Colin McRae 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
kössz
és hogy lehet megcsinálni hogy mûködjön
mit hova tegyek??

!Forza Ferrari!

FREAK
gyors ambuláns segítség még megmenthet 😄

Riszpekk

zaki
nekem is ua. a problémám volt, de én sehogy se tudtak elindítni a game-t, így uninstall lett a vége

Egyre jobban tetszik a gamma😊)
FREAK
minek az?? Colin tankkal indul jövõre, ne tedd magad nevetségessé 205 Turboval......

Riszpekk

oneal1
nics a játékhoz kód??
nem tank baszki
hen mrégi autók kódjai
pl: peugeot 205 turbo

!Forza Ferrari!

lee86
az elsõ képben aztán kemény photoshop munka van!!

¡Hala Madrid!

mohus
képeken valóban nem rossz, sõt a CM2-nél jóval szebb

nekem kicsit puritánnak tûnt valahogy a táj megvalósítás, mûanyag vagy ilyesmi, néha a semmibõl a távolban elõtûnik valami hirtelen...a kanyarok szögletesek és a kormányt nem nagyon rángatja ki a kezedbõl és a kocsi mozgása sem az igazi szóval a NINCS HANGULATA..szvsz

én mással rallyzom

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

zaki
de azért köszi a segítséget mindenkinek

zaki
már késõ...már uninstalláltam

gergou
Na, akkor probaltad ezt?

A colin 3 iconra jobb clikk( az asztalon), es a celdobozban id a vegere a colin3.exe utan:
` -nosound novideo

`Take a look to the sky just before you die`

zaki
ezzel sem mûködik... mind1 leszarom, jn az uninstall, majd biztos kiadnak egy új crack-et, vagy mittomén, de 1 játék miatt nem fogom szétbombázni a rendszert

zaki
kösz, mindjárt kipróbálom

zaki
Deamon Tools-sal nyomom, de 100 hogy nem ezzel van a baj

Skynet
Kiírtad cd-re?? Ha nem mivel emulálod?? Ha Dtools akkor próbáld inkább Alcohol 120%-al😊
zaki
szeretném kipróbálni, de nem indul a game, pedig szinte már mindent megpróbáltam

gergou
gergou kuldi Freaknek:

Ha a colin 2.0 szebb a 3nal, akkor idesuss:

Tetszenek a sexi ferde fak😊

Nem mondom, ez aztan a grafik, agyonver mindent😊) Meg a colin 1 is szebb a 2.nel😊))

Skynet
gergou látom olvasni sem tudsz...Na mind1 leírom így: csússz ki a kocsival beeee a fenyõk közé😊)
Ne az útszéieket nézd😉
Hali!

Végre megy a gamma!!!

Igaz, nálam sosem volt ACE Pack.
Viszont Win98 Second Edition kellett hozzá, mert a First-re nem lehetett felinstallálni a játék 3. CD-jén lévõ mindkét médiakodeket.
Természetesen DirectX 9 is kell neki.

Este próba!!!

gergou
Orulok, hogy tetszenek a kepek, probald ki, remelem jobban fog neked tetszeni, mind a java nepnek az sg-n.

zaki
bazz, de nagyon állatnak néz ki...

gergou
Ha ezek a fenyok neked 2dsek, akkor sajnallak😄

gergou
Tessek nezegesd a tajkepet, sztem lenyugozo, nalam 100% ra igy nez ki.

gergou

Nemtom, nekem valahogy tetszik😊)

Skynet
És ennyi agyad van..Mit creenshotoltál?? A kocsit...amit nemszídtam😊)

De kössz a belsõnézet viszont frankó...Lehet hogy van esõcsepp ablaktörlõ effekt..
De tudod a kocsiknak megvan az a tulajdonsága amit úgyhívnak hogy MÛSZERFAL...Na te ezen a képen hol látsz olyat? Röhej...😄

Kössz a képet😊)
zaki
igen fennvan, de semmi...

gergou

Nemtom, nalam igy nez ki, ez nekem tetszik, lehet bennem van a hiba

Skynet
Zaki: dx 9 van fenn?
Skynet
Elöbb próbázd már ki a Rally Challanget...Ott legalább minden fa 3d...Itt akárhogy is nézem az úthoz közeliek 3d ami bejjebb van az olyan 2d hogy csak úgy nyekken😊))

De ha kell berakok neked linket ahol ezt pontosan leírják (hivatalos gameteszter oldal) bár nemtudom tudsz-e angolul😊
zaki

Skynet
Zaki akkor passz nállam ezután már mûködött
Skynet
Egyrejobb😄DDDDDDDDDDD
Már a társadalomba sem tudok beillsezkedni😄DDDDD
Gergou mééég monnyad😄DD

