2926
Colin McRae 3
  • Madmaxx
    Hé Freak mi történt a logo-dal?
  • FREAK
    wow, who's that busy bee? :D
  • Blasta
    Esteleg a 1947-es h.sz.-segít!
  • savafan
    Srácok!

Olyan gondom lenne, hogy elindítom a játékot de a Codemasters intro után rendszerint kilép windowsba. Aztán ha nagynehezen továbbmegy (minden tízből kb. 1-szer) akkor néha a pályák közti továbblépésnél lép ki. Tehát nem igazán fixen marad benn a játék miután elindul.

Ha valakinek van valami ötlete kérem írja meg. Előre is köszi!
  • Skynet
    Linux lehet hogy az elavult dtools helyett az alcohol 120-at kéne használni...Már volt jópár példa hogy a dtools-on meghalnak a stuffok alcohol mindig megbízható..:)
  • sumi
    most komolyan.én d toolsal elkezdtem a telepítést,az első cd fent volt amikor elindítottam,nálam akkor meredt ki a képernyő amikor elindult volna a választott futam.az intró lement,kiválasztottam a kocsit /micsu/ azt hajrá.lett volna ha teljes lett volna a telepítés.a hiba/ez nem hiba/azért volt mert nem volt kész a telepítés.kiirta hogy nem teljes,telepítsem újra./
  • csudiboy
    yah egész nap a letöltéssel vesszödtem és nem indul el : (
  • csudiboy
    egyserűen nem akar elindulni lefagy mielött bejönn e az intro
  • sumi
    azé beszéljünk a cmr3-ról is.azé van ez a topic....na neeeee
  • csudiboy
    valaki segéllyen hogy mér nem tudom elindítani a cm3 at
  • Blasta
    Okés, én értem, de elötte nézd meg!!!!
    Ez alapm,ha letöltesz egy gémet!
    Nem azért írod ki CD-re, mert letöltötted, hanem azért mert tetszik és meg akarod tartani!
    Legalábbis én így fogom fel...
  • sumi
    azé irnám ki cd-re,mert már ha szenvedtem vele 1 keveset,szal érted.+legyen az utókornak,hogy volt ilyen is.....
  • sumi
    azt lejátszottam.frankón lerázogattam a motoros csókákat a platóról...
  • FREAK
    subaru jacek!!!!!!! LOOLLL!!!!! :DD
  • Blasta
    Bigmutha Truckers volt a legutolsó kamionos gém!
  • Blasta
    Szerintem nem nagyon irogatták CD-re, és neked se javaslom!
    Keress rá a Daemon tools címü programra, azzal cd-re kiírás nélkül meg tudod nézni a játékot!
    Ezzel beljebb vagy 3 cd-vel, amik a kukában végezték volna! :-D

Ha nem értesz valamit, keress meg, segítek a Daemonnal kapcs.!
  • Blasta
    Tudod miért?
    DUGIG VAN RAKVA TRILINEARRAL!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
  • sumi
    a 3.cd 8as rar-nál tartok.Hogy irtátok ki cd-re/mivel,stb,stb/
  • FREAK
    valami félreértés lehet itt, te azt nem szeretheted, túl hogyismondjam..... túl jól sikerült, semmi gagyi irányítás, nem lehet röhögni a fizikán

biztos kevered valamivel :D
  • Jacek
    juj mi volt megtalaltad az antiszerumot?:DD
  • gergou
    Na figy, a 2. legkedvencebb rallys jatekom a rally trophy, ennyit elarulok, nagyon szeretem, es bill. vel iranyitva, mert nem olyan gayi kezem van mit egyeseknek, perfectul eliranyitom, eleinte nehez volt, de sztem az egyik legjobban sikerult rallys game.
  • Blasta
    A téma a Rally szimulátorok!
    Én CMR3-ban sajna nem tudok segíteni, nekem eég volt a kollégák véleménye!
    :-D
  • FREAK
    Azért ne túlozz, bőven van az út mellett 10-10 méter, ahova ki lehet csúszni
  • Jacek
    igen csak egy harom eves jatekrol beszelsz:D
  • Blasta
    REMÉLEM IS!!!!!!!!!!!!!!!
    :-D
  • gergou
    Akkor komolyra forditva a szot, ha enbennem nincs meg az a felelem a gamet jatszva, hogy rosszol veszem a kanyart, es lezuhanok a kocsival a sziklaru, akkor az nekem mar nem igazi rally elmeny, a valosagban is rettegnek am a soforok, mert hogy colin mcrae sem delutani szabadidejet tolti a kocsiban az biztos...
  • sumi
    cmr3 a téma továbbra is!?A 3cd-vel kapcsban várnék segitséget.akár e-mailben is.
  • FREAK
    vigyázz, mélyreható szakvéleményt kapsz :D
  • FREAK
    naja, Gergou biztos nem szereti a Flight Simulatort, mert nem lehet víz alatt menni :D
  • Blasta
    Had kérdezzem már meg a véleményed a Rally Trophy-ról is!
    :-DDDDDDDD
  • Jacek
    mintha ok csinaltak voltna a MS RalliSportot is ott uber a grafik!! ja hogy 3 ev van a ket game kozott?DDDDDDD ott meg az X-Box miatt szar az egesz:D
  • Blasta
    Dakar NAGYKIRÁLYSÁG VÓÓÓÓÓT!
    Ment 640-ben is! :-DDDDDDDDDDDDDDD
  • Jacek
    latszik a szinvonalad Carmageddonwarrior elarulok egy titkot!!! a rallyban nem ternek le az utrol ha leternek akkor halaleset forog fonn!!! te kevered a darkarral latom de ott meg nem lehet embereket elutni mi?:DDD
  • FREAK
    kösz, kihagyom, nincs benne pixel shader, TÖK GAGYI
  • gergou
    Bocs, az egesz gameben van egy helyen egy minifootball palya nagysagu terulet, Freak, nem banom kolbaszolgassa csak ottan:DD
  • gergou
    Tnauld meg a billentyuket nyomogatni...Tudom osszetett tudast igenyel, meg bizonyos inteligenciat is, de csak menni fog:DD
  • FREAK
    "a rallymasters eleg lofos, meg most is megvan, rengeteget nyomtam vele, de mikor meglatom, hogy meg trilinear filtert se kelzel a grafikus engine"

Hát igen, ez nagy hiba. Általában attól szokott jó lenni egy rally szimulátor, ha van benne trilinear filtering... Igen..... Sokat javít a fizikán és az irányíthatóságon. Bizony, ez így van....... Nincs mitt tenni.

"A rall champ 2k, meg azert szar, mert a sikegyenes utvonalrol meg veletlen se tudsz leterni... "

Érdekes, nekem sikerült eltévednem egy út melletti erdőirtáson (kb. 2 futballpálya méretű volt)......

• Blasta
    Erről van szó kérem!
    Nincs kecmec!

HA NINCS TRILINEAR, A RALLYGÉM FOS!
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Jacek
    igen ratyi de nem merek mar szolni mert valamelyik loser szol megint az adminnak:DD
  • Jacek
    megint megmutattad az erodet dark site:))))))