2926
Colin McRae 3
  • Alexease
    Ezek a jatekhoz kapcsolodnak:)))))
  • llacee
    3.12GB tesz fel pontosan
  • gergou
    nekem tetszik a shot, koszi Alex:))
  • llacee
    a tankos dologról egyébként annyit hogy régebben mikor kijött a TOCA akkor az volt a legjobb szim. szerintem ebben osztott a véleményünk... abban is volt tank.. pl..

najó mindegy látom ez egy szélmalom harc..
  • zaki
    #2044-esre tudna vki válaszolni? köszi
  • gergou
    igy van, es az meg hogy itten mindenki fikazik, azzal nem kell torodni, tagadjak de nekik is tetszik a jatek, nezzetek csak meg, akkor nem lenne mar 2100 hozzaszolas:)) Ennekem tetszik, es ha Jacek, meg a tobbiek idehanynak, akkor is tetszeni fog, hiaba no, akinek nemtetszik, az mennyje a pocsevel jattszani, addig amig kijon neki a kovetkezo rallys game, de ha az se tetszik neki, akkor szinten ott a pocse, van mivel nyomulni nemde??

Ja es a fikazasra azer visszaterve, nemtom, sztem nektek komplexusotok van, sztem gyermekkorotokban a babakocsi nem ugy gurult, ahogy kellett volna, aztan most mar ubererzekeny agycsavarjaitok vannak:DD Szal ez egy betegseg tudjatok, az orvos meg a psychologus...Szal lehet tolongani naluk:))
  • FREAK
    akinek gondja van, az kérdez, eddig is így volt
  • Alexease
    LOLKA:)))
  • llacee
    Nem igaz.. ha beirod a véleményed párszor legyen az negativ vagy pozitiv akkor innnetől kezdve ahogy a saját kis játékaitoknál lehet az élményekről képek bevágásáról stb beszélni .. ha senki nem játszik vele mert szar tűnjön el a topic és az elég bizonyités és nincs teleszemetelve az egész.. most ha van valakinek egy telepítési gondja akkor a fasz hozzászólásotokat olvasssa vissz a500x ?
  • FREAK
    ugyanez fordítva is igaz

csak az a baj, hogy ilyen alapon minden topik összesen 2 hozzászólást tartalmazna, egy pozitívat meg egy negatívat
  • llacee
    Nem hiszem el hogy ennyire korlátoltak legyetek ?? Nem lehet megérteni ???
  • llacee
    Elég lett volna egyszer kétszer ,de ennyiszer már sok !
  • zaki
    emberek, mennyi hely kell a játéknak? mert 2.8 gb hely van a vincsimen, de úgy látszik ez kevés
  • Skynet
    Üdv: Skynet
  • FREAK
    nos, itt senki nem mondta, hogy "úristen, engem átbasztak!"

egyszerűen véleményezzük a terméket
  • Skynet
    Tisztlet EFRO...Lehet hogy a Fórum vélemény nyílvánítási hely is egyben!
    Azza hogy anyázzuk a programot csak a szerencsétleneket próbáljuk menteni a játék megvételétől!
    És igenis jogosan anyázik bárki,még ha le is töltötte a programot,mert ami codemastersék mostanában művelnek az röhej..
    Gondolkdotam a szavaidon,de teis gondolkodhatsz,ha nemírna senkisem vélemény csak hogy itt elakadt ott elakadt akkor ez a fórum is elvesztené az értelmét,mert egy rallyprogramban nemigen lehet elakadni:)))
  • erfro29
    Tisztelt urak illetve hölgyek!

Nem igen szoktam irogatni vélemény a fórumokba mert többnyire a véleményem azonos veletek, de felhívnám az igen tisztelt jelenlévők figyelmét egy amolyan részletre, ami igen fontos szerintem.
    Annak a játékosnak van teljes joga kritizálni egy játékot, aki azt meg is vette, mert az adott esetben jogosan lehet felháborodva azon hogy eladtak neki egy **art. Másnak nem igazán, mert a legrosszabb ami vele történt, hogy kidobott 300 forintot az ablakon. Valószínűleg nem is neki csinálták a készítők a játékot.
    A másik pedig az , hogy nem hiszem, hogy ezek a fórumok arra lettek kitalálva, hogy 25 oldalon keresztűl szidjunk egy játékot, hanem arra, hogy a felmerülő kérdésekre, úgy mint, ""elakadtam merre tovább, van nem indul el mit csináljak "" választ kapjunk, illetve segítséget.
    Nem kívánok ezzel a megjegyzéssel egy vitát elindítani, csak gondolom egy pillanatra mindenki elgondolkodhatna a szavaimon. Vagy megfogadjátok, vagy sem. Üdv: ERFRO
  • Breki33
    naaaa
    fontos lenne

ha van benne felrakom ura
  • Skynet
    Miiilynen cipősdoboz?? Motorosszán:))
  • FREAK
    "Just for fun!!"

