Colin McRae 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
válaszolj már neki, hadd tudjuk le örökre 😊

Riszpekk

Jacek
ne tanacsokat osztogass hanem valaszolj!! vagy a haverok nem veszik fol eppen a telefont???😄DDD

Jacek
ara valaszoljal amit kerdeztem? vagy nem tudod???

Jacek
egyik ebben jobb masik abban!! nem a grafika fog unti a HL2-ben hanem ugy az egesz egyben!!!! graf\MI\fizika!

Jacek
de ha ekkor amajer vagy ird mar le mi tortenik ha beraksz abbol a kartyabol egyet a gepbe es egy ujabb verziojunak a lemezet rakod be????

Jacek
minek??? vagy te nem tudod? vagy mi???

Skynet
Mosmia lol???
Mennyé be a Doom 3 topicba és ha ott aszondod hogy Doom 3 szebb még azokis beloloznak neked😊
Jacek
pont egy unreg okornek fogok bizonygatni😊)))

Jacek
lol

Jacek
lol

Skynet
Más a játék más a motor de a Hl2 sokkal több poligonból épít fel mindent jóval nagyobb technikát használ és úgy ahogy van ha kijön pc-re a legbrutálisabb motor az övé..😊
Grafikára a legütõsebb
Jacek
erdekes mintha a kartyara valaszoltam volna csak azon atsiklottal konzolos IQ fighter baratom!!

Jacek
erdekes amikor valamivel besultel kemenyen!!! akkor kitalalsz valami uber okossagot!!!!!

Jacek
ja te meg ilyet nem lattal egy tesco szatyorba bele fer mennyire nevetseges vagy!

Jacek
ok akkor ki a vadparaszt szerencsetlen?😄DD

Jacek
teljesen mas technologia😊)

Jacek
aha gombaszedo 1 gombaszedo 2 gombaszedo 3 ez a sok jatek PS2-re nalam nem jatek a Harry Potter Lego Cretators pl. hetente jottek a PS2-es ISO-k aztn szoltam koszi eleg volt😊

Skynet
Salman jóvammá😊)
Látni bármiylen ember aki elmegy egy sony bolt elött vagy media marktba megy vagy pólusba vagy bármilyen nagy helyre láthatta mer kivan baxva a ps2 a colin3-al mindenhova😊
Jacek
lol akkor neked is mond valamit az hogy olyan nevumkartya mar commodeore 64-hez is volt!

Skynet
Jacek faxtnem...Sokkal több poligon,stb...Nézd már meg a félórás e3 videót légyszi és utánna nyilatkozzá.....Grafikában a Hl2 rommá ver mindent és ezt elismerte eddig mindenki...😊
Skynet
Jacek ok már értem...
Csak ps2-re baromisok a befutó jó játék havonta jóval több mint pc-re...
Könnyebb fixált hardware-re dolgozni mint pc-re....ezért gyorsabban és több jó cucc megy rá ki😊
Jacek
a grafikx nem durvabb

Jacek
persze 1-1.5 eve adtam el az utolsot!! a CM30at mar haver hozta at es ugy neztem meg!!

Skynet
Amúgymeg a Half Life 2 meg pc-re jelenik meg elõször utánna gyüvik ps2-re is...És az kicsit durvább grafival rendelkezik a Doom 3-nál..😊)
Ismét ennyit a nembírásról..
Jacek
ha nem lennenek exklusive jatekai a PS2-nek , pl GT sorozat!
fele annyi PS2 adtak volna el!!

Jacek
😄DDD hihihi ekkora vadparasztot is regen lattam😊

Skynet
Jacek téllleg nemvágom mer a ragzás niccs a helyén..
a mindjart után totál értelmetlen...He??
Jacek
de ha nem hiszed nalam itt a szekrenyben van 200-300PS2-es game es vagy 1000PS1😄D

Skynet
Mellesleg a Doom 3 alapból pc-re készül és amíg arra nincs kész addig se xbox se ps2 verzió nemkészül,ezért egyáltalán nembiztos hogy nem lesz..😊
Jacek
tudod te mit irtam csak egyszeruen nem tudsz valaszolni ra elhiszem mert ez az igazsag😄DDDD

Skynet
Salman nehezebb kérdésed nemolt???😊
Jacek
hagyjal mar a hulyesegeidel majd itt bizonygatom neked mi ???? szamlat ne kuldjem el????

