2926
Colin McRae 3
  • gergou
    amiket te most emlegetsz, azok szarok... a rallymasters eleg lofos, meg most is megvan, rengeteget nyomtam vele, de mikor meglatom, hogy meg trilinear filtert se kelzel a grafikus engine, hat a coder gyerekek nem voltak a grafikus programozas magaslatan... A rall champ 2k, meg azert szar, mert a sikegyenes utvonalrol meg veletlen se tudsz leterni... Olyasmi mint a network q rally:D, mesz elore, de ha az utrol letersz, kozvetlen megfog a 2ds texture erdo, nem mondom, ez aztan elvezeted ad,...Megilyedek a pixelektol:DD
  • sumi
    Rally Championship,ez +van és + voltam elégedve vele.az xtreme is +van ,de még kipróbálni sem tudtam...sajna.azért én várom a segittőkész játékosok hozzászólását./3.cd/addig is gp4.
  • zaki
    bazzeg, most nézem, hogy már megjelent a játék...
  • Jacek
    hogy segitsek ha en folrakom es megy!!!!!! de minek:DDDD
    En nem tehetek arrol hogy valakinek foskazal a gepe+szet van csakanyozva a rendszere!
  • Blasta
    Figy, a társaság legnagyobb része DC-ről meg private FTP-ről töltötte!

Rakd fel a DC-t és máris töltögethetsz!
  • sumi
    lehet hogy sokak mást vártak.attól még,hogy nekik nem tecccik,segithatnének másoknak is,lehet hogy nekik tecccene.én is alig várom ,hogy lejöjjön a 3.cd ,azt már sasolom is.pl nekem úgy ahogy bejött a demó is..........
  • sumi
    Rally Championship Xtreme !!??az se lehet rossz
  • Blasta
    Miről beszélsz?
    Ha jó lenne a gém, hidd el mindenki adogatná a linkeket!
  • Blasta
    :-DDDDDDDDDDDDD
    Én is egy ilyen kommentet fogalmaztam, de kitöröltem.
    Csak az én listámon a Trophy is szerepel...
    :-D
  • FREAK
    Rally Masters, vagy Rally Championship

MÉG MINDIG
  • gergou
    En most jovok a Colin 3 azasbol, es nekem nagyon tetszik:) Rendkivul hangulatos, az, hogy szepen 3 dimenzonos abraban meg lehet kukkolni az alkatreszeket, ez is nagyon designos... Es a lenyeg, a piacon a colin 3 az a rallys program, amit en a legjobban elvezek...a legjobban elvezheto..Ezzel nem azt mondom, hogy a legrealisab fizikaja van, hanem azt, hogy nincs pcre megegy olyan rallys game, ami ennyire elvezetes( legalabbis a szamomra), es persze billentyuzettel, mer kormanyra nincs penz:D
  • sumi
    elbtam!bocika. inyen=ingyen
  • sumi
    szasztok.itt inyen letölthető a cmr3.:http://swt.frd.hu:8080/index.php ennyit tudtam segítteni......,de nekem is kéne 1kis segítség.a 3-as cd még nem teljes.a vége hiánycikk.ha tudtok segítsetek!!!Köszi
  • Jacek
    na akkor megy ez a topic is a sullyesztobe:)))
  • Alexease
    Ne flameelj, mert kirugnak:))) lasd.: #1817 :D

Amugy nekik alap a csusztatas. Max gaz, es kanyarokban egy kis kezifek:)) A kocsi irrealisan becsuszik a kanyarba, a mosoly kiul az arcra:DDDD
  • Jacek
    kozben kijott a hihetetlen szimulatorokat gyarto Codetakony ujabb jo gameja:))) Indycar demo kijott:DDDDDD szanko ovalpalyan:)
  • Jacek
    Mohus azt mondta nem tolja a hatuljat a kocsi, konyorgom liga videot nezett:)) eles versenyben ki akarja tolni a hatuljat kerdezem en??? mert az ert aztan a gyors vezetehez:D
  • Jacek
    Mohusnak csak fol kellene mennie az lfs.hsw.hu-ra es letolteni Nyiri drift videojat:DDDDDDDDDDDDDD nezzetek meg:))))
  • ceas
    nem tudja valaki, hová menti a játék a championship állást?
  • ceas
    ilyen van?hmmm...no good:(
    egyébként "Using 'ANALOGUECONTROLLERS' on the command line will force analogue. Setting the steering to analogue will increase the responsiveness of the steering." tényleg jobb az irányítás így.
    llacee-vel meg csak egyet tudok érteni
  • llacee
    Ha nincs rá igény ,hogy irjanak bele a fanok akkor sülyedjen el ,de ÍGY fentartani nincs értelme és nem is fogom hagyni.
  • Alexease
    Egyetertek:) Akkor sullyedhet is a topic, mint a TRD:))
  • ubi
    nagyon helyes!
  • llacee
    Megkérek mindenkit ,hogy legyen szives ne irja le ezerszer,ha nem tetszik neki a program.Más programoknak pedig megvan a saját topicja.
    Még pár próbálkozás és kimoderálok mindent és mindenkit.A szórakozók pedig ban listára kerülnek az SG-n.
  • KG21
    < img src="ideírdalinket">
    Csak az első kacsacsőr után ne tegyél space-t
  • Skynet
    Ceas nem eltévedtem csak ez a game annyira tré hogy szóra sem érdemes úgyhogy itt ugatok LFS ügyben:)))

