2926
Colin McRae 3
-
#2368 Nem-nem, championchip-et egyáltalán nem tudok indítani, csak sima stage-et, viszont ezesetben nem meghosszabbítja, hanem lerövidíti az élettartamot 0-ra, mivel már elegem van ebből a szarból, asszem úgy ahogy van uninstallálom, és felszabadul 3GB hely.
Tudod, ha más programok is szarakodnának, akkor esetleg elkezdenék mindenféle driverekkel egyebekkel szórakozni, de mivel SEMMI másnak nincsen baja, és NEM fagy le a gépem máskor sem, ezért asszem ez a progi most kimarad az életemből, legalábbis addig amíg nem jön ki hozzá valami peccs, egyébként sincsen olyan sok szabadidőm, ami meg van azt inkább játékkal akarom tölteni és nem szarakodással! -
#2367 Gerry: Megnöveli a program élettartamát..Mész 1 stage-t..Lementi..Kidob..Uninstall..Install..Save fájlok bemásolása...Megcsinálod a következő stage-et...lementi..kidob...stbstb:))))))
Bár szvsz ennyit ez a program qrvára nem ér meg:)))))) -
#2366 Nekem pl nem fagy le, de visszadob a desktopra, utána bármi más progi elindul (pl.: GTA Vice City, Raven Shield, stb..), csak ez a szar nem megy, ha frissen feltelepítem, akkor 1x elindul, megyek vele 1 stage-et, és utána már kidobál, vagy az intro-nál, ha entert nyomok, vagy ha rányomok a championchipre, de mindig kidob!
Már marhára elegem van! -
#2365 A nagy szart esik le a gumi. :) Bőven nem kell defekt után lejönnie a guminak. Ha csak lassan eresztett le, és nem robbant szét, akkor sima fenn marad a felnin. -
#2362 De van benne helyettuk tank, repulo, legparnas stb. :)) Es a legparnas, szinte, ugy is mozog ahogy kell - bar az autok is ugy mozognak:(( -
#2360 a pözsót nembánom de a seatot igen..:) -
#2357 én nemtok, de a lapos lcd-k nem olyan nehezek :) -
#2355 én a két kezemmel szoktam elfogatni a monitort..és annak képét...de ritkán teszem, régóta be van lőve -
#2352 na akkor elmondom az eletben defekt utan nem sokaig marad rajta gumi:))))))
Nem en a Jani Passonnen VB pilota van egy kis kulombseg:) -
#2351 Ez nem defektes volt, hanem csupasz felni! És megnézem, hogy akár defektesen is hogyan mész te terepen százzal :D -
#2349 Neked milyen driverek vannak fent? nForce2: 2.03, Catalyst: 3.4? Próbáltam uninstallálni a codec-eket, majd újratelepíteni a játékot, és ugyanaz, először beindul, nyomok vele 1 stage-et, és utána kidobál állandóan desktopra! Tököm tele van, SEMMI másnak eddig nem volt baja, sosem fagy a gépem, minden megy hibátlanul, csak ez a szarság nem! -
#2348 eletben is mennek 100-al defektel:))) ha nem tobbel:))
Legjobb pelda erre Jani Passonnen oda baszta a verdat hogy csak a felni kulloi maradtak:DD folrkta a potkereket ami defektes volt es ment meg 15km gyorsasagit es nem kimelte a finn favago:D -
#2347 Hát az a minimum :) -
#2346 Biztos automatikus Hummer-mode is van benne.... Ez lenne a legkevesebb :D -
#2345 Egy jó élményem van a játékkal kapcsolatban. :)
Az Ausztál futámnál, akkorát ugrattam, hogy ledurrant a kerék alólam, és két teljes pályát kellett végignyomnom üres felnivel :D Móka volt, hogy szikrázott, mint a szar, de mondjuk ez is vicc, hogy még így is sima mentem 100-zal :) -
#2344 hagy=had :P -
#2343 Szerintem már a kettő is gyér volt. :( Tök Arcade az egész. :( A legjbob az egészben, hogy a gép nem hibázik soha. :) Amikor F2F meccsek vannak, akkor perfektűl végigmegy, csak annyi elönyt ad, hogy nem nyomja a gázt, és gondolja magában, hogy szerencsétlen hagy menjen... :) -
gyozo #2342 Csá!
Úgy látom nem bennem van a hiba, amikor öt perc után leinstalláltam a gammát. Nem tudnám pontosan belőni, hogy mit is alkottak, de szimulátort nem az biztos. -
#2340 bobi: Colin 1 sem volt szimulátor??? :))
Out: Igen inkább repülőgépszimulátor,vagy légpárnás szimulátor...elvégre mindkettő van a játékban..
És bizony nem szimulál rally-t,hanem azt mutatja be hogy codemastresék szerint milyen egy rallyautó.....:)
-
djcom #2339 Nem ovastam vissza...:)
Tud valaki megoldást,hogy a hangokon az autok hangján hogyan lehetne javítani?
