340
PLZZZZZZZZZZ
-
#291 mennyi az 1 hónapos interrail jegy? lehet, hogy megjátsszuk pár haverral mi is... -
#290 az yó:) -
#288 :) -
#287 én semmi péné nem mennék ki...különbense szeretem Franciaországot politikai nézeteim ellenére...valahogy nem teccik a hely ! -
#284 szeretik a Románokat !!
melyik autógyár gyártja Dácsiákat ? mégszép, Renó :) (renault) -
#283 anno tizenpár éves koromban komolyan meglepődtem, amikor láttam, hogy ilyen az eredeti írásmód :)) -
#282 nevetséges ami történt !! -
#281 gondolkodtam rajta, hogy úgy írjam-e...:-) -
#280 de nem az volt az álma h Széjjelrombolja MO-t !! -
#279 mert franciák annyira beleélték amgukat és annyira ártani akartak nekünk (romániának meg segietni) h mindent megtettek azé h minket megszivassanak!! MINDENT megtettek !! -
#278 Wilson papa nem egeszen volt mellettunk. -
#277 ipszilon: látszik, hogy kint vagytok már egy ideje :))) a Champs Elysée-t úgy írják, hogy "Sanzelizé" :))))))) -
#276 de aláírták! -
#275 nemcsak a franciák ?? olaszok angolok legalább melettünk voltak (amerika is ) de a francia tahóság és nagyképüséggel nemtudtak mit kezdeni !! igy az lett amik a csigarágók akartak ! -
#274 nem tettem! tényleg azt lehet érteni, hogy nem kértek bocsánatot! -
#272 nem csak a franciák voltak benne!
amúgy én is elítélem Clemanceau-t! és iganis a Champs Elysée-n kikerülöm a szobrát! ő, egy utolsó mocsok volt!
de egy egész népet ezért utálni! meg a csigáji miatt! röhej! -
#271 én széjjelköptem :) mindent !! :D -
#270 most ne tetesd a hülyét kérlek szépen ... :) -
#268 mig a többi "vesztes" országot alig büntették meg addig magyarország több mint a másfélszeresét elvették....a francia határozat !!! azok itélkeztek akik gyakorltilag el vesztették a háborút !!! széjjel lettek bombázva !! franciákat 2 nap alattt széjjel verték..és egy ilyen ország döntött moról !! nevetséges ! -
#267 én nem ezt értettem a 208-ból, de valószùinûleg én vagyok az értetlen... -
#266 nlam a bocsánatkérés aztjelenti h tisztességes körülmények között megteremtik azt a "hangulatot" ahol amjd bocsánatot kérhetnek...nem csak ugy kikiabálják nagyvilágba h bocsánat Magyarok !! -
#265 ld. 208 -
#264 ez is lehet... :) -
#263 Lehetnek inkabb HX. Az sokkal menobb. :D
Egyebkent en ugy szamoltam, hogy ha az 1k-s mintabol kb. 900+ volt a randa, akkor 10M-bol 75% csunya. -
#262 mindenhol lehet, csak nincs sok értelme. -
#261 de franciáknál lehet általánositani :) -
#260 HN: egy szóval nem mondtam, hogy nem hiszek vagy hiszek, csak elmondtam, hogy általánosítani egy igencsak kicsi mintából nem sok értelme van... -
#259 én is ... :)
senki se lehet olyan nagy , izmos , erős mint mi Hangianix :) -
#258 és a közvéleménykutatásoknak is hiszel? hehehehe :)))))))))))))))))))))))) -
#257 Latod, meg Y is nekem ad igazat. :D -
#256 #212 -
#255 mondom , hogymoráliasn kértek !!! morális = szóban -
#254 tény, hogy egyik nem sem vmi nagyon szép a franciáknál.. -
#253 200 * 50000 = 10,000000 :) u.o csúnyák
-
#252 szerinted a kozvelemenykutatasok hogy zajlanak? megkerdeznek 10 millio embert? :D -
#251 tíz percel ezelőtt még azt semtudtad, hogy kértek bocsánatot, tehát arról nem is elhet anyagod! -
#250 mondjuk láttál 200at (vagy mondjuk ezret) a legalább 10millióból? nem rossz, lazán 1% alatt van... -
#249 csak elövettem néhányat...nincsenek törikönyveid ?? de abban nemhiszem h bennevannak !!! kérdezd meg apádat...hosszú lenne itde leirni...és most nincs kedvem sokat gépelni.. -
#248 a nemnemsoha meg kétlem, hogy objektív lenne -
#247 Tehat a kulonbozo gyarmatokrol szarmazo nok (mindegy hany generaciosak) javitjak az atlagot. Mindet nem lattam ertelemszeruen, de megfeleloen nagy szamu francia not lattam ahhoz, hogy elfogadjuk elemzesre hasznalhato anyagnak.