Kg21 azt vágtam hogy felpaklom a netre a képet...De itt mi a parancs a berakáshoz??:)))
  • ceas
    hát igen, erről van szó
  • KG21
    regisztrálj tárhelyet, és linkeld be onnan.
    Remélem nem digitális kamerával csináltad azt a shotot ahogy Alex mondta
  • ceas
    3.2 körül
  • ceas
    Akkor miért nem az LFS topic-ba írsz? Vagy te is csak eltévedtél, mint én az előbb?
  • NaNoKuTyA
    sziasztok! hány gigát rak fel a játék??
  • Skynet
    Breki én az LFS-nél montam a kormányt a colin nemis érdekel a képek eleget beszéltek:) Ahogy elnézem a vakerod a colin pont neked való...Arcade game hülyegyerekeknek:)

Alexease: azt vágom hogy nem végleges,a törést leszarom ami eddig van az télleg prof,amúgy az alapkocsik hangja is bejön a turbósé meg majd megdolgozom:)

Hogyafaxbakell képet bebiggyeszteni?? Mohus hiányolta hogy LFS-ben nincs seggkidobásos kanyar,csinákltam neki párat..:)
  • Jacek
    :DDDDDDDDDD
  • Alexease
    Tipikus:)) Amikor elfogynak az ervek, az emberbol elotor az osprimitiv leny:) Bar leirva egy ilyen szep kerek mondat (#1799), lehet hogy jol hangzik, de inkabb csak bizonyos szellemi hianyossagokat potol.
  • Alexease
    A szoveg vege, altalanos volt. Akinek nem inge, ne vegye magara:)

Amugy, lehet hogy regebben van PC-d, de viselkedni, beszelni a szemettelepen tanultal a trogerektol. Es ez teny. A #1797-es hozzaszolasod, ezt korrektul alatamsztja.
  • KG21
    Ezért érdemes ide benézni:DDDD
  • ceas
    :)
  • Alexease
    Csuszkak: 4 csuszka van a pedaloknak es a kormanynak. Kurzok bill.-lel le-fol mozog, valt a csuszkakon. Jobra-balra kurzor bill.-lel es pluszban shift bill.-lel allit. A vonalak jelzik a Dead Zone-t. Meddig legyen szamolva a kontroller. Az egyik vonal a kezdetiertek - mikor kezdjen mukodni - a masik vonal (amit shift-tel lehget allitani) a vegso ertek, mi legyen a hatara a kontr.-nak.

De egyszeruen nem hiszem el, hogy ilyenre nem lehet ra jonni. Akinek ez nem megy, ott mas problema is van. Ez most nem sertegetes, de ez van...

Manapsag ez gyakori. Apuci megveszi a gepet, es a gyermek tol rajta minden szemetet. De pl. screenshot-ot nem tud csinalni!!! Az mar magas! De van Digifenykepezoje - apuci vette - es lefenykepezi a monitort!!! Mennnyuk ma':DD Azert egy alap "logika" azert kell a szamitogephez. Akinek ez nem megy, vegyen konzolt. Az erre van. CD betol, jatek indul, banan veszettul nyomogat:DDDDD
    (Tisztelet a kivetelnek!!)
  • Alexease
    Az Options/Controllers/Flip Acel/Brake a "cserelo".
  • Alexease
    Colin3 kormany beallitas (nalam): A fek es az gaz pedalokat felcsrelve kezeli. Vagyis a fek beallitasnal a gazt kell nyomni es ford. Plusz, az iranyukat is rosszul kezeli. Vagyis, teljesen lenyomva van nullan:))) Ezt kivul meg lehet cserelni.