Hát ha neked fun, hogy egy autót látsz a képernyőn, de egy cipősdobozt irányítasz.... Have fun!
  • Breki33
    momndfja meg már valaki, hogy az egyben van e ff támogatás
  • Skynet
    Lacika az a poroblem hoigy szét kéne nézned külföldi topicokon mert 1-2 kicsi puttó hülyegyereken kívül aki még életében nem ült kocsiban,mindenki ócsárolja a kolint,és a legszarabb rallyjátéknak tartják..:)
    Linket hagynemásoljak mbe mer lefejeznek az opok:)
  • Skynet
    Bazzeg...
    Egész 2f2f alatt gyengébb a kocsifelhozatal mint az első részben és amiről eredetileg szólnia kéne az egésznek na pont arról nem szól..
    Az egyetlen kocsi ami meg mindent porráalázna ittis és az első részben is a Skyline az a film első 5 percében szerepel egy szépet...
    Amiről szólnia kéne az gyorsulási versenyek...Na ebben egy sincs..verseny van de nem gyorsulási..
    Az evo és a másik gép az első rész két fő kocsija képest fos...késöbb előkerül 2 amerikai hodály eléggé túrva azok durvábbak,de azok sem közelítik meg az 1. rész dodge-ját...

Basszameg elkúrták a kedvenc filmemet...
  • Breki33
    billenytyűvel játszol?
  • Alexease
    Neztem:)) Nagyon gagyin van osszerakva. Bar a Colin2 is hasonlo volt. Teljesen "kicsomagolva" 2,5 giga volt az is. De ha mindent filet, lecsomagoltam ZIP-be, lett 300 mega:)) Es mukodott, ami igen pozitiv. Bar nem jatszottam vele, mert az is ilyen nevetseges volt. De elarchivalni 300 megat, jobb volt:))
    Mondjuk, erre annyit sem aldozok:DDDDD
  • Jacek
    alex nezted mi benne 3 giga???? en igen 900mb a sound rohej:DDDDDD es a palyak 1.9giga:DDDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • Alexease
    2Fast2Furious Flash Jatek :)) JObb mint a Colin3:DD

2F2F

• Jacek
    tegnap megvolt Mohus csak nem voltal:))

lfs
  • Skynet
    Neext: Nemtom mennyivel mehet négyesbe egy feltuningolt evo7-es de a faszi vígan megpördítette berakta lükvercbe és a vigyorogva beitett a mögötte szintén igencsak tuninggépnek..aztán visszapördítette és go..:))))
  • Skynet
    Következő poénok: Faszi ahogy eddig elnéztem a Skyline után Mitsu Evo7-et választ...Nane:DDD
    Megnézném van-e a világon akkora barom aki egy skyline helyett evo-t választ..na mind1...
    Hja és még1 új dolog! A rendező szerint a mitsubishi kb 100 mérföldes sebességnél 1-2 méteren megáll...:))))))))))))))))
    Folytköv:-P
  • Blasta
    Ehhh
    akkor kihagyom.
    Hamár fosfilm, legalább a minősége legyen jó, ez az én filozófiám...
    :-DDDDD
    Mondjuk semmilyen filmet nem nézek már szar minőségben.
    Arra ott volt a VHS korszak. Ennek már vége..
    :-DDD

Bocs az OFF-ért, tehát: COLIN SUX!
  • FREAK
    lófaszt, svcd, nem egy szívderítő minőség

de ilyen szar filmnek elég lesz :D
  • Blasta
    Ez má divx?
    Honnan szedet csávó?
    :-D
  • FREAK
    nekem is most jött le, ma megnézem
  • Skynet
    gergou a 2000 hozzászólás 70-80% fikázás:)

Bazz most hesszelem a Halálos Iramban 2-t...
    Elején futam poén: Toyota Supra tuningv mellette meg megy Nissan Skyline...Toyota nyomja mint állat Skyline mellette NITRO NÉLKÜL! kilő:)) Toyota nitroval tudja csak beelőzni... Na eddig volt reális a dolog...Elöttük híd emelkedik és baxottnagy ugratás kocsival...Nah ez az a pont ahol látszik: ez a film már csak egy gagyi látványramenő rendező műve annyi agya nem volt hogy a porig ültetett karbonszálas kocsik nemvalami jól bírják a repkedést...
    No mind1 nézem tovább maj kommentelek:))
  • mohus
    videot papa..nem képet:)
  • Blasta
    "ez sokat jelent, sztem tudat alatt imadjatok:DD"

Igen, biztos....
  • FREAK
    "a kerekek csusznak nem gurulnak, olyan a kocsi min` egy szanko,.."

Igen, ez a CMR3.
  • gergou
    Na akkor kezdjuk el Skynet tisztaba tenni a dolgokat. A rally masters, akarhogyis csocsaljatok, de tudod mit, most elokeresem a cdt, es kiprobalom azt a fizikat, regen nyomtam, de most mar azert is megnezem:) A rally 2 k ra visszaterve, igen az egy arcade game, koze nincs a kocsinak a valos mozgasho, a kerekek csusznak nem gurulnak, olyan a kocsi min` egy szanko,...

Es tudjatok mi a legszebb, hogy ennyire utaljatok a colin 3at, es mar van 2000 hozzaszolas, ez sokat jelent, sztem tudat alatt imadjatok:DD
  • Blasta
    HOLVAN AZ ARCADE?????????????????
    AZ EGÉSZ EGY ARCADE!!!!!!!!!
    :-DDDDDDDDDDD