2926
Colin McRae 3
-
#1738 Lacika még annak sincs sok esélye mert nehezebb kocsi és nem lehet annyira tunningolni..
A filmben ugye naaagy tunningépek lesznek...A skyline-nak a nagytunning ottkezdődik hogy 850 lóerő(ésemmég közepes:) ) 3 mp alatt 100 és nitro még nincs benne...ezzé leszek kiváncsi a filmre mer abbameg nitrós skyline van...
No mind1...minnyá hesszelem csak elöbb ltpek vásárolni -
#1736 :DD -
#1735 Közbe rájöttem,hogy már betöltésnél is megfagy a game ez mitöl van????? Segitsen már valaki!!!!!! -
#1734 Ez amugy bujtatot On-reklam volt:))) A 72cm TV, a linkelt PS2-esek, es a szuper dolby 5.1-ek utan, itt a DVD iroja is:))) -
#1733 ugyanis a PC-s jatekok a vinyot hasznaljak:))) -
#1732 "...pc-n ugy látszik még a DVD olyan, mint kazettás korszakban a CD:)"
Te tenyleg dege vagy -
#1731 mindjart foltolom a videot:) -
#1730 ez nem igy mukodik:))))) -
#1729 http://swt.frd.hu:8080/nyilvanos/games.html -
#1728 egy autoversenyzo ertsen a autohoz, menedzserelje magát ha kell, beszéljen nyelveket...utána persze a fia már lehet hogy konnyebben lesz pilota, de minden kezdet nehez:) -
#1727 ja akkor rakd fel a kormányt...én kirpobalnam hatha -
#1726 tovább ferdítve
a windows office is beleférne 50 megába csak a microsofték nem tudnak programozni...fagy is minden rendesen ahogy kell és ebből is adódóan gigahertzek kellenek egy 98-as szintű rallys gammához
ma már egy explorer install 70-80mb...na ez aztán a nagy tudás...
de most akkor nem lesz sosem DVD-n PC-s gamma?mert a polcon már nem férnek el a cd-k , maradunk a 95-os szinten? -
#1725 Még a kormányt fel se raktam!
Billentyüröl adom a gázt és ugy fagy! -
#1724 Fiuk már nagyon vártam 3-ast.Honnan lehet leszedni? -
#1723 neha nem:)) plusz nem gyari autoval nem leszel te annyira gyors:) -
#1722 nem elég ha a leggyorsabb vagy a pályán? -
#1721 Mohus megint ferdit:)))))) MGS2 rafert volna 2-3 cd ha tudnak 128x128-as texturat tomoriteni a konaminal de nem tudnak:))))mondjuk a PS2 nem is nagyon kepes ra:DDD aztan azt hittek a PC sem tud:) -
#1720 azért van mert PC-n játszol vele...
Alex....segíts már az úrnak állítolag nálad nem fagy:)add kölcsön a gépedet
viccen kívül ilyet még nemhallottam...billentyűzettel minden oke akkor nem fagy?
-
#1719 hat nagyon nagy mak kell am ahoz hogy gyari pilota legyel:)) -
#1718 kijott...3 cd?:)
nekem egy korongra ráfért, de kár volt így utolag
...pc-n ugy látszik még a DVD olyan, mint kazettás korszakban a CD:)
bezzeg a konami:) DVD9-re nyomatta az MGS2:Substance-t nesztek töltögetők
ja...a progi az erős közepest érdemel...de ha van időd nézd meg...PC-n nem nagyon van rally
-
#1717 Sziasztok nemtudom miért fagy a game?
Betölti a pályát és ahogy rálépek a gázra megfagy.Ha valaki tud segitsen!!!!!!!
-
#1716 Eurosport péntek 22:15 -
Kacsa_ #1715 Télleg ma jött ki a Colin 3 vagy valami hülyeséget szedek most le. (3Cd) -
#1714 ez a pacák észt....magyar is lehetne ennyi erővel
van a wrcben a másik kategóriában magyar is...multkor is jol ment ugyhogy fejlodunk, Baumgartner meg a Jordannál nyomulgat...az sem rossz -
#1713 hát aki ezzel a ..... foglalkozik megérdemli:) -
#1712 meg pár gomb ugye...
mert kézifék és tolatás is kell egy autóra, de neked ez nem hiányzott mint fő szimtudor -
#1711 lehet hogy nem en de vannak fanatic allatok:) -
#1710 holnap lesz? csutortokon szokott lenni az ossze foglalo , hat nem kispalya:)
De egy magyar pilotanak eselye sincs igy menni!! ugyanis max megy 1500km az autoval evente mig a VB pilotak kb 330 napon minden nap mennek egy evben -
#1709 és annak te nekiállsz? -
#1708 piros logi wingman PC-s radugod es siman mukodik force minden:)))))))) a kulombseg annyi hogy nincs D-pad rajta ennyi:) -
#1707 ma?hol?
pénteken lesz az Eurosporton
Markko Martin megnyerte...de volt egy szakasz, amin 15KM-en keresztül felcsapódott motorháztetővel száguldott...eszméltetlen mit tudnak ezek a versenyzők... -
#1706 torest modell mukodik az magatol csak ami leszakathat kulon le kell modelezni. -
#1705 erősen kételkedem, hogy a gt3-mal kompatibilis lenne a PC-s -
#1704 ez olyan mintha veszel egy verdát...aztán átfested magadnak, mert nem volt abban a színben amit szeretsz.. a szarul megcsinált programba plusz melót fektetni....a törésmodellt hogy ülteted át egy olyan autóra ami nincs benne?mert ebben a legerősebb a Colin3
-
#1703 komannyal!!! ugyanis amikor meglattam milyen logi kormanyvalo hozza egybol kiprobaltam a PC-s wingmant:)))) automata valto mi:)))) persze:D -
#1702 majd ma megnezem az ossze foglalot -
#1701 latom nem vagod hogy is keszul egy ilyen video:)) hat nem ugy hogy videoval folveszem:))))
Nascarbsn nem csak oval palya van am!!:) -
#1700 láttad az Acropolis rallyt?
-
#1699 meglatjuk mennyire lehet megpiszkalni a Colin3 sajnos fizikat biztos nem :) mert az autok le lesznek cserelve hamar magyarul benne lehetne az osszes WRC csak a teljesitmenyeket is piszkalni kell:) -
#1698 banánnal...ugye...meg kipörgésgátlóval, automatán
kösz...a videokra nagyon vevo vagyok, de nem kell alá zene, ha vannak már motorhangok
a játékot majd akkor ha 100% lesz...legalább nekem lesz benne egy csomó újdonság, nem lövöm le előre poénokat
Nascart meg inkább meghagyom a nascarhívőknek...GT3-ban a körpályát csak gyorsulási tesztre használom:)és beállítani a váltót