Művészek társasága

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ipszilon
kezdünk egyre több dologban egyetérteni! ez ciki!

mateos
ebben 1et kell , hogy értsünk
ipszilon
én viszont ragaszkodom a barátaimhoz, nekem fontosak, felesleges dolgok miatt nem veszek össze velük! és az, hogy ki az igazi barát, az így is úgyis kiderül, nem kell ahhoz egy "világnézeti-vita".

FREAK
errõl beszélek.... ha nem jön szóba a téma, sose tudtam volna meg, hogy ilyen mértékben fanatizálni tudja magát.... attól még haver, csak egy bizonyos témában már nem vagyok kíváncsi a véleményére, mert világos, hogy a szüleitõl hallott rémtörténeteket szajkózza értelmes érvek helyett.... lehetne ez most akármilyen más téma is, nem csak politika

Riszpekk

FREAK
nincs rá szükség

Riszpekk

Jano
Úgy értem, hogy én nem szoktam lezombizni a haverjaimat, függetlenül bármitõl. Akik tényleg a haverjaim.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

FREAK
a legjobb barátom apja Miépes, és ezért SOHA nem beszélünk politikáról

ettõl függetlenül a véleményem megvan róla

Riszpekk

FREAK
fideszes, na

Riszpekk

FREAK
pedig van értelme...... azzal hülyíteni magad, hogy tök jó barátok vagytok, közben meg egymás fajtáját utáljátok vagy lenézitek..... van értelme?

Riszpekk

Jano
"egy zombi fideszed haverommal"

Szerintem ez nem illik össze.

ipszilon
ez igaz: néha ki kell adni a "gôzt"!

Jano
Azért lehet úgy alakítani egy vitát bármelyik fél részérõl, hogy ne legyen belõle balhé.

FREAK
én pl. rondán összevesztem egy zombi fideszed haverommal, akivel elõtte jóban voltunk

most, hogy lúzoltak, már nem jön a politikai dumáival, és újra haverok vagyunk

DE! Mostmár tudom, mire képes bizonyos esetekben (ugyanis politikai vitát én soha nem kezdek), és azóta ez tabu téma. De a vita nélkül egy ronda veszekedés lehetõsége lógna a levegõben mai napig is....

Riszpekk

ipszilon
amúgy most mondjam azt, hogy : már megszoktuk!:-)

ipszilon
de pl. anank sem látom értelmét, hogy egy "gömb-kocka" kérdésben vesszek össze egy nagyon jó baráttal.

Jano
Korrekt.

FREAK
nem tudod, tényleg jóbarátok-e, amíg nem volt velük egy komoly vitád..... felületes barátságot meg gondolom te sem akarsz

Riszpekk

ipszilon
hát ezt mondom! ezért nem akarok mindenkibe belekötni!!!! kivéve egyes eseteket!

FREAK
átolvasom, de csak a helyesírási hibákat javítom (persze csak ritkán van rá szükség 😊

Riszpekk

Jano
Vidd lejebb a mércét.

ipszilon
szerdán volt!:-) legalábbis nálunk akkor volt a kisebbeknek!

ipszilon
akkor viszont az egész világban csalódhatnék! mindenkiben van vmi, ami nem tetszik! felesleges a jóbarátokkal ezért összeveszni!

mateos
basszus !! nemtom mikor van bizonyitványosztásom 😞
FREAK
állok elébe 😊

Riszpekk

FREAK
hiba!! a vitákat végig kell vinni, ugyanis kiderülhet a barátról, hogy egy tahó paraszt, akit addig nem ismertél igazán

magadat kíméled meg a késõbbi csalódásoktól, hidd el

Riszpekk

ipszilon
visoznt vkinek azért KELL átgondolnia, mert esetleg túl heves természetû, és ha nem gondolkodik kinyírja a másikat:-)

ipszilon
assem, élôben még nem volt normális vitám. ha egy barátommal nem értek egyet, akkor inkább ráhagyom, nem akarok vele összeveszni hülyeség miatt.
egy ididótával meg nem tudok vitázni!:-)

FREAK
"minden mondat jobban átgondolható, letisztázható... "

gyurmázható.... aki penge, az nem fog mindent hatszor átgondolni... az élõ vitában vagy jó vagy, vagy leégsz, fórum suxxx, minden harmadik arc nyitott lexikonból okoskodik....

