DRUKKOLJATOK BIZIMért
Oldal 1 / 7Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha megyünk is, majd auguszus közepefele... vagy szept. elején. elõbb ti jöttök ide 😊))
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
mateos: HA egyáltalán megyünk, és elmegyünk Brüsszelbe, akkor keresek valami netcafét és szólok, hogy keressük meg egymást 😊 ipszilon ez rád is vonatkozik 😊)))
nem megy a külföld innen rendesen, azért kérdezem... köszi, a térkép elég a tervezgetéshez 😊 de asszem kell a 2 zóna.. spanyolország kimarad, de a benelux terület érdekel 😊))
osztrák érettsigizõk több mint 90 % átmegy érettségin , szal akkor a franciák is megtudják csinálni , pláne ha könyebb
zsepi: hol lehet utánakérdezni-nézni a zónáknak? mi úgy terveztük, hogy akkor megyünk tovább, ha az adott várost meguntuk... (1-2 nap), és mindig akkor találjuk ki, hogy hova...
mellesleg 1 hónap nyaralásra-utazgatásra a 70K+ kaja-költõpénz nem is rossz...
mellesleg 1 hónap nyaralásra-utazgatásra a 70K+ kaja-költõpénz nem is rossz...
a francia érettségi is nehéz!! biztos könnyebb, mint a német vagy az osztrák! de afrancia sem piskóta!
német , oszták oktatást ne hasonltsd össze franciával.....haverom , angolból , oszták suliba ment...KÖKEMÉYN !!!! nehezebb vagy majdnem olyan mint a magyar !!! szal inkább ne hasonlitsuk össze franciát osztrákkal!
csak azt utálom, amikor amcsi érettségivel simán megadják a nyelvvizsgát és még az etegyemre is vihetsz pontokat! holott köztudott, hogy az amcsi érettségi egy nagys zar! egy magyar 8.-os simán meg tudná csinálni!
a franciai érettségi nehézsége meg hasonlít a magyarra!
a franciai érettségi nehézsége meg hasonlít a magyarra!
bezzeg amerikából hazajössz és simán felvesznek!! legalábbis tavaly még így volt! idénre ezt is megváltoztatták!
ha franciából jössze alapból kinéznek, mert Franciaorszagban tanultál! nem a teljesótményrôl van szó!
ha franciából jössze alapból kinéznek, mert Franciaorszagban tanultál! nem a teljesótményrôl van szó!
mennyi az 1 hónapos interrail jegy? lehet, hogy megjátsszuk pár haverral mi is...
én semmi péné nem mennék ki...különbense szeretem Franciaországot politikai nézeteim ellenére...valahogy nem teccik a hely !
anno tizenpár éves koromban komolyan meglepõdtem, amikor láttam, hogy ilyen az eredeti írásmód 😊)
Oldal 1 / 7Következő →