mert ha igen, akkor szedd le és menni fog.
(tapasztalat) -
#1546 kösz a választ mindenkinek... -
JediKnight #1543 Grafika - az alábbi konfig nem alkamas a tesztelésére, de elmegy még igy is...
Hang - nekem nagy csalódás föleg, a Focus hangja idegesítő :(
Irányítás : bill.-ről baromi nehéz, habár autóként változik, FFB. kormánnyal nem próbáltam
Fizika : véleményem laikusként - nem az igazi :(
Törés, egyébb : viszonylag jó, nekem az a kedvencem amikor 3-4 frontális kőfalazás után, a navigátorom beájul :)
Összhatás : 6/10 (izlések és pofonok) -
JediKnight #1540 Hasonló konfigon ment nálam is, mondjuk a VGA gyengébb :(
Amd 2000+, 512 MB. Samsung DDR, Inno GF2 MX 400 64MB. + Detonator 43.45, JetWay Polaris Mobo, WinXp + SP1., DX9...az viszont igaz, hogy csak 640*480-ban min. graf. beállításokkal nem akadozik :( -
#1539 ha valaminek d3d9 baja van akkor oda dx 9 kell ugyi?:) -
#1537 via_ mala ha megnézed miket rippeltek ki a matrixból...ami nagy volt...Videók,hangok...Namost ennek a játéknak jóval kisebb százalékát teszi ki a hang és a videó..:)))
Tehát a rip egyáltalán nem biztos...amúgyis hülyeség rip-el játszani...fogod leszeded isoban és ha nincs írod bevágod cdemulálóba...Gyorabb is lesz,nemlesz bugdömping és nem 2 óra az install:))) -
JediKnight #1536 demo nem volt fent, de ez megy rendesen... -
#1534 Az Enter the Matrix 6 CD-s volt, az ISO 4 CD-s, és megcsinálták egy kb 1.2 G ripbe is, úgyhogy simán lesz ebből is rip. Ez az egy, ami miatt nem aggódok ... -
JediKnight #1533 Müxik rendesen, és tényleg nincs crack :
Install Notes:
1) Unrar with WinRAR.
2) Burn the .cue and .bin with Nero Burning Rom software.
3) Install the game.
4) And then play :)
-
#1531 warezcenteren ügyködsz?
Mer ott megy haver onnan szedi éppen.. -
#1530 na megy ez a köcsög -
#1529 kaptam egy 6 számjegyű kódot de nem megy!!!!!!!! -
#1528 nem mondasz igazat mert le van irva:))) az a szam amit kaptal az a nev es az a pass is!!!!! -
#1527 nemtom sms-nél a felhasználónév: 36 mobilszolgáltatószáma(20-30-70) utánna a telefonszámod az egész egyben...
a jelszó meg 8 számjegy..:) -
#1526 de figy má megkaptam a kódot 23al kezdődik a végét elég ha én tudom felhasználónévnek próbáltam már írni a sajátszámomat 0630szám,
30szám, szám, de egyik sem müxött próbáltama kódot használni felhasználónévnek nem ment végül próbálkoztam azt a számot is felhasználónévnek használni amit elkellet küldeni az sem ment szal áruld már el hogy mi a pass mi a user ja régen nem ilyen vot ez a szolgáltatás leírták hogy mi a jelszeves meg a passod azt lehetett tölteni sokkal joebb vot -
#1525 ??
Ha elküldöd az sms-t és benyomod a jelszót akkor látnod kéne és lekéne tudnod szedni a cuccot...
Ha nem tudod két lehetőség van: a, aki csinálta az smswebes részt kamuzott b,az smsweb törölte a cuccot de ez ritkább...
warezcenternél eddig egyikel sem találkoztam simán müxik nálluk a dolog.. -
#1524 na jó ne küldjetek smst egy nagy kamu szar lehúzták keményen a pénzt a telefonomról és baszik működi mert egy 404es hibával elküld a picsába -
#1523 And5 célszerű sms-t választani:))
Én próbáztam hívni matávról,bemonta hogy a telefonszolgáltatóm nem kapcsolhassa ezt a számot mer nem támogassa vagy mi....Hívtam mobilról ottmeg: a rendszer adminisztrációs okokból nem elérhető...
Régen sms-t küttem az megbízható alig 1 perc és jön vissza a jelszav:) -
#1522 hogy a kibaszott kurva picsa életbe kell aktiválni ezt a buzi warezcenteres szart a faszom ki van hogy normálisan nem tudják leírnia kurva életbe a telefonom ilyen nem használatos szám üzenettel elküld a apicsába a faszom ki van vááááá -
#1521 Nekem fizetnek érte szóval kell:))))))
-
#1519 Breki: mégnemtom mondom most szedem..:)
csak közbe jön a halálos iramban 2 is lefelé és annak nagyobb speedet engedek mer kicsit sokkaljobban érdekel:) -
#1517 vagyishogy volte rajtam kívül olyan barom hogy leszeggye felinstallálja röhögjön,uninstallálja és törölje a 3 cd-t?? Nemtom:))) -
#1515 sumi bazz:)
Az elite hubon fennvan jópár embőcnél már főleg lanosoknál is:)))
a hub címe: elite-hub.no-ip.com
Lehet tömvevan ilyenkor mindig ujra kell próbázni gyorsan...10-15 próba után csakbeenged mer sok a user és minden pillanatban ki-be lépkednek:)
megosztási limit 10 giga!!! -
JediKnight #1514 nm.