DRUKKOLJATOK BIZIMért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem t'om! mert éppen, hogy csak beszállingozotunk egy páran. azt tudom, hogy egy csajt átengedtek 4 bukással!
most gondolj bele: 7-esem lett kémiából!!!!!! pedig a vizsga 5.5 lett!!!! htes, kémiából, abból, amit nagyon utálok!!!! körberöhögtem magam a bizimon!
itt ki reálos ??
matekban---fizikában yar , halál vagyok 😊 nemis tom , h kaptam bizimbe 8 ast 😊 olyan sux vagyok matekból , h az má ritka
Humán ? töri ? nyami....abban MOn 5 ös voltam majdnem...töri kedvenc tantárgyam 😊
matekban---fizikában yar , halál vagyok 😊 nemis tom , h kaptam bizimbe 8 ast 😊 olyan sux vagyok matekból , h az má ritka
Humán ? töri ? nyami....abban MOn 5 ös voltam majdnem...töri kedvenc tantárgyam 😊
bevesztek engem is?
ugyan nem kaptam csillagosokat humánból, de most 7-es lett az olaszom!!!!(azt hittem 6 lesz) és most nagyon büszke vagyok magamra:-)
ugyan nem kaptam csillagosokat humánból, de most 7-es lett az olaszom!!!!(azt hittem 6 lesz) és most nagyon büszke vagyok magamra:-)
Mi meg majd alakitunk egy humandicseretesek topicot. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Szász Marci az az igazmondó kisgyerek, mi?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
ok.
- bár belga állami suliban semmit nem tanultam mégis 8 as átlagom volt...csak franciát tanultam...
Magyaországon se voltam egy Szász Marci 😊 mégis 4,3-4 es átlagom volt.
- bár belga állami suliban semmit nem tanultam mégis 8 as átlagom volt...csak franciát tanultam...
Magyaországon se voltam egy Szász Marci 😊 mégis 4,3-4 es átlagom volt.
a baj az, hogy a nyelvekre nem lehet odafigyelni! a vizsg´n kapsz egy újságcikket, kérdésekkel, majd írj egy fogalmazást!
jó, én arra gondoltam, hogy ez a megjegyzés arra ment, amikor Efreet azt mondta, hogy nem tök mindegy hánnyal mész át! tehát, hogy nem az átmenés számít, hanem, hogy mennyivel mentél át!
naja..cakhogy nekem elsõ félév ben voltak gondjaim francia irodalommal , nyelvtannal meg ezekkel a szarokkal...
nem ua. suliba járunk, csak ua. az intézmény. amúgy a város másik felén lakunk.
másrészt élôben nincs sok kedvem vele beszélgetni!
másrészt élôben nincs sok kedvem vele beszélgetni!
ez az.... 😊
Elsõ félévben 5 ös átlagom volt (francia szekció) utánna átmentem (inglis szekcióba) azt év végére elértem 7,5-öt !!! de most tanultam is...
Elsõ félévben 5 ös átlagom volt (francia szekció) utánna átmentem (inglis szekcióba) azt év végére elértem 7,5-öt !!! de most tanultam is...
NEM BUKTAM MEG SEMMIBÕL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!7.4 ES ÁTLAGOM VAN !!!!!!!!A TANÁR MEG IS DICSÉRT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
mit kell fosni biológiától, abból csak az bukik meg aki hülye 😊)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
OFF:
Nem kell jelentkezni, vaz! Itt minden automatice!
Elnézést mindenkitõl.
Nem kell jelentkezni, vaz! Itt minden automatice!
Elnézést mindenkitõl.
OFF: Akkor jelentkezzek joarcnak? Egybol rosszarc leszek. 😄
OFF: Ezt nem Te döntöd el! 😄 Ráadásul Dikkma is Jóarcú (volt a 150Ft végéig, meg emlékeinkben)(mondom én, mint nagyöreg😄)
OFF: Megtisztelo, meg minden, de nem lehetek jo arc, mert Flame Sejt tag vagyok (Dikkma, Laalee es Majati tarsasagaban), tehat en hivatasos rosszarc vagyok. 😄 Mindegy, nem arulom el, hogy szoba alltal velem. 😄
u.e .a helyzet