Skynet
Jcek utóbbi szöveged fordítsd le magyarra plz😊))
Jacek
te szserencsetlen ha nem lenne exklusiv a GT sorozat meg egy par jatek mindjart az 1\3-a PS2 adnak el😊

Skynet
Jacek áruld már el nekem hogy szerinted mitõl lenne jobb egy 64 bites gép egy 128-asnál??😊)))
Skynet
Mer pc-n van Gran Turismo 3 nem?😊)))
Jacek
lol lattam te ezt elhiszed😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Skynet
Jacek akkor teis utánnaolvashatsz monnyuk a Final Fantasy 10-re mert többhelyen is írták hogy Pc-re nemjönki mert szintúgy képtelen rá😊)))
Mégvalami?
Jacek
valoban en majdnem olyan grafikaval jatszom PC GT3 szebb igen csak szimulatorral nem arcade retyoval plussz 30 auto megy egyszerre nem 6😄DDDDDD

Jacek
olvass utanna mert nem jon ki mert nem kepes ra!!

Jacek
latom benne vagy a konzolban rendesen akkor tudhatnad mekkora szopas volt az elso generacios PS2-on a masolt dolkok futtatasa!!
Az fel sem merult benned hogy volt 1db azt eladtam es vettem egy ujabb generaciost😊))

Skynet
Pc grafikára még mindig nemjobb és ezen értelmetlen vitatkozni...
Van ami jobb van ami nem...De pc-n még mindig nemláttam olyan szintü grafikát mint amit a GT3 vagy a 4 mutat fel😊))
Jacek
Hülyeség olyanon vitatkozni hogy egy 64 bites pc lenyom egy 128 bites konzolt...semmi értelme..

ezt gondold at mgegyszer mert akkora baromsag hogy csak na😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Tekken TAG hogy menne ha megirnak PC-re? nalam kb 200 FPS-el

Skynet
Az pedig ismételten faxság hogy ezmegaz nem jön ki ps2-re...Ennyi erõvel lehet nyomatni hogy ezmegaz nem jön ki pc-re😊))
Jacek
kit erdekel hogy piacvezeto konzol???
Plazma TV mi na ne rohogtess a legalapabb is 1.5 millio!!!!!!
nekem az elso pal gepekbol volt amikor meg 160 rugo volt! utanna lecsereltem amikor mar nem igazan volt ertelme ment a levesbe!
Pontosan amikor a PC mar jobb volt, majd lesz PS3-is de azt is eladom amikor megint eloz a PC!

Skynet
Jacek ahogyan pc-n sem mozdul meg egy Tekken tag monnyuk😊))
Megnézném milyen gép kéne hozzá...
Hülyeség olyanon vitatkozni hogy egy 64 bites pc lenyom egy 128 bites konzolt...semmi értelme..
Skynet
Nah ez hülyeség mert még mostis élbõkl piacvezetõ konzol..😊
Ennyit a 0 értékrõl..
A felbontás meg mondom hülyeség,mert ha tv-n tényleg olyan fos lenne akkor inkább nézne monitoron mindenki filmet...Ami ismét hülyeség mert tv-n egy dvd még mindig jobb mint monitoron...Fõleg plazmatv-n..😊
Jacek
Ember a nulla erteku konverziorol beszel????? MGS2 lol bazz nulla munkat fektettek bele meg a 128x128-as texturakat is keptelenek voltak betomoriteni😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Az en gepemen a DOOMIII alpha is megy 60FPS-el PS2 ki sem jon mert meg sem mozdul rajta!!!!!!!!!

Jacek
volt ket PS2-om regen amikor mar kb 1 eve nulla erteku volt eladtam!!!!
A Colin3-at monitoron neztem szornyu😊)) TV azert jobb lehet😊) ott nem latszik a gameboy felbontas!!!!

Jacek
nem lattam