2926
Colin McRae 3
  • And5
    hát őszinténén nem vagyok elragadtatva grafika nem rossz fizika háááát ... de elég élvezetes vezetgetni na most 1 kurva játék mód van bajnokság meg single race lófasz hol van az arcade meg ezek alig van egy pár kocsi nincs multiplayer sem szrtm a legjobb rallys játék még mindig a Rally Championship
  • FREAK
    szerintem lenne értelme egy nemzetközi bizottságnak, akik engedélyeznék a játékok kiadását egy kiadós teszt után, és az ilyen szemeteket nem adnák ki

ez annyira lehúzza a színvonalat......
  • ubi
    Üzenem a kedves Op.-nak, hogy szerény véleményem szerint törölje ezt a topicot, mert ennek így semmi értelme!!!
  • Skynet
    Azis!!:))
    Elsőosztályú rallytankszimulátoirt csináltak:D
  • Blasta
    Asszongyahogy:
    CODEMASTERS
    genius at play

:-((((((((((((((((((((((((((((
  • Skynet
    "En most jovok a Colin 3 azasbol, es nekem nagyon tetszik:) Rendkivul hangulatos, az, hogy szepen 3 dimenzonos abraban meg lehet kukkolni az alkatreszeket, ez is nagyon designos... Es a lenyeg, a piacon a colin 3 az a rallys program, amit en a legjobban elvezek...a legjobban elvezheto..Ezzel nem azt mondom, hogy a legrealisab fizikaja van, hanem azt, hogy nincs pcre megegy olyan rallys game, ami ennyire elvezetes( legalabbis a szamomra), es persze billentyuzettel, mer kormanyra nincs penz:D" By Gergou

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Kívánok neked sok kellemes játékórát ezzel a síkfosadék programmal remélem jókat rallyzol majd a tankkal meg a mikrobusszal,és végigmész a pályán a hivatalos rallyrepülőgéppel is:D

Azzal hogy szerinted ez a játék élvezhető és jó...És a Rally Masters ami pc-n az egyik legjobb RALLYSZIMULÁTOR lefosozásával csak annyit árultál el magadról,hogy ilyen arcadegamer kis hülyegyerek vagy:))
    Nembaaaaj így tovább további sikeres önlejáratást..Mellesleg nemtom hogy mevan mert szerinted a rally champ egy szar...Nos a rally champ arcade game...De még azis mérföldekkel élvezhetőbb volt ennél a szánkóemulátornál...
  • Breki33
    mondjatok már egy rallymaster iso-t megnézném újra a játékot

a demoban csak havas pálya van
  • FREAK
    Igazat beszélsz, a Rally Masters egy ralliszimulátor, a CMR3 meg egy hülyegyerekjáték, amiben történetesen ralliautók IS vannak. Ha ugyanez lenne, csak cigisdobozokkal, akkor is megfelelne a célnak....
  • Breki33
    Na ezt a nevet már nem utánnozzák!

A fagyások szerencsére nálam nem jelentkeztek, de a 3-dik cd lévo két codec-et telepítve megszűnik valószínűleg.

Bár mióta felraktam a media player imndulásnál egy dll-re hibát ir ki mielőtt továbbmegy :(

Amúgy énis csalódtam a játékban, de nekem a grafika még elmenne de sajnos kormánnyal játszhatatlan.

De ahogy olvasom azok akiknek tetszik billentyűvel játszák :-)

Ja és valaki leszúrt mert azt mondtam neki, hogy rá kéne rakni a teljesre a demo patch-et.

Hát jelentem neki, hogy rá lehet és javul is valamelyest a dolog, persze csak a data-t kell másolnio az exe-t nem!

Alex ha nem sértet vérig ez a hülye pöcs a nevemben elmondanád az tengely funkcióját?

Ja amugy tegnap 5 perc játék után elovettem a c2 wrc 2002 felraktam a sainz-os carsettet és nyomtam sokkal jobb.

Tényleg nem emléxem a cilon 1-ben volt ff-támogatás, mert akkor aztis felrakom :-)

