Labdarúgás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyibe van 1 esküvõ manapság(ha v.ki még ébren van-plz válaszoljon-kezdjek el spórolni v. nem?)
kapod qtya :))
semmigond :) ha ennyi, hát ennyi. jóccakát mindenkinek. Coine: szerintem ne linkeld be, majd reggel átküldöm HX-nek..
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
hát :o) így se rossz a kép, de télleg csak páran láttuk volna :) majd az esküvõn :)))
Na en megyek, ha lehet kep, akkor legyszi Efreet-nek enged meg, hogy megmutassa nekem. Minden szerzoi jogot betartok es benne meg megbizhatsz. Mondjuk bennem is, de az a tisztabb.
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Veszek 1 laptopot,mézeshetek alatt is redszeresen irok :DD .Persze lesz más dolgom is.....

:DDD Na jo, mit gondolsz miert kezdtem kommentalni a meccset. :D Remenykedtem. De ezek utan vissza is varom Jabba-t ide rendszeresen. :D
+értheted hogy nem merem me akko lehet hogy ugrik az esküvõ,lesz helyette polgári per!!
na most lesz kép vagy nem, mert 2 szolgáltatóhoz vagyok kapcsolódva és a linkeket is már beírtam :D
adj linket akkor és mindenki megcsodálhatja :) aztán ha gondolod kitörlöm innen azt a hozzászólást.
Hmm, ne a gepedrol linkeld, hanem toltsd fel valahova.
ja, addig legalább mi akik képben vagyunk hadd lássuk, utánna már senki nem fogja tudni nyugi ;)
Efreet gyorsan és csendesen dolgozik :o)
ezért alkalmazzuk :D
Efreet gyorsan és csendesen dolgozik :o)
ezért alkalmazzuk :D