Művészek társasága
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én viszont ragaszkodom a barátaimhoz, nekem fontosak, felesleges dolgok miatt nem veszek össze velük! és az, hogy ki az igazi barát, az így is úgyis kiderül, nem kell ahhoz egy "világnézeti-vita".
errõl beszélek.... ha nem jön szóba a téma, sose tudtam volna meg, hogy ilyen mértékben fanatizálni tudja magát.... attól még haver, csak egy bizonyos témában már nem vagyok kíváncsi a véleményére, mert világos, hogy a szüleitõl hallott rémtörténeteket szajkózza értelmes érvek helyett.... lehetne ez most akármilyen más téma is, nem csak politika
Riszpekk
Úgy értem, hogy én nem szoktam lezombizni a haverjaimat, függetlenül bármitõl. Akik tényleg a haverjaim.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
a legjobb barátom apja Miépes, és ezért SOHA nem beszélünk politikáról
ettõl függetlenül a véleményem megvan róla
ettõl függetlenül a véleményem megvan róla
Riszpekk
pedig van értelme...... azzal hülyíteni magad, hogy tök jó barátok vagytok, közben meg egymás fajtáját utáljátok vagy lenézitek..... van értelme?
Riszpekk
"egy zombi fideszed haverommal"
Szerintem ez nem illik össze.
Szerintem ez nem illik össze.
Azért lehet úgy alakítani egy vitát bármelyik fél részérõl, hogy ne legyen belõle balhé.
én pl. rondán összevesztem egy zombi fideszed haverommal, akivel elõtte jóban voltunk
most, hogy lúzoltak, már nem jön a politikai dumáival, és újra haverok vagyunk
DE! Mostmár tudom, mire képes bizonyos esetekben (ugyanis politikai vitát én soha nem kezdek), és azóta ez tabu téma. De a vita nélkül egy ronda veszekedés lehetõsége lógna a levegõben mai napig is....
most, hogy lúzoltak, már nem jön a politikai dumáival, és újra haverok vagyunk
DE! Mostmár tudom, mire képes bizonyos esetekben (ugyanis politikai vitát én soha nem kezdek), és azóta ez tabu téma. De a vita nélkül egy ronda veszekedés lehetõsége lógna a levegõben mai napig is....
Riszpekk
de pl. anank sem látom értelmét, hogy egy "gömb-kocka" kérdésben vesszek össze egy nagyon jó baráttal.
nem tudod, tényleg jóbarátok-e, amíg nem volt velük egy komoly vitád..... felületes barátságot meg gondolom te sem akarsz
Riszpekk
akkor viszont az egész világban csalódhatnék! mindenkiben van vmi, ami nem tetszik! felesleges a jóbarátokkal ezért összeveszni!
hiba!! a vitákat végig kell vinni, ugyanis kiderülhet a barátról, hogy egy tahó paraszt, akit addig nem ismertél igazán
magadat kíméled meg a késõbbi csalódásoktól, hidd el
magadat kíméled meg a késõbbi csalódásoktól, hidd el
Riszpekk
visoznt vkinek azért KELL átgondolnia, mert esetleg túl heves természetû, és ha nem gondolkodik kinyírja a másikat:-)
assem, élôben még nem volt normális vitám. ha egy barátommal nem értek egyet, akkor inkább ráhagyom, nem akarok vele összeveszni hülyeség miatt.
egy ididótával meg nem tudok vitázni!:-)
egy ididótával meg nem tudok vitázni!:-)
"minden mondat jobban átgondolható, letisztázható... "
gyurmázható.... aki penge, az nem fog mindent hatszor átgondolni... az élõ vitában vagy jó vagy, vagy leégsz, fórum suxxx, minden harmadik arc nyitott lexikonból okoskodik....
gyurmázható.... aki penge, az nem fog mindent hatszor átgondolni... az élõ vitában vagy jó vagy, vagy leégsz, fórum suxxx, minden harmadik arc nyitott lexikonból okoskodik....
Riszpekk
én is, de a net lehetôséget ad, arra, hogy jobban meg tudjam fogalmazni amit akarok! élôben, viszont egymásba vágás van! és nem lehet egy mondatot rendesen végigmondani!
nem tudom.... én addig játszom, amíg van lap a kezemben, ha bedobnám, azzal az esélytelenségemet ismerném el.....