Meg rakjál még be pár figurát is😊)))
Még ha csak én fikáznám a colint talán megérteném...
Mondom húzzál innen a faxba,nagyon uncsi a sok hülyeséged,és egyrejobban fokozod...Nemvolt elég a Rally Masterses megjegyzés?😊))))
zaki
ez sem segített... faxom ki van szétcincáltam a fél gépet, és nem értem vele semmit

gergou
szemet is kene novesztened kiskocsog

gergou
Hat ez a gondd, ugatsz mint egy kutya, a szellemi szinted meg mint egy hangyanak😄 Joember terj mar eszre, nem en vagyok rossz helyen, hanmem te, csinalj magadnak egy kis topicot es ird le saokszor, :

`Hu de kocsogjo vagyok, verem a lombost, szar a kolin, kurvaallat vagyok`😄D Hat ez vagy te egy nagy senki, aki mashoz nem ert, csak a fikazashoz, te szimulator rajongo, te egy nagy szar vagy, es megmondajam miert? Azert mert nem tudod elfogadni a masik ember velemenyet... Nem tudsz beilleszkedni a tarsadalomba, ki vagy rekesztve, es itt probalod meg magadat visszapreselninem nem, tevedsz, szal:
...ennyit rolad😊

Skynet
Zaki: ha uninstalloztad az Ace csomagot akkor az minden codecet leszedett! Most tedd fel a game 2 codec-jét...Utánna ha kéri ha nem RESTRAT!! utánna mennie kéne..
Skynet
Mellesleg nemláttam eddig a játékban azokat a bizonyos "textúrázott árnyékkokat" amit a kispöcs emlegetett😊))))
zaki
Skynet: uninstalláltam a ace codec pack-ot, meg feltettem a legfrisebb drivert, de nem történt semmi 😞

Skynet
Ki monta hogy nem lehet összetõrni?? És ki szídta a kocsi grafikáját??? A tájról ugatok jóideje...😊
FREAK
de jóó...... és ez kompenzálja a szappantartó fizikát?

Riszpekk

Kritikus Jim
Nemtom mit kell itt szídni, igenis jó lett.
A demo meg egy butított vacak.

Hogy nem lehet összetörni a kocsit?

Mehehehe
radeer
Lehúzni ( nem nagatív kritika akar lenni)egyenlõ leszedni, mielött félreértitek ezt is!!

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Skynet
Zaki igen
radeer
Ilyen egy topic ami pörög, van benne minden ( anyázás is hozzátartozik 😊) aki meg akar valamit visszanézi vagy várja hogy válaszoljanak kérdésére megint.

Mellesleg nem írom, alá hogy jogosan csak az kritizálhat aki megvette. Az kritizálhat aki látta szerintem, mert így van már rálátása a dolgoknak. Én mellesleg nem tízezret vagy mennyit, hanem azt a fél napot is sajnálom amit a 3CD letöltésére használtam a sávon. És ne mondja senki hogy az nulla, mert én megdolgozom azért a lóvéért amit feladok havonta a postán. És ha valaki erre a sok negatív kritika hatására nem húzza le mint én tettem, akkor már megérte beírni a fórumba.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

zaki
melyik a legfrissebb nvidia driver, a 44.03-as?

Skynet
Hja lebuktam mer a magyarázásodat a 3d-rõl el sem olvastam,nemis érdekel...

Mennyé és jáccál meg gyönyörködj a 3d-s colinfáidban meg a configodban😊))
Csak innen húzz a baromságaiddal a francba KÖSSZ!
Skynet
😄DDD
Én vagyok a gyerekes mert leírom a véleményemet ami nagyban hasonlít a szimulátorrajongók meg az újságok véleményénejk többségére,és te vagy a naaaaaagyember az inteligens az okos,aki fenyegetõzik,meg ritkanagy baomságokat dumál ugye?😊))
Ezen gondolkodj már el kicsit...Szerinted jelenleg a fórumozók hány százaléka néz téged egetverõ balfasznak a Rally Masters leszólása miatt,meg a Colin dicsõitése miatt??😊))
Meg úgy alles a hülyeségeid miatt?😊
gergou
Nezd Skynet, lebuktal😊) Latom egy szot sem ertesz abbol amit leirtam, nem csoda, 11 eves fejjel en se ertenem😊 En nem akarlak teged bantani, de ha valakinek tetszik a game , annak ne vedd el tole a kedvet az ultragagyi hozzaszolasaiddal, mert ezzel jellemzed magad, olyan gyerekes a viselkedesed, ami nem azt jelenti, hogy 11 eves vagy, hanem azt, hogy szellemileg vagy 11 eves... En a helyedben ezen elgondolkodnek...

Skynet
gergou: minél többet dumálsz annál kisebbbnek tünsz...csú ez a világos? meg az a fenyegetõ hangnem..😊

Folytatod még,vagy adjak új pelust?😊

Amennyi hülyeséget eddig összehordtál,meg ahogyan nyomod a vakert simán igazam volt a kormeghatározásoddal kapcsolatban...Folytasd plz😊)))))))