Mert nem hiszem el hogy ennyire gáz.Hol szól-hol nem!..??? -
#2338 Nem vagyok elszállva a játéktől. Az autó fizikája pocsék, olyan, mintha légpárnás lenne, csúszkál mindenen. Abszlút nem érezni az autó tömegét, olyan mintha egy fél kilós távirányítós autóval mennék. :( Egyedül a törés tetszik benne. :( -
#2337 Köszi már sikerült! Manuálisan raktam fel a cd-ről őket, és így sikerült. :) -
#2336 Media Player 9 van fonn? -
#2335 Gerry nem tom nekem xp alatt is siman megy pas pedig ugyan ez a konfigom :|(9x alatt is magy egyébként)driver csere probalj meg parat!! -
#2334 Valaki pls mondja már el, hogy miért fagy ki a "szerzői jogok" után a játék a desktopra? Installkor állandóan kiírta, hogy nem tudja felrakni a media formatot meg a codeceket. Állítólag le kell törölni minden codecet, de ekkor sem sikerült. Leszedtem a codeceket az MS oldalról, felraktam, de így sem ment. :( Mi lehet a baj???? -
#2333 Valakinek ötlete a #2281-re? -
#2330 :)) -
Rodriguez #2328 Azért az nem is képezheti(né) vita tárgyát, hogy egy rally autó nem így mozog a valóságban. Aki egyszer is látott rally közvetítést - nem kellett, hogy üljon benne - az ezt belátja. De szerintem ami igazán nevetségessé teszi az egészet az az, hogy nem lehet javítani az autót, nincs szervízidő. A rallynak pont ez a lényege és ez a dolog már a C64-es játékokban is benne volt sőt a colin2-ben is. Az autó setup is a viccel egyenértékű. Ezt a játékot nem lehet szimulátornak nevezni semmilyen szempontból nem szimulálja a rallyt. -
#2327 ja csak az is olyan mint a tores lenyegeben annyira csak direkt tudod ossze torni hogy valami baja is legyen..
Gergou te szerencsetlen ne haragudj en mar nem tudok maskeppen fogalmazni:) tudod miben nagy a Rally Championship 2000?????? abban hogy real hosszu szakaszok vannak benne!!!! az azuto serulese igen kemeny!!! eleg nagy problemak vannak egy rally vegere!!!!
Auto mozgasa ott is gaz viszont rally feeling van erosen!!!
Nekem kell eldonteni mit csinaljanak meg a szervizben nem kijavitodik minden es mehetek tovabb!!!!!! -
#2326 tobben leszedtek es jo volt szedd le megint ha meg nem megy
:)))) -
#2325 Nah pár órás tesztelés után találtam 1 darab olyan pozitívumot ami télleg ér valamit:
El lehet füstölni a gumit pukkanásig:))))))
Ennyi..:) -
#2324 Gregi: Nemfeltétlenül kell hinni ebben a fade cuccban mert eddig nem bizonyította semmi azegészet...
Deviance-k nemis törődnek vele...
És ha a demóban is ugyanígy viselkedtek a kocsik akkor szintén ennyit erről:) -
#2323 Lehet hogy uncsi...De AZ az igazi úttartás betoon..nem ez a colinféle...és a kettő között a különbség kurrrvanagy:) -
#2322 jah:)
-
Gregi #2321 Tényleg! :)
Hogy milyen igazad van. Odáig már nem jutottam el, hogy nem azért ilyen, mert szarul készítették el, hanem, mert rosszul törték fel.
Na mindegy, máskor egy picit tovább gondolkodok, mielőtt írok valamit. :)))
Még azért lehet a készítők a hibája, nincs bizonyíték az ellenkezőjére. :) -
#2320 megejtettem mar regen, aztan 10 perc utan uninstall volt... valahogy kurva uncsinak talaltam... -
#2319 Betonon úgy tapad ahogy kell....Na akkor most töltsd le és próbáld ki a Live for Speed-et:))))))))))
-
#2318 Nállad eredeti a játék vagy nem? Mer ha nem akkor ugyanaz nállad mint nállam de arra nem mondanám hogy valóságos...:)
-
#2317 gergou olvass vissza: leírtam: út szélén tény 3d-s fák...ausztrál 3. pályán kicsit bejebb csúsztam és fakasszemet néztem egy nagy adag 2d-s fával...Ahogy mentem ki még azt is láttam hogy jópár 3d-s fatörzs két vastag textúralap + alakban..Ennyit a LOLról
-
#2316 Nalam no szanko, sztem ti valamit rosszul csinaltok:) Ugy tapadnak a gumik az aszfalton, ahogy kell, es ugy csuszik meg, hogy elvezetes legyen az uton tartani a jarganyt.