2926
Colin McRae 3
-
#2413 Petyus......Ez a játék a még a Microfos RC közelébe sem ér,abban legalkább nem szánkókat szimuláltak!!
Neked ez a fizika közelít??? Ülj be a kocsidba (márhavan:) ) és másszál ki valami terepre,meglepő de nem fogsz 50km/h-nál 100 métert csúszni oldalazva:)))
Jah ér bármily meglepő ha nekimész egy tujának akkor nem lesz életben totálkár a kocsid és nem állsz meg 100-ról 0-ra...:)
A MS RC arcade volt tény...de ott legalább nem olyan mintha légpárnás gépekkel nyomulnál,és ha jól emléxem a tuják nem állították meg a kocsit;)))
-
#2411 gta3 ban is vannak ps2 szövegek... -
jAMEsbAUd #2410 olvasgattam a community.codemasters.com -on a forumokat es ott is irnak egy olyan problemarol, mint az enyem, es azt irjak ra, hogy a http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/format/codecdownload.aspx oldalrol le kell tolteni a WM9Codecs.exe -t es az majd jol megoldja a problemat... hmmm... -
jAMEsbAUd #2406 nem jatszhatatlan kormannyal egyebkent, csak van egy commandline-os parancs, hogy "ANALOGUECONTROLLS", vagy micsoda, benne van az elso cd-n levo readme.txt-ben... -
jAMEsbAUd #2405 arra mondjatok mar valamit, hogy felrakom a gamet, aztan elinditom es az elso feher colin mcrae 3 -as kep utan megall... es nem megy tovabb... nincs meg valami patch hozza veletlenul? A DEVIANCE fele verzio van meg... -
#2404 Ralisport kormánnyal nem tetszett, Colin3-at gamepad-del nyomom és tetszik. :) Persze az első résznek fényévekkel jobb a fizikája, de a CMR2 színvonalát talán el tudja érni. Nem rossz kis játék szerintem. El lehet vele szórakozni. -
#2403 hát nemtom az Ms Rally anno nekem se tetszett billentyuzettel, de állitolasg kormánnyal sokkal jobb, és mivel ezek szerint a colin 3 kormánnyal játszhatatlan -
#2402 MS Ralisport sokkal rosszabb a Colin3-nál.. Colinban legalább szuper pályák vannak, és az autó viselkedése is nagyjából egészében emlékeztet egy autóéra, mindenestre jól el lehet szórakozni az ellenkormányzással, kézifékkel, stb. Egy jó arcade játék.. az MS Ralisport nagyon szép és ezzel ki is merültek a pozitívumok vele kapcsolatban... -
#2401 és ott a forumon irtak nekik?
aztán lehet ez a védelem P -
#2399 igen az egeszet:) -
#2398 Ez a Colin 3 egyszerűen nem kezeli a kormányokat!
Adott egy Thrustmaster 360 Modena Pro, namármost a game fel is ismeri, hurrá :)
analóg módban van....
DE!
Alapbeállításon nem reagál, tekerem a kormányt és csak akkor érzékeli a game, amikor 45fokban elfordítottam, ami mit ne mondjak, eléggé szar.
Igen, igen, tegyem a dead zone-t a controller options-ban kisebbre! Igen, ezaz!!!
Ugyanaz, semmi változás!!!!!!!!! Ugyanakkor kezd el fordulni!!!!!!!
És csak akkor fordul hamarabb, ha a sima zónát kisebbre veszem, csak hát akkor meg első mozdulatra max fordulaton van, és úgy néz ki, mintha egy részeg barom kacsázna az úton....
Egyszóval, valamit nagyon elba**tak ebben a játékban! -
#2397 aha köszi
végre valaki normálisan leírta
de akkor az érzékenységet csak az első tengellyel lehet azzal meg bárhova állitom nemjó -
ceas #2396 Az x tengely a kormányra van, a pov1 a kombinált pedálra(egy tengelyen van a gáz meg a fék), ha nem kombinált pedált használsz, akkor y tengely a gáz, a z tengely a fék. -
#2395 Gyerekek!
Mikor van ebben a gémben vége a Championship-nek???
Már másodszor vagyok 1 idény alatt Finnországban... -
#2394 Arra gondolni sem merek hogy kuplung lenne mert ebbe a jatekba minek???
Esetleg rudder pedals lehet a mig21-es vadaszgephez:)))))
A ratyi LFS-ben ugye amit harom srac hegeszt!! analog kuplung es analog kezifek van errole ennyit:) -
#2393 erre emlekszem nekem a nem hasznalt axixhoz ezt irta ki:))
MOMO forcem van egesz mas , faszan megy? separate pedals is mukodik???? -
#2392 POV???????????????
semmi bajom a támogatással az xp ewgyből felismerte és minden f...........san megy :-)
Neked nem túlérzékeny?
Berakhatnál a ps-t -
#2391 POV? nezelodes lenne ha van a kormanyodon olyan:))
MS sidewinder eleg kaz sajna kiba jo kormany nulla tamogatas ami rohejes ugye... -
#2390 ms sidewinder
összehúztam természetesen de akkor meg túlérzékeny ahogy a srac irja:
vagy hyper reaktív a kormány és kis mozdulatra a gaméban már 90 foknál áll
Ha meg szétteszem akkor nagy a holtjáték.
