DRUKKOLJATOK BIZIMért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem olyan bocsánt kell ,ami etikus...meghivják kormányzati vezetõket....francia elnök kormányfõ találkozik magyar vezetõkel és magar tudósokkal...magyarokkal és PAIPIRon/szóban BOCSÁNATOT KÉRNEK !!!!!! nemcsak ugy a leggyorsabban...hanem tisztességesen !!
"Ambrus Attila bocsanatot kert. Ezekutan a birosag felmentette es a penzt se kerik szamon." 😄DDDD Ennyit er a bocsanatkeres ilyen ugyben. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
En nem mondtam, hogy mar, csak ki tudja mit hozna a sok szemelyes talalka. Tenyleg, latjatok egymast, mondjuk 2 alkalom / ev?
bocsánatkérés... a Pápa pár éve kért bocsánatot a középkori tudóségetések miatt... hova siettek?
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Hat LOL. Akkor inkabb ne kertek volna bocsanatot. Ez kb. olyan, mint amikor a 20 eves nemet gyerek bocsanatot ker izraeltol. Mit tehet o rola. Es mit tehet jova. SEMMIT!
morálisan.....DE PAPIRON....megfelelõ körülmények között NEM !!!!!!
csak ugy szlengben mondták , h bocsi magyarok !!!
csak ugy szlengben mondták , h bocsi magyarok !!!
Mert a vegen szerelem gyulna koztuk es azzal az image-juket kockaztatnak az SG-n 😄
az a minimum h 1 oldalt szentelnek magyar emberrõl amit müveltek velünk a franciák....ez a minimum...még bocsánatot se kértek a franciák !!!nekem má nem kell erdély...meg délvidék...nekem elég lenne az h megfelelõ körülmények között Bocsánatot kérjenek...megtették ? nem !!! ennyit a franciákról !
igen, de itt egyik francia ismerôsöm, akinek az anyja töri-föci tanár sem tudta megmondani, hogy ikor volt náluk a forradalom!!!
De miert is tudnanak marc 15-rol? Azert magyar unnep, mert a mienk. A tobbi allam akkor is lesz@rta az egeszet, most is.
volt egy felmésrés , Európa ismeretrõl és a magyar a középmezõnyben vanak....(szégyen) belgáknak jó lenne meg ezeknek itt de nekünk akik annyira büszkék vagyunk multunkra meg történelmünkre ?...
megkérdezel egy mucsai parasztbácsit MOn h mikor volt forradalom franciaországban és h miért tört ki nem fogja tudni a választ , vagy csak annyit mond h hol van franciaorszáG azt se tudná megmondani Mon mikor volt....
valószínûleg az angol töri oktatás befolyásolva van általuk!
és csak by the way, megjegyzem, hogy az angol töri könyvben szó sem esik Kossuth-ról, míg a francia töri könyvben egy egész oldalt szenteletek a magyar forradalomnak!
és csak by the way, megjegyzem, hogy az angol töri könyvben szó sem esik Kossuth-ról, míg a francia töri könyvben egy egész oldalt szenteletek a magyar forradalomnak!
te tudod Csehországban mikor volt forradalom ?(najó ez könnyü) és lengyelben? (ez is)
vagy romániában(ez is) vagy spanyolban ? vagy portugálban? vagy Irországban ??
vagy romániában(ez is) vagy spanyolban ? vagy portugálban? vagy Irországban ??
naggyábó tudtam... 😊
himnusz is tod ?
(nyugatikat honnét tudják MOn hogy kezdõdött és kik voltak a meghatározó személyek a forradalomban ? )
himnusz is tod ?
(nyugatikat honnét tudják MOn hogy kezdõdött és kik voltak a meghatározó személyek a forradalomban ? )
amúgy ezért mondom, hogy nagyra vagyunk márc.15-el, de sehol máshol nem érdekel ez senkit! pici porszemek vagyunk! valahol jogos, de valahol azért fájó!
1848 nemcsak MOn volt....szal honnan tudják mikor volt ott revolution ? te tudod h belgiumban mikor vol forradalom ? (ha volt) én azt se tom h hivják a miniszterelnõköt meg a királyt 😊 nemmintha érdekelne
belga suliban még ennyit sem!
a mostaniban,a hová járok, azért megemlítették, hogy idézem: "" 1848 witnessed another wave of revoltions"
és a tanár ekkor rám nézett! ennyi!
ezt neked márc. 15!
a mostaniban,a hová járok, azért megemlítették, hogy idézem: "" 1848 witnessed another wave of revoltions"
és a tanár ekkor rám nézett! ennyi!
ezt neked márc. 15!
Jam mondjak ezt a felporszemnagysagu belga iskolaban. 😄
de-de!
na a töritôl én is rosszul vagyok! alig jegyzetem meg vmit abbôl, amit három éve tanultam!
viszont itt meg a ló másik oldalára esnek: alig tanultunk 20 oldalt egész évben! csak a lényeg! és csak Nyugat! bár igaz, hogy mit számít nekik egy kis porszemnagyságú Magyarország...
na a töritôl én is rosszul vagyok! alig jegyzetem meg vmit abbôl, amit három éve tanultam!
viszont itt meg a ló másik oldalára esnek: alig tanultunk 20 oldalt egész évben! csak a lényeg! és csak Nyugat! bár igaz, hogy mit számít nekik egy kis porszemnagyságú Magyarország...
én szeretem törit...csak a magyar tananyag tele van évszámokkal...ami elveszi a töri iránti szeretetet .... 😞
Törit én se bírtam. Nem láttam az összefüggéseket.
És szerintem a "A történelem megismétli önmagát" nem is igaz mondás. Vagy?
És szerintem a "A történelem megismétli önmagát" nem is igaz mondás. Vagy?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
magyar törit nem szeretem...vagyis szeretem a témát de az anyagot rühellem...nincs benne semmi GYAKORLATI...mindig csak ÉVSZÁmok....évszámos...és évszámok...
En optimistan pesszimista vagyok. 😄 Meg cinikus. 😄
Az elso azt jelenti, hogy mindennel rosszat varok, igy tenyleg sose er igazan nagy csalodas, de tele van oromokkel az elet. 😄
Az elso azt jelenti, hogy mindennel rosszat varok, igy tenyleg sose er igazan nagy csalodas, de tele van oromokkel az elet. 😄