DRUKKOLJATOK BIZIMért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mateos
nekem olyan bocsánt kell ,ami etikus...meghivják kormányzati vezetõket....francia elnök kormányfõ találkozik magyar vezetõkel és magar tudósokkal...magyarokkal és PAIPIRon/szóban BOCSÁNATOT KÉRNEK !!!!!! nemcsak ugy a leggyorsabban...hanem tisztességesen !!
ipszilon
honnét tudod, hogy hogyan ismerte el?

ipszilon
most mondják azt, hogy:"úgy kell nektek!"?

Hangianix
"Ambrus Attila bocsanatot kert. Ezekutan a birosag felmentette es a penzt se kerik szamon." 😄DDDD Ennyit er a bocsanatkeres ilyen ugyben. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

ipszilon
valahogy úgy...

mateos
elismerte...de csak ugy...gyorsan és érzéktelenül...!!!! ennyit a mocsok franciákról...
ipszilon
akkor miért reklamálod, hogy:"még bocsánatot sem kértek"?

ipszilon
a "nem" után vesszô van

Hangianix
En nem mondtam, hogy mar, csak ki tudja mit hozna a sok szemelyes talalka. Tenyleg, latjatok egymast, mondjuk 2 alkalom / ev?

Efreet
bocsánatkérés... a Pápa pár éve kért bocsánatot a középkori tudóségetések miatt... hova siettek?

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

mateos
pontosan !!!
ipszilon
nem a kormány (nem t'om melyik, mert régen volt) elismerte!!!!

Hangianix
Hat LOL. Akkor inkabb ne kertek volna bocsanatot. Ez kb. olyan, mint amikor a 20 eves nemet gyerek bocsanatot ker izraeltol. Mit tehet o rola. Es mit tehet jova. SEMMIT!

ipszilon
hát igen! nem tudtad? halálosan bele vagyok zùgva!

mateos
morálisan.....DE PAPIRON....megfelelõ körülmények között NEM !!!!!!
csak ugy szlengben mondták , h bocsi magyarok !!!
ipszilon
hosszú történet! és megmaygarázhatatlan! avagy: "never ending story"

ipszilon
de igen kértek bocsántot! elismérték, hogy nem volt jogos!!!

Hangianix
Mert a vegen szerelem gyulna koztuk es azzal az image-juket kockaztatnak az SG-n 😄

mateos
az a minimum h 1 oldalt szentelnek magyar emberrõl amit müveltek velünk a franciák....ez a minimum...még bocsánatot se kértek a franciák !!!nekem má nem kell erdély...meg délvidék...nekem elég lenne az h megfelelõ körülmények között Bocsánatot kérjenek...megtették ? nem !!! ennyit a franciákról !
ipszilon
igen, de itt egyik francia ismerôsöm, akinek az anyja töri-föci tanár sem tudta megmondani, hogy ikor volt náluk a forradalom!!!

mateos
igy van...
Hangianix
De miert is tudnanak marc 15-rol? Azert magyar unnep, mert a mienk. A tobbi allam akkor is lesz@rta az egeszet, most is.

mateos
volt egy felmésrés , Európa ismeretrõl és a magyar a középmezõnyben vanak....(szégyen) belgáknak jó lenne meg ezeknek itt de nekünk akik annyira büszkék vagyunk multunkra meg történelmünkre ?...
mateos
megkérdezel egy mucsai parasztbácsit MOn h mikor volt forradalom franciaországban és h miért tört ki nem fogja tudni a választ , vagy csak annyit mond h hol van franciaorszáG azt se tudná megmondani Mon mikor volt....
mateos
amerikaiban is irnak kossthról meg a magyar vezetõkrõl....
ipszilon
nem! és ezért mondom, hogy valahol érthetô!

ipszilon
valószínûleg az angol töri oktatás befolyásolva van általuk!
és csak by the way, megjegyzem, hogy az angol töri könyvben szó sem esik Kossuth-ról, míg a francia töri könyvben egy egész oldalt szenteletek a magyar forradalomnak!

mateos
te tudod Csehországban mikor volt forradalom ?(najó ez könnyü) és lengyelben? (ez is)
vagy romániában(ez is) vagy spanyolban ? vagy portugálban? vagy Irországban ??
ipszilon
hát ez az, hogy nem tudják!
himnuszt már nem:-)

mateos
csak annyit mondok "francia"
mateos
naggyábó tudtam... 😊
himnusz is tod ?

(nyugatikat honnét tudják MOn hogy kezdõdött és kik voltak a meghatározó személyek a forradalomban ? )
ipszilon
amúgy ezért mondom, hogy nagyra vagyunk márc.15-el, de sehol máshol nem érdekel ez senkit! pici porszemek vagyunk! valahol jogos, de valahol azért fájó!

ipszilon
-1830-ban, az Operában kezdôdött
-Guy Verhofstadt
-Albert II

:-)

mateos
1848 nemcsak MOn volt....szal honnan tudják mikor volt ott revolution ? te tudod h belgiumban mikor vol forradalom ? (ha volt) én azt se tom h hivják a miniszterelnõköt meg a királyt 😊 nemmintha érdekelne
ipszilon
én a föcit jobban szeretem!

ipszilon
belga suliban még ennyit sem!
a mostaniban,a hová járok, azért megemlítették, hogy idézem: "" 1848 witnessed another wave of revoltions"
és a tanár ekkor rám nézett! ennyi!
ezt neked márc. 15!

mateos
töri a legérdekesebb tantárgy...csak megfelelõ tanár kell hozzá... !!
mateos
pontossan... !!!!!!!
mateos
nálunk ....3-4-5 ben részletesen tanulunk a HUnokról a Kunokról Besenyõkrõl és MO-ról !!!!!
Hangianix
Jam mondjak ezt a felporszemnagysagu belga iskolaban. 😄

ipszilon
de-de!
na a töritôl én is rosszul vagyok! alig jegyzetem meg vmit abbôl, amit három éve tanultam!
viszont itt meg a ló másik oldalára esnek: alig tanultunk 20 oldalt egész évben! csak a lényeg! és csak Nyugat! bár igaz, hogy mit számít nekik egy kis porszemnagyságú Magyarország...

mateos
én szeretem törit...csak a magyar tananyag tele van évszámokkal...ami elveszi a töri iránti szeretetet .... 😞
Jano
Törit én se bírtam. Nem láttam az összefüggéseket.
És szerintem a "A történelem megismétli önmagát" nem is igaz mondás. Vagy?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

mateos
amit ugyis elfelejtessz....
mateos
magyar törit nem szeretem...vagyis szeretem a témát de az anyagot rühellem...nincs benne semmi GYAKORLATI...mindig csak ÉVSZÁmok....évszámos...és évszámok...
Hangianix
En optimistan pesszimista vagyok. 😄 Meg cinikus. 😄
Az elso azt jelenti, hogy mindennel rosszat varok, igy tenyleg sose er igazan nagy csalodas, de tele van oromokkel az elet. 😄

Lazarus
delyó neked 😊
mateos
naja... 😊5dikben nem is kelet semmire használnom ABCt kivéve suliban...de az nemérdekes..
mateos
huhh..nekem is voltak gondok J-LY szavakkal 😊 de végülis sikerült megtanulnom...😊

Jano
Arra legyen büszke, hogy aztán mégis megtanulta.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?