Riszpekk
az baj, ha a neten tudod jobban elmondani
én néha nagyon szeretnék az illetõvel szemben állni, és rendesen elmagyarázni neki a helyzetet
én néha nagyon szeretnék az illetõvel szemben állni, és rendesen elmagyarázni neki a helyzetet
Riszpekk
mellesleg ipszilon, azon kevesek közé tartozol, akikkel be is vállalnék egy élõ vitát
sokan vannak akik minden szavamba belekötnek, de komoly partner kevés
meg az is furcsa, hogy az összes topikomban fõszerepet vállalsz 😄DDDD
sokan vannak akik minden szavamba belekötnek, de komoly partner kevés
meg az is furcsa, hogy az összes topikomban fõszerepet vállalsz 😄DDDD
Riszpekk
hát..vagyok, aki vagyok!:-)
amúgy ez a valós élete-dolgon töprengtem, és arra a következtetésre jutottam, hogy ha te most ezt mondanád akármelyik tanáromnak, hogy visszapofázok, azt mondanák (egy kivételével), hogy ez nem lehet igaz.
az igazi barátaim viszont tudják, hogy van véleményem.
a neten viszont, talán jobban eltudom mondani.
amúgy ez a valós élete-dolgon töprengtem, és arra a következtetésre jutottam, hogy ha te most ezt mondanád akármelyik tanáromnak, hogy visszapofázok, azt mondanák (egy kivételével), hogy ez nem lehet igaz.
az igazi barátaim viszont tudják, hogy van véleményem.
a neten viszont, talán jobban eltudom mondani.
A hazug mit mond, amikor megkérdezik, hogy szokott-e hazudni?
ôszintén mondom: nem szoktam "vetíteni".
a szemét dolog meg...mindenki tud az lenni, ha dühös. én talán egy kicsit gyakrabban kapom fel a vizet, mint kéne, és mondok olyanokat amit nem kéne. igen, ilyenkor szemét vagyok...ahogy, ismétlem, más is tud az lenni!
a szemét dolog meg...mindenki tud az lenni, ha dühös. én talán egy kicsit gyakrabban kapom fel a vizet, mint kéne, és mondok olyanokat amit nem kéne. igen, ilyenkor szemét vagyok...ahogy, ismétlem, más is tud az lenni!
az biztos, hogy élõben sok félrebeszélést elkerültünk volna
és hidd el nekem, TE vagy a legnagyobb visszabeszélõ... 😊
és hidd el nekem, TE vagy a legnagyobb visszabeszélõ... 😊
Riszpekk
"vmikor szívok is"
izé..... most zavarba jöttem 😊)))) mit szívsz??? mert van amit én is, de nem tudom, te mire gondoltál 😄DDD
izé..... most zavarba jöttem 😊)))) mit szívsz??? mert van amit én is, de nem tudom, te mire gondoltál 😄DDD
Riszpekk
nem én vagyok a legnagyobb Freak-ellenzô, legalábbis nem hinném...
és nem hinném, hogy csak a netnek közönhetô! lehet, hogy szemtôl-szembe nem elleneztelek volna annyira, mint a gömb-kocka kérdésben, de szerintem, ugyanúgy elmondtam volna véleményem! IRL-be is elmondom. vmikor szívok is!:-)
és nem hinném, hogy csak a netnek közönhetô! lehet, hogy szemtôl-szembe nem elleneztelek volna annyira, mint a gömb-kocka kérdésben, de szerintem, ugyanúgy elmondtam volna véleményem! IRL-be is elmondom. vmikor szívok is!:-)
Frak ellenzõ
Mintha valami jelenség lénnél😊
Mintha valami jelenség lénnél😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
tiszta vizet a pohárba
messze te vagy a legkitartóbb freak-ellenzõ, és szeretném tudni, hogy ez csak a netnek köszönhetõ, vagy tényleg ekkora arcod van
messze te vagy a legkitartóbb freak-ellenzõ, és szeretném tudni, hogy ez csak a netnek köszönhetõ, vagy tényleg ekkora arcod van
Riszpekk