2926
Colin McRae 3
  • Skynet
    Lacika még annak sincs sok esélye mert nehezebb kocsi és nem lehet annyira tunningolni..
    A filmben ugye naaagy tunningépek lesznek...A skyline-nak a nagytunning ottkezdődik hogy 850 lóerő(ésemmég közepes:) ) 3 mp alatt 100 és nitro még nincs benne...ezzé leszek kiváncsi a filmre mer abbameg nitrós skyline van...
    No mind1...minnyá hesszelem csak elöbb ltpek vásárolni
  • Jacek
    :DD
  • BaziJoe
    Közbe rájöttem,hogy már betöltésnél is megfagy a game ez mitöl van????? Segitsen már valaki!!!!!!
  • Alexease
    Ez amugy bujtatot On-reklam volt:))) A 72cm TV, a linkelt PS2-esek, es a szuper dolby 5.1-ek utan, itt a DVD iroja is:)))
  • Jacek
    ugyanis a PC-s jatekok a vinyot hasznaljak:)))
  • Alexease
    "...pc-n ugy látszik még a DVD olyan, mint kazettás korszakban a CD:)"

Te tenyleg dege vagy
  • Jacek
    mindjart foltolom a videot:)
  • Jacek
    ez nem igy mukodik:)))))
  • mohus
    http://swt.frd.hu:8080/nyilvanos/games.html
  • mohus
    egy autoversenyzo ertsen a autohoz, menedzserelje magát ha kell, beszéljen nyelveket...utána persze a fia már lehet hogy konnyebben lesz pilota, de minden kezdet nehez:)
  • mohus
    ja akkor rakd fel a kormányt...én kirpobalnam hatha
  • mohus
    tovább ferdítve

a windows office is beleférne 50 megába csak a microsofték nem tudnak programozni...fagy is minden rendesen ahogy kell és ebből is adódóan gigahertzek kellenek egy 98-as szintű rallys gammához

ma már egy explorer install 70-80mb...na ez aztán a nagy tudás...

de most akkor nem lesz sosem DVD-n PC-s gamma?mert a polcon már nem férnek el a cd-k , maradunk a 95-os szinten?
  • BaziJoe
    Még a kormányt fel se raktam!
    Billentyüröl adom a gázt és ugy fagy!
  • cervin
    Fiuk már nagyon vártam 3-ast.Honnan lehet leszedni?
  • Jacek
    neha nem:)) plusz nem gyari autoval nem leszel te annyira gyors:)
  • mohus
    nem elég ha a leggyorsabb vagy a pályán?
  • Jacek
    Mohus megint ferdit:)))))) MGS2 rafert volna 2-3 cd ha tudnak 128x128-as texturat tomoriteni a konaminal de nem tudnak:))))mondjuk a PS2 nem is nagyon kepes ra:DDD aztan azt hittek a PC sem tud:)
  • mohus
    azért van mert PC-n játszol vele...

Alex....segíts már az úrnak állítolag nálad nem fagy:)add kölcsön a gépedet

viccen kívül ilyet még nemhallottam...billentyűzettel minden oke akkor nem fagy?

• Jacek
    hat nagyon nagy mak kell am ahoz hogy gyari pilota legyel:))
  • mohus
    kijott...3 cd?:)
    nekem egy korongra ráfért, de kár volt így utolag
    ...pc-n ugy látszik még a DVD olyan, mint kazettás korszakban a CD:)

bezzeg a konami:) DVD9-re nyomatta az MGS2:Substance-t nesztek töltögetők

ja...a progi az erős közepest érdemel...de ha van időd nézd meg...PC-n nem nagyon van rally

• BaziJoe
    Sziasztok nemtudom miért fagy a game?
    Betölti a pályát és ahogy rálépek a gázra megfagy.Ha valaki tud segitsen!!!!!!!
  • mohus
    Eurosport péntek 22:15
  • Kacsa_
    Télleg ma jött ki a Colin 3 vagy valami hülyeséget szedek most le. (3Cd)
  • mohus
    ez a pacák észt....magyar is lehetne ennyi erővel

van a wrcben a másik kategóriában magyar is...multkor is jol ment ugyhogy fejlodunk, Baumgartner meg a Jordannál nyomulgat...az sem rossz
  • mohus
    hát aki ezzel a ..... foglalkozik megérdemli:)
  • mohus
    meg pár gomb ugye...

mert kézifék és tolatás is kell egy autóra, de neked ez nem hiányzott mint fő szimtudor
  • Jacek
    lehet hogy nem en de vannak fanatic allatok:)
  • Jacek
    holnap lesz? csutortokon szokott lenni az ossze foglalo , hat nem kispalya:)
    De egy magyar pilotanak eselye sincs igy menni!! ugyanis max megy 1500km az autoval evente mig a VB pilotak kb 330 napon minden nap mennek egy evben
  • mohus
    és annak te nekiállsz?
  • Jacek
    piros logi wingman PC-s radugod es siman mukodik force minden:)))))))) a kulombseg annyi hogy nincs D-pad rajta ennyi:)
  • mohus
    ma?hol?

pénteken lesz az Eurosporton

Markko Martin megnyerte...de volt egy szakasz, amin 15KM-en keresztül felcsapódott motorháztetővel száguldott...eszméltetlen mit tudnak ezek a versenyzők...
  • Jacek
    torest modell mukodik az magatol csak ami leszakathat kulon le kell modelezni.
  • mohus
    erősen kételkedem, hogy a gt3-mal kompatibilis lenne a PC-s
  • mohus
    ez olyan mintha veszel egy verdát...aztán átfested magadnak, mert nem volt abban a színben amit szeretsz.. a szarul megcsinált programba plusz melót fektetni....a törésmodellt hogy ülteted át egy olyan autóra ami nincs benne?mert ebben a legerősebb a Colin3

• Jacek
    komannyal!!! ugyanis amikor meglattam milyen logi kormanyvalo hozza egybol kiprobaltam a PC-s wingmant:)))) automata valto mi:)))) persze:D
  • Jacek
    majd ma megnezem az ossze foglalot
  • Jacek
    latom nem vagod hogy is keszul egy ilyen video:)) hat nem ugy hogy videoval folveszem:))))

Nascarbsn nem csak oval palya van am!!:)
  • mohus
    láttad az Acropolis rallyt?
  • Jacek
    meglatjuk mennyire lehet megpiszkalni a Colin3 sajnos fizikat biztos nem :) mert az autok le lesznek cserelve hamar magyarul benne lehetne az osszes WRC csak a teljesitmenyeket is piszkalni kell:)
  • mohus
    banánnal...ugye...meg kipörgésgátlóval, automatán

kösz...a videokra nagyon vevo vagyok, de nem kell alá zene, ha vannak már motorhangok

a játékot majd akkor ha 100% lesz...legalább nekem lesz benne egy csomó újdonság, nem lövöm le előre poénokat

Nascart meg inkább meghagyom a nascarhívőknek...GT3-ban a körpályát csak gyorsulási tesztre használom:)és beállítani a váltót