Athlon XP hűtése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Coolink az mennyibe kerül?(köbö)
És mi a honlapja?
És mi a honlapja?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Spenser: Kb. 6000 Ft
CoolinkU2L-halk s jól hût...Globalwinbõl csak a TAK68 felelhet meg
Mondjatok már vmi jó TITAN v.(halk) globalwin hûtõt, ami 1.8-as XP-re jo, mert még mindig 70 fokon van. A boltban 2-t kipróbáltunk, de egyik sem volt jo.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
A FridgeRock hûtésrõl nekem nincs vmi jó véleményem. Ápp a minap égett meg benne a procim, pedig jól volt ráhelyezve...
Most meg vitatkozhatok az eladó bolttal hogy nem én voltam a balfék...
Na most mit tegyek???
Most meg vitatkozhatok az eladó bolttal hogy nem én voltam a balfék...
Na most mit tegyek???
Erre gondolsz?
Király! Nekem is ilyen van, és csak ritkán engedi az 1485-ön járatott 1.33-as TB-met 50 fok fõlé. És nem is olyan zajos!

Király! Nekem is ilyen van, és csak ritkán engedi az 1485-ön járatott 1.33-as TB-met 50 fok fõlé. És nem is olyan zajos!
Hali!
Mi a véleményetek errõl a coolerrõl? (Titan CU5T)
![]()
Mi a véleményetek errõl a coolerrõl? (Titan CU5T)
hülye kérdés mért nem tetted be a proci magja mellé?
Ha a sárga drótot rajta hagyod az alaplapon, akkor tudsz fordulatszámot is mérni, és a venti is jobban fog pörögni, ja hûtõpaszta mennyi van a procimadon?
Igen, általában alaplapról szoktak menni, de hátha nem elég "erös" a fan-csati. Ennek persze kb 1% az esélye, minthogy annak is hogy a tápventik az alaplapról mennek, ami szintén nem jó, de nem is valószínü. A több feszültség se valószínü, inkább ASUS lapokban szokott ez gond lenni.
Legvalószínübb talán a rossz felszerelés, de az hogy forró a borda, azt jelenti hogy azért rajta van.
dmc17: Esetleg venti szorulás? Poros borda?
Legvalószínübb talán a rossz felszerelés, de az hogy forró a borda, azt jelenti hogy azért rajta van.
dmc17: Esetleg venti szorulás? Poros borda?
De a Titan ezen ventije alaplapról kapja...de adnak talán hozzá átalakítót
de ha az segít akkor meg tápbaj van:-(
Próbálj meg esetleg valamit: most ugye a venti az alaplapról kapja a bikát. Kössed tápkábelre, így nem fogsz tudni fordulatszámot mérni, de hátha segít.
Gondolom WIn alól nézed ezeket a hõfokokat.BIOSban is ennyit ír ki vagy kevesebbet...mert jópár progi kicsit csal felfelé ilyen szempontból
Milyen progival méred?
Milyen progival méred?
hát nemtudom.
A húmérõ ugyebár a proci magja alatt van az nekem akkor mért jól amikor volt az és a proci alja között hõvezetõ...de ez ugyebár XP-nél megoldhatatlan mert alkatrész van az alján is:-)
tehát csak kevesebbet mérhet többet nem
A húmérõ ugyebár a proci magja alatt van az nekem akkor mért jól amikor volt az és a proci alja között hõvezetõ...de ez ugyebár XP-nél megoldhatatlan mert alkatrész van az alján is:-)
tehát csak kevesebbet mérhet többet nem
az érdekes.