És a colin2 wrc 2002-ben tényleg elég ennyi és a force is jó de itt nem lehet egyszerűen normálisra beállítani.
És senki sem tudja mire valő a harmadik tengely -
#2389 nem tudom milyen kormanyod van de a folso csuszkan ossze kell huzni a holtjatekotminnel kisebbre es kesz! -
#2388 "Hello. Próbálta már valaki kormánnyal a CMR3-at? És sikerült beállítani is? Mert nekem sehogy sem jöt össze.
Kettő eset: vagy hyper reaktív a kormány és kis mozdulatra a gaméban már 90 foknál áll. VAgy ennek az ellenkezője. A real worldben 90 fokban a kormányom és a játékban csak akkor kezd megmozdulni... "
Hát nekem is ez van és hiába kérdeztem senki se válaszolt.
Sztem aki szidja se tudja aki dicseri se egyremegy.
De kezd olyan érzésem lenni, hogy akinek tetszik bill-el játszik,,,,,,,,,PPPP -
#2387 te mirol beszlesz????? gondolod en ford rajongo vagyok lol csak megjegyeztem:D -
#2386 ez DJcomnak ment volna:) -
#2385 WRC2 nem kicsit alazza be minden teren PS2 errol ennyit:) -
djcom #2384 Gyász...)
Hát ja...Az igaz.
PC-re sosem lesz "egy Grand Tourismo"című -szinvonalú játék készítve ezt tudomásul kel venni...
A maga idején a Rallysport Challenge is cikizve volt pedig az nagyságrendekkel jobb mint a Colin 3.
Na ennyi-részemről.Ez van ezt kell szeretni....
-
#2383 konzolon ugyanugy szar sajna:) ott is fikázza mindenki.. ez nem akonzolok miatt van..hanem a codemasters.. senki nem kért emeg hogy ilyet csináljanak..és a colin 3 at is szapulja mindenki..szal mi jöhet még?... -
#2382 Mi nem cikizzük a játékot, csak gyászoljuk, hogy nem tudnak egy rendes szimulátort összedobni. :( -
djcom #2381 A faszért jöttök ebbe a topicba ha cikizni akarjátok a játékot:(
Ha nem tetszik a gamma írd le,de egyszer,ne anyázz meg ne mond azt,hogy persze,mert a 2.rész jobb volt.című történet......
Elég ebből már!
Itt anyázzátok egymást!
Én sem lelkesedtem először a játéktól,mert töbet vártam tőle!De minnél többször játszom vele,annál jobban tetszik!
És az,amilyen az nem a Codemasters hanem a conzolok hibája.Sajnos el kell fogadni,hogy már nem a PC legjövedelmezőbb üzletága a játékgyártóknak és ez az platform,ami a közeljövőben a legjobban hanyagolva lesz!Merem állítani,hogy nem ez lesz a legjobban "anyázott" játék.Megnézném a PC-s Tomb Raider 6-ot,arra majd mit mondanak,mert az aztán tényleg szarul néz ki....
Na de ne politizáljunk.Szerintem örüljünk,hogy itt a gamma és hogy van miveljátszani,ne pedig anyázzunk!Akinek meg nem tetszik,az :irány a tESCO azt lehet venni PS2-t megy xBoCS-t és játszon azzal!
-
#2380 Ezt az "én szerinted" hozzászólást már láttam pont ebben a fórumban :D Egyre gyakrabban van Deja Vu-m :) -
#2379 Bazz Deja Vu-m van! Most minden viccen kivül én ezt a fórum képet láttam két-három napja! :D
Ideje lenne már egy patchet kidobni a MATRIX-hoz :D -
#2378 Kit érdekel! Gondolj bele, ha így gondolkodna mindenki, akkor csak a világbajnokságot nyert Brazilokkal, vagy a Franciákkal lehetne lenni egy fociszimulátorban. Én inkább mennék egy nímand szar csapattal, mint ezzel a balek Colinnal. -
#2377 en szerinted?:) -
#2376 Jobban örülnék az Imprezanak! :D -
#2375 az a szar Ford nyerte a Acropolis rallyt most:) -
#2374 örülnél ha egy olyan ford tulajdonosa lehetnél:)) -
#2373 Szerintem az még dobott volna a kopár játékon, hogy nem csak azzal a köcsög szoknyás McRae-vel lehetne kampányolni, hanem csinálhatnál, új csapatot, vagy legalább más autóval is mehetnél, nem csak azzal a szar forddal. -
#2372 Kössz! Ezzel most nem vígasztaltál meg! -
#2371 Gerry: De a colin 3 már magában sem játék hanem szarakodás...vagy poénkodás a légpárna kitkarral:)) -
#2370 Valamelyik vga -driverben benne van alapbol!Milyen vga-d van? -
neménvoltam #2369 Nincs ez valahol rip-ben?
Ha megérné, letölteném ISO-ban, de úgy látom, hogy nem igazán.