Colin McRae 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
hehe...itt van neked a colin gyönyörködj benne...ez a mai PC valóság😊ki lobbyzna billgenyon kivul (most már o sem ot tvan nek a BOX) ezért a zajládáért...majd buherálsz magadnak verdát...és elmondhatod hogy te keráltad 5 hét alatt😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Alexease
Bajnoksagot csak Focus-szal lehet menni. Egy csomo anim bevezetesnek, auto szereles, felkeszules, palyabemutato - detto, mint a TRD ben. A minoseghez hozza tartozik, hogy a ficko, ket labon allva, odacsuszik az autohoz.😊))

A fizika, az ugyan az mint a demoban, vagyis nincs. Talicska, szanko, vagy ahogy tetszik.
mohus
de legalább nem szaggat😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Skynet
Puntóéknál ha jól látom a sötéltített mûszerfal a hiányzó kormány és az alig látszó ablaktrölõ dukál😊
KG21
Minek neked kormány ha csak a grafban gyönyörködsz? Fogadjunk játszol 1 percet, aztán 5 percig vered a farkad a replayre😄DDD

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

mohus
"A CMR3 amúgy azt hellottam szar arcade!
:-)"

az
rosszabb mint az NFS

mohus
"attol meg arcade ilyen nincs hogy nem is meg igenis😄"

ahogy a nascar is, a "csalók" assistant-jaival...ha bekapcsolom árkád ha kikapcsolom szim...ugye?

Alexease
Persze hogy kiagytak! Konkurencia. De a tobbit is😊)
Alexease
Fiat Punto belso nezet (szeruseg):
Skynet
buzi pezsót kihagyták?😄
mohus
hidraulikus cumó...gondolom egy retyó arcade gammának nem faragtak volna ilyet...fõleg nem Subaru dobozzal

ha "retyózol" mondtam, hogy "retyózok" én is...

egy 5-szor erõsebb hardware-en...hazibuherákat látok , tejfölös dobozokat repkedni...meg gyalult százezres Daytonai tömeget...nem fog érdekelni a keréknyomás, meg hogy milyen közel van az üveghez a fejem...

egyébként meg igen...de NO retyó...mert nekem is el lehet hinni, hogy milyen a gt3 kormánnyal...stb

Skynet
Ennnnyi???
Alexease
Autok: Ford Fucus WRC, Subaru WRX, Lancer Evo VII, Xsara Kit Car, MG ZR Rally Car (alig tudtam megjegyezni), Ford Puma, Fiat Punto
Skynet
A por a lényeg legalább takarja kissé az egészet😊))
Skynet
Esküszöm ezt a gamet annyira eltolták hogy még a vrally 2 is hangulatosabb a beugráló fényképesekkel meg egyéb hülyeségekkel..ott a szutyok arcade irányításon kívül legalább van hangulat...
Alexease
A jatekban 1024x768 full max. A taj az hanyinger. 128x128 texturak, es nincs SEMMILYEN arnyek. De a pert az fujja a szel😊)
Skynet
Hja...a programozók szerint mitsubishiék ablaktörlõtunningra subaruék meg kormányra gyúrnak...kira' game😊))
Skynet
Alex: amúgy ezmost milyenfelbontás és milyen grafbeállítás? Mer elég botrány pixel az egész belsõ, a kültés meg valami elmosott fosh..
Blasta
Durva mi?
Én infarktust kaptam amikor olvastam!
Szerencsére már jobb....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Skynet
Esküggy hogy a subaruban meg van komrány😄DDD
Blasta
Siralmas bazze!
Ismét tönkretettek egy legendát...

Skynet
az önvezérlésü szöveg meg a sötétített mûszerfal vaker éppen az alexease által bemásolt képet hivatott elemezni😊
Blasta
Csak ügyesen!
Nem nehéz! Nézd:
:-DDDDDDDDDDDDDDDD

Alexease
LOL. A Subarut be sem teszem😊) Nagyon gaz. Ott mar van kormany.😊)
Palya arnyek az egy gramm sincs!
Amugy feltesz egy tonna videot. Van IndyVar bemutato is. Ez nagyon kell. Ez tenyleg jatekprogram, 3-6 eveseknek😊
Skynet
ráadásul mellényomkoggyak😊)
Skynet
Hjabocs..😊
még noymkoggyak is nem?😊
Skynet
Ez az evo7-es sötétített mûszerfala hogynelehessen leolvasni a kilóméterórát??😊))
Blasta
Ezt mi sem értjük....

