195
Melyik a jo?
-
zero_cool51 #140 mi a pontos neve annak a jó Spire hűtőnek? ha esetleg rendelni akarnék? -
zero_cool51 #139 és hol lehet venni ezeket a Spire Fridgerock hűtőket? még sehol sem láttam ilyet -
#135 Én a CU-t venném (, ha nem lenne GlobalWin TAK68-am...) -
#133 Most akarok venni egy TITAN hűtőt csk nem tudom hogy mejjiket???
TITAN
TTC-5DTB (TC)
vagy
TTC-CU5TB
Akinek vannak tapasztalataijaju az segíthetne köszi......:) -
#132 Nekem GlobalWin TAK68 van, és szerintem nagyon jól dolgozik a két ventilláétora, főleg ha közvetlenüöl a tápról kapja a kraftot, és nem az alaplapról (oda csak a sárga fordszámmérő drótot kötöttem)... -
corleone #131 A gázhűtés meg a vízhűtés a legjobb! -
#130 Nyitott házzal? (ez az U2L v. CUTB). Nálam aza baj, hogy az elöl lévő házhűtőt eltakarják a kábelek, és nem igazán sikerül arrébb tenn őket. De ha hátulra is beteszek egy házventit(jo nagyot), szinte a prociventi mellett lenne, igy az meg nem tudná megfelelően hűteni a procit. -
Anee #129 5400+áfa
réz betét jó borda nagy venti.
XP1800+@2000+ 44 fok izzadva 47 egy 25 fokos szobában.
És egy házhűtővel...anélkül sokkal több -
#128 Nah szóval, ez a hűtő a Titan TTC-CU5TB. Én a Mistralban vettem 6000 ezer HUF-ért. Gyárilag 2200+-ig ajánlják. Az én [email protected] TB-met (1.85V) csak ritkán engedi 50 fok fölé, ami elég jó eredménynek számít. Király kis hűtő, csak ajánlani tudom. Bővebb info itt található róla.
ByE -
#127 Mégegy:Nem tudjátok véletlenül , mi a különbség a CU5T vs. CU5TB és a D5T vs. D5TB-2 között? -
#126 A Coolink az mennyibe kerül?(köbö)
És mi a honlapja? -
#125 És egy 1800+ as XP-t elbir? -
Kevinke #124 Spenser: Kb. 6000 Ft -
Anee #123 CoolinkU2L-halk s jól hűt...Globalwinből csak a TAK68 felelhet meg -
#122 Mondjatok már vmi jó TITAN v.(halk) globalwin hűtőt, ami 1.8-as XP-re jo, mert még mindig 70 fokon van. A boltban 2-t kipróbáltunk, de egyik sem volt jo. -
szuszu #121 A FridgeRock hűtésről nekem nincs vmi jó véleményem. Ápp a minap égett meg benne a procim, pedig jól volt ráhelyezve...
Most meg vitatkozhatok az eladó bolttal hogy nem én voltam a balfék...
Na most mit tegyek??? -
#119 És mennyibe kerűl egy ijjen? -
#118 Erre gondolsz?
Király! Nekem is ilyen van, és csak ritkán engedi az 1485-ön járatott 1.33-as TB-met 50 fok főlé. És nem is olyan zajos! -
Kevinke #117 -
Kevinke #116 Hali!
Mi a véleményetek erről a coolerről? (Titan CU5T)
-
Anee #115 hülye kérdés mért nem tetted be a proci magja mellé? -
#113 Jah, a szenzort minek nyomtad le? Valószínűleg igazából melegebb így most a mértnél. -
#112 De ez úgy lett volna érdekes, hogy a szenzort békén hagyod... -
#110 Fejlemény? -
#109 Ha a sárga drótot rajta hagyod az alaplapon, akkor tudsz fordulatszámot is mérni, és a venti is jobban fog pörögni, ja hűtőpaszta mennyi van a procimadon? -
#108 Na, lassan beérjük a "Volt-e már homoszex élményed?" topicot :)) -
#107 Igen, általában alaplapról szoktak menni, de hátha nem elég "erös" a fan-csati. Ennek persze kb 1% az esélye, minthogy annak is hogy a tápventik az alaplapról mennek, ami szintén nem jó, de nem is valószínü. A több feszültség se valószínü, inkább ASUS lapokban szokott ez gond lenni.
Legvalószínübb talán a rossz felszerelés, de az hogy forró a borda, azt jelenti hogy azért rajta van.
dmc17: Esetleg venti szorulás? Poros borda? -
Anee #106 De a Titan ezen ventije alaplapról kapja...de adnak talán hozzá átalakítót -
#105 JA! Ugye a 8 centis ventik nem az alaplapról kapják az áramot? -
Anee #104 de ha az segít akkor meg tápbaj van:-( -
#103 Próbálj meg esetleg valamit: most ugye a venti az alaplapról kapja a bikát. Kössed tápkábelre, így nem fogsz tudni fordulatszámot mérni, de hátha segít. -
Anee #102 Gondolom WIn alól nézed ezeket a hőfokokat.BIOSban is ennyit ír ki vagy kevesebbet...mert jópár progi kicsit csal felfelé ilyen szempontból
Milyen progival méred? -
#101 Mennyi feszültséget kap a proci? -
Anee #100 hát nemtudom.
A húmérő ugyebár a proci magja alatt van az nekem akkor mért jól amikor volt az és a proci alja között hővezető...de ez ugyebár XP-nél megoldhatatlan mert alkatrész van az alján is:-)
tehát csak kevesebbet mérhet többet nem -
Anee #99 az érdekes.
71 fokon szerintem már kellemetlennek kellene lennie.Csak a felrakással lesz ott baj:-)
-
Anee #96 házba tegyél be egy hőmérőt mérd meg hány fok van
Nállam pélául csak ront ha leveszed az oldalát, a házhűtés zártan hűti a rendszert -
#95 Kérlek fogd meg nekem azt a bordát! -
Anee #93 Nemtudom a borda kialakítása sem a legprofibb...
dmc:maxx annyit tudsz csinálni hogy 8cm-es hűtő helyett egy 12cm-rest rax rá -
#92 Van sokkal jobb is a titannál, de ENNYIRE nem gyenge... -
Anee #91 azt elfelejtetted irni hogy hány fokos szobában?30?