340
PLZZZZZZZZZZ
-
#165 én majdnem megvertem ének tanáromat haverjaimal...3ast adott pedig jó volt a hangom...a kis gonosz :)
MOn nagyon sok tanár nem kedvelt...de voltak akiket imádtam..ők meg engem...Angol tanár egy volt orosztanárból átképzett angol tanárr....5 évet éltem londonban...magyarországon végigaludtam angolórákat erre tanár évvégén 3 ast adott :) kis köcsög...mindig kijavitottam kiejtését meg nyelvatnát...fullra nem értette mit tanit de mind1 :) -
#164 a kettő között! -
#163 ezekután elégs zégyen, hogy nem tudok hiba nélkül írni: szal ábc és gondjai (nem gondajai:-)) -
#162 szerintd mi job , hogy pesszimis életet éljé vagy inkább optimistát ? -
#161 egy tündéri tanár! ez is ritka! soha sem rikácsolt velünk, és sosem sietetett minket, hogy minnél gyorsabban tanuljuk meg az ùabc-t és olvasni. mégis az osztályából később nem voltak nagy gondajai senkinek az olvasással! miatta imádom a magyart és a verseket és a többi humán tantárgyat! -
#160 Vigyázz!
Az optimizmus a tudatlanok kiváltsága!
Ha már az ilyen okosságoknál tartunk. :D -
#159 vagy hüle :) -
#158 én fullra OPTIMISTA vagyok hál ég !! -
#157 pesszimista -
#156 simán lehet ÉKSZ nélül élni... -
#155 Akkor az ofőd cinikus volt, vagy pesszimista? :) -
#154 dehogynem... :) -
#153 cinikus: aki eszmények nélkül, kiábrándultan mindent gúnyol, megvet.
pesszimista:borúlátó
hát igen, már az ofőm is megmondta, második ált.-ban, hogy értelmező kéziszótár nélkül nem elhet élni:-) -
#152 :)) hö...naja :) -
#151 Hát ebben igencsak nagy a ráció. -
#150 nekem az ilyen okosságokból a kedvencem ez: "a pesszimista tud csak kellemesen csalódni" :))) -
#149 OK :)
azt elismerem , cinikus vagyok..de pesszimista nem ! -
#148 mateos: miért lenne az? abszolut nem... a pesszimizmus inkább a rosszkedvvel párosul, egy cinikus pedig jól szórakozik azon, hogy a megjósolt rosszak sorban bejönnek ;) (ez se igaz így, de nem tudom itt hol van egy értelmező kézi..) -
#147 sokan mondják , h azé "vagyok" NEM ÉN !! pesszimista h aztán ne csalódjon akkorát...BULLSHIT !!! az ember mindig UA csalódik !! -
#146 te is ezt montad -
#145 hát, nálam a "nem csak" a megfelelő mondatrész a 139-be... namind1. -
#144 szal cini(zus) nem egyenlő pesszimizmussal ? -
#143 hát ja! -
#142 ipszilon: oks. ebben igazad van. meg az egész suli felépítését sem...
mateos: egy szóval sem említettem a pesszimizmust, azzal már felhagytam egy ideje. -
#141 de tud olvasni is.... :) -
#140 az én osztályfőnököm Ir és nagyon nagyon rendes... -
#139 csalódni nem az iskolában csalódik az ember -
#138 ha vki cinikus az nem azt jelenti , h egyben pesszimista is...mert én cinikusnak vélem maga...de pesszimistának semmikép -
#137 ööö...asszem csalódtam már eleget.:-)
de ti nem ismeritek a csajt, az ofőt és a maték tanárt! -
#136 Inkább jóhiszemű. -
#135 ipszilon: addig jó, amíg egyszer nem csalódsz túl nagyot a világban :( nem jó ennyire cinikusnak lenni... (mint én) -
#134 yah... :) -
#133 hát én ilyen naiv vagyok... -
#132 ipszilon: sajnos szinte mindenhol pénz van... vagy valami egyéb... -
#131 sose lehet tudni... -
#130 nem volt pénz, hidd el! -
#128 Na szép. -
#127 money...money...money.... -
#126 az ofő győtze meg a matek tanárt, hogy ne buktassa matekből és így megtudták "tárgyalni" az esetét! -
#125 a csaj kémiából, fizikából, matékból és bioszból bukott, szal olyan tantárgyakból amiket egyáltalán nem vagy csak kevesebb óraszámban fog tanulni jövőre (pl.kémiát, fizikát leadhatja). és a humán tantárgyakból meg 8-asa 9-ese van, szal...
és egyszer már bukott!