340
PLZZZZZZZZZZ
-
#205 igy van... -
#204 De miert is tudnanak marc 15-rol? Azert magyar unnep, mert a mienk. A tobbi allam akkor is lesz@rta az egeszet, most is. -
#203 volt egy felmésrés , Európa ismeretről és a magyar a középmezőnyben vanak....(szégyen) belgáknak jó lenne meg ezeknek itt de nekünk akik annyira büszkék vagyunk multunkra meg történelmünkre ?... -
#202 megkérdezel egy mucsai parasztbácsit MOn h mikor volt forradalom franciaországban és h miért tört ki nem fogja tudni a választ , vagy csak annyit mond h hol van franciaorszáG azt se tudná megmondani Mon mikor volt.... -
#201 amerikaiban is irnak kossthról meg a magyar vezetőkről.... -
#200 nem! és ezért mondom, hogy valahol érthető! -
#199 valószínûleg az angol töri oktatás befolyásolva van általuk!
és csak by the way, megjegyzem, hogy az angol töri könyvben szó sem esik Kossuth-ról, míg a francia töri könyvben egy egész oldalt szenteletek a magyar forradalomnak! -
#198 te tudod Csehországban mikor volt forradalom ?(najó ez könnyü) és lengyelben? (ez is)
vagy romániában(ez is) vagy spanyolban ? vagy portugálban? vagy Irországban ?? -
#197 hát ez az, hogy nem tudják!
himnuszt már nem:-) -
#196 csak annyit mondok "francia" -
#195 naggyábó tudtam... :)
himnusz is tod ?
(nyugatikat honnét tudják MOn hogy kezdődött és kik voltak a meghatározó személyek a forradalomban ? ) -
#194 amúgy ezért mondom, hogy nagyra vagyunk márc.15-el, de sehol máshol nem érdekel ez senkit! pici porszemek vagyunk! valahol jogos, de valahol azért fájó! -
#193 -1830-ban, az Operában kezdődött
-Guy Verhofstadt
-Albert II
:-)
-
#192 1848 nemcsak MOn volt....szal honnan tudják mikor volt ott revolution ? te tudod h belgiumban mikor vol forradalom ? (ha volt) én azt se tom h hivják a miniszterelnőköt meg a királyt :) nemmintha érdekelne -
#191 én a föcit jobban szeretem! -
#190 belga suliban még ennyit sem!
a mostaniban,a hová járok, azért megemlítették, hogy idézem: "" 1848 witnessed another wave of revoltions"
és a tanár ekkor rám nézett! ennyi!
ezt neked márc. 15! -
#189 töri a legérdekesebb tantárgy...csak megfelelő tanár kell hozzá... !! -
#188 pontossan... !!!!!!! -
#187 nálunk ....3-4-5 ben részletesen tanulunk a HUnokról a Kunokról Besenyőkről és MO-ról !!!!! -
#186 Jam mondjak ezt a felporszemnagysagu belga iskolaban. :D -
#185 de-de!
na a töritől én is rosszul vagyok! alig jegyzetem meg vmit abből, amit három éve tanultam!
viszont itt meg a ló másik oldalára esnek: alig tanultunk 20 oldalt egész évben! csak a lényeg! és csak Nyugat! bár igaz, hogy mit számít nekik egy kis porszemnagyságú Magyarország... -
#184 én szeretem törit...csak a magyar tananyag tele van évszámokkal...ami elveszi a töri iránti szeretetet .... :( -
#183 Törit én se bírtam. Nem láttam az összefüggéseket.
És szerintem a "A történelem megismétli önmagát" nem is igaz mondás. Vagy? -
#182 amit ugyis elfelejtessz.... -
#181 magyar törit nem szeretem...vagyis szeretem a témát de az anyagot rühellem...nincs benne semmi GYAKORLATI...mindig csak ÉVSZÁmok....évszámos...és évszámok... -
#180 En optimistan pesszimista vagyok. :D Meg cinikus. :D
Az elso azt jelenti, hogy mindennel rosszat varok, igy tenyleg sose er igazan nagy csalodas, de tele van oromokkel az elet. :D -
#179 delyó neked :) -
#178 naja... :)5dikben nem is kelet semmire használnom ABCt kivéve suliban...de az nemérdekes.. -
#177 huhh..nekem is voltak gondok J-LY szavakkal :) de végülis sikerült megtanulnom...:)
-
#176 Arra legyen büszke, hogy aztán mégis megtanulta. -
#175 ezt gondoltam...légy büszke -
#174 Nem is kell. -
#173 nekem is voltak gondjaim velük, 6.-ban, miután hazajöttünk külföldről! -
#172 nem szégyellem... :) -
#171 én 5 dikes koromig nem tudtam ABC t :) -
#170 Egyetértek, a csajos téma is igaz. -
#169 Nekem is jó volt az ált. tanárom!
Emléxem, még anno bőgtem, hogy nem tudom megtanulni a pontos jés, meg elipszilonos(:)) lyés szavakat, brühűhű. De sikerült. Nagyjából :) -
#168 engem má nagyon sok scalódás ért...(nem szerelmi csalódások...mert azokmiatt nem nyivákolok)...de minden csalódásom után jókedvüen állok mindenhez...(scaj miatt ne sirj...ez alapszabály.. :) -
#167 hát, ha ez a cinizmus, akkor én még nem vagyok elég cinikus... na majd rágyúrok ;)))) - egyébként köszi ipszilon!
nem csak pesszimista és optimista (fekete és fehér) létezik... :)
-
#166 Alapvetően én is vidáman állok mindenhez. Bár ez nem igaz. Szóval fogalmam sincs. :)
Az optimizmus élettani hatásai addig jobbak, amíg nincs csalódás. A pesszimista, aki mindig magát eszi, beteges lesz.