(ajánlom figyelmedbe a jobb szélen levõ "válasz erre" kapcsolót! Egyértelmübbé teszi a válaszaidat :-))

Skynet
kormány az van csak kicsit megsínylette a rally xtreme-et😊))))))))))))))))))))))
Skynet
Ez ilyen önvezérlésü agykontrolos vagy hol a kormány??😊)))
Ablaktörlõ az megvan attól nemmész árokba kilónál de a kormány úgylátszik túl drága extra volt a mitsubishi temnek😊
Blasta
Hajrá, remélem nem bánod meg!
Csak ne bill-el toljad, remélem van kormányod, én is amiatt hagytam abba, mert nekem nincs kormányom és nem lehet rendesen játszani mással....
(egérrel nincs kedvem..:-D)

Alexease
Vazzer!!!! Most nezem csak!! 3,3 GIGA!!!!!!! MI???
Skynet
Hjólvan elhiszem ha csak úgy mondod akkoris nemis fikáztam az lfs-t az elsõ változatával anno gameztam akkor bejött...
Ha télleg van benne ilyen állítgatás akko hurrrá végre lesz élvezhetõ belsõnézet....Ennyi😊

Kipróbázom majd a legújabb verzióját mer látom nagyon nyomjátok itt a szimu vakert rá és én csak arra emléxem hogy az elsõ verzióval ökörködtem kicsit jóvolt de a kocsi a pályán azé nem szimulátorosan viselkedett😊)
Namaj holnap kipróbázom a newer verziót..
Blasta
Ohhh, beszép!
:-DDDDDDDDD

Blasta
Sajnos Mr. "uggyisagétéháromakirály" ossza az észt....
Érdekes, figyeld Te is!
A CMR3 amúgy azt hellottam szar arcade!
:-)

Alexease
Azert ez nevetseges: Mitsubishi belsonezet😄DDDDDD
Jacek
attol meg arcade ilyen nincs hogy nem is meg igenis😄

Jacek
PC-re meg harmat na mit szolsz😄DDDDDD
ajanlom a www.bhmotorsports.com ott az LFS es videok van egy VR szemuveges hihetetlen uber, plusz van egy csavo aki 3 moncsin tolja😊

Skynet
kg21 gt sosem volt arcade és nemis lesz..nem szimu nem arcade...
arcade monnyuk egy nfs...a gt-ben azért sokkal jobb a fizika ahoz képest...
Blasta
LFS-ben azt is be tudod állítani, hogy a pilóta feje milyen közel legyen az "üveghez"...
Ergo a belsõ nézet a leghasználhatóbb amit játékban eddig láttam.

Ezt is csak úgy mondom....

Jacek
ja kerem akkor csalodast kell okozzak neked ugyanis a szimekben Nascar\LFS allithatod a latoszoget is fokonkent😄DDDDDDd

Jacek
Mohus azert erdekeseket irsz? egy netes jatekrol keszult video alapjan!!!!!!! ADSL hostal otthonrol!!
Elarulom neked ADSL hostal az F12002-ot $ lehet jatszni kulomben ugy darabol hogy semmit nem latsz!!

Erted mi a gondom? nem szidom a GT3 ami jo benne azt elismertem en is sokat jatszottam vele! de te el sem inditottad az LFS ami en fikazok azt megnezem:d

Skynet
blasta nem a nézelõdésre meg fejmozgásra gondoltam bazeg az alapból bennevan még a szuperfos rally Xtremeben is😊

Hanem arra hogy sokkal kisebb a látószög...Üljé már be egy kocsiba és nézd meg ha elõre nézel mit látsz...mert nemcsak a kormányt meg a fél mûszerfalat..😊
Blasta
Na jó nekem ez sok!
Hülye barom vagy bazmeg!

15 col, seggfej....

KG21
Mi a faszér beszélsz róla múltidõben? PC-re friss az bazz! Nemcsak szar psx van a világon.
Amúgymeg lehúzhatod a GT3-at a wc-n, mit kell mindenkinek orrba szájba reklámozni azt az árkád szart.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Blasta
this is sick...

mohus
a gt3ban pedig két moncsit köthetsz jobbra balra...es nem kell 15 collon idegbetegésget kapnod...amikor a te fejed masfele menne, mint ahogy az LFS kitalálta neked

mohus
kérd el jacektol az lfs videot 55mb...ez a szint...jót röhögtem...a jövõ "szimulátora" de úgy mozog mint a Burnout2 vagy rosszabban...lagol, repkednek a verdák 6 méter magasba...20%os...szerintem meg 1 %...ahogy az kinéz, irreális: valósághoz se az autóknak(no licensz) sem a mozgásuknak nincs koze...de azért szimulátor😊

én szeretem az autós gammákat bármin valamikor PC-n volt csak GP...eszembe sem jutott megadrive-on autókázni, de amit most PC-re elkövetnek e témában az botrány....

ha a Racer befut, nálam az lesz a fény az alagút végén

Blasta
LFS-ben 360fokban nézelõdhetsz, nem beszélve arról, hogy beállíthatod, hogy a pilótád feje mennyire kövesse a kormány fordulását, ergo kanyarban jobban belátod az utat, és a melletted levõt is....

Csak úgy mondom...:-D

mohus
ok
memo torolve