Colin McRae 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a file Xvid.rar...kitömörítéskor CRC hibát jelez...xvidtól szedtem le codecet...de sehol egy exe file...
hogy lesz ebbõl videonézés?😊
Div x alá kell valahogy bevarázsolni az xvidet?kérem a telefonos segytséget😊 köszi
na hogy tetszett ez?
http://www.wrc2extreme.com/infosite/movies/img/wrc_extreme_movie_2.wmv
és az acropolis rally? ki a kedvenced? Solberg?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Sõt Frissen telepített Win-nel is ezt csinálja havernál, neki is szinte ugyanolyan gépe van mint nekem (Chaintech 7NJS + AthlonXP 2400+ + 2*256MB Kingston DDR + Radeon 9700/9500).
Sima Stage-et tudtam már menni, de néha az intro után a "press return..." feliratnál ha enter-t nyomok néha kidob. Marha idegesítõ! Ja, és a haver gépeén Win98 alatt megy, de nekem (már) nincs Win98-am, és csak ezért nem akarok telepíteni egy 98-at! Ha valaki tud megoldást az legyen szíves ne kíméljen! Elõre is thx!
Arról nemis beszélve hogy egy rakás 3d-s fa annyiból áll,hogy két vastag textúralap + alakban helyezkedik el😊))))
A kikapar a lökhajtásost én is mulattságosnak tartom :o) elõször az insane-ben muallam jót rajta..
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
Mellesleg becsülöm a codemasters logikáját...a repülõgép lökhajtásos de azért kikapar😄DD
arról nemis beszélve hogy 6sebességes váltót is adtak hozzá😊))
De a szalagkorlát effekt az okés...Most mentem épp neki egy tujának...Kocsi eleje totálkár,autó megáll...😄D
magyar_ember: kultúra az megvan😊)
magus: hja ezis egy szempont😄DDD
fúbaz még mindig az egyik legjobb móka a lehetõ legkisebb lejtõre oldallal felparkolni és nézni ahogy a kocsi lebukfencezik😊)
eskü ennél még egy emeletes busznál is borulékonyabbak😊)
Hja amúgy ahogy elnéztem teeeljesen véletlenül csak a fordban nem fekete a mûszerfal hanem van kijelzõ is rajta...wow😊
tényleg, mintha törölték volna légpárnás szim játékot 😄
Riszpekk
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
a 3-as cd még csak nem is kellett neki
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Enji...
Ha más cég meg tudta oldani hogy a menü alatt videó menjen qrvajó minõségben akkor code méénem..Legalább ennyit adna a program..
Tényleg az egészben egy dolog tetszik,az a törésmodell,és az hogy a pályán lévõ dolgok egy része interaktív...De ennyi..
Légpárna wrc kitkar biturbo performenced by NoS😊))
Amúgy azzal télleg tök faján el lehet hülyülni😊)
A kézifék a propellereit fogja be..csak azt nem vágom,ha befogja a kézi a propellereit akkor hogyafaxba megy mégis tovább ez a gyöngyszem😊)
Lehet, hogy azt csinaltak eloszor, es arra alapozva, bele tettek meg nehany autot is.
Riszpekk
Meg kell mondjam oszinten, en nagyon sokat vartam a jatektol, en az elozo reszeket is szerettem. Iszonyat vartam mar, hogy megjelenjen, amikor kijott, azonnal letoltottem, es install fel, csurgo nyal meg minden.
Es akkor jott a csalodas. Ugyanis bejon a kezdo kepernyo, aztan semmi! Mi a franc baja lehet? Miert nem megy tovabb? Volt mar valakinek hasonlo baj? Olyan jo lenne, ha segiteni tudnatok, mert en tenyleg rakattantam erre a jatekra!
Koszi,
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az év csalódása.

Höhh...Hol??😊
Ebben adott a pont és el kell jutni b pontba...Ahogy eddig a colinokban...Mirõl beszélsz?😊
Hja amúgy minden tiszteletem a codemastersnek most hesszeltem be...a kocsi a szalagkorlátot agyon amortizálja...De azért a kis facsemetét a fatáblákat,és egyéb kis dolgokat még véletlenül sem visz el..nekimész és puff,mintha mamutfenyõnek mennél😊))
A kocsi ráadásul úgy csúszkál mint egy szánkó...
Szóval tuti rallygame😊
Bár ez a csúcstechnológiájú rallygépezet is beborul a 30 fokos emelkedõn de a mozgása,ahogy csúszkál,ahogy siklik a talajon...na az tökkéletes😊
remélem hûen tükrözi mindenki elött a tökéletes kidolgozásu profi wrc gépek színvonala,hogy ez a játék az elmúlt évek legjobb rallyjátéka!! Ezekkel a korszerû rallygépekkel simán elfeledtetik a userrel még aztis hogy a pezsó,a skoda és egyéb rallyjárgányok kimaradtak,valamint hogy CSAK forddal lehet menni bajnokságot! Tehát itt az év játéka! Kalandra fel!

És hogy nemlehet bekonfigozni 2 playerre a gombokat,mert ha beállítom az 1.-est akko a 2.-sé ugynaz lesz és ha ezután átállítom a 2-est akkor az egyes lesz ugyanez?😊))
Amúgy újabb lol:
Ráálltam subaruval az spanyol pálya elején az út melleti kis kb 30 fokor emelkedõre..megálltam..a kocsi oldalazva megcsúszott és a 30 fokos lejtõrõl szabályosan kettõt BUKFENCEZETT!!! Nemtudtam hogy subaruék ennyire borulékony kocsikat gyártanak..😊
Ha igen akko megeröltetem magam ha meg nem akko szunnyadok😊)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ha 0 km/h rol gyorsulok 40 re, akkor abszolut nem a jarmu kozeppontja kurul fordul a kocsika, ha nagyobb a speed, akkor mar sajna ez elojo, de engem aztan nem izgat😊
`Take a look to the sky just before you die`
bocs ezt elbasztam
mondjuk egyedül Markko Martin motorháztetõ felcsapódva 15km-eren át volt izgi...