2926
Colin McRae 3
  • Alexease
    A Colin-ban:) De mivel autos jatek, igy hasonlitas keppen mas is befer:))
  • Alexease
    LFS: A hangok meg nem veglegesek, ne varj tole sokat. A tores, kopas meg nincs beleepitve.
    De ami benne van, az tenyleg profi. Ilyen beallitasi lehetosegek, meg soha nem voltak jatekban (nem a garazs, az egyebb opciok: pl. sofor billegese g szerint, fel-le, jobbra-balra, elore-hatra).
  • Jacek
    Pro fokozatra rakd az AI es hamar emgvan a credit!!!
    Turbo:DDDD kivancsi vagyok ahzo mit fogsz szolni:)
  • Alexease
    Szerintem gozod sincs, hogy melyik jatekrol beszel:DDDDDDDD
  • And5
    majd behívsz egyszer vmivel :)
  • Alexease
    A #1746-ban leirom miert fagy, de senki nem olvass vissza semmit, csak anyaznak...
  • Skynet
    Télleg...gumit nemlehet durranásig füstölni??:)
  • Skynet
    Jacek hja azt vágtam eddigis hogy simu csak a belsőnézet itt qrvára teccik:)))

Kormányt is baxotteccerü volt alá beüzemelni
    Kuplung is fasza
    Már csak qrva 180 kreditpont kell a turbóskocsiért:)

Nemtud vki dobni egy emilt mentett állással?niccs most türelmem ennyi pontot összeszedni:))

Keváncsi vadjok a turbóhangra ha azis talált akkor eladom a kocsimat és szponzorálom a fejlesztőket:)
  • Jacek
    ugye volt erdekesse:D
  • Callisto
    Gyerekek. Megvan az év bukása titulus melyik játéknak jut:
    Colin Mcrae Rally 3...

Inkább ajánlom a MotoGP2-t.
  • And5
    5.90es ace megam van úgy indult el hogy 3CDről felraktam ezt wmfdist.exe és ezt wmpcdcs8.exe
    ja és WinXP SP1em van
  • Skynet
    Nah kipróbáztam a 0.2-es LFS-t ez üt:)

Amit anno próbáztam az ehez képest fullarcade volt..

Hogyan kell képet belinkeeeni?:)
  • And5
    RÁJÖTTEM!!!!!!!!!!!!!!
    3CD van két install fájl ami a windows media playerhez van két codec azt felrakod megy
  • ceas
    hát passz! Nem lehet, hogy az ACE után maradt valami, amit nem törölt le az uninstall?
  • ceas
    Ismerem a Rally trophy-t, tényleg nem rossz. De azért a cm3-at sem nevezném arcade-nak, azért full gázzal nem sokra jutsz benne, kell rendesen trükközni. Az autó mozgása tényleg nem az igazi, de reménykedjünk, hogy hátha valaki kezelésbe veszi a fizikát. Egyébként pc-s rally játék nem sok van, ami jó is valamennyire, de a többség ősrégi, az újak közül ez a cm3 azért, még mindig a legígéretesebb(rally trophy-n kívűl). Az, hogy az LFS, meg a nascar milyen fasza, az igaz, de ez rally, nem kéne szerintem hasonlítgatni.
  • And5
    te meg ahelyett hogy itt röhögsz segíthetnél a másikon :)
  • Jacek
    ujaj:) bocs:)
  • Jacek
    "Ford mikrobusz" na ez teszi be a kaput:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • And5
    na leszedtem kicsomagoltam felraktam indítom bejön az első kép erre kidob a faszba az asztalra
    mi lehet a gond? konfig: P3 1300MHz GF2 MX-400 64 mbsdram mem640sdram 20 + 120 GB természetesen a legújabb drivereket használom már megpróbáltam leszedni az ace magat is de nem segített The sims superstar is azt csinálta ha vki tud segíteni vagy tanácsot adni annak előre is THX
  • ceas
    thx, elkavarodtam egy kissé:DDD
  • Skynet
    Nah húzok meghesszelem az lfs-t ahogy montam..

