Colin McRae 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudna valaki segiteni elkeztem játszani a játékal na focusal keztem megnyertem a citroent de hol tudom be álitani hogy azal folytasam a versenyt ?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Van valami módszer arra,hogy koszolódjon gyengébb videókártyán is az autó?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Logitech Formula Force Gp
megpróbálom thx
Az a bajom, hogy hiába tekerem kb. 3/4-nél kezd el el kanyarodni.
probáltam minden beállitást de vmiért csak nem müxik.
ps help thx

Egyébként kodek probléma, ejtett a fejlesztõ egy kis hibát a játékban, mégpedig azt, hogy csak az alap windowsos kodekkel megy.
Le kell szedni minden kodeket.
Persze van akinél ment kodekkel is, de nálam pl. nem. Le kellett szedni mindent.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

jaja 

A játékot az alap windows-os kodekre tervezték.
nekem is az a problémám mint Samle-nek.
légyszi segítsetek,(mekem Gforce MX440 8x-es 3d kártyám van,és xp oprendszerem)
Egyezzunk meg, hogy a Colin 3-nál jobb és ne vitázzunk már ezen
Az LFS-nel 1 ember le tudott programozni egy korrekt fizikat, a Codies-nel, meg egy tucat "zseni", gumicsonak szimulaciot drotozott a TRD-be es a Colin sorozat uj reszeibe. Azert ez mar ciki.
Ehez kepest, a Colin4 videokban, bar hogy is probaltak takarni, megvagni, elkapni a kepet, tisztan lattszot, hogy detto az a fostomlo, mint a 3.
Talán próbázd ki a Motocross Madness 2-t....Igaz az motocross de lehet benne simán trialkodni is minden szaron..😊
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Hamár pc-re kiadnak egy konzolrallyjátékot legyen az a WRC2...na AZ rallyszimulátor...
(116) EVOVII | 2003. szeptember 12. péntek - 11:21
Még vlmi, ez a program nem billentyûzetre lett írva, hanem kormányra, tehát aki bill. játssza az ne fikázza. Túl sokat vártok, hogy minden legyen jó, de ez nem valóság, soha nem is fognak olyat csinálni, mert lehetetlen. Véleményem szerint, aki nem élvezi, vagy nem tud rajta menni, abból hiányzik az a plussz töltöttség, ami egy igazi ralissá váláshoz szükséges, én a valóságban is raliztam, és ralizok is, higgyétek el nekem, kurva jó ez a program, minden érzékedet kiélezve megmozgatja és ugyanazokat a csatornákat, mint mikor a valóságban megyek. Egy jó tanács: a kanyarokban ne padlógázzal menjetek, mert azért csúsztok túl, a pedállal nem úgy kell menni, mint a bill.-el, a pedál végig a két végpont között kell mozogjon, mint egy lassú hullám, probáljátok ki és ha ráéreztek élvezni is fogjátok, garantálom.
(115) EVOVII | 2003. szeptember 12. péntek - 10:58
Hú, csupa rosszat írtok errõl a nagyon komoly szimulátorról. Én is látok hiányosságokat, a grafika és a hang hagy némi kívánni valót, de a rallifeelingje maximális. A fizikája is kítûnõ, eddig ez áll a legközelebb a valósághoz, amivel játszottam, a Microsoft Rally Sport Challenge se rossz, de vizet se vihet. Szerintem nagyon számítógépesen közelítitek meg, nem pedig igazi ralisként. Átszellemûlve, koncentráltan nagyokat lehet menni, és igenis élvezetes, hogy pl. mondjak, az angol 2. gyorsaságin az erdõben a fák között 5-ik, 6-ikban eltolni, vagy a finn 2-ik gyorsaságiján szintén a fák között szûk 200-as tempoval száguldozni és közben egy motorháztetõ felcsapodást túlélni gázelvétel nélkül, hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de van benne egy kis adrenalin serkentõ. Lehet, hogy elfogult vagyok, de a Colin 3.0 az etalon nálam.
LOOOOOL::😄DDDDDDDDD
A nevemrol meg leszallni, mert beduhodok basszer!
`Take a look to the sky just before you die`
A nevemrol meg leszalni, mert beduhodok basszer!
`Take a look to the sky just before you die`