2926
Colin McRae 3
-
#2056 Ezek a jatekhoz kapcsolodnak:)))))
-
#2055 3.12GB tesz fel pontosan -
#2054 nekem tetszik a shot, koszi Alex:)) -
#2053 a tankos dologról egyébként annyit hogy régebben mikor kijött a TOCA akkor az volt a legjobb szim. szerintem ebben osztott a véleményünk... abban is volt tank.. pl..
najó mindegy látom ez egy szélmalom harc.. -
#2052 #2044-esre tudna vki válaszolni? köszi -
#2051 igy van, es az meg hogy itten mindenki fikazik, azzal nem kell torodni, tagadjak de nekik is tetszik a jatek, nezzetek csak meg, akkor nem lenne mar 2100 hozzaszolas:)) Ennekem tetszik, es ha Jacek, meg a tobbiek idehanynak, akkor is tetszeni fog, hiaba no, akinek nemtetszik, az mennyje a pocsevel jattszani, addig amig kijon neki a kovetkezo rallys game, de ha az se tetszik neki, akkor szinten ott a pocse, van mivel nyomulni nemde??
Ja es a fikazasra azer visszaterve, nemtom, sztem nektek komplexusotok van, sztem gyermekkorotokban a babakocsi nem ugy gurult, ahogy kellett volna, aztan most mar ubererzekeny agycsavarjaitok vannak:DD Szal ez egy betegseg tudjatok, az orvos meg a psychologus...Szal lehet tolongani naluk:)) -
#2050 akinek gondja van, az kérdez, eddig is így volt -
#2049 LOLKA:)))
-
#2048 Nem igaz.. ha beirod a véleményed párszor legyen az negativ vagy pozitiv akkor innnetől kezdve ahogy a saját kis játékaitoknál lehet az élményekről képek bevágásáról stb beszélni .. ha senki nem játszik vele mert szar tűnjön el a topic és az elég bizonyités és nincs teleszemetelve az egész.. most ha van valakinek egy telepítési gondja akkor a fasz hozzászólásotokat olvasssa vissz a500x ? -
#2047 ugyanez fordítva is igaz
csak az a baj, hogy ilyen alapon minden topik összesen 2 hozzászólást tartalmazna, egy pozitívat meg egy negatívat -
#2046 Nem hiszem el hogy ennyire korlátoltak legyetek ?? Nem lehet megérteni ??? -
#2045 Elég lett volna egyszer kétszer ,de ennyiszer már sok ! -
#2044 emberek, mennyi hely kell a játéknak? mert 2.8 gb hely van a vincsimen, de úgy látszik ez kevés -
#2043 Üdv: Skynet -
#2042 nos, itt senki nem mondta, hogy "úristen, engem átbasztak!"
egyszerűen véleményezzük a terméket -
#2041 Tisztlet EFRO...Lehet hogy a Fórum vélemény nyílvánítási hely is egyben!
Azza hogy anyázzuk a programot csak a szerencsétleneket próbáljuk menteni a játék megvételétől!
És igenis jogosan anyázik bárki,még ha le is töltötte a programot,mert ami codemastersék mostanában művelnek az röhej..
Gondolkdotam a szavaidon,de teis gondolkodhatsz,ha nemírna senkisem vélemény csak hogy itt elakadt ott elakadt akkor ez a fórum is elvesztené az értelmét,mert egy rallyprogramban nemigen lehet elakadni:)))
-
erfro29 #2040 Tisztelt urak illetve hölgyek!
Nem igen szoktam irogatni vélemény a fórumokba mert többnyire a véleményem azonos veletek, de felhívnám az igen tisztelt jelenlévők figyelmét egy amolyan részletre, ami igen fontos szerintem.
Annak a játékosnak van teljes joga kritizálni egy játékot, aki azt meg is vette, mert az adott esetben jogosan lehet felháborodva azon hogy eladtak neki egy **art. Másnak nem igazán, mert a legrosszabb ami vele történt, hogy kidobott 300 forintot az ablakon. Valószínűleg nem is neki csinálták a készítők a játékot.
A másik pedig az , hogy nem hiszem, hogy ezek a fórumok arra lettek kitalálva, hogy 25 oldalon keresztűl szidjunk egy játékot, hanem arra, hogy a felmerülő kérdésekre, úgy mint, ""elakadtam merre tovább, van nem indul el mit csináljak "" választ kapjunk, illetve segítséget.
Nem kívánok ezzel a megjegyzéssel egy vitát elindítani, csak gondolom egy pillanatra mindenki elgondolkodhatna a szavaimon. Vagy megfogadjátok, vagy sem. Üdv: ERFRO -
#2039 naaaa
fontos lenne
ha van benne felrakom ura -
#2038 Miiilynen cipősdoboz?? Motorosszán:))
-
#2037 "Just for fun!!"