Mit mondott mohus mit hiányol belőle? a seggkidobásos kanyarvételt,vagymit?:)
  • Skynet
    Alex neideírd meraza barom ezt nemolvassa el:)))
  • Skynet
    Nono!! Nfs-ben van annyi extra hogy a grafika évről évre tényleg sokkal szebb...
    De ennyi:))

Bár Nfs-nél is az az igazság hogy a régi fő hangulati elemeket úgy kivette az EA hogy pénzt spóroljanak mint huzat...
    Gondolok itt a kocsik bemutatóvideóira képekre stb...
    Nfs1 még szimulátornak számított nfs2 óta meg zsírákád az egész...2 ben a röpködő kocsik kész röhejek voltak utánna ezt kivették és a HP 2-ben most újra mitlátok?? Repkedő porigültetett ferrari frankó kameranézetből...meg 0-300-ra 1 mp alatt felmenő ford rendőrellenfelek:))
    Khira':)
  • Alexease
    - Mindegy, mennyi auto van meg benne. Egyreszt, egyik sem rendes rally kocsi, masreszt, mivel nincs benne fizika, ugyanugy mennek - max. jobban gyorsul, nagyobb a vegsebesseg.

- Folosleges szokni az iranyitast, ha nem ugy viselkedik az auto, ahogy kellene.

- Nincs benne fizika, vagyis barmit oldasz fel, ugyanugy fognak mozogni az autok.

- A CM2 most sem etalon, ugyan ez a szar. Annyit valtoztattak a CM3-on, hogy reszletesebb a tores, az auto, van szelvedo efekt, es a palyakon van egy-ket erdekesseg: kod, por, pocsoja, szallagkorlat stb.

Ha rally, akkor probald ki elobb a Rally Trophyt. Ott ugy mozog az auto - kb. - ahogy kell. Nem tokeletes, de ennel merfoldekkel jobb. Ha ultel mar autoban, esetleg vezettel is, akkor gyorsan rajosz, hogy a Colin miert nem jo.
  • Alexease
    CEAS
    Hi,
    Nem kellene pihentetni a nem ide való témákat(lfs, nascar stb...)? Van topic-juk beszéljétek meg ott! CM3-ban egyébként van még autó, csak fel kell oldani: Mitsubishi pajero, citroen kacsa, Ford RS(2 féle), Porsche, Ford mikrobusz, Lancia delta, MG, Saxo, Xsara stb... Peugeot-t sajnos nem láttam:(, de hátha valami fan megcsinálja majd. Egyébként szerintem csak szokni kell a játékot (grafika, irányítás). A grafika szerintem annyira nem gáz, sőt a színek nagyon jók, hangulatosak, az autók grafikája meg kifogástalan. Mondjuk a fák tényleg nem túl szépek, cserébe viszont egész mélyen be lehet menni az erdőbe, amit eddig más rally játékban nemigen láttam még. Az árnyékok nekem személy szerint annyira nem hiányoznak, legálabb nem kell lecserélni az egész gépet, hogy játszhasson az ember, valami normális felbontásban. A fizikáról meg nem érdemes még vitatkozni, mert különböző alkatrészeket is lehet feloldani és lehet, hogy azokkal egész más lesz a vezetésélmény. Egyébként annak idején, mindenki fel volt háborodva, hogy a cm2 milyen szar arcade lett és az első rész nyomába sem ér és úgy látom, most meg a cm2 lett az etalon, úgyhogy várjunk még szerintem a játék fikázásával.

Gondoltam at masolom, mert a Nascar topicba irta:))
  • Skynet
    állítom kicsit törődnének a kolinnal 1-2 nap alatt olyan fizikát írnak bele hogy a codemasters emberei önszopást hajtanak végre:)
  • Skynet
    sőőőt egy kicsit tegyék félre a street legal 2 fejlesztését...
    Csinájjon az invictus fizikát a colin3hoz..
    Nekik is elkell a hírnév,és ha megcsinőálnák felfigyelne rájuk is jópár kiadó
  • Skynet
    lábon? csúszik? Aznemma májkl dzsekszon?:))

Szóval még egy értelmes nem animált rallybejátszást sem kapunk?? Fasza...

