Athlon XP hűtése

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ááá... tudom melyikrõl beszélsz.
Azért ilyen hibát elvéteni a kiszolgáló szempontjából?!
Pedig én a 633-asomnál nem vétettem el, hogy merre kell és az FCPGA-s volt.
És kirúgták a csávót.

Asus A7N8X-E deLuxe, AMD AthlonXP 2600+, CoolerMaster X-Dream, 512MB DDR400 Samsung, ATi Radeon 9800XT 256MB/256 DDR, 160GB SATA +40GB PATA Maxtor.

az a bevágás az egyik oldalán, tudod, na az a másik felén volt, s a hûtõ csak kb 1 mm-es helyen ért hozzá a probihoz. ha megnézel egy FCPGA-s hûtõt, meglátod azt a bevágást

De hogyan rakta fel fordítva??? Én elképzelhetetlennek tartom! Esetleg nem rakta rá normálisan?? Tehát nem szorult rá elég jól???

Asus A7N8X-E deLuxe, AMD AthlonXP 2600+, CoolerMaster X-Dream, 512MB DDR400 Samsung, ATi Radeon 9800XT 256MB/256 DDR, 160GB SATA +40GB PATA Maxtor.

én is darabokban raktam össze, a srácnak csak azt mondtam, hogy rakja be a procit +nézni megy-e (sikerült e a bios frissítés) erre odaadta, hogy : tessék összeszereltem. látom faszán. mind1. ha meglesz, én rakom össze.

Na ezért szeretem én összerakni a gépet, mert lehet, hogy ott dolgozik a számgép boltban, de lehet, hogy csak kiszolgálónak vették fel és nem gép szerelõnek 😞! Érdemes apránként megvenni a gépet, de aki megteheti, az össze is rakhatja saját maga, vagy valakivel akiben bízik!
Zero: ez tényleg szívás!!!!!!!!!

Spenser
Na akkor ok😊)))))))))))
Ahoz elég brutáál ez a hûtõ 😊))

Kömike: képzeld, rábasztam. vettem 1 2100-as Athlont, s ott a boltban beszereltettem. csak a srác fordítva rakta rá a hútõbordát. a proci élt 10 percet. most aztán megint vonatozhatok egész héten szombathelyrõl pestre a gari miatt. szivás mi? többieknek: tanuljatok a hibáimvül:
1. ha vesztek procit, csak saját városban/közel
2. ti szereljétek fel a bordát.

spencer: 633-as cerka 😊)

TAk68-al?nemhiszem hogy birná.
Ráadásul nehéz az olyan procit kifogni ami egyátalán birná is kivéve ha T-Bredeset veszel.
És ne feledd hogy ha unlockolod mondjuk a 1700+os XP-det akkor ha beállítod 2100+nak akkor még növelned kell a feszt is és úgy már jóval többet termelne mint azt a gyári teszi.
És nem olyan könnyû unlockolmi, ha nem ingyen csinálják meg neked, akkor vegyél egy 2000-rest már egész emberi ára van
Spenser
És mijjen a procid ???????
300 Cellerron ????????

Kömike: a titanokról annyit, hogy nekem titan d5tb van, s a procimat teljes terhelés mellett 24 gokon tartja!!!!!

Én minden esetre idegenkedek a Titán hûtõktõl 😞

fõleg hogy a 2100+ melegebb mint egy 3000+-ra húzott 2600+os.
Spenser
Sajnos csak állítólag😞((((

EmThor
szerintem titan ttcu5tb ez állítólag 2800+ig is jó!!!

nekem az Athlon XP 2000+-ra a SPIRE - WhisperRock II hûtõt ajánlották. Ha jó errõl a vélemény, holnap veszek 1et.

na ja, de most van 1 Titan D5TB, azt mondták, ez jó oda

Zero! Én azt hallottam meg olvastam is a PCG-ben, hogy a titán hûttõ szarabb mint a normál. De én ezt már a PCG táborban is mondtam neked. Nem?

ja igen, és azt irják az oldalon, hogy 2100+-ig jó

én akarok venni egy Titan TTC-CU5TB hûtõt az Athlon XP 2000+-amhoz. vélemény?

az ftp-vel van gond...
Stann
Hagyjuk...
Bocs a lamaságért, de hogy kell képet berakni? Fentvan az ftp-n, kacsacsõr -> img src=ftp.sugergamez.hu/upload/xxx/x.jpg kacsacsõr bezárva (nem?)

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Stann
brrrrrrrr

Stann
itt a képe:

Stann
Amugy a hangosságnál nem csak a gyári "decibelt" kell nézni. Mi nemrég probáltunk ki egy Titan MT1AB-t, ami elvileg 25 decibel, de amikor betettük a gépbe, ugy süvitett, hogy majdnem elérte egy nagyobb Globalwin hûtõ (zaj)szintjét. Igaz nem a venti hallatszott hangosan, hanem a levegõ, amit "porszivozott", szoval baromi hangos volt.

