DRUKKOLJATOK BIZIMért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is jó volt az ált. tanárom!
Emléxem, még anno bõgtem, hogy nem tudom megtanulni a pontos jés, meg elipszilonos(😊) lyés szavakat, brühûhû. De sikerült. Nagyjából 😊
Emléxem, még anno bõgtem, hogy nem tudom megtanulni a pontos jés, meg elipszilonos(😊) lyés szavakat, brühûhû. De sikerült. Nagyjából 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
engem má nagyon sok scalódás ért...(nem szerelmi csalódások...mert azokmiatt nem nyivákolok)...de minden csalódásom után jókedvüen állok mindenhez...(scaj miatt ne sirj...ez alapszabály.. 😊
hát, ha ez a cinizmus, akkor én még nem vagyok elég cinikus... na majd rágyúrok 😉))) - egyébként köszi ipszilon!
nem csak pesszimista és optimista (fekete és fehér) létezik... 😊
nem csak pesszimista és optimista (fekete és fehér) létezik... 😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Alapvetõen én is vidáman állok mindenhez. Bár ez nem igaz. Szóval fogalmam sincs. 😊
Az optimizmus élettani hatásai addig jobbak, amíg nincs csalódás. A pesszimista, aki mindig magát eszi, beteges lesz.
Az optimizmus élettani hatásai addig jobbak, amíg nincs csalódás. A pesszimista, aki mindig magát eszi, beteges lesz.
én majdnem megvertem ének tanáromat haverjaimal...3ast adott pedig jó volt a hangom...a kis gonosz 😊
MOn nagyon sok tanár nem kedvelt...de voltak akiket imádtam..õk meg engem...Angol tanár egy volt orosztanárból átképzett angol tanárr....5 évet éltem londonban...magyarországon végigaludtam angolórákat erre tanár évvégén 3 ast adott 😊 kis köcsög...mindig kijavitottam kiejtését meg nyelvatnát...fullra nem értette mit tanit de mind1 😊
MOn nagyon sok tanár nem kedvelt...de voltak akiket imádtam..õk meg engem...Angol tanár egy volt orosztanárból átképzett angol tanárr....5 évet éltem londonban...magyarországon végigaludtam angolórákat erre tanár évvégén 3 ast adott 😊 kis köcsög...mindig kijavitottam kiejtését meg nyelvatnát...fullra nem értette mit tanit de mind1 😊
egy tündéri tanár! ez is ritka! soha sem rikácsolt velünk, és sosem sietetett minket, hogy minnél gyorsabban tanuljuk meg az ùabc-t és olvasni. mégis az osztályából késôbb nem voltak nagy gondajai senkinek az olvasással! miatta imádom a magyart és a verseket és a többi humán tantárgyat!
Vigyázz!
Az optimizmus a tudatlanok kiváltsága!
Ha már az ilyen okosságoknál tartunk. 😄
Az optimizmus a tudatlanok kiváltsága!
Ha már az ilyen okosságoknál tartunk. 😄
Akkor az ofõd cinikus volt, vagy pesszimista? 😊
cinikus: aki eszmények nélkül, kiábrándultan mindent gúnyol, megvet.
pesszimista:borúlátó
hát igen, már az ofôm is megmondta, második ált.-ban, hogy értelmezô kéziszótár nélkül nem elhet élni:-)
pesszimista:borúlátó
hát igen, már az ofôm is megmondta, második ált.-ban, hogy értelmezô kéziszótár nélkül nem elhet élni:-)
nekem az ilyen okosságokból a kedvencem ez: "a pesszimista tud csak kellemesen csalódni" 😊))
mateos: miért lenne az? abszolut nem... a pesszimizmus inkább a rosszkedvvel párosul, egy cinikus pedig jól szórakozik azon, hogy a megjósolt rosszak sorban bejönnek 😉 (ez se igaz így, de nem tudom itt hol van egy értelmezõ kézi..)
sokan mondják , h azé "vagyok" NEM ÉN !! pesszimista h aztán ne csalódjon akkorát...BULLSHIT !!! az ember mindig UA csalódik !!
hát, nálam a "nem csak" a megfelelõ mondatrész a 139-be... namind1.
ipszilon: oks. ebben igazad van. meg az egész suli felépítését sem...
mateos: egy szóval sem említettem a pesszimizmust, azzal már felhagytam egy ideje.
mateos: egy szóval sem említettem a pesszimizmust, azzal már felhagytam egy ideje.
ha vki cinikus az nem azt jelenti , h egyben pesszimista is...mert én cinikusnak vélem maga...de pesszimistának semmikép
ipszilon: addig jó, amíg egyszer nem csalódsz túl nagyot a világban 😞 nem jó ennyire cinikusnak lenni... (mint én)
ipszilon: sajnos szinte mindenhol pénz van... vagy valami egyéb...
az ofô gyôtze meg a matek tanárt, hogy ne buktassa matekbôl és így megtudták "tárgyalni" az esetét!