2926
Colin McRae 3
  • Jacek
    ezen nincs vita ez egy fospuska:)
  • mohus
    ezt aláírom...

de PS2-n van más fényévekkel jobb rally ez meg megy a kukába, mivel ennek a Colin 3-nak az említett hiánosságokon kívül még "hangulata" sincs!
  • Jacek
    van kulombseg hogy en 98% toltam a GT3-at te meg vegeredmenyben egyiket sem lattad!!:))

De ha lesz kis idom csinalok azert eked egy kis videot mert ugysem nezed meg:DDDDDDD
  • mohus
    részemről én is...én nem fogom a kedvenc játékaitodat bántani, de te sem bántsd, amit én nyomok, mert te is össze-vissza írkálsz a banános PS2-es korszakodról...
  • Fam
    ja és aki még nem szedi gajrá...

http://swt.frd.hu:8080/nyilvanos/games.html
  • Fam
    az irányítást meg kell szokni, ez minden autós proginál így van
    a grafika szerintem király, nem tudom miyen videokártyával próbálgatjátok, de láttam, hogy mit alkotott gef2-vel és egy ati9700pro-val, kb csak annyi a különbség, mint commodor és pentium között:)
    hallgatni meg nem szokol rádión kell bazzz
  • Fam
    szerintem nem kéne megpróbálnod, vagy reinstallozhatod a gamét:)
    egyébként meg nem tudom mi bajotok a játékkal
  • Skynet
    Kocsihangnak meg be kell tenni a házikészítésü trabantszoundot (bringdingding) azt uzsgyi:)))
  • Skynet
    Mer a pirospöttyös az igazi..:D
  • Skynet
    Ez kábé annyira nagy csalódás mint amennyire valszeg a halálos iramban 2 lesz...a bemutató alapján túzásba vitték alapból az ültetett kocsik repkedését,stb...
    Látszik a rendezője nemugyanaz..:(
    Ráadásul ha minden igaz akkor az evo7-es lancer a főszereplő kocsija egy nissan skyline meg az ellené...megnézném mikor vág oda egy evo7-es egy skyline-t...ha tuningról van szó akko sky körbeeszik szinte mindent...főleg nitróval..na nembaj..reggelre lennvan a film azt eldöntöm utánna megnézem-e moziba:)
  • Jacek
    komolyan mondom mar csak poenbol is megpiszkalom majd a progit:))) ahol az iszonyat checkpoint hang van oda mindenhova berakok egy kurva nagy Piros pottyos gombat:D
  • Skynet
    Nembaj amilyen jó volt régen a code annyira fos most..ideje más szimufejlesztő után rajongani...emléxem régen meghallottam hogy code-os stuff jön naponta néztem a netet...mostmeg leszarom..
  • Alexease
    Amivel problema van, az a Codies penzehsege.
    Megprobalt mind ket platformon kaszalni, de nem jott ossze. A Colin3 konzolra, mit iranyitas meg jo is lenne, banannal, kulsonezetbol biztos jokat szankaznak vele. De grafika, efektek mar keves. Ha ott mar kijott egy grafikai "etalon", akkor a gyerek mar ahoz viszonyit.
    De PC-re, ez a grafika mar nagyon ganyos. Es az iranyitas, szimulacio, fizika, az meg nevetseges. A legutolso arkad, korbe-korbe jateknak sem jo.

Ez olyat bukik, mint a TRD. Ott is az auto mozgas, nulla. A jatekmenet a masik fele. Verseny, 3 kor Imolan:))) Mennnyen ma', a gumi nem melegszik be:) Nem mint ha szamolna:DD

Es ez a "penzert veszek kodot a jatekhoz":)) Ez egyedul allo...
  • Skynet
    Nahja konzolon főleg a 3rd person gyilok a manga rpg és a verekedős stuffok vannak többségben
  • Alexease
    Amugy a konzollal semmi bajom. Olyan, es arra van, amire kitalaltak. Azzal nincs is gond. Nekem nincs konzolom, es valszeg nem is lesz soha, es nem azert mert nem szeretem, hanem azert, mert nincs ra olyan jatek, ami erdekel. Ami esetleg jobb, az meg ugy is kijon PC-re is.
  • Skynet
    KG21 nemáll...:)
    hülyeség mert ennyi erővel a pc-s game-k is csilivili üres szemetek...csilivili üres szemetek amúgy a játéktermi gépek...semmi értelmük....És konzol <> játéktermi gép
    :)

