368
Kívülállók úgysem értik, miről beszélünk...
-
#189 ez igaz: néha ki kell adni a "gőzt"! -
#188 Azért lehet úgy alakítani egy vitát bármelyik fél részéről, hogy ne legyen belőle balhé. -
#187 én pl. rondán összevesztem egy zombi fideszed haverommal, akivel előtte jóban voltunk
most, hogy lúzoltak, már nem jön a politikai dumáival, és újra haverok vagyunk
DE! Mostmár tudom, mire képes bizonyos esetekben (ugyanis politikai vitát én soha nem kezdek), és azóta ez tabu téma. De a vita nélkül egy ronda veszekedés lehetősége lógna a levegőben mai napig is.... -
#186 amúgy most mondjam azt, hogy : már megszoktuk!:-) -
#184 de pl. anank sem látom értelmét, hogy egy "gömb-kocka" kérdésben vesszek össze egy nagyon jó baráttal. -
#183 Korrekt. -
#182 nem tudod, tényleg jóbarátok-e, amíg nem volt velük egy komoly vitád..... felületes barátságot meg gondolom te sem akarsz -
#180 hát ezt mondom! ezért nem akarok mindenkibe belekötni!!!! kivéve egyes eseteket! -
#179 átolvasom, de csak a helyesírási hibákat javítom (persze csak ritkán van rá szükség :) -
#178 Vidd lejebb a mércét. -
#177 szerdán volt!:-) legalábbis nálunk akkor volt a kisebbeknek! -
#176 akkor viszont az egész világban csalódhatnék! mindenkiben van vmi, ami nem tetszik! felesleges a jóbarátokkal ezért összeveszni! -
#175 basszus !! nemtom mikor van bizonyitványosztásom :( -
#173 állok elébe :) -
#172 hiba!! a vitákat végig kell vinni, ugyanis kiderülhet a barátról, hogy egy tahó paraszt, akit addig nem ismertél igazán
magadat kíméled meg a későbbi csalódásoktól, hidd el -
#171 visoznt vkinek azért KELL átgondolnia, mert esetleg túl heves természetû, és ha nem gondolkodik kinyírja a másikat:-) -
#169 assem, élőben még nem volt normális vitám. ha egy barátommal nem értek egyet, akkor inkább ráhagyom, nem akarok vele összeveszni hülyeség miatt.
egy ididótával meg nem tudok vitázni!:-) -
#168 "minden mondat jobban átgondolható, letisztázható... "
gyurmázható.... aki penge, az nem fog mindent hatszor átgondolni... az élő vitában vagy jó vagy, vagy leégsz, fórum suxxx, minden harmadik arc nyitott lexikonból okoskodik.... -
#165 én is, de a net lehetőséget ad, arra, hogy jobban meg tudjam fogalmazni amit akarok! élőben, viszont egymásba vágás van! és nem lehet egy mondatot rendesen végigmondani! -
#164 nem tudom.... én addig játszom, amíg van lap a kezemben, ha bedobnám, azzal az esélytelenségemet ismerném el..... -
#163 az baj, ha a neten tudod jobban elmondani
én néha nagyon szeretnék az illetővel szemben állni, és rendesen elmagyarázni neki a helyzetet -
#162 hu! híres lettem:-) -
#161 Freak, téged nem lehet meggyőzni!!!:-) -
#159 mellesleg ipszilon, azon kevesek közé tartozol, akikkel be is vállalnék egy élő vitát
sokan vannak akik minden szavamba belekötnek, de komoly partner kevés
meg az is furcsa, hogy az összes topikomban főszerepet vállalsz :DDDDD -
#158 hát..vagyok, aki vagyok!:-)
amúgy ez a valós élete-dolgon töprengtem, és arra a következtetésre jutottam, hogy ha te most ezt mondanád akármelyik tanáromnak, hogy visszapofázok, azt mondanák (egy kivételével), hogy ez nem lehet igaz.
az igazi barátaim viszont tudják, hogy van véleményem.
a neten viszont, talán jobban eltudom mondani. -
#157 De miért mondana igazat? -
#155 ennek szerintem a legfőbb oka, hogy kifogytak az érvekből....... -
#154 A hazug mit mond, amikor megkérdezik, hogy szokott-e hazudni? -
#151 őszintén mondom: nem szoktam "vetíteni".
a szemét dolog meg...mindenki tud az lenni, ha dühös. én talán egy kicsit gyakrabban kapom fel a vizet, mint kéne, és mondok olyanokat amit nem kéne. igen, ilyenkor szemét vagyok...ahogy, ismétlem, más is tud az lenni! -
#150 az biztos, hogy élőben sok félrebeszélést elkerültünk volna
és hidd el nekem, TE vagy a legnagyobb visszabeszélő... :) -
#148 "vmikor szívok is"
izé..... most zavarba jöttem :))))) mit szívsz??? mert van amit én is, de nem tudom, te mire gondoltál :DDDD -
#147 most mondjam, hogy hitetlen pogány?? :DDD -
#146 nem én vagyok a legnagyobb Freak-ellenző, legalábbis nem hinném...
és nem hinném, hogy csak a netnek közönhető! lehet, hogy szemtől-szembe nem elleneztelek volna annyira, mint a gömb-kocka kérdésben, de szerintem, ugyanúgy elmondtam volna véleményem! IRL-be is elmondom. vmikor szívok is!:-) -
#144 nekem te is csak egy jelenség vagy, nem ismerlek..... -
#143 Inkább kölcsönösen. -
#142 Napellenző -
#140 Frak ellenző
Mintha valami jelenség lénnél:) -
#139 szokás szerint
pihenj, aztán olvass tovább :D -
#137 tiszta vizet a pohárba
messze te vagy a legkitartóbb freak-ellenző, és szeretném tudni, hogy ez csak a netnek köszönhető, vagy tényleg ekkora arcod van -
#136 Kész..már az első mondattal lefárasztottál:)