195
Melyik a jo?
  • zero_cool51
    mi a pontos neve annak a jó Spire hűtőnek? ha esetleg rendelni akarnék?
  • zero_cool51
    és hol lehet venni ezeket a Spire Fridgerock hűtőket? még sehol sem láttam ilyet
  • Gerry
    Én a CU-t venném (, ha nem lenne GlobalWin TAK68-am...)
  • Spenser
    Most akarok venni egy TITAN hűtőt csk nem tudom hogy mejjiket???

TITAN
    TTC-5DTB (TC)
    vagy
    TTC-CU5TB
    Akinek vannak tapasztalataijaju az segíthetne köszi......:)
  • Gerry
    Nekem GlobalWin TAK68 van, és szerintem nagyon jól dolgozik a két ventilláétora, főleg ha közvetlenüöl a tápról kapja a kraftot, és nem az alaplapról (oda csak a sárga fordszámmérő drótot kötöttem)...
  • corleone
    A gázhűtés meg a vízhűtés a legjobb!
  • Stann
    Nyitott házzal? (ez az U2L v. CUTB). Nálam aza baj, hogy az elöl lévő házhűtőt eltakarják a kábelek, és nem igazán sikerül arrébb tenn őket. De ha hátulra is beteszek egy házventit(jo nagyot), szinte a prociventi mellett lenne, igy az meg nem tudná megfelelően hűteni a procit.
  • Anee
    5400+áfa
    réz betét jó borda nagy venti.
    XP1800+@2000+ 44 fok izzadva 47 egy 25 fokos szobában.
    És egy házhűtővel...anélkül sokkal több
  • CybearBoy
    Nah szóval, ez a hűtő a Titan TTC-CU5TB. Én a Mistralban vettem 6000 ezer HUF-ért. Gyárilag 2200+-ig ajánlják. Az én [email protected] TB-met (1.85V) csak ritkán engedi 50 fok fölé, ami elég jó eredménynek számít. Király kis hűtő, csak ajánlani tudom. Bővebb info itt található róla.
    ByE
  • Stann
    Mégegy:Nem tudjátok véletlenül , mi a különbség a CU5T vs. CU5TB és a D5T vs. D5TB-2 között?
  • Stann
    A Coolink az mennyibe kerül?(köbö)
    És mi a honlapja?
  • Stann
    És egy 1800+ as XP-t elbir?
  • Kevinke
    Spenser: Kb. 6000 Ft
  • Anee
    CoolinkU2L-halk s jól hűt...Globalwinből csak a TAK68 felelhet meg
  • Stann
    Mondjatok már vmi jó TITAN v.(halk) globalwin hűtőt, ami 1.8-as XP-re jo, mert még mindig 70 fokon van. A boltban 2-t kipróbáltunk, de egyik sem volt jo.
  • szuszu
    A FridgeRock hűtésről nekem nincs vmi jó véleményem. Ápp a minap égett meg benne a procim, pedig jól volt ráhelyezve...
    Most meg vitatkozhatok az eladó bolttal hogy nem én voltam a balfék...
    Na most mit tegyek???
  • Spenser
    És mennyibe kerűl egy ijjen?
  • CybearBoy
    Erre gondolsz?

Király! Nekem is ilyen van, és csak ritkán engedi az 1485-ön járatott 1.33-as TB-met 50 fok főlé. És nem is olyan zajos!
  • Kevinke
  • Kevinke
    Hali!
    Mi a véleményetek erről a coolerről? (Titan CU5T)
  • Anee
    hülye kérdés mért nem tetted be a proci magja mellé?
  • CybearBoy
    Jah, a szenzort minek nyomtad le? Valószínűleg igazából melegebb így most a mértnél.
  • Manta
    De ez úgy lett volna érdekes, hogy a szenzort békén hagyod...
  • Manta
    Fejlemény?
  • Gerry
    Ha a sárga drótot rajta hagyod az alaplapon, akkor tudsz fordulatszámot is mérni, és a venti is jobban fog pörögni, ja hűtőpaszta mennyi van a procimadon?
  • Manta
    Na, lassan beérjük a "Volt-e már homoszex élményed?" topicot :))
  • Manta
    Igen, általában alaplapról szoktak menni, de hátha nem elég "erös" a fan-csati. Ennek persze kb 1% az esélye, minthogy annak is hogy a tápventik az alaplapról mennek, ami szintén nem jó, de nem is valószínü. A több feszültség se valószínü, inkább ASUS lapokban szokott ez gond lenni.
    Legvalószínübb talán a rossz felszerelés, de az hogy forró a borda, azt jelenti hogy azért rajta van.

dmc17: Esetleg venti szorulás? Poros borda?
  • Anee
    De a Titan ezen ventije alaplapról kapja...de adnak talán hozzá átalakítót
  • Manta
    JA! Ugye a 8 centis ventik nem az alaplapról kapják az áramot?
  • Anee
    de ha az segít akkor meg tápbaj van:-(
  • Manta
    Próbálj meg esetleg valamit: most ugye a venti az alaplapról kapja a bikát. Kössed tápkábelre, így nem fogsz tudni fordulatszámot mérni, de hátha segít.
  • Anee
    Gondolom WIn alól nézed ezeket a hőfokokat.BIOSban is ennyit ír ki vagy kevesebbet...mert jópár progi kicsit csal felfelé ilyen szempontból
    Milyen progival méred?
  • Manta
    Mennyi feszültséget kap a proci?
  • Anee
    hát nemtudom.
    A húmérő ugyebár a proci magja alatt van az nekem akkor mért jól amikor volt az és a proci alja között hővezető...de ez ugyebár XP-nél megoldhatatlan mert alkatrész van az alján is:-)
    tehát csak kevesebbet mérhet többet nem
  • Anee
    az érdekes.
    71 fokon szerintem már kellemetlennek kellene lennie.Csak a felrakással lesz ott baj:-)
  • Anee
    házba tegyél be egy hőmérőt mérd meg hány fok van
    Nállam pélául csak ront ha leveszed az oldalát, a házhűtés zártan hűti a rendszert
  • Manta
    Kérlek fogd meg nekem azt a bordát!
  • Anee
    Nemtudom a borda kialakítása sem a legprofibb...
    dmc:maxx annyit tudsz csinálni hogy 8cm-es hűtő helyett egy 12cm-rest rax rá
  • Manta
    Van sokkal jobb is a titannál, de ENNYIRE nem gyenge...
  • Anee
    azt elfelejtetted irni hogy hány fokos szobában?30?