Alex:DDD
  • Jacek
    legtobb igen:)) de PC-re is nagy ilyen van:(
  • Alexease
    Azert "maszkalos" jatekok biztos hogy vannak ra jobbak. De komolyabb, osszetettebb jatek nem igazan lesz ra, mert nem arra van. Meg bananon nehez is lenne megoldani.
  • Alexease
    LOL

"- Amazing physics and AI bring racers closer to the action.
    - Phenomenal graphical quality and object detail create an extremely impressive experience."
  • KG21
    de a csilivili üres szemetek azért áll nem?
  • Skynet
    KG egy dolog hogy utálod a konzolokat és felúzta Mohus az agyad de hülyeségeket hogy ÜRES SZEMETEK meg 10 ÉVES KOROSZTÁLY az egy faxság...
  • Skynet
    Tény hogy ps2-ről vették le de így a képek alapján a grafika meg sem közelíti a ps2-es grafikai szintet....Gratula a kódolóknak..
  • Jacek
    ez nem igaz azert a nintendora al ez de a PS2 celkozonsege meg veletlenulsem a 10 eves korosztaly!!
  • KG21
    Te meg játszál tovább az elavult konzolodon, amire csak csilivili üres szemetek jönnek ki halomra, a te értelmi szinteden lévő 10 éves célközönség számára.
  • Alexease
    Ja a GT3-at nem kellene aznnyira erolteni. Tok mindegy mit mondanak, az akkor is CSAK EGY JATEK EGY JATEKGEPEN. Lehet, hogy szuper modellezes van benne meg egyebb, de aki autoversenyezni akar, az nem konzolhoz fog nyulni.
  • Alexease
    Azert nem kellen a PC-re altalanositani! Ez azert ilyen, mert PS2-rol vettek at egy az egyben.
  • Jacek
    Mohus en reszemrol a GT3-as vitat befejeztem ugyanis mar neharagudj akkora okoresegeket irkalsz itt a nascarrol mint egy haz:)))))))))))))))))))) az lfs meg nezd meg utanna fikazhatod:)
  • Jacek
    Mohus tevedsz ez a PS2-es valosag!!!! mondhatsz barmit ez a PS2-es Colin3-om semmit nem csinaltak vele!!!!
  • Alexease
    Pozitivumok: Gyors mint az alat, es maszivan megy. Nem fagy stb. Mikozben megy a progi, taszkolgatok, irogatok, feltoltok, kepet vagdosok stb. Ezzel nincs gond.

Ez tenyleg csak 3-6 eveseknek, esetleg konzolra. De oda meg kellene valami csicsabb grafika, mert ott meg az szamit. Tok mindegy mit tolnak, csak szep legyen es szuper efektes.
  • mohus
    a szánkót kérném:)
  • mohus
    hehe...itt van neked a colin gyönyörködj benne...ez a mai PC valóság:)ki lobbyzna billgenyon kivul (most már o sem ot tvan nek a BOX) ezért a zajládáért...majd buherálsz magadnak verdát...és elmondhatod hogy te keráltad 5 hét alatt:)
  • Alexease
    Bajnoksagot csak Focus-szal lehet menni. Egy csomo anim bevezetesnek, auto szereles, felkeszules, palyabemutato - detto, mint a TRD ben. A minoseghez hozza tartozik, hogy a ficko, ket labon allva, odacsuszik az autohoz.:)))

A fizika, az ugyan az mint a demoban, vagyis nincs. Talicska, szanko, vagy ahogy tetszik.
  • mohus
    de legalább nem szaggat:)
  • Skynet
    Puntóéknál ha jól látom a sötéltített műszerfal a hiányzó kormány és az alig látszó ablaktrölő dukál:)
  • KG21
    Minek neked kormány ha csak a grafban gyönyörködsz? Fogadjunk játszol 1 percet, aztán 5 percig vered a farkad a replayre:DDDD
  • mohus
    "A CMR3 amúgy azt hellottam szar arcade!
    :-)"

az
    rosszabb mint az NFS
  • mohus
    "attol meg arcade ilyen nincs hogy nem is meg igenis:D"

ahogy a nascar is, a "csalók" assistant-jaival...ha bekapcsolom árkád ha kikapcsolom szim...ugye?
  • Alexease
    Persze hogy kiagytak! Konkurencia. De a tobbit is:))
  • Alexease
    Fiat Punto belso nezet (szeruseg):
  • Skynet
    buzi pezsót kihagyták?:D