Hát ha neked fun, hogy egy autót látsz a képernyőn, de egy cipősdobozt irányítasz.... Have fun! -
#2036 momndfja meg már valaki, hogy az egyben van e ff támogatás -
#2035 Lacika az a poroblem hoigy szét kéne nézned külföldi topicokon mert 1-2 kicsi puttó hülyegyereken kívül aki még életében nem ült kocsiban,mindenki ócsárolja a kolint,és a legszarabb rallyjátéknak tartják..:)
Linket hagynemásoljak mbe mer lefejeznek az opok:) -
#2034 Bazzeg...
Egész 2f2f alatt gyengébb a kocsifelhozatal mint az első részben és amiről eredetileg szólnia kéne az egésznek na pont arról nem szól..
Az egyetlen kocsi ami meg mindent porráalázna ittis és az első részben is a Skyline az a film első 5 percében szerepel egy szépet...
Amiről szólnia kéne az gyorsulási versenyek...Na ebben egy sincs..verseny van de nem gyorsulási..
Az evo és a másik gép az első rész két fő kocsija képest fos...késöbb előkerül 2 amerikai hodály eléggé túrva azok durvábbak,de azok sem közelítik meg az 1. rész dodge-ját...
Basszameg elkúrták a kedvenc filmemet...
-
#2033 billenytyűvel játszol? -
#2029 Neztem:)) Nagyon gagyin van osszerakva. Bar a Colin2 is hasonlo volt. Teljesen "kicsomagolva" 2,5 giga volt az is. De ha mindent filet, lecsomagoltam ZIP-be, lett 300 mega:)) Es mukodott, ami igen pozitiv. Bar nem jatszottam vele, mert az is ilyen nevetseges volt. De elarchivalni 300 megat, jobb volt:))
Mondjuk, erre annyit sem aldozok:DDDDD -
#2028 alex nezted mi benne 3 giga???? en igen 900mb a sound rohej:DDDDDD es a palyak 1.9giga:DDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#2026 2Fast2Furious Flash Jatek :)) JObb mint a Colin3:DD
2F2F
-
#2025 tegnap megvolt Mohus csak nem voltal:))
lfs -
#2024 Neext: Nemtom mennyivel mehet négyesbe egy feltuningolt evo7-es de a faszi vígan megpördítette berakta lükvercbe és a vigyorogva beitett a mögötte szintén igencsak tuninggépnek..aztán visszapördítette és go..:))))
-
#2023 Következő poénok: Faszi ahogy eddig elnéztem a Skyline után Mitsu Evo7-et választ...Nane:DDD
Megnézném van-e a világon akkora barom aki egy skyline helyett evo-t választ..na mind1...
Hja és még1 új dolog! A rendező szerint a mitsubishi kb 100 mérföldes sebességnél 1-2 méteren megáll...:))))))))))))))))
Folytköv:-P -
#2022 Ehhh
akkor kihagyom.
Hamár fosfilm, legalább a minősége legyen jó, ez az én filozófiám...
:-DDDDD
Mondjuk semmilyen filmet nem nézek már szar minőségben.
Arra ott volt a VHS korszak. Ennek már vége..
:-DDD
Bocs az OFF-ért, tehát: COLIN SUX! -
#2021 lófaszt, svcd, nem egy szívderítő minőség
de ilyen szar filmnek elég lesz :D -
#2020 Ez má divx?
Honnan szedet csávó?
:-D -
#2019 nekem is most jött le, ma megnézem -
#2018 gergou a 2000 hozzászólás 70-80% fikázás:)
Bazz most hesszelem a Halálos Iramban 2-t...
Elején futam poén: Toyota Supra tuningv mellette meg megy Nissan Skyline...Toyota nyomja mint állat Skyline mellette NITRO NÉLKÜL! kilő:)) Toyota nitroval tudja csak beelőzni... Na eddig volt reális a dolog...Elöttük híd emelkedik és baxottnagy ugratás kocsival...Nah ez az a pont ahol látszik: ez a film már csak egy gagyi látványramenő rendező műve annyi agya nem volt hogy a porig ültetett karbonszálas kocsik nemvalami jól bírják a repkedést...
No mind1 nézem tovább maj kommentelek:))
-
#2017 videot papa..nem képet:) -
#2016 "ez sokat jelent, sztem tudat alatt imadjatok:DD"
Igen, biztos.... -
#2015 "a kerekek csusznak nem gurulnak, olyan a kocsi min` egy szanko,.."
Igen, ez a CMR3. -
#2014 Na akkor kezdjuk el Skynet tisztaba tenni a dolgokat. A rally masters, akarhogyis csocsaljatok, de tudod mit, most elokeresem a cdt, es kiprobalom azt a fizikat, regen nyomtam, de most mar azert is megnezem:) A rally 2 k ra visszaterve, igen az egy arcade game, koze nincs a kocsinak a valos mozgasho, a kerekek csusznak nem gurulnak, olyan a kocsi min` egy szanko,...
Es tudjatok mi a legszebb, hogy ennyire utaljatok a colin 3at, es mar van 2000 hozzaszolas, ez sokat jelent, sztem tudat alatt imadjatok:DD -
#2013 HOLVAN AZ ARCADE?????????????????
AZ EGÉSZ EGY ARCADE!!!!!!!!!
:-DDDDDDDDDDD