• oneal1
    vannak a játékhoz kódok??
    mer olvastam hogy van benn egy két régi rally autó azt jó lenne megpróbálni:)
  • Skynet
    Nemtom de a lényeg hogy ez egy elbaxott xar.csoda hogy ki merték adni...Még ha a grafikai szint elérné a ps2-jét de nem..
    A kocsi ugyanolyan a táj meg ótvarabb..
    Ps2-n kifogom próbázni az irányítást,mer nemigaz hogy valami ekkora szar legyen...
  • CSOCSO
    eeeeeeeee... ez nemigaz...colin 2 elöbb volt psx en...
  • Skynet
    Sonique ezt nem a konzol miatt baszták el ez simán szemét geci meggazdagodásos üzlet....Ha a colin 1-et és a 2-t meg tudták írni konzolra normálisan ezt is lehetett volna...
  • Skynet
    savafari kellemes csalódást a játékhoz....nemtom hogyan tudtok akár 5 percet is játszani ezzel a fosadékkal
  • savafan
    Csak sajna nem én vagyok az egyedüli akinek ilyen problémája van. Pl. Te tudsz bajnoki mentett állást visszatölteni? Mert akiknek valahogy elindult azoknak meg ilyesfajta bajuk volt. És teljesen különböző gépeken hülyéskedik. Pedig hidd el nem rosz vasra lett rátéve. És nincs tele minden szarral. De majd meglátjuk pár napon belül (remélem).
  • Skynet
    Meehehehe:)))
    Gamefaction szerintem kicsit túlértékelte...
    Vagy kipróbálták a tankot:)))))))))
  • Alexease
    A TRD nyomdokain, ennek is jonnek a "hivatalos" bemutatoi, ertekelese. Az elso, a GameFaction: 73% A TRD sem ment 85 fole, es az eladasokban, meg az elso 20-ban sem volt benne soha.

Ami dicseretes, hogy mar a nem kifejezetten szimulatorral foglalkozo jatek site-ok is, a gagyi fizikat emelik ki hibanak.
  • Skynet
    Ez a program tipikusan az igénytelen dagadt kis pöcs fánkzabáló hülyegyerekeknek készült...
  • Skynet
    Halál komoly...Howercraft,Buggy,Battletank....stb....:)

Meg kell nézni lehet repülőgépszimunak még jó a program:DD
  • Alexease
    Komoly. De van Bugy meg Repulo is:))))))))
  • FREAK
    neeeeeeeeeee
    ez komoly????
  • Skynet
    Jaaa a slusszpoén,minden rallyjátékos álma,a rallyszimulátorok netovábbja:
    EXTRAS menüpont alatt a kiváltható BATTLE TANK.....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Skynet
    Az meg hogy a ps2-re ilyen volt és azért ilyen pc-n hülyeség mert már ps1-en is volt a colinban normális belsőnézet...
    Ez csak simán a codemasters alapvető nyálas szemétsége..."minél elöbb kiadjuk annál elöbb dől a lé"
  • Skynet
    Mr. Perfect tökmind1 ettől még síkfos a játék..

Baz vettem a fáradtságot hogy kipróbáljam ezt a csodát...:)
    Eeeeeezt még arcade-nak sem nevezném röhej amit az autó csinál a pályán...Komolyan mondom télleg olyan az egész mintha motoros szánok lennének havon...Ez egy zsák szar becsülöm azokat akik szerint ez élvezhető,meg jóó,meghogy kinyerhető cuccokkal jobb lesz...Ez??? Talán eléri az arcade színvonalat a kinyerhető cuccokkal...Ez a game a rally és a fizika nyerészkedő megcsúfolása,és sajna a sok hülye a név miatt meg fogja venni...no mind1..

Jacek hogy bírtál 1 teljes futamot?? Én 2 hajtűkanyar után majnem lefordultam a székről a slussz poén az volt amikor a kocsival felálltam a kb 30 fokos lejtőre oldallal és a kocsi oldalazva csúszott lefelé egyre gyorsulva mint a szánkóó:))
    Na itt betett a program...Komolyan mondom ezt még a Rally Xtreme is 20-szor übereli...
  • FREAK
    egyszerűen : LÁMA MEGOLDÁS

lehet menü nélkül is játszani, de van értelme?
  • Jacek
    hat en inkabb egerrel szeretem:)) ja hogy ezt is elsporoljak mint a belso nezetet egyszer megcsinaltuk PS2-re minek uj jo az a lamaknak:))
  • Mr. Perfect
    Már elnézést de miért kéne mindenáron az egeret használni a menüben? Így két kattintás az iránygombokkal, egy enter és már mehet is a menet...
  • Jacek
    es en allat mint rally buzi kepes voltam az elso futamon vegig menni na ott van az igazi buntetes:)) SS1 meglattam a lampa fenycsovajat es doltem a rohogestol:DDDDDD masik a hihetetlen fellenges szimulator erzest ado bonus video:)))) ami mutatta hogy mit nyertem:))) konyorgom ugy nezzett ki hogy nem tudom leirni ilyen videot lassan real timeban nezek a netrol nemhogy 3gigas install rohej:DD
  • Mr. Perfect
    Nálam dtools van és nincs vele semmi gond :-)))))
  • Jacek
    rally inseg van de hogy autoverseny azt nem hiszem!!

