Colin McRae 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne tanacsokat osztogass hanem valaszolj!! vagy a haverok nem veszik fol eppen a telefont???😄DDD
egyik ebben jobb masik abban!! nem a grafika fog unti a HL2-ben hanem ugy az egesz egyben!!!! graf\MI\fizika!
de ha ekkor amajer vagy ird mar le mi tortenik ha beraksz abbol a kartyabol egyet a gepbe es egy ujabb verziojunak a lemezet rakod be????
Mosmia lol???
Mennyé be a Doom 3 topicba és ha ott aszondod hogy Doom 3 szebb még azokis beloloznak neked😊
Mennyé be a Doom 3 topicba és ha ott aszondod hogy Doom 3 szebb még azokis beloloznak neked😊
Más a játék más a motor de a Hl2 sokkal több poligonból épít fel mindent jóval nagyobb technikát használ és úgy ahogy van ha kijön pc-re a legbrutálisabb motor az övé..😊
Grafikára a legütõsebb
Grafikára a legütõsebb
erdekes mintha a kartyara valaszoltam volna csak azon atsiklottal konzolos IQ fighter baratom!!
aha gombaszedo 1 gombaszedo 2 gombaszedo 3 ez a sok jatek PS2-re nalam nem jatek a Harry Potter Lego Cretators pl. hetente jottek a PS2-es ISO-k aztn szoltam koszi eleg volt😊
Salman jóvammá😊)
Látni bármiylen ember aki elmegy egy sony bolt elött vagy media marktba megy vagy pólusba vagy bármilyen nagy helyre láthatta mer kivan baxva a ps2 a colin3-al mindenhova😊
Látni bármiylen ember aki elmegy egy sony bolt elött vagy media marktba megy vagy pólusba vagy bármilyen nagy helyre láthatta mer kivan baxva a ps2 a colin3-al mindenhova😊
Jacek faxtnem...Sokkal több poligon,stb...Nézd már meg a félórás e3 videót légyszi és utánna nyilatkozzá.....Grafikában a Hl2 rommá ver mindent és ezt elismerte eddig mindenki...😊
Jacek ok már értem...
Csak ps2-re baromisok a befutó jó játék havonta jóval több mint pc-re...
Könnyebb fixált hardware-re dolgozni mint pc-re....ezért gyorsabban és több jó cucc megy rá ki😊
Csak ps2-re baromisok a befutó jó játék havonta jóval több mint pc-re...
Könnyebb fixált hardware-re dolgozni mint pc-re....ezért gyorsabban és több jó cucc megy rá ki😊
Amúgymeg a Half Life 2 meg pc-re jelenik meg elõször utánna gyüvik ps2-re is...És az kicsit durvább grafival rendelkezik a Doom 3-nál..😊)
Ismét ennyit a nembírásról..
Ismét ennyit a nembírásról..
Mellesleg a Doom 3 alapból pc-re készül és amíg arra nincs kész addig se xbox se ps2 verzió nemkészül,ezért egyáltalán nembiztos hogy nem lesz..😊
te szserencsetlen ha nem lenne exklusiv a GT sorozat meg egy par jatek mindjart az 1\3-a PS2 adnak el😊
Jacek akkor teis utánnaolvashatsz monnyuk a Final Fantasy 10-re mert többhelyen is írták hogy Pc-re nemjönki mert szintúgy képtelen rá😊)))
Mégvalami?
Mégvalami?
valoban en majdnem olyan grafikaval jatszom PC GT3 szebb igen csak szimulatorral nem arcade retyoval plussz 30 auto megy egyszerre nem 6😄DDDDDD
latom benne vagy a konzolban rendesen akkor tudhatnad mekkora szopas volt az elso generacios PS2-on a masolt dolkok futtatasa!!
Az fel sem merult benned hogy volt 1db azt eladtam es vettem egy ujabb generaciost😊))
Az fel sem merult benned hogy volt 1db azt eladtam es vettem egy ujabb generaciost😊))
Pc grafikára még mindig nemjobb és ezen értelmetlen vitatkozni...
Van ami jobb van ami nem...De pc-n még mindig nemláttam olyan szintü grafikát mint amit a GT3 vagy a 4 mutat fel😊))
Van ami jobb van ami nem...De pc-n még mindig nemláttam olyan szintü grafikát mint amit a GT3 vagy a 4 mutat fel😊))
Hülyeség olyanon vitatkozni hogy egy 64 bites pc lenyom egy 128 bites konzolt...semmi értelme..
ezt gondold at mgegyszer mert akkora baromsag hogy csak na😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Tekken TAG hogy menne ha megirnak PC-re? nalam kb 200 FPS-el
ezt gondold at mgegyszer mert akkora baromsag hogy csak na😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Tekken TAG hogy menne ha megirnak PC-re? nalam kb 200 FPS-el
Az pedig ismételten faxság hogy ezmegaz nem jön ki ps2-re...Ennyi erõvel lehet nyomatni hogy ezmegaz nem jön ki pc-re😊))
kit erdekel hogy piacvezeto konzol???
Plazma TV mi na ne rohogtess a legalapabb is 1.5 millio!!!!!!
nekem az elso pal gepekbol volt amikor meg 160 rugo volt! utanna lecsereltem amikor mar nem igazan volt ertelme ment a levesbe!
Pontosan amikor a PC mar jobb volt, majd lesz PS3-is de azt is eladom amikor megint eloz a PC!
Plazma TV mi na ne rohogtess a legalapabb is 1.5 millio!!!!!!
nekem az elso pal gepekbol volt amikor meg 160 rugo volt! utanna lecsereltem amikor mar nem igazan volt ertelme ment a levesbe!
Pontosan amikor a PC mar jobb volt, majd lesz PS3-is de azt is eladom amikor megint eloz a PC!
Jacek ahogyan pc-n sem mozdul meg egy Tekken tag monnyuk😊))
Megnézném milyen gép kéne hozzá...
Hülyeség olyanon vitatkozni hogy egy 64 bites pc lenyom egy 128 bites konzolt...semmi értelme..
Megnézném milyen gép kéne hozzá...
Nah ez hülyeség mert még mostis élbõkl piacvezetõ konzol..😊
Ennyit a 0 értékrõl..
A felbontás meg mondom hülyeség,mert ha tv-n tényleg olyan fos lenne akkor inkább nézne monitoron mindenki filmet...Ami ismét hülyeség mert tv-n egy dvd még mindig jobb mint monitoron...Fõleg plazmatv-n..😊
Ennyit a 0 értékrõl..
A felbontás meg mondom hülyeség,mert ha tv-n tényleg olyan fos lenne akkor inkább nézne monitoron mindenki filmet...Ami ismét hülyeség mert tv-n egy dvd még mindig jobb mint monitoron...Fõleg plazmatv-n..😊
Ember a nulla erteku konverziorol beszel????? MGS2 lol bazz nulla munkat fektettek bele meg a 128x128-as texturakat is keptelenek voltak betomoriteni😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Az en gepemen a DOOMIII alpha is megy 60FPS-el PS2 ki sem jon mert meg sem mozdul rajta!!!!!!!!!
Az en gepemen a DOOMIII alpha is megy 60FPS-el PS2 ki sem jon mert meg sem mozdul rajta!!!!!!!!!
volt ket PS2-om regen amikor mar kb 1 eve nulla erteku volt eladtam!!!!
A Colin3-at monitoron neztem szornyu😊)) TV azert jobb lehet😊) ott nem latszik a gameboy felbontas!!!!
A Colin3-at monitoron neztem szornyu😊)) TV azert jobb lehet😊) ott nem latszik a gameboy felbontas!!!!