Athlon XP hűtése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FridgeRock -> 5U2131H3G
Akinek van FridgeRock hütõje, az milyen fordulaton használja (mert ugye lehet szabályozni) vagy simán max fordulaton érdemes?
Még egy kérdés:
softwaresen is lehet szabályozni, vagy egy kábellel lehetz csak?

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Egybként ezek nem a BIOSból veszik az adatokat?
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Repatarurgyán
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Proci alaból 36 - 38 fok...
Játék alatt MAX. 46 - 48 fok...
Ház oldala le véve...
Hûtõ TITAN TTC-D6TB...
Proci AMD XP 1700+ alap 1460 Mhz.........
Azmááááá azéé kicsit hideg !!!!
És nagy kabátban szoktáll gépezni meg kesztyûûben 😊)))))

megprobálkoztam én is egy kis tuningal. A hajdani 1446MHz-ez 1700+ XP proci vidáman elfutkos 1670Mhz-en azaz indulásnál 2000+ Xp-t ir ki a rendszer.
Amugy nekem TITAN D5T hüttésem van. Érdekes mert ameddig 1446-on futott addig 49'-os volt most 1670-en is 49'-os. Most reggel amikor a szoba hömérséklete 15-17' a proci hömérséklete 42-45'. Brutálisan nagy ventillátor meg szerintem egy kicsit hangos. Amugy nekem eddig nem volt vele semmi gondom.
Repatarurgyán
nekem az 1600+ pric 1575MHz-n jaratva, azaz 1900+ korulre huzva 39 fokon tartja max treheles mellett is!!!!
Repatarurgyán
70 fok felett elméletileg már károsodik a proci...Nekem az elozo procim AMD K6-2 450Mhz 90fok közelében járt, de nem lett baja, használom mai napig. Azt kivéve hogy egy kicsit megolvadt, meg lehet a hogy a teljesítményébol is alább adott.😊
Repatarurgyán
A meleg miatt volt már fagyás, vagy vmi?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Repatarurgyán
hogy a proci nyitott házzal 55fok, csukottal 65(!) fok. Ezek szerint a hûtõ szar? ja, és 3300-3400-as fordulatszámon megy
Hang minimális, a CD olvasó sokkal zajosabb.
a balettpatkány
Gondjaim vannak a hûtessel. Néha felmegy 60 fokra ami talán még nem vészes, de engem zavar. Egyebként a gépbe egy xp1600+ van és hozzá egy wbk68. A ház oldala jelenleg nyitva van. Szerintetek, ha veszek egy rack hûtõt, az segít, vagy vegyek valami jobbat a procira?
Ellenõrizd a fordulatszámot (megadott érték +-15%)
de a procim 60-játéközbe 70 fok köröl van de ha leveszem a hát oldalát akkor 55 re lemegy a 60 ról
másnak is van ilyen hûtõje de õ 40 - 50 fok körülit ér el. Mi lehet a baj?
The World is Yours
Zárt házbol kihallatszik?
U2L-en nagy venti van s hanga is akkora csak nagy venti miatt jobb, nameg réz betét...
s egy ropoival ha drágább