Colin McRae 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Betölti a pályát és ahogy rálépek a gázra megfagy.Ha valaki tud segitsen!!!!!!!
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
van a wrcben a másik kategóriában magyar is...multkor is jol ment ugyhogy fejlodunk, Baumgartner meg a Jordannál nyomulgat...az sem rossz
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
mert kézifék és tolatás is kell egy autóra, de neked ez nem hiányzott mint fõ szimtudor
De egy magyar pilotanak eselye sincs igy menni!! ugyanis max megy 1500km az autoval evente mig a VB pilotak kb 330 napon minden nap mennek egy evben
pénteken lesz az Eurosporton
Markko Martin megnyerte...de volt egy szakasz, amin 15KM-en keresztül felcsapódott motorháztetõvel száguldott...eszméltetlen mit tudnak ezek a versenyzõk...
Nascarbsn nem csak oval palya van am!!😊
kösz...a videokra nagyon vevo vagyok, de nem kell alá zene, ha vannak már motorhangok
a játékot majd akkor ha 100% lesz...legalább nekem lesz benne egy csomó újdonság, nem lövöm le elõre poénokat
Nascart meg inkább meghagyom a nascarhívõknek...GT3-ban a körpályát csak gyorsulási tesztre használom😊és beállítani a váltót
de PS2-n van más fényévekkel jobb rally ez meg megy a kukába, mivel ennek a Colin 3-nak az említett hiánosságokon kívül még "hangulata" sincs!
De ha lesz kis idom csinalok azert eked egy kis videot mert ugysem nezed meg😄DDDDDD
http://swt.frd.hu:8080/nyilvanos/games.html
a grafika szerintem király, nem tudom miyen videokártyával próbálgatjátok, de láttam, hogy mit alkotott gef2-vel és egy ati9700pro-val, kb csak annyi a különbség, mint commodor és pentium között😊
hallgatni meg nem szokol rádión kell bazzz
egyébként meg nem tudom mi bajotok a játékkal
Látszik a rendezõje nemugyanaz..😞
Ráadásul ha minden igaz akkor az evo7-es lancer a fõszereplõ kocsija egy nissan skyline meg az ellené...megnézném mikor vág oda egy evo7-es egy skyline-t...ha tuningról van szó akko sky körbeeszik szinte mindent...fõleg nitróval..na nembaj..reggelre lennvan a film azt eldöntöm utánna megnézem-e moziba😊
Megprobalt mind ket platformon kaszalni, de nem jott ossze. A Colin3 konzolra, mit iranyitas meg jo is lenne, banannal, kulsonezetbol biztos jokat szankaznak vele. De grafika, efektek mar keves. Ha ott mar kijott egy grafikai "etalon", akkor a gyerek mar ahoz viszonyit.
De PC-re, ez a grafika mar nagyon ganyos. Es az iranyitas, szimulacio, fizika, az meg nevetseges. A legutolso arkad, korbe-korbe jateknak sem jo.
Ez olyat bukik, mint a TRD. Ott is az auto mozgas, nulla. A jatekmenet a masik fele. Verseny, 3 kor Imolan😊)) Mennnyen ma', a gumi nem melegszik be😊 Nem mint ha szamolna😄D
Es ez a "penzert veszek kodot a jatekhoz"😊) Ez egyedul allo...
hülyeség mert ennyi erõvel a pc-s game-k is csilivili üres szemetek...csilivili üres szemetek amúgy a játéktermi gépek...semmi értelmük....És konzol <> játéktermi gép
😊
Alex😄DD
"- Amazing physics and AI bring racers closer to the action.
- Phenomenal graphical quality and object detail create an extremely impressive experience."
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Ez tenyleg csak 3-6 eveseknek, esetleg konzolra. De oda meg kellene valami csicsabb grafika, mert ott meg az szamit. Tok mindegy mit tolnak, csak szep legyen es szuper efektes.