2926
Colin McRae 3
  • Jacek
    nem tudom en nem szedtem meg le:)) de lekel sajnos:))) mert akkor tudok csak fikzni:D
  • Jacek
    nincs
    nullaerteku
    fos
    hugy
    :D
  • a.carkey
    Jó ez, vagy olyan gagyesz, mint a demo volt? :(
  • Alexease
    Nincs benne multiplayer!!!!!!!! Csak osztott kepernyo.
  • Jacek
    lehet hogy osztott van benne azt is elfelejtettek hogy ez mar nem PS2:DDDDDDDDDD
  • Kocsó
    Más....
    Tudja valaki, hogy hol van ebben a multiplayer?
    Mert nem sikerül LAN-on belőni :(((
  • Kocsó
    Hi

OK, megbeszélhetjük. Holnap este 8-kor Rio-ban?
    Petőfi hid budai hidfő :)))
    Én ott leszek, mert dolgozom...
  • Jano
    1. cd, 27-es rarnál tartok. Van még. :/
  • Skynet
    Alexease hófehérkét felélesztette...:DDDD
  • Jacek
    vagy mint szarnak a pofon:)
  • Alexease
    Lehet, hogy az eredeti Demo, patch nelkuli resze van benne, es majd jon nemsoka' egy kover patch ehez is:)))

Bar, mint a halottnak a csok...

• Jacek
    mihez?? 1\1.5 evel ezelott igen jo graf lett volna mostmar kicsit gagyi:)
    Ilyen szar fakat a CS-ben latni:)
  • madvi
    Ennyire gagyi a game? El sem akarom hinni...Nem csak brutál vas kell hozzá?
  • WiZZaRD
    na ha lecsorog, majd en megnezem:-)))
  • Kocsó
    Mire vagy kiváncsi?
  • Kocsó
    Az előző a #1538-ra válasz
  • Kocsó
    Hi

Van fenn neked ACE Mga Codec Pack? Mert ha igen, akkor szedd le és menni fog.
    (tapasztalat)
  • CSOCSO
    kösz a választ mindenkinek...
  • JediKnight
    Grafika - az alábbi konfig nem alkamas a tesztelésére, de elmegy még igy is...
    Hang - nekem nagy csalódás föleg, a Focus hangja idegesítő :(
    Irányítás : bill.-ről baromi nehéz, habár autóként változik, FFB. kormánnyal nem próbáltam
    Fizika : véleményem laikusként - nem az igazi :(
    Törés, egyébb : viszonylag jó, nekem az a kedvencem amikor 3-4 frontális kőfalazás után, a navigátorom beájul :)
    Összhatás : 6/10 (izlések és pofonok)
  • JediKnight
    Hasonló konfigon ment nálam is, mondjuk a VGA gyengébb :(
    Amd 2000+, 512 MB. Samsung DDR, Inno GF2 MX 400 64MB. + Detonator 43.45, JetWay Polaris Mobo, WinXp + SP1., DX9...az viszont igaz, hogy csak 640*480-ban min. graf. beállításokkal nem akadozik :(
  • CSOCSO
    ha valaminek d3d9 baja van akkor oda dx 9 kell ugyi?:)
  • Skynet
    via_ mala ha megnézed miket rippeltek ki a matrixból...ami nagy volt...Videók,hangok...Namost ennek a játéknak jóval kisebb százalékát teszi ki a hang és a videó..:)))
    Tehát a rip egyáltalán nem biztos...amúgyis hülyeség rip-el játszani...fogod leszeded isoban és ha nincs írod bevágod cdemulálóba...Gyorabb is lesz,nemlesz bugdömping és nem 2 óra az install:)))
  • JediKnight
    demo nem volt fent, de ez megy rendesen...
  • via_mala
    Az Enter the Matrix 6 CD-s volt, az ISO 4 CD-s, és megcsinálták egy kb 1.2 G ripbe is, úgyhogy simán lesz ebből is rip. Ez az egy, ami miatt nem aggódok ...
  • JediKnight
    Müxik rendesen, és tényleg nincs crack :

Install Notes:
    1) Unrar with WinRAR.
    2) Burn the .cue and .bin with Nero Burning Rom software.
    3) Install the game.
    4) And then play :)

• Skynet
    warezcenteren ügyködsz?
    Mer ott megy haver onnan szedi éppen..
  • And5
    na megy ez a köcsög
  • And5
    kaptam egy 6 számjegyű kódot de nem megy!!!!!!!!
  • Jacek
    nem mondasz igazat mert le van irva:))) az a szam amit kaptal az a nev es az a pass is!!!!!
  • Skynet
    nemtom sms-nél a felhasználónév: 36 mobilszolgáltatószáma(20-30-70) utánna a telefonszámod az egész egyben...
    a jelszó meg 8 számjegy..:)
  • And5
    de figy má megkaptam a kódot 23al kezdődik a végét elég ha én tudom felhasználónévnek próbáltam már írni a sajátszámomat 0630szám,
    30szám, szám, de egyik sem müxött próbáltama kódot használni felhasználónévnek nem ment végül próbálkoztam azt a számot is felhasználónévnek használni amit elkellet küldeni az sem ment szal áruld már el hogy mi a pass mi a user ja régen nem ilyen vot ez a szolgáltatás leírták hogy mi a jelszeves meg a passod azt lehetett tölteni sokkal joebb vot
  • Skynet
    ??
    Ha elküldöd az sms-t és benyomod a jelszót akkor látnod kéne és lekéne tudnod szedni a cuccot...
    Ha nem tudod két lehetőség van: a, aki csinálta az smswebes részt kamuzott b,az smsweb törölte a cuccot de ez ritkább...

warezcenternél eddig egyikel sem találkoztam simán müxik nálluk a dolog..
  • And5
    na jó ne küldjetek smst egy nagy kamu szar lehúzták keményen a pénzt a telefonomról és baszik működi mert egy 404es hibával elküld a picsába
  • Skynet
    And5 célszerű sms-t választani:))
    Én próbáztam hívni matávról,bemonta hogy a telefonszolgáltatóm nem kapcsolhassa ezt a számot mer nem támogassa vagy mi....Hívtam mobilról ottmeg: a rendszer adminisztrációs okokból nem elérhető...
    Régen sms-t küttem az megbízható alig 1 perc és jön vissza a jelszav:)
  • And5
    hogy a kibaszott kurva picsa életbe kell aktiválni ezt a buzi warezcenteres szart a faszom ki van hogy normálisan nem tudják leírnia kurva életbe a telefonom ilyen nem használatos szám üzenettel elküld a apicsába a faszom ki van vááááá
  • Skynet
    Nekem fizetnek érte szóval kell:))))))
  • Skynet
    Breki: mégnemtom mondom most szedem..:)
    csak közbe jön a halálos iramban 2 is lefelé és annak nagyobb speedet engedek mer kicsit sokkaljobban érdekel:)
  • Skynet
    vagyishogy volte rajtam kívül olyan barom hogy leszeggye felinstallálja röhögjön,uninstallálja és törölje a 3 cd-t?? Nemtom:)))
  • Skynet
    sumi bazz:)
    Az elite hubon fennvan jópár embőcnél már főleg lanosoknál is:)))
    a hub címe: elite-hub.no-ip.com

Lehet tömvevan ilyenkor mindig ujra kell próbázni gyorsan...10-15 próba után csakbeenged mer sok a user és minden pillanatban ki-be lépkednek:)

megosztási limit 10 giga!!!
  • JediKnight
    nm.