340
PLZZZZZZZZZZ
-
#246 és itt hol van a szó a bocsánat-kérésről! ezek csak az 1920-as évre vonatkoznak! -
#245 legtöbb mind beképzelt és ostoba !! -
#244 olyanok mint az irek...gusztustanaok...vékonyak....gennyesek :) ez komoly..és soha nem fürödnek csak párfümöket srórnak magukra...és büzlenek !! pfujj -
#243 minddel találkoztál? és állampolgárság számít, vagy születési hely? ne viccelj :)))) -
#242 A francia nok csunyak. :D Kiveve az, aki nem franciahonbol szarmazik, hanem valami csatolt helyrol. (persze vannak kivetelek, de az atlag az borzaszto) -
#241 bocs de ez va....összes francia 1forma... -
#240 azért nem semmi ötlet többmillió emberre általánosítani... éljenek a sztereotípiák, nem találsz 2 embert az országban, akire tökéletesen illene... (mi is lóhátról gulyáslevessel internetezünk ugye? :))) ) -
#239 igy van...franciák nevetségesek !! -
#238 ez bonyolult !!! vannak honlapok !!http://www.interlog.com/~photodsk/magyar/hun-list.html //// www.nemnemsoha.hu (ez elég szélsőjobb) ///http://web.interware.hu/szentesi/trianon/trianon2eng.htm /// -
#237 etikai szempontból nem, de azért az az ly a csigályuk-ban nem semmi :)))
majonézes hal meg szintén rul :))) (bár ma görög style ebéd lesz) -
#236 és senki sem veszi a fáradtságot, hogy megismerje őket...nem mondom, hogy szentek,s em azt, hogy rendesek! mert nagyon tudnak beképzeltek lenni (ahogy a magyarok is), de alapjába véve kedvesek, lehet velûk beszélgetni! -
#235 jaja, mindent a belgákra fognak!:-)
de most tényleg, a belgák és a svájciak utalják őket, az angolok is, a németek is, a magyarok is... -
#234 Egyebkent egy francia srac mondta, hogy senki se szereti a franciakat, csak Franciaorszagot szeretik. Utana meg azt mondta, hogy ha valami francia dolog nem jo, akkor azt mondjak ra, hogy az belga. :D -
#233 akkor írd le, hogy történt légyszi! mert én ezt csak aputól hallottam egyszer, és apontosan bocsánat-kérési történetet nem ismerem! -
#232 tetü mocsok franciák egyék csak a majonézes halat a csigályukkal....(efreet ezt etikai szempontbol ne töröld :) ) -
#231 ez is igaz...de vmi kéne... -
#230 ugyan má Y !!!!!
azthiszed leirnám ha igy történt volna???
gondolkozz má -
#229 mert engem érdekel trianon....és utánanéztem !!! -
#228 Ne kerjenek. Mert csak reklamfogas. -
#227 lehet, hogy így történt! nem mostanában volt! -
#226 nekem olyan bocsánt kell ,ami etikus...meghivják kormányzati vezetőket....francia elnök kormányfő találkozik magyar vezetőkel és magar tudósokkal...magyarokkal és PAIPIRon/szóban BOCSÁNATOT KÉRNEK !!!!!! nemcsak ugy a leggyorsabban...hanem tisztességesen !! -
#225 honnét tudod, hogy hogyan ismerte el? -
#224 most mondják azt, hogy:"úgy kell nektek!"? -
#223 "Ambrus Attila bocsanatot kert. Ezekutan a birosag felmentette es a penzt se kerik szamon." :DDDDD Ennyit er a bocsanatkeres ilyen ugyben. :D -
#222 valahogy úgy... -
#221 elismerte...de csak ugy...gyorsan és érzéktelenül...!!!! ennyit a mocsok franciákról... -
#220 akkor miért reklamálod, hogy:"még bocsánatot sem kértek"? -
#219 a "nem" után vessző van -
#218 En nem mondtam, hogy mar, csak ki tudja mit hozna a sok szemelyes talalka. Tenyleg, latjatok egymast, mondjuk 2 alkalom / ev? -
#217 bocsánatkérés... a Pápa pár éve kért bocsánatot a középkori tudóségetések miatt... hova siettek? -
#216 pontosan !!! -
#215 nem a kormány (nem t'om melyik, mert régen volt) elismerte!!!! -
#214 Hat LOL. Akkor inkabb ne kertek volna bocsanatot. Ez kb. olyan, mint amikor a 20 eves nemet gyerek bocsanatot ker izraeltol. Mit tehet o rola. Es mit tehet jova. SEMMIT! -
#213 hát igen! nem tudtad? halálosan bele vagyok zùgva! -
#212 morálisan.....DE PAPIRON....megfelelő körülmények között NEM !!!!!!
csak ugy szlengben mondták , h bocsi magyarok !!! -
#211 hosszú történet! és megmaygarázhatatlan! avagy: "never ending story" -
#210 de igen kértek bocsántot! elismérték, hogy nem volt jogos!!! -
#209 Mert a vegen szerelem gyulna koztuk es azzal az image-juket kockaztatnak az SG-n :D -
#208 az a minimum h 1 oldalt szentelnek magyar emberről amit müveltek velünk a franciák....ez a minimum...még bocsánatot se kértek a franciák !!!nekem má nem kell erdély...meg délvidék...nekem elég lenne az h megfelelő körülmények között Bocsánatot kérjenek...megtették ? nem !!! ennyit a franciákról ! -
#206 igen, de itt egyik francia ismerősöm, akinek az anyja töri-föci tanár sem tudta megmondani, hogy ikor volt náluk a forradalom!!!