Akko ez a game mosmá nemhogy nem kolin 3 de még kolin 1/3-ad sem...
  • Alexease
    Olyanok, hogy: szerelik az autot, fellnak a start reszre, a dobogora, at veszik a dijat stb. Semmi extra. Amit lattam, gagyi volt. (Mar irtam) Egy ficko oda megy az autohoz - valami biro - de ugy, hogy a ket laba a foldon van, es odacsuszik:DDDDD Olyan szinten mozog, mint az autok.:))))))
  • Skynet
    Mellesleg hamár 3 cd akko gondolom baxottsok a videjó....Legalább jó videók??:)
  • Skynet
    Ő hírnetevet szerezne a Code-ék meg beégnének:)
  • Skynet
    Szojjunk le a Racer fejlesztőjének hogy csináljon a colinba fizikát:)
  • Alexease
    De nagyon ugy nez ki, hogy ez a patch nelkuli verzio.
    Akinek az elejen fagy, tegyen fel normalis Windows Media file managereket. (Media Player 8-9, vagy kulon a MS Media 9). A WMV miatt fagy.

A Data/Video/Frontend konyvtarba be lehet tenni a demo-patchben levo 3 WMV file-t, talan jo lesz. De mivel ebben tobb video van - a bajnoksagnal - igy ott ugy is fagyni fog. De a sima Stage-ek menni fognak - elvileg.

Vagyis jobb a MS Media reszt rendesen felrakni. Ilyen ACE codec-pack nem szamit, nekem is fent van.
  • Alexease
    Megnezem ezt a Colin3-as "preparalt bogarka" auto kanyarodast.
    Elvileg kanyarodasnal "iven mozog" az auto, csak szarul. Talan meg jo is lenne, ha lehetne rajta tuningolni. Ami abszolut nincs - es ami miatt ennyire szar - az a kerekek oldaltartasa. Kanyarodasnal - foleg a hatsokereknel erezni, vagyis nem erezni :DD - a kerekek oldalra, ellenalas nelkul csusznak.

A masik ami nincs, az a Gravitacio. Egyszeruen ugy szamolja, hogy a kerekek mindig a "talajon" legyenek, es ha ugrat, borul az auto, vagy lemegy egy patkarol, vagy dombocskarol, Nulla alatt "odaszamolja" az autot:-) Ezzel nem hiszem, hogy lehet valamit kezdeni, mert valszeg, semmi ilyen "fizika kod" nincs benne.
  • Alexease
    Meg altalaban, ami DVD-n jon ki, az vagy "maszkalos", vagy strategia. Annak is 95%-a altalaban renderelt video es/vagy 2-3 CD-nyi Audio. Ami persze nem feltetlenul rossz, mert ha jo, akkor hozzatartozik a jatekelmenyhez. Csak nekem nem tetszik az olyan, hogy nezek felora filmet, aztan tologatom az emberkemet, es suhogtatok a karddal.
  • Skynet
    Amúgymeg dvd ide cd oda....Tökmind1 mert mindent vinyóról Daemonnal meg alcohol 120-al nyomok:))
    Cdtakarékos módszer,ami jó azt esetleg kiírom:)
  • Skynet
    Mohus van pc-n dvd gamma:)
    MGS2 is dvd gamma...
    Red Alertből is van dvd gamma változat...Dune Emperorból is..:)
  • mohus
    na puszzanat...minden kedves vásárlónak. menni kellll
  • Jacek
    :DD
  • mohus
    imadok csusztatni:)....kövezzetek meg:)

mert ti aztán nem bujtattok....

nincs DVD irom....de vehetsz nekem egyet:)