DRUKKOLJATOK BIZIMért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Wilson papa nem egeszen volt mellettunk.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Efreet
ipszilon: látszik, hogy kint vagytok már egy ideje 😊)) a Champs Elysée-t úgy írják, hogy "Sanzelizé" 😊))))))

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

ipszilon
de aláírták!

mateos
nemcsak a franciák ?? olaszok angolok legalább melettünk voltak (amerika is ) de a francia tahóság és nagyképüséggel nemtudtak mit kezdeni !! igy az lett amik a csigarágók akartak !
ipszilon
nem tettem! tényleg azt lehet érteni, hogy nem kértek bocsánatot!

ipszilon
nem csak a franciák voltak benne!
amúgy én is elítélem Clemanceau-t! és iganis a Champs Elysée-n kikerülöm a szobrát! ô, egy utolsó mocsok volt!
de egy egész népet ezért utálni! meg a csigáji miatt! röhej!

mateos
én széjjelköptem 😊 mindent !! 😄
mateos
most ne tetesd a hülyét kérlek szépen ... 😊
mateos
mig a többi "vesztes" országot alig büntették meg addig magyarország több mint a másfélszeresét elvették....a francia határozat !!! azok itélkeztek akik gyakorltilag el vesztették a háborút !!! széjjel lettek bombázva !! franciákat 2 nap alattt széjjel verték..és egy ilyen ország döntött moról !! nevetséges !
ipszilon
én nem ezt értettem a 208-ból, de valószùinûleg én vagyok az értetlen...

mateos
nlam a bocsánatkérés aztjelenti h tisztességes körülmények között megteremtik azt a "hangulatot" ahol amjd bocsánatot kérhetnek...nem csak ugy kikiabálják nagyvilágba h bocsánat Magyarok !!
ipszilon
ld. 208

mateos
ez is lehet... 😊
Hangianix
Lehetnek inkabb HX. Az sokkal menobb. 😄
Egyebkent en ugy szamoltam, hogy ha az 1k-s mintabol kb. 900+ volt a randa, akkor 10M-bol 75% csunya.

Efreet
mindenhol lehet, csak nincs sok értelme.

mateos
de franciáknál lehet általánositani 😊
Efreet
HN: egy szóval nem mondtam, hogy nem hiszek vagy hiszek, csak elmondtam, hogy általánosítani egy igencsak kicsi mintából nem sok értelme van...

mateos
én is ... 😊
senki se lehet olyan nagy , izmos , erõs mint mi Hangianix 😊
Efreet
és a közvéleménykutatásoknak is hiszel? hehehehe 😊)))))))))))))))))))))))

Hangianix
Latod, meg Y is nekem ad igazat. 😄

mateos
mateos
mondom , hogymoráliasn kértek !!! morális = szóban
ipszilon
tény, hogy egyik nem sem vmi nagyon szép a franciáknál..

mateos
200 * 50000 = 10,000000 😊 u.o csúnyák
Hangianix
szerinted a kozvelemenykutatasok hogy zajlanak? megkerdeznek 10 millio embert? 😄

ipszilon
tíz percel ezelôtt még azt semtudtad, hogy kértek bocsánatot, tehát arról nem is elhet anyagod!

Efreet
mondjuk láttál 200at (vagy mondjuk ezret) a legalább 10millióból? nem rossz, lazán 1% alatt van...

mateos
csak elövettem néhányat...nincsenek törikönyveid ?? de abban nemhiszem h bennevannak !!! kérdezd meg apádat...hosszú lenne itde leirni...és most nincs kedvem sokat gépelni..
ipszilon
a nemnemsoha meg kétlem, hogy objektív lenne

Hangianix
Tehat a kulonbozo gyarmatokrol szarmazo nok (mindegy hany generaciosak) javitjak az atlagot. Mindet nem lattam ertelemszeruen, de megfeleloen nagy szamu francia not lattam ahhoz, hogy elfogadjuk elemzesre hasznalhato anyagnak.

ipszilon
és itt hol van a szó a bocsánat-kérésrôl! ezek csak az 1920-as évre vonatkoznak!

mateos
legtöbb mind beképzelt és ostoba !!
mateos
olyanok mint az irek...gusztustanaok...vékonyak....gennyesek 😊 ez komoly..és soha nem fürödnek csak párfümöket srórnak magukra...és büzlenek !! pfujj
Efreet
minddel találkoztál? és állampolgárság számít, vagy születési hely? ne viccelj 😊)))

Hangianix
A francia nok csunyak. 😄 Kiveve az, aki nem franciahonbol szarmazik, hanem valami csatolt helyrol. (persze vannak kivetelek, de az atlag az borzaszto)

mateos
bocs de ez va....összes francia 1forma...
Efreet
azért nem semmi ötlet többmillió emberre általánosítani... éljenek a sztereotípiák, nem találsz 2 embert az országban, akire tökéletesen illene... (mi is lóhátról gulyáslevessel internetezünk ugye? 😊)) )

mateos
igy van...franciák nevetségesek !!
mateos
ez bonyolult !!! vannak honlapok !!http://www.interlog.com/~photodsk/magyar/hun-list.html //// www.nemnemsoha.hu (ez elég szélsõjobb) ///http://web.interware.hu/szentesi/trianon/trianon2eng.htm ///
Efreet
etikai szempontból nem, de azért az az ly a csigályuk-ban nem semmi 😊))

majonézes hal meg szintén rul 😊)) (bár ma görög style ebéd lesz)

ipszilon
és senki sem veszi a fáradtságot, hogy megismerje ôket...nem mondom, hogy szentek,s em azt, hogy rendesek! mert nagyon tudnak beképzeltek lenni (ahogy a magyarok is), de alapjába véve kedvesek, lehet velûk beszélgetni!

ipszilon
jaja, mindent a belgákra fognak!:-)
de most tényleg, a belgák és a svájciak utalják ôket, az angolok is, a németek is, a magyarok is...

Hangianix
Egyebkent egy francia srac mondta, hogy senki se szereti a franciakat, csak Franciaorszagot szeretik. Utana meg azt mondta, hogy ha valami francia dolog nem jo, akkor azt mondjak ra, hogy az belga. 😄

ipszilon
akkor írd le, hogy történt légyszi! mert én ezt csak aputól hallottam egyszer, és apontosan bocsánat-kérési történetet nem ismerem!

mateos
tetü mocsok franciák egyék csak a majonézes halat a csigályukkal....(efreet ezt etikai szempontbol ne töröld 😊 )
mateos
ez is igaz...de vmi kéne...
mateos
ugyan má Y !!!!!
azthiszed leirnám ha igy történt volna???
gondolkozz má
mateos
mert engem érdekel trianon....és utánanéztem !!!
Hangianix
Ne kerjenek. Mert csak reklamfogas.

ipszilon
lehet, hogy így történt! nem mostanában volt!