Labdarúgás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi :o) ide miért nem vágod be? megérdemelné mindenki nem?
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Hajjaj, en azert gondolkodnek egy is egyuttlakason az igen elott.
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
:Ð
amúgy már régebbóta ismeritek 1mást, meg gondolkodtatok már a helyzeten vagy csak amolyan rövid házasság lesz ? :)
amúgy már régebbóta ismeritek 1mást, meg gondolkodtatok már a helyzeten vagy csak amolyan rövid házasság lesz ? :)
Idézem : "Királyfim boldoggá teszlek!Várom már hogy 1ütt lakjunk & kimondjuk a Dómba a boldogító igent" - No Comment........
kapod qtya :))
Zalaegerszegi Torna Egylet a nevük, szóval tulajdonképpen jó az elnevezés.
Jabba: kérünk valódibb képet asszonyról :) hadd lássuk még esküvõ elõtt :)
na báz Zalaegerszegi....
www.manutd.com
Vodafone Match Report
United have lost the first leg of their Champions League qualifying match against Zalaegerszegi. The Reds bossed things in the second period, but the masters of the late goal were undone by their own medecine as Bela Koplarovic came off the bench to slide home the winner with only seconds on the clock.
www.manutd.com
Vodafone Match Report
United have lost the first leg of their Champions League qualifying match against Zalaegerszegi. The Reds bossed things in the second period, but the masters of the late goal were undone by their own medecine as Bela Koplarovic came off the bench to slide home the winner with only seconds on the clock.
-->Jabba
Mit irt? Bovebben kifejtette, hogy igen? ;-)
Mit irt? Bovebben kifejtette, hogy igen? ;-)
Jabba: asszony szeressen téged, piát meg nem is kérnék :) szóval idáig nyerõ a dolog :))
esküszöm már vártam mikor fox vmi hasonló dolgot belinkelni :D
legalább te nem változol itt az SG-n :D
legalább te nem változol itt az SG-n :D
http://www.starwars.jp/character/image/gardulla.jpg
Gardulla the Hutt, Jabba felesége :o)) (bocsi, és így a távolból elnézést a valódi menyasszonytól is, de nem tuttam kihagyni ;) )
Gardulla the Hutt, Jabba felesége :o)) (bocsi, és így a távolból elnézést a valódi menyasszonytól is, de nem tuttam kihagyni ;) )
Ugye az okosok szoktak mondani, hogy nem a helyzetek meg kapufak szamitanak, hanem a golok.
Maga a gol, az nem szerencse kerdese volt. Rogzitett helyzetbol jo helyzetfelismeressel ertuk el. Az meg, hogy addig kibekkelt, hat kellett a szerencse. Csak ugye az olyan jatekosokkal felallo csapat, ahol egy jatekos ara tobb, mint a full magyar elso osztaly koltsegvetese, ne varjunk szep jatekot.
Maga a gol, az nem szerencse kerdese volt. Rogzitett helyzetbol jo helyzetfelismeressel ertuk el. Az meg, hogy addig kibekkelt, hat kellett a szerencse. Csak ugye az olyan jatekosokkal felallo csapat, ahol egy jatekos ara tobb, mint a full magyar elso osztaly koltsegvetese, ne varjunk szep jatekot.
XYZ: de, szebb lenne. de így történt, és ezért házasodik Jabba :)
Na ha van valakinek infoja kinti meccs ararol, utazasi lehetosegekrol az irja mar be ide.
Mi a baj vele? ZTE-nek volt, angolok meg nem jottek nagyon lazba, biztosak voltak benne, hogy egy golt azert csak begyotornek.
baszki tenyérbemászó pofájú RTL-es hapsi...ütni kéne jól...boah...meg ez a zene is ami most megy a film alatt :-//
Valoszinu kapunk egy 3-st, de akkor se lesz megalazo a dolog. Igazabol a jo jatek ellenere se erdemelte meg a gyozelmet a csapat, mert az, hogy hajtsanak, az ugye alapkovetelmeny. Nekunk szerencsenk volt es kuzdottunk, angolok leneztek minket, nem hajtottak vegig a meccset es nem volt szerencsejuk.
ez így szépvolt. kint meg kell dolgoznia az MU-nak a továbbjutásért.
Nem akar valaki kijonni velem? (nem hazassag celjabol... :D)
A ZTE feltámasztotta a magyar focit.
Csak így tovább, fiúk!
NEMZETI HÕSÖK A ZTE FOCISTÁI!!!!!!!!!!
Csak így tovább, fiúk!
NEMZETI HÕSÖK A ZTE FOCISTÁI!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ilyen nincs, és mégis van!!!

Ilyen nincs, és mégis van!!!