Riszpekk

ipszilon
én is, de a net lehetôséget ad, arra, hogy jobban meg tudjam fogalmazni amit akarok! élôben, viszont egymásba vágás van! és nem lehet egy mondatot rendesen végigmondani!

FREAK
nem tudom.... én addig játszom, amíg van lap a kezemben, ha bedobnám, azzal az esélytelenségemet ismerném el.....

Riszpekk

FREAK
az baj, ha a neten tudod jobban elmondani

én néha nagyon szeretnék az illetõvel szemben állni, és rendesen elmagyarázni neki a helyzetet

Riszpekk

ipszilon
hu! híres lettem:-)

ipszilon
Freak, téged nem lehet meggyôzni!!!:-)

FREAK
mellesleg ipszilon, azon kevesek közé tartozol, akikkel be is vállalnék egy élõ vitát

sokan vannak akik minden szavamba belekötnek, de komoly partner kevés

meg az is furcsa, hogy az összes topikomban fõszerepet vállalsz 😄DDDD

Riszpekk

ipszilon
hát..vagyok, aki vagyok!:-)
amúgy ez a valós élete-dolgon töprengtem, és arra a következtetésre jutottam, hogy ha te most ezt mondanád akármelyik tanáromnak, hogy visszapofázok, azt mondanák (egy kivételével), hogy ez nem lehet igaz.
az igazi barátaim viszont tudják, hogy van véleményem.
a neten viszont, talán jobban eltudom mondani.

Jano
De miért mondana igazat?

FREAK
ennek szerintem a legfõbb oka, hogy kifogytak az érvekbõl.......

Riszpekk

Jano
A hazug mit mond, amikor megkérdezik, hogy szokott-e hazudni?

ipszilon
ôszintén mondom: nem szoktam "vetíteni".
a szemét dolog meg...mindenki tud az lenni, ha dühös. én talán egy kicsit gyakrabban kapom fel a vizet, mint kéne, és mondok olyanokat amit nem kéne. igen, ilyenkor szemét vagyok...ahogy, ismétlem, más is tud az lenni!

FREAK
az biztos, hogy élõben sok félrebeszélést elkerültünk volna

és hidd el nekem, TE vagy a legnagyobb visszabeszélõ... 😊

Riszpekk

FREAK
"vmikor szívok is"

izé..... most zavarba jöttem 😊)))) mit szívsz??? mert van amit én is, de nem tudom, te mire gondoltál 😄DDD

Riszpekk

FREAK
most mondjam, hogy hitetlen pogány?? 😄DD

Riszpekk

ipszilon
nem én vagyok a legnagyobb Freak-ellenzô, legalábbis nem hinném...
és nem hinném, hogy csak a netnek közönhetô! lehet, hogy szemtôl-szembe nem elleneztelek volna annyira, mint a gömb-kocka kérdésben, de szerintem, ugyanúgy elmondtam volna véleményem! IRL-be is elmondom. vmikor szívok is!:-)

FREAK
nekem te is csak egy jelenség vagy, nem ismerlek.....

Riszpekk

Jano
Inkább kölcsönösen.

Jano
Napellenzõ

Ron Ragm
Frak ellenzõ
Mintha valami jelenség lénnél😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

FREAK
szokás szerint

pihenj, aztán olvass tovább 😄

Riszpekk

FREAK
tiszta vizet a pohárba

messze te vagy a legkitartóbb freak-ellenzõ, és szeretném tudni, hogy ez csak a netnek köszönhetõ, vagy tényleg ekkora arcod van

Riszpekk

Ron Ragm
Kész..már az elsõ mondattal lefárasztottál😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?