71 fokon szerintem már kellemetlennek kellene lennie.Csak a felrakással lesz ott baj:-)
71 fokon szerintem már kellemetlennek kellene lennie.Csak a felrakással lesz ott baj:-)
házba tegyél be egy hõmérõt mérd meg hány fok van
Nállam pélául csak ront ha leveszed az oldalát, a házhûtés zártan hûti a rendszert
Nállam pélául csak ront ha leveszed az oldalát, a házhûtés zártan hûti a rendszert
Nemtudom a borda kialakítása sem a legprofibb...
dmc:maxx annyit tudsz csinálni hogy 8cm-es hûtõ helyett egy 12cm-rest rax rá
dmc:maxx annyit tudsz csinálni hogy 8cm-es hûtõ helyett egy 12cm-rest rax rá
azt elfelejtetted irni hogy hány fokos szobában?30?
havernak 1600+os 61 fokos zárt házban 48fokos moboval kb reális:-)
az a titan tényleg ennyire gyenge
az a titan tényleg ennyire gyenge
Nem olyan rossz az a titan, hogy 72 fokos legyen, ott más lesz a gáz. Leszámítva a lapok kötzi különbséget, a rosszul elhelyezett diódát ez már tényleg sok. Paszta van a proci és aborda között? Sok, kevés, semennyi? Jól van felrakva, nem lötyög? Gondolom zárt házban van: egyéb venti van? (Tudod, elöl-alul 8 centis venti befele, hátul-fölül egy 8 centis kifele)
KR7A Raid
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Kolin Mekré: Milyen alaplapod van?
Üdv!
Ebben a gatyarohasztó melegben én is levettem, az enyém 1,65V-on ment gond nélkül...(ez kb 4-5°C-ot számít)
Szóval nálam jól ment, ha leveszed, és normálisan megy akkor is teszteld le...
Ebben a gatyarohasztó melegben én is levettem, az enyém 1,65V-on ment gond nélkül...(ez kb 4-5°C-ot számít)
Szóval nálam jól ment, ha leveszed, és normálisan megy akkor is teszteld le...
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Hali!
Úgy hallottam, hogy pl. az XP prociknál ha lejjebb vesszük a feszkót, akkor ugyanúgy megy, de kevésbé melegszik.
Ti mit tudtok errõl?
Engem egészen pontosan az 1600+ érdekelne, ha jól tudom az alap feszkója 1,75 (azt hiszem)
Mennyit lehet ebbõl lefaragni úgy, hogy még stabil legyen?
Úgy hallottam, hogy pl. az XP prociknál ha lejjebb vesszük a feszkót, akkor ugyanúgy megy, de kevésbé melegszik.
Ti mit tudtok errõl?
Engem egészen pontosan az 1600+ érdekelne, ha jól tudom az alap feszkója 1,75 (azt hiszem)
Mennyit lehet ebbõl lefaragni úgy, hogy még stabil legyen?
Ott van két nyilacska a csuszka mellett a low és a high limitet is lehet állítani. Állítsd ugy hogy ne sípoljon.
Repatarurgyán
Nem az az ugatás, hogy sípol mint a dög, hogy alacsony a venti fordulat? Vagy ez igaz, és akkor ez az utolsó mondatom ezzel a processzorral? 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A crack mit csinál? Idõlimit van rá? Nincs vele semmi gond, csak a proci ventije miatt sípol egyfolytában.
Köszi szépen Crokin! Azt hiszem ez a BIOSból mutatja az adatokat, szóval 4 fokkal kb. a másik progi alatt, így simán jó XP1800+ Titan D5TB-vel olyan 48-49 fok terhelés nélkül, ez OK. Thx mégeccer!
Itt van a Hardware doctor, krekket még keresek hozzá ha kell...
Repatarurgyán
a biosban full terhelve van a proci
PC ALERT nekem is zsarul mért, ráadásul elbaszta a netemet-mert van benne valami modemállító baszás-
De mióta Mothebord Monitor 5 van fent minden ok:-)
De mióta Mothebord Monitor 5 van fent minden ok:-)
Köszi szépen, tééleg nem találtam meg, se a tucowson, se a yahoon, se a google-eh, jobb helyen meg nem kerestem. 😊