Colin McRae 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nemunjátok még??? Tény a játék nem szimulátor,de nemis arcade...a kettõ között van...
banánnal valóban nem....
a törésen és a "hatalmas falnakcsapódás-bénán" kívül, minden benne van a vezetési élményhez...freak kormányelrántása és a driftelés is rendesen...én megvédem a GT3-at ha retyózzák...ez nem burnout 2
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
De mondok jobbat a gumi nyomast meg lehet allapitani menetkozben😊))) ez jo sok jatekban van😊) ugyanis latszik a gumi nyomorgatasa menet kozben fekezesnel kanyarban😄
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Titok! :-)
Nincs értelme! :-)
Felejtsd el! :-)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"...de szerinte lehet csúsztatni, a GT3-ban látta....
:-DDDDDDDDDDD"
ezt most kire érted vagy mi értelme?
Mit nem lehet ezen felfogni?
Vagy nem ez a téma tárgya?
Én is XP alatt nyomom...
...de szerinte lehet csúsztatni, a GT3-ban látta....
:-DDDDDDDDDDD
az install után (XP) ablakban keresett valami data könytárat...anyad...uninstall a video megbízhatóbb...megnézem és kész...
alex is nyomott nekem kerékforgásos GTR vidinyot...
Ha érdekel nézd meg a játékot, ne videók alapján fikázz....
Másrészt meg ne hasonlíts egy 20%-os játékot, amin max 2-3 ember dolgozik olyan játékokhoz, amiket megacégek fejlesztenek ki....
Egy szimulátornál nem ez a fõ jellemzõjük.
Te játszol a GT-vel, mi pedig mással ettõl még mind a kettõ lehet jó.
Számomra szimulátor a Grand Prix Legends, a Papy Nascar sorozat és a LFS - ettõl lehet még jó lehet a GT is, hiszen teljesen mást nyújt (sok autó, sok pálya, szép grafika).
Nekem nagyon tetszett a GT drift movie, halálosan élveztem.
Amúgy a Nascarból nem fogsz kapni drift videót, mivel egy 1600 kg-os 750 lóerõs autó ha elindul azt már nem nagyon fogod meg, csúsztatni pedig tuti nem fogod :-)
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
a pixelektol nem lattam a kerekeket...320*240
Töltsd le, rakd fel! Egyebet nem tudok mondani! :-)
(miért nem lehet elhinni, én nem értem. Nem hazudunk....)
"Nascart meg nem tudom honnan szedted"
a nascar topicbol....
vagy az assistant cuccok mire jok? nem arra hogy sikeruljon bevenni a kanyart?
"500mb lenne a video sok helyre fol tudnam rakni😊)))))"
darabold fel:elég nekem 2 perc, csak lássak a pixelektol
"20% tartunk😊 "
most akarok PC-n élethû gammát nem a gt5 megjelenésére...
Nem értem minek rajon fel más neked videót? Töltsd le, nézd meg.
ezek benne vannak mind a fek izzason kivul! 20% tartunk😊 azert 320x200 mert ha nagy felbontas lenne 500mb lenne a video sok helyre fol tudnam rakni😊)))))
Nascart meg nem tudom honnan szedted de kerdezd meg AjjLe BoBBit mi tortent vele az elso eles nascar versenyen😊)
ha nissan, akkor ilyet..
mondjuk a GTA-ban elmegy..de halál felesleges, mert a játék másról szól...szólt, mivel már a VC is kijött 8 hónapja...elfeledtük szép volt jó volt, nagy volt jó szólt😊jöhet a következõ rockstar gamma
hát...nyomhatod az LFS videot...(de ne 320*240-ben mint multkor, mert ugye te mindent 1600*1280-ban nyomsz)..lehet 3 perces is..csak látszódjon a fék izzás, kerék fel le mozgás, kocsielõrebillenés fékezéskor meg ilyenek, mert ezek "alap" dolgok egy szimben nem?
és kérek rá két verdát...ahogy a kanyarban egyszerre dobják ki a seggüket és a kormáynnal variál...és füstõljön mint a menkü😊jó munkát...
nascarból is jöhet😊 de kapcsold ki a segítségeket, mert akkor magától megy a verda...ja hogy ez sem a szimekre jellemzõ, mindegy majd a patch segít...
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Szerintem te valami bukott bétateszter lehetsz, azt most elhatároztad, hogy bosszút állsz a fejlesztõkön.
Tudom, hogy én irtam, hogy nem megy a CMR 3 ACE Mega Codec Pack alatt de basszus... én nem tudom leszedni
Valakinek valami 5let hogy hogyan tudom?
Próbáltam már Proframok eltávolitás meg RegCleaner de akkor sem akar elindulni
QRVA anyját....

OK, megbeszélhetjük. Holnap este 8-kor Rio-ban?
Petõfi hid budai hidfõ 😊))
Én ott leszek, mert dolgozom...

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?