2926
Colin McRae 3
-
#2926 sziasztok
tudna valaki segiteni elkeztem játszani a játékal na focusal keztem megnyertem a citroent de hol tudom be álitani hogy azal folytasam a versenyt ? -
#2925 eddig a 3-al és 4-el játszottam szal 4 , de majd meglesz az 5 -
samhun #2924 helo! nektek melyik coin mcrae jön be a legjobban? -
#2923 Sziasztok!
Van valami módszer arra,hogy koszolódjon gyengébb videókártyán is az autó?
-
#2922 LOOOOOOOOL -
#2919 Hali.nem olvastam vissza de megkérdezném ha nem baj.miért nem koszolódnak a kocsik??a másik kérdésem az lenne hogy beletettem a 2004-es autókat,amik frankón müxenek is,DE a menüben a kocsi választásnál totóznom kell a kocsikat uis nem azzal lehet játszani amit a képeken látunk....Köszi. -
#2918 ugyanarról beszélünk
-
loser #2917 azt is megprobálom thx
-
#2916 nem az erzekenyseget hanem a Deadzonet kell kicsire venni mert az a nagy -
loser #2915 na vagyok, nemjó ez sehogyan sem 20%ra vettem le az érzékenységet de ugyanugy xar.
Logitech Formula Force Gp -
#2914 mondjuk jo lenne tudni milyen kormányod van -
loser #2913 ok
megpróbálom thx -
#2912 az érzékenységet vedd kisebbre a driverben -
loser #2911 hali! Tud vki segíteni kormány ügyben?
Az a bajom, hogy hiába tekerem kb. 3/4-nél kezd el el kanyarodni.
probáltam minden beállitást de vmiért csak nem müxik.
ps help thx
-
#2910 szinte minden második oldalon felbukkan.
Egyébként kodek probléma, ejtett a fejlesztő egy kis hibát a játékban, mégpedig azt, hogy csak az alap windowsos kodekkel megy.
Le kell szedni minden kodeket.
Persze van akinél ment kodekkel is, de nálam pl. nem. Le kellett szedni mindent. -
#2908 HA nem megy elmondom mit tegyél. -
#2907 Olvass vissza a topikban :) -
#2905 na felfedezte a spanyol viaszt :-) -
#2904 Ez talán fincsi lesz:
Richard Burns Rally
A képeket (3 db) inkább nem linkelem, mert 7-800 KB-osak. -
#2903 cimet -
#2901 jaja -
#2900 Hát illik tudni mi van a saját gépeden
Mondjuk Akinek nincs AdAware-ja nem mindig tudja :-) -
#2899 Az az egyetlen jo dolog az ACEXP-ben P -
#2897 ammegmi? :)) -
#2896 sztem az agressive remover jobban leszedi :-) -
#2895 Uninstallálni kell minden más kodeket, a Vezérlőpult - Programok eltávolítása és hozzáadása opcíónál. -
#2893 tudtommal volt
és a játék is jobb volt -
#2892 Én még soha, hát attól tartok muszáj újraraknod, patch-et leszedni belőle nem hiszem, hogy lehet. -
#2891 Feltettem az 1.1 es patchet, azóta tökéletesen elromlott a hang. Balső nézetben egyáltalán nincs, kintről is csak zümmög. Patch nélkül nem volt gond. Találkozott valaki hasonlóval? -
#2889 de egyébként ha visszaolvastatok volna, már tudnátok. -
#2888 Codec problem. Minden kodeket maradéktalanul le kell venni, nekem a DivX okozott gondot, vkinek az Ace megacodec pack.
A játékot az alap windows-os kodekre tervezték. -
#2887 helló !
nekem is az a problémám mint Samle-nek.
légyszi segítsetek,(mekem Gforce MX440 8x-es 3d kártyám van,és xp oprendszerem) -
#2885 1ébknét a CMR3 akkor is lett basszarintva, ha kormányra lett írva! Multirész nélkül kiadni egy ilyen gamét? Elment ezeknek az eszük, meg a graf motorral is amennyi baj volt/van... A CMR2 a legkirályabb! Nálam nehéz lesz túlszárnyalni azt! Kormánnyal és billentyűvel is tökéletesen játszható! Nem élvez sokkal nagyobb előnyt a kormánnyal játszó a billentyűssel szemben! Na ezt viszont úgy elállítótták a 3-ban, hogy ha nem lesznek a 4-esben ezek kijavítva (amit kétlek, mert a 3-mal így nem sokat játszanak) akkor...hát ha csődbe nem is mennek, de azért le**ophatnak! -
#2884 http://www.hsw.hu/cmr2.shtml nézz itt körül! Hátha van valami kedvedre való! -
#2883 az indexen a colin topicban a cim -
#2880 sztem nem fikázta csak azt mondta, hogy a video alapján amiket látott a belsőnézert és a mozgások nem tetszettek neki
Egyezzunk meg, hogy a Colin 3-nál jobb és ne vitázzunk már ezen -
#2876 en tom:D -
#2875 Mar lassan bosszant a dolog;)
Az LFS-nel 1 ember le tudott programozni egy korrekt fizikat, a Codies-nel, meg egy tucat "zseni", gumicsonak szimulaciot drotozott a TRD-be es a Colin sorozat uj reszeibe. Azert ez mar ciki. -
#2874 -
#2873 Letoltottem nehany VRally videot, es azok alapjan sokkal jobb lesz mint a Colin3-4. Volt normalis(abb) belsonezet, es a kritikus automozgasoknal is sokkal jobbnak tunt. Bar volt ott is egy ket erdekes megmozdulas, es a video, mint olyan, altalaban jotekonyan takar;))
Ehez kepest, a Colin4 videokban, bar hogy is probaltak takarni, megvagni, elkapni a kepet, tisztan lattszot, hogy detto az a fostomlo, mint a 3.