368
Kívülállók úgysem értik, miről beszélünk...
-
#238 na és akkor még bennem van a hiba! -
#237 na ez xar....
ez a legbutább dolog....mikor 1 csaj miatt vesztesz el 1 IgazBarátságot !! -
#236 Ez mondjuk tényleg szar helyzet, de áthidalható.
Saját tapasztalat.
A Nagy Szerelme úgy rühellt, mint az állat. Aszitte belerángatom vmi félrelépésbe. De később vele is jó(b)ba lettem. -
#235 én már most tudom, hogy mi lesz a köv. beszólásod: "hát te tiszta hülye vagy, Freak!"
vagy tévedtem! -
#234 mondom , h nem rólad beszélek , veled csak 2 szer veszetem össze....vannak olyan emberek akikel má több mint 10 szer összevesztem és közben nem békültem ki velük DE ők már súlyos egyedek :) -
#233 addig vedd bóknak, amíg így gondolom
ha sértésnek szántam volna, nem gondolkodnál rajta... -
#232 én is 8 évig hittem, hogy nincs olyan dolog a világon, ami elronthatná ezt a barátságot
aztán jött egy nő, akit én utáltam, ő meg imádta..... -
#231 na visszaolvasok kicsit... :) -
#230 nem, csak célzol! -
#229 ezt most bóknak vagy sértésnek vegyem:-) -
#228 Nekem 1. -
#227 de vannak olyanok akikkel élvezet összeveszni :) (Nem rólad beszélek ipszilon) -
#226 Jogos :) -
#225 na pláne... jézusom, egy 16 éves csajszival vitatkozom az életről??? ráadásul értelmesen??? bazeg, Y te még viszed valamire :DDD -
#223 Ez az.
Én sosem tesztelgetek, mert nem kell. Tudom, érzem, hogy mindig ott vagyunk, ha bármi van, és kész. -
#222 igaz vannak ivételek de nemsok...max,3 emberrel vesztem össze életemben. -
#221 akkor most elárulok vmit: 16 (na jó, lassan 17) -
#220 nekem is volt egy ilyen, aztán kibékültünk, aztán megint összevesztünk!:-) -
#219 nekem is van vagy nemtom pontodan 6 igaz brátom akikkel még soha nem vitáztam soha mert nem volt rá szükség...én igaz barátaimmal sohanem politizálok.Egymás dolgait megbeszéljük , bulizunk , csajozunk má több mint 10 éve.
és napersze van még csomo haverom velük se vesztem még össze...
-
#218 nem biztos, hogy 18 éves nagyszájú lányokra gerjedek
de nem is kizárt :DDD -
#217 értettem -
#216 a legjobb barátommal volt egy kétéves "nemszólokhozzád" időszakom, de ebből mindketten tanultunk, és most jobb, mint előtte... -
#214 néha jól esik az önhülyítés!:-) -
#213 Az miert kellene hozza. Igy az igazi. -
#211 erről van szó
ha egy vita miatt megszakad egy barátság, akkor az nem volt barátság
tesztelni kell a kapcsolatokat, különben önhülyítés szinten maradnak.... -
#210 hehe , Y látta má Freak nek fényképet és Freak látta má Y nak a fényképét ? -
#209 de ezt most hayjuk! -
#208 is...de nem csak ott! -
#207 Van olyan igaz barátom, akivel még soha életemben nem vitáztam. Nem kellett vele vitáznom.
Ez a jobb szó. Igaz barát.
Tudom, hogy mindig számíthatok rá, és vice-versa. -
#206 Szerintetek is ilyen esetlen modon probal frik y-nak udvarolni? :D -
#204 kezdünk egyre több dologban egyetérteni! ez ciki! -
#203 ebben 1et kell , hogy értsünk -
#201 én viszont ragaszkodom a barátaimhoz, nekem fontosak, felesleges dolgok miatt nem veszek össze velük! és az, hogy ki az igazi barát, az így is úgyis kiderül, nem kell ahhoz egy "világnézeti-vita". -
#199 erről beszélek.... ha nem jön szóba a téma, sose tudtam volna meg, hogy ilyen mértékben fanatizálni tudja magát.... attól még haver, csak egy bizonyos témában már nem vagyok kíváncsi a véleményére, mert világos, hogy a szüleitől hallott rémtörténeteket szajkózza értelmes érvek helyett.... lehetne ez most akármilyen más téma is, nem csak politika -
#198 nincs rá szükség -
#197 Úgy értem, hogy én nem szoktam lezombizni a haverjaimat, függetlenül bármitől. Akik tényleg a haverjaim. -
#195 a legjobb barátom apja Miépes, és ezért SOHA nem beszélünk politikáról
ettől függetlenül a véleményem megvan róla -
#193 fideszes, na -
#191 pedig van értelme...... azzal hülyíteni magad, hogy tök jó barátok vagytok, közben meg egymás fajtáját utáljátok vagy lenézitek..... van értelme? -
#190 "egy zombi fideszed haverommal"
Szerintem ez nem illik össze.