340
PLZZZZZZZZZZ
-
#76 báz nyugi már, szard le, hidegvér.
megbuktál tanulhacc egész nyáron :D
na az már gázos... -
#75 mit fosol? ha megbux, se dől össze a világ -
#74 de ciki -
#73 OFF:
Nem kell jelentkezni, vaz! Itt minden automatice!
Elnézést mindenkitől. -
#72 OFF: Akkor jelentkezzek joarcnak? Egybol rosszarc leszek. :D -
#71 OFF: Ezt nem Te döntöd el! :D Ráadásul Dikkma is Jóarcú (volt a 150Ft végéig, meg emlékeinkben)(mondom én, mint nagyöreg:D) -
#70 :-) -
#69 OFF: Megtisztelo, meg minden, de nem lehetek jo arc, mert Flame Sejt tag vagyok (Dikkma, Laalee es Majati tarsasagaban), tehat en hivatasos rosszarc vagyok. :D Mindegy, nem arulom el, hogy szoba alltal velem. :D -
#68 Pedig én voltam otthon. -
#67 ahoj... -
#66 Az se semmi.
Bezzeg egyszer meg kellett kérdeznem a Balatonon egy embert, hogy mi, hol, merre, kiderült, hogy német a csávó, de úgy eligazított, mint valami idegenvezető. -
#65 erről a hol a fénről egy másik történet jut eszembe:
miután osztálytársaim megtudták, hogy magyar vagyok, egyből megkérdezték, hogy az hol van? Europában van egyáltalán? mondtam, hogy igen. erre ők: akkor EU tag..... -
#64 Hol a fenében van az a Moszqua??? :D
Egyszer beszélgettem egy Chicago-i lánnyal. Azt mondta nem jár suliba, mert nincs kedve korán felkelni. Az anyja tanította meg számolni valamennyire, meg leírni a nevét... -
#63 amúgy csak egy kis ízelítő az itteni színvonalról: az osztályból én voltam az egyedüli, aki tudta, hogy az Urál Moszkvától keletre esik. mindenki nagy szemekkel nézett rám, hogy én ezt honnét tudom? hát-mondtam- ez nekem egyértelmû!
még a föci tanár lányának sem volt az!
-
#62 :D
OFF: Hangianix, szólt már neked valaki, hogy csekkold a Saját Fórumok\Mi vagyunk a JÓARCOK topik #1850-től felfelé terjedő részét? Ha nem, akkor rajta! -
#61 En is foldrajzbol meg toribol voltam az mindig. Foldrajz elokeszitore 1x mentem erettsegi elott, mert nem ismertem a kozeteteket es kellett kicsi gyakorlat hozza. 40 ember jart rendszeresen elokeszitore (30 alkalom), de csak 1 haverom meg en lettunk dicseretesek, akik csak akkor voltunk ott. :D -
#60 nemvoltam benn azon azon órán mikor kiosztották papirokat -
#59 Ja.
Szakmából 3-as lettem, irodból meg dicséretes 5. -
#58 tudom, hogy nem szokásod bejárni órákra, ahol ezeket elmondják a tanárok! de asszem a papírokon is rajta vannak..jó, tudom az öccséd elégette azokat is... -
#57 DRUKK. -
#56 En is ezt mondom. :D -
#55 Na húzok
aztán DRUKKKKKKKK
tájékoztatlak titeket fejleményekről....ha még élve leszek -
#54 Én műszaki suliba jártam, mér ne humánból legyek jó? :D -
#53 igen ?????? -
#52 ha totál megbuktál volna felhívtak volna telefonon tegnap, vagy azelőtt!!!!!!!! -
#51 nekem is a tori. piszok jokat rohogtunk a versenyeken allandoan :D
azert poen volt, hogy egy sportgimiben matek-szamtech szakos letunkre, mi voltunk a legjobbak toribol. :D -
#50 nekem is az -
#49 :D , na mingyá megyek DRUKKOLJATOK -
#48 hát az elég ciki, hogy ha csak egyest kapsz egy tízes rendszerben!
ja, és még vmi: itt a hatos viszonylag jó jegynek számít! -
#47 Az osztályfőnöki után. -
#46 nekem még mindig Töri -
#45 Nekem a Magyar volt a kedvencem középsuliban. -
#44 azt sosem tanultam meg még magyrul se -
#43 viszont nem kell olyan sok lexikális adatot tudnod irodalomból! -
#42 én megölöm biosz tanármat -
#41 Igen, de ezzel nem nagyobbak a kovetelmenyek, mint itthon! Csak megalazo korulmenyeket teremtenek. Hazamesz. Hanyas lettel lanyom/fiam? 1-es (es nem tudjak, hogy esetleg azert kaptam 0 pontos fizika ropdogat, mert kartyaztam alatta es nem irtam egy sort se). Ellenben ott, az 1-es azt jelenti, hogy ritka hulye vagyok. -
#40 + még egy csomo szépirodalmi mü ? -
#39 angolbol othello+velencei kalmár oxfordi inglisen ? -
#38 Fizika?!?!?! Csak azt ne. Lefejelem a tanárnőt, és megmondom neki, hogy ez két test rugalmas ütközése volt. Fúj. -
#37 mit okoska? én csak odafigyeltem,amikor elmondták, hogy müködik a rendeszer!