Ez hülyeség s mivel nekem is zöld XP-m van tudom igazolni hogy nem melegszik jobban....
És zárt házban az enyém 55 fokig megy maxx s csak réz betétes.
Arról hogy a felszerelése milyen arról annyit hogy picsamind1 csak tartson ugyanis nem naponta teszem fel szedem le úgyhogy az teljesen lényegtelen.és erre bármelyik megfelelõ.
Gerry
Nekem mondjuk csak 7000 Ft-omban volt a TAK68, de ami a leginkább megfogott benne, az a felfogatása, akár 1 kézzel is felrakom, mégis atomstabilan tart, és nem töri le a fülecskéket a socket-rõl... A fülecskék letörésével már nem egy ismerõsöm póruljárt, és nem azért, mert bénán rakta föl, volt olyan is, akinek két hónap után adta meg magát egy meleg nyári napon, persze mire észbekapott, a procija (1100MHz-s Athlon), már szénné is éget...

EmThor
Nos nekem 1 1800+ hût egy titan ttcu5tb 6400HUF volt kicsit hangos (32dba) viszont 57 foknál feljebb nem engedi zárt házban a proci hõmérsékletét. Vörösrézborda rule!
Viszont hallottam egyet s mást a zöld tokozású amd xp-k hõfokáról ami igen magas tud lenni szóval aki vesz szerintem barnát vegyen de ez nem tuti!

csak egy picit kellene visszaolvasni
ayden
Hy, szóval egy 1.8+,2.0+XPre milyen hûtõt érdemes tenni , ha nem akarom húzni de azért ne legyen hangos se és ne kelljen félnem hogy szilikonpaszta legyen belõle mert nem birja rendesen hûteni? Most egy 1Ghz-s TBm van TITAN D5TBel szóval valami ahoz hasonló zajszintre gondolok.

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Csak nézd azt hogy a tak68 szerintem kurvadrága...7800+fa...annyit nem ér egy hûtõ ráadásul nem túl kiemelkedõ
De a Spire FridgeRockot kihagytuk a sorból
Én az U1B2-re duplaventisre gondoltam

illetve
Spenser
Szerintem TITAN vegyél az elég a te procidhoz.
PL.
TITAN D5TB 4TC ára 3700 ft bruttó.......
ez fordulat szabájjozós és halkabb a fop 32 nél nekem is volt ijjenem(fop 32).....

Gerry
Az u2l-rõl én is azt hallottam, hogy halk is és jól is hût, de én a GlobalWin TAK68-ra esküszöm, bár az zajosabb az elõbbieknél, de hût, mint a kisangyal...

Coolink U2L, U1B2...ezek jól hútenek s csengdesek csakhát 5500+áfa
na és ez a bluefish hol van? lévén, hogy Szombathelyi vagyok, nemigen ismerem a Pesti boltokat, de hétfõn tevezek 1 kirándulást pestre. szóval tudna adni vki 1 címet?

Spenser
Bocs a procit ténnyleg nem irtam 😊 AMD 1700+.
Nyitott ház semmi más hûtés......
Azt hogy érted hogy fele annyi ??????

Spenser
Na én most cseréltem ki a Hûtõt
TITAN TTC-D5TB 4-TC -re...
Nagyon kafa ez a hûtés szinte semmi hangja 😊
Jól is néz ki Szûrke az egéssz......
Szoba hõ : 26 fok
Proci hõ : 34 fok
Alapon 😊

Mistral-nál van
Spenser
Ez : http://www.pulsar.hu/pages/spire/pages/spire/socket7a.htm

Itt nézd meg......

mi a pontos neve annak a jó Spire hûtõnek? ha esetleg rendelni akarnék?

és hol lehet venni ezeket a Spire Fridgerock hûtõket? még sehol sem láttam ilyet

Gerry
Én a CU-t venném (, ha nem lenne GlobalWin TAK68-am...)

Spenser
Most akarok venni egy TITAN hûtõt csk nem tudom hogy mejjiket???

TITAN
TTC-5DTB (TC)
vagy
TTC-CU5TB
Akinek vannak tapasztalataijaju az segíthetne köszi......😊

Gerry
Nekem GlobalWin TAK68 van, és szerintem nagyon jól dolgozik a két ventilláétora, fõleg ha közvetlenüöl a tápról kapja a kraftot, és nem az alaplapról (oda csak a sárga fordszámmérõ drótot kötöttem)...

A gázhûtés meg a vízhûtés a legjobb!
Stann
Nyitott házzal? (ez az U2L v. CUT😎. Nálam aza baj, hogy az elöl lévõ házhûtõt eltakarják a kábelek, és nem igazán sikerül arrébb tenn õket. De ha hátulra is beteszek egy házventit(jo nagyot), szinte a prociventi mellett lenne, igy az meg nem tudná megfelelõen hûteni a procit.

5400+áfa
réz betét jó borda nagy venti.
XP1800+@2000+ 44 fok izzadva 47 egy 25 fokos szobában.
És egy házhûtõvel...anélkül sokkal több
CybearBoy
Nah szóval, ez a hûtõ a Titan TTC-CU5TB. Én a Mistralban vettem 6000 ezer HUF-ért. Gyárilag 2200+-ig ajánlják. Az én [email protected] TB-met (1.85V) csak ritkán engedi 50 fok fölé, ami elég jó eredménynek számít. Király kis hûtõ, csak ajánlani tudom. Bõvebb info itt található róla.
ByE

Stann
Mégegy:Nem tudjátok véletlenül , mi a különbség a CU5T vs. CU5TB és a D5T vs. D5TB-2 között?

Oldal 1 / 4Következő →