387
Bajnokságok, kupák, nemzetközi mérközések (ez jelentheti akar az ugandai bajnoksagot is. Tehat hatarok nelkul)
-
#306 De vajon ki az a játékos?Csak nem az akire gondolok?! -
#305 Vegulis 35 lett + 1 10 milliot ero jatekos. -
#304 F csoportbol meg tovabb is juthattunk volna. -
#302 De fáradt vagyok vazze!Asszony+a mai nap bent a cégnél->Full KO.!Úgy érzem magam mint Chacon ellen KO-KO a 6. menetben........ -
#301 *Pro Recco -
#300 Igazabol ez nem a magyar focirol szolna, hanem minden jeles esemenyrol, mint az alcim is mutatja, csak hat nem egeszen ugy alakul a dolog, mint kepzeltem. A vizilabdanal meg, hogy oszinte legyek, csak a magyar csapat meccsei erdekelnek es az se erdekel, hogy Benedek mit jatszott Po Reccoval Olaszorszagban. (Azt hiszem oda ment egy eve a Romabol) -
#299 Én se nyitok, de egy kicsit csodálkozom.
Bár... már azt se. -
#298 "De a 10 focis topic mellett hány vízilabdás van?"
annyi lesz, amennyit nyittok :) én nem fogok se focisat se vizilabdásat (gratz nekik az ezüstéremhez)... -
#297 Gondolkodtatok már rajta, hogy itt majdnem mindenkit a foci érdekel, amiben olyan szarok vagyunk, hogy külföldön mégcsak nem is mosolyognak?
De a 10 focis topic mellett hány vízilabdás van? -
#296 akkor hgyere Mohaazni :D -
#295 asszem megyünk lefexeni - 1ütt :D -
#294 Szomorú az asszony me itt fexik mellettem & nem lesz gyerek - látja az eredményt... -
#293 Hat nem 9 honap mulva lesz... -
#292 Krisztián v. Alexandra... -
#291 és hogy fogják hívni a kicsit Jabba ? :D -
#290 majd negyed tízkor :-D [ugye?] -
#288 Figyu : az esküvö se volt ilyen koraira betervezve azt mi lett belöle......bár nem bánom :D -
#287 Fókusz Extra valamikor éjfél körül-Marsi Anikóval.....sirály -
#286 Akko a lóvé nem lesz gond........ -
#285 És Beckham lesz a keresztapa.... -
#284 Ebbol is latszik, hogy nem akartok meg gyereket :D M -
#283 durva....végén még Fókuszban is benne lesztek :D -
#282 Kedden + jön a nagy fogadás!Ha ZTE a BL csoportkörébe bejut-jön a gyerek 9 hónapon belül..... -
#281 jaa :-D -
#280 1:1 es magyar-spanyol volt :D -
#279 mennyi lett a spanyol-magyar? 2-1? -
#278 En is ropke 2 millaert :D Csak juttassanak be az ellene jatszo csapatba. Utana akar orokre el is tilthatnak :D -
#277 Én eltöröm a térdkalácsát........... -
#276 "A vb gólkirálya enerváltan, hitehagyottan játszott, csupán árnyéka volt Japánban látott önmagának. A 33. percig tudta nézni Scolari a Fenomén vergődését, majd ekkor lehívta a pályáról a levegő után kapkodó sztárt. Ronaldo talán edzések helyett is inkább új szerződésén törte a fejét…" NS Online-rol a Paraguay=Brazilia meccsen tortentekrol. Es ezert a jatekosert akar az Inter 96 millio dollart kerni...
-
#275 Toled nem is varunk mast. Aki a Zte 6sara nosul... :DDDD -
#274 A válogatott 6ására a magyar foci felemelkedését várom! :DD -
#273 az, sajnos :_( -
#272 Ez vegulis jo eredmeny mindenkinek. Csak most majd tenyleg azt halljuk, hogy elindult felfele a magyar foci. Rohejes... -
#271 de szar meccs volt, még jó, h. csak 30 percet láttam belőlle kb... -
#270 hát ez a kapusé lett volna :D
színmagyar Mirjuca gólt lőtt :D
na akkor ezt a maradék 10 percet már megnézzük... -
#269 tenyleg keszult :D -
#268 1:1
Kishituek :D -
#267 én már ki is kapcsoltam a TV-t, majd a végeredményt írjátok be lécci... -
corleone #266 Már készül a 2. gól -
#265 Na végre ! 1-0 a Spanyoloknak, szokásosan a védelmünk miatt, remélem jól elvernek minket ! :-/
értelmetlen ez a válogatott...