Menu??? ne rohogtess hany eve van egy rohadt eger a PC-ben nekik valahogy nem sikerul hasznalni!!
    Palya biztos azert szar mert billel modelezte a farok:)
  • FREAK
    nem a menüvel játszol, de attól még botrányos

kurvára dizájnos, de használhatatlan
  • Mr. Perfect
    Az tuti, hogy a töréssel semmi gond nincs, mivel nálam simán elidul, úgyhogy akinél nem megy az a saját gépében keresse a hibát!!!!
  • Mr. Perfect
    Üdv mindenkinek

Na ennyire azért nem rossz a helyzet szerintem. Nálam, szintén Tualatin 1400-as Radeon8500-al 800x600-ban minden fullon elég tűrhetően, jól játtszhatóan fut a game. Az én véleményem szerint a grafika sem annyira rossz!!!! Maga az autó pl. nagyon szépen néz ki, csillog villog minden a helyén. A táj mondjuk tényleg nem valami korszakalkotó de a CMR sorozat soha nem az iszonyatosan jó grafikáról volt híres. A menü pont olyan amilyennek lennie kell. Elvégre nem a menüvel játtszol nem igaz? Néhány óra játék után a játékmenetről csak annyit, hogy sajnos érződik a konzolos beütés. Összességében a mai ínséges autóversenyes időkben végülis egy erős közepest bőven megérdemel. Szerintem érdemes kipróbálni mindenféleképpen!!!!
  • savafan
    Nekem semmilyen ace megapack nincsen fenn és mégsem megy. Kilép windowsba. Ahogy elnéztem az isonews forumában is ilyen jellegű problémák merültek fel. Valszeg várnunk kell egy jófajta törésre vagy patch-re.
  • radeer
    Üdv ebben a topicban!

Nos akinek nem indul az ne bánkódjon, nekem elindult de örömöm az nem sok volt benne.
    Kezdem azzal, hogy iszonyúan csípem a CM sorozatot és mikor láttam fenn van, szinte libabőrös lett a hátam.Egész nap jött a 3 CD lefelé,s végre 22h magasságában install is megvolt. Azon nyomban felraktam a
    kormányt ( MS Sidefinder FFB), hogy minél élethűbben élvezzem a száguldást.El is indult, kalibrálni is simán kalibráltam, Force effektet max-ra, grafikot rögtön 800*600*16-ra Dis-t 3-ra, mert ugye csak egy Tualatin 1200-es Ti4200-es van a gépben gondoltam ne rögtön fullon próbáljuk nyomni ezen a konfigon, úgysem menne.

Menü valami iszonyú tré, ilyen pocsék feliratokat és Design-t röhögnöm kell. Ahogy elindul maga a Champion az is megér egy misét, 20-30 mp felvezetés már gyanus volt a játék grafikus motorjával készült bevezető de ahogy elindultam megállt az ütő. Szaggatott mint az istennyila, amellett, hogy valami 2-3 évvel ezeleötti táj pixeles kinézetet kellett a motornak renderelni.Az autón sem csillogott a festék, se lens flare, se komolyabb sárdarabok, és mégis. Visszavettem mégjobban , játszható lett kb. 640x480-ban (pff) de nekimentem egy kisebb táblának és rögtön megis állt az autó :(
    nem lehet semmilyen tereptárgyat legyalulni, na hogy van ez??? Kanyban sem lehet rendesen becsúsztatni a verdát, hang gagyi. Jah Force-os effeket annyi, hogy egyenseben is olyan lazán mozog, kanyarban sincs ellentartás csak mikor nekimegyünk valaminek kicsit megmozdul. Ez komoly. Minden kormányos SW fejlesztőnek betölteném a EA F1 -es játékát, hogy kell kinézni ennek az egésznek.Na mind egy R.I.P. CM3. Akinek bika gépe van és tetszik annak hajrá, én inkább akkor már nyomon a Rally Challange-et ami ezerszer jobb, lehet arcade, de a grafikája legalább nem késztet röhögésre.
    Egyébbként száguldos game-ban szerintem most a Moto GP 2 a legjobb, aminek iszonyúan jól van megírva mind a grafikai motorja, az intrója és a netcode-ja is. CM gárdája + ha csak ennyit tudsz akkor fejlesz tényleg csak PS2-re meg konzolra, mert ide nem kell a ratyi átirat.
  • FREAK
    oh bazz, legalább van ízlésed :D
  • Madmaxx
    ez Aria cicus ciciugráltatása :))
  • FREAK
    semmi

ellenben a tied elég furcsa :D
  • savafan
    Nálam a 1961 hozzászólás után a 1932-es következik. 30 hozzászólás eltünt. Mi volt az?
  • [HUN]T-Rex
    Próbáld meg Uninstallálni az Ace mega codecs packot hátha segít.