340
PLZZZZZZZZZZ
-
#124 pénz beszél , tanár átenged ;)
(nem minden esetben) -
#123 Ez aztán a demokrácia! -
#122 biztos fizetős... :) -
#121 nem t'om! mert éppen, hogy csak beszállingozotunk egy páran. azt tudom, hogy egy csajt átengedtek 4 bukással! -
#119 volt aki bukott ? -
#118 de nem a nyelvizsgáról van szó! félévi meg évvégi! -
#117 most gondolj bele: 7-esem lett kémiából!!!!!! pedig a vizsga 5.5 lett!!!! htes, kémiából, abból, amit nagyon utálok!!!! körberöhögtem magam a bizimon! -
#114 itt ki reálos ??
matekban---fizikában yar , halál vagyok :) nemis tom , h kaptam bizimbe 8 ast :) olyan sux vagyok matekból , h az má ritka
Humán ? töri ? nyami....abban MOn 5 ös voltam majdnem...töri kedvenc tantárgyam :) -
#113 bevesztek engem is?
ugyan nem kaptam csillagosokat humánból, de most 7-es lett az olaszom!!!!(azt hittem 6 lesz) és most nagyon büszke vagyok magamra:-) -
#112 OK :D -
#111 az... ! :) -
#110 Mi meg majd alakitunk egy humandicseretesek topicot. :D -
#109 köszi! -
#108 Szász Marci az az igazmondó kisgyerek, mi? -
#107 Gratula a biziseknek. :) -
#106 ok.
- bár belga állami suliban semmit nem tanultam mégis 8 as átlagom volt...csak franciát tanultam...
Magyaországon se voltam egy Szász Marci :) mégis 4,3-4 es átlagom volt. -
#105 a baj az, hogy a nyelvekre nem lehet odafigyelni! a vizsg´n kapsz egy újságcikket, kérdésekkel, majd írj egy fogalmazást! -
#103 jó, én arra gondoltam, hogy ez a megjegyzés arra ment, amikor Efreet azt mondta, hogy nem tök mindegy hánnyal mész át! tehát, hogy nem az átmenés számít, hanem, hogy mennyivel mentél át! -
#102 majdnem u.a ;) -
#100 u.e .a helyzet -
#99 naja..cakhogy nekem első félév ben voltak gondjaim francia irodalommal , nyelvtannal meg ezekkel a szarokkal... -
#98 nem ua. suliba járunk, csak ua. az intézmény. amúgy a város másik felén lakunk.
másrészt élőben nincs sok kedvem vele beszélgetni! -
#97 nem....ha valaki csak azért tanul , h épphogy átmenjen azthivják minimalizmusnak -
#95 maximalizmus, nem? -
#94 ezt hivják minimalizmusnak... :)
bevallom az vagyok de most MUSZÁLY VOLT tanulni !! -
#93 ez az.... :)
Első félévben 5 ös átlagom volt (francia szekció) utánna átmentem (inglis szekcióba) azt év végére elértem 7,5-öt !!! de most tanultam is... -
#90 nekem csak 7,4! az a kőcsőg mirale tanár csak 8-ast adott:-) -
#89 GRATULÁLOK
én is :D 7,5 átlag -
#88 átmentem!!!!!:-) -
#87 Hagyjuk meg ezt a topicot emléknek? -
#86 nekemmá drukkolhatook:) -
#85 én meg most kezdek élni :) -
#84 jóvan fáradt vagyok már :D -
#83 MIAZ H YE ?? :)))))))
JUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
:D -
#82 ye -
#81 MOST MÁR TELJES ERŐBEDOBÁSSAL SG ZHETEK :d -
#80 NEM BUKTAM MEG SEMMIBŐL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!7.4 ES ÁTLAGOM VAN !!!!!!!!A TANÁR MEG IS DICSÉRT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ -
#79 ja, már itt is
nagy paraszt vagyok ám :))) -
#78 DE "kötsög" vagy már te is :DDD
már itt is ?:D -
#77 mit kell fosni biológiától, abból csak az bukik meg aki hülye :))