387
Bajnokságok, kupák, nemzetközi mérközések (ez jelentheti akar az ugandai bajnoksagot is. Tehat hatarok nelkul)
-
#264 félidő
0-0
Lőw Zsolt : "Győzelemre játszunk"
:DD -
corleone #263 A mieink szánalmasan játszanak. Szerintem csak Öcsi 'bá miatt nem rúgtak még gólt a spanyolok, a 2. félidőben 5 percen belül rúgnak egy gólt. Én 3:1-re tippelek a vendégek javára... -
#262 40. perc, 0-0 -
#261 allitolag eddig nem is jatszunk rosszul. (most nem nezem) -
#260 na kb. ennyien foglalkoznak a válogatottal, szart se ér, pont ebben a percben láttam porsés sebőkvili zselés fejét a TV-ben, mindjárt ki is kapcsolom az első spanyol gól után.... -
#259 Lol. :D Ne ajanlj semmit. Szerintem 1:3 lesz, nem cicoznak a spanyolok sokat. -
#258 Na végre valaki!1-2 a tippem!Bár a múltkori tippemből házasság lett,ebből mi lesz,gyerek? -
#257 Mi lesz ma? [Húú de tájékozatlan vaok :-))] -
#256 Na mik a tippek a holnapi meccsre? Szerintem, ha 3 alatt megusszuk, mar szerencsesek vagyunk. -
#255 Belekezdtünk,csak terhesen oltár elé állni,beláthatod hogy ez nem pálya így neki!Vagy elöbb gyerek de akkor csúszik az esküvö! -
#254 Ez teljesen rendes "buli" lesz,aztán + tivornya....... -
#253 látom vágod,csak nem te is régebben........ -
#252 Na ja, mert ez ugye nem Las Vegas, hanem normalis templomi eskuvo. -
#251 addigra indulhat a gyerektermelés :o)
-
#250 nem úgy működik, hogy akkor holnap... félévre előre legalább le kell foglalni, a Dóm meg gondolom még egy kicsit jobban reserved :) -
#249 miért van az elnapolás ?
vagy csak a buli van elhalasztva az esküvő nem ? -
#248 nagyjából mához 1 évre? rendben :) -
#247 Visszautalva a ZTE-MU meccs eredményére & azelött tett ígéretemre kb: jövö év aug-szept.-ben lesz a "buli"+ a fórum tali...... -
#246 Ahogy mondod! -
#245 Jaja. Ez nem csapatszimpatiatol fugg. -
#244 Bár hajrá Fradi,de azé csak jusson tovább más magyar együttes is........ -
#243 Azert majd egy itthoni 1:1-el, idegenbe lott tobb gollal tovabbmennek. :D -
#242 Leo se béna ..... -
#241 Jó kis hangulat volt kint tegnap...A kis Gerzson szenzációs...:) -
#240 Én 2:0-ra tippeltem!Hála a jó istennek több lett belőle....... :DDD -
Ali #239 Szép volt FRADI!!! Tegnapp pontosan ezt az eredményt tippeltem meg. Kár, hogy nem fogadtam. -
#238 Baz má reggel van,ma is elfelejtettem aludni!A Fradi meccs azé ott volt ................. -
#237 Ott van a mail-be a válaszom+a képek te .ro!!:DD -
#236 másszóval a jobbkezedről... :DD -
#235 mármint a nődről -
#234 nekem küldheted az originalt jabba baby :DD -
#233 A bajnoksagban mutatott teljesítmény után ...hmmm nem is tom....... -
#232 Nagyon rendes vagy hogy öltözteted+minden... :DD -
#231 Ujpestnek a 2:2 azert szegyen. -
#230 Nem-nem. Felreerted. Az Efreet altal adott kepen levo holgy nem maradhatott ugy. -
#229 :D -
#228 4:0 -
#227 3:0 -
#226 1:0
2:0
..... -
#225 ne ebböl mi lesz?