Colin McRae 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A fizika, az ugyan az mint a demoban, vagyis nincs. Talicska, szanko, vagy ahogy tetszik.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
:-)"
az
rosszabb mint az NFS
ahogy a nascar is, a "csalók" assistant-jaival...ha bekapcsolom árkád ha kikapcsolom szim...ugye?
ha "retyózol" mondtam, hogy "retyózok" én is...
egy 5-szor erõsebb hardware-en...hazibuherákat látok , tejfölös dobozokat repkedni...meg gyalult százezres Daytonai tömeget...nem fog érdekelni a keréknyomás, meg hogy milyen közel van az üveghez a fejem...
egyébként meg igen...de NO retyó...mert nekem is el lehet hinni, hogy milyen a gt3 kormánnyal...stb
Én infarktust kaptam amikor olvastam!
Szerencsére már jobb....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ismét tönkretettek egy legendát...
Nem nehéz! Nézd:
:-DDDDDDDDDDDDDDDD
Palya arnyek az egy gramm sincs!
Amugy feltesz egy tonna videot. Van IndyVar bemutato is. Ez nagyon kell. Ez tenyleg jatekprogram, 3-6 eveseknek😊
(ajánlom figyelmedbe a jobb szélen levõ "válasz erre" kapcsolót! Egyértelmübbé teszi a válaszaidat :-))
Ablaktörlõ az megvan attól nemmész árokba kilónál de a kormány úgylátszik túl drága extra volt a mitsubishi temnek😊
Csak ne bill-el toljad, remélem van kormányod, én is amiatt hagytam abba, mert nekem nincs kormányom és nem lehet rendesen játszani mással....
(egérrel nincs kedvem..:-D)
Ha télleg van benne ilyen állítgatás akko hurrrá végre lesz élvezhetõ belsõnézet....Ennyi😊
Kipróbázom majd a legújabb verzióját mer látom nagyon nyomjátok itt a szimu vakert rá és én csak arra emléxem hogy az elsõ verzióval ökörködtem kicsit jóvolt de a kocsi a pályán azé nem szimulátorosan viselkedett😊)
Namaj holnap kipróbázom a newer verziót..
:-DDDDDDDDD
Érdekes, figyeld Te is!
A CMR3 amúgy azt hellottam szar arcade!
:-)
ajanlom a www.bhmotorsports.com ott az LFS es videok van egy VR szemuveges hihetetlen uber, plusz van egy csavo aki 3 moncsin tolja😊
arcade monnyuk egy nfs...a gt-ben azért sokkal jobb a fizika ahoz képest...
Ergo a belsõ nézet a leghasználhatóbb amit játékban eddig láttam.
Ezt is csak úgy mondom....
Elarulom neked ADSL hostal az F12002-ot $ lehet jatszni kulomben ugy darabol hogy semmit nem latsz!!
Erted mi a gondom? nem szidom a GT3 ami jo benne azt elismertem en is sokat jatszottam vele! de te el sem inditottad az LFS ami en fikazok azt megnezem:d
Hanem arra hogy sokkal kisebb a látószög...Üljé már be egy kocsiba és nézd meg ha elõre nézel mit látsz...mert nemcsak a kormányt meg a fél mûszerfalat..😊
Hülye barom vagy bazmeg!
15 col, seggfej....
Amúgymeg lehúzhatod a GT3-at a wc-n, mit kell mindenkinek orrba szájba reklámozni azt az árkád szart.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
én szeretem az autós gammákat bármin valamikor PC-n volt csak GP...eszembe sem jutott megadrive-on autókázni, de amit most PC-re elkövetnek e témában az botrány....
ha a Racer befut, nálam az lesz a fény az alagút végén
Csak úgy mondom...:-D

this is sick...