DRUKKOLJATOK BIZIMért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ipszilon: látszik, hogy kint vagytok már egy ideje 😊)) a Champs Elysée-t úgy írják, hogy "Sanzelizé" 😊))))))
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
nemcsak a franciák ?? olaszok angolok legalább melettünk voltak (amerika is ) de a francia tahóság és nagyképüséggel nemtudtak mit kezdeni !! igy az lett amik a csigarágók akartak !
nem csak a franciák voltak benne!
amúgy én is elítélem Clemanceau-t! és iganis a Champs Elysée-n kikerülöm a szobrát! ô, egy utolsó mocsok volt!
de egy egész népet ezért utálni! meg a csigáji miatt! röhej!
amúgy én is elítélem Clemanceau-t! és iganis a Champs Elysée-n kikerülöm a szobrát! ô, egy utolsó mocsok volt!
de egy egész népet ezért utálni! meg a csigáji miatt! röhej!
mig a többi "vesztes" országot alig büntették meg addig magyarország több mint a másfélszeresét elvették....a francia határozat !!! azok itélkeztek akik gyakorltilag el vesztették a háborút !!! széjjel lettek bombázva !! franciákat 2 nap alattt széjjel verték..és egy ilyen ország döntött moról !! nevetséges !
nlam a bocsánatkérés aztjelenti h tisztességes körülmények között megteremtik azt a "hangulatot" ahol amjd bocsánatot kérhetnek...nem csak ugy kikiabálják nagyvilágba h bocsánat Magyarok !!
Lehetnek inkabb HX. Az sokkal menobb. 😄
Egyebkent en ugy szamoltam, hogy ha az 1k-s mintabol kb. 900+ volt a randa, akkor 10M-bol 75% csunya.
Egyebkent en ugy szamoltam, hogy ha az 1k-s mintabol kb. 900+ volt a randa, akkor 10M-bol 75% csunya.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
HN: egy szóval nem mondtam, hogy nem hiszek vagy hiszek, csak elmondtam, hogy általánosítani egy igencsak kicsi mintából nem sok értelme van...
és a közvéleménykutatásoknak is hiszel? hehehehe 😊)))))))))))))))))))))))
szerinted a kozvelemenykutatasok hogy zajlanak? megkerdeznek 10 millio embert? 😄
mondjuk láttál 200at (vagy mondjuk ezret) a legalább 10millióból? nem rossz, lazán 1% alatt van...
csak elövettem néhányat...nincsenek törikönyveid ?? de abban nemhiszem h bennevannak !!! kérdezd meg apádat...hosszú lenne itde leirni...és most nincs kedvem sokat gépelni..
Tehat a kulonbozo gyarmatokrol szarmazo nok (mindegy hany generaciosak) javitjak az atlagot. Mindet nem lattam ertelemszeruen, de megfeleloen nagy szamu francia not lattam ahhoz, hogy elfogadjuk elemzesre hasznalhato anyagnak.
olyanok mint az irek...gusztustanaok...vékonyak....gennyesek 😊 ez komoly..és soha nem fürödnek csak párfümöket srórnak magukra...és büzlenek !! pfujj
minddel találkoztál? és állampolgárság számít, vagy születési hely? ne viccelj 😊)))
A francia nok csunyak. 😄 Kiveve az, aki nem franciahonbol szarmazik, hanem valami csatolt helyrol. (persze vannak kivetelek, de az atlag az borzaszto)
azért nem semmi ötlet többmillió emberre általánosítani... éljenek a sztereotípiák, nem találsz 2 embert az országban, akire tökéletesen illene... (mi is lóhátról gulyáslevessel internetezünk ugye? 😊)) )
ez bonyolult !!! vannak honlapok !!http://www.interlog.com/~photodsk/magyar/hun-list.html //// www.nemnemsoha.hu (ez elég szélsõjobb) ///http://web.interware.hu/szentesi/trianon/trianon2eng.htm ///
etikai szempontból nem, de azért az az ly a csigályuk-ban nem semmi 😊))
majonézes hal meg szintén rul 😊)) (bár ma görög style ebéd lesz)
majonézes hal meg szintén rul 😊)) (bár ma görög style ebéd lesz)
és senki sem veszi a fáradtságot, hogy megismerje ôket...nem mondom, hogy szentek,s em azt, hogy rendesek! mert nagyon tudnak beképzeltek lenni (ahogy a magyarok is), de alapjába véve kedvesek, lehet velûk beszélgetni!
jaja, mindent a belgákra fognak!:-)
de most tényleg, a belgák és a svájciak utalják ôket, az angolok is, a németek is, a magyarok is...
de most tényleg, a belgák és a svájciak utalják ôket, az angolok is, a németek is, a magyarok is...
Egyebkent egy francia srac mondta, hogy senki se szereti a franciakat, csak Franciaorszagot szeretik. Utana meg azt mondta, hogy ha valami francia dolog nem jo, akkor azt mondjak ra, hogy az belga. 😄
akkor írd le, hogy történt légyszi! mert én ezt csak aputól hallottam egyszer, és apontosan bocsánat-kérési történetet nem ismerem!
tetü mocsok franciák egyék csak a majonézes halat a csigályukkal....(efreet ezt etikai szempontbol ne töröld 😊 )