Művészek társasága
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem futamodtam meg, csak elmentem ebédelni! néha azt is kell. na meg MAGYAR híradót néztem (mostanában elég érdekes kezd lenni, de ez már egy másik téma:-)).
szóval hol is tartottunk? milyen döntô pillanat?
szóval hol is tartottunk? milyen döntô pillanat?
Ha már szt. kézigránát, akkor inkább szuperbanánbomba!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Mint pajzán gondolat...
Te azt láttad? Ha igen, milyen volt?
Te azt láttad? Ha igen, milyen volt?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Azt nem tudtam, hogy 2 van!
Én a vígeset láttam. Illetve a Pesti színházasat. De az egy kutya. Elég jó volt. A fekete lovag, egy 3m-es Darth Vader.
Én a vígeset láttam. Illetve a Pesti színházasat. De az egy kutya. Elég jó volt. A fekete lovag, egy 3m-es Darth Vader.
Láttad a vígszínházban a színpadversiont?
Ott se piskóta mûnyúl(ak) vannak.
Ott se piskóta mûnyúl(ak) vannak.
hu!!én nem is láttam ezt a filmet!!!! ezt be kell pótolni!!! mindenki látta csak én nem...úristen mindjárt lemardok, és kilogók a sorból!.........csak vicc volt, Freak!!:-)
amúgy tényleg nem láttam, szal tényleg be kell pótolni!
amúgy tényleg nem láttam, szal tényleg be kell pótolni!
Így, ahogy mondod. Nem Monthy. Monty. És Python. 😊
..........
10 éve megtörtént..... ugye nem kéne emlékeznem egy 10 éve látott film szövegére?
csak annyi maradt meg : "Hol? A nyúl mögött?"
10 éve megtörtént..... ugye nem kéne emlékeznem egy 10 éve látott film szövegére?
csak annyi maradt meg : "Hol? A nyúl mögött?"
Riszpekk
De Ifrit, frik ezt nem tudja... Megleszel kovezve. 😄 Nyomd be ide neki a boritot.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
hát nem..... ennek két oka lehet :
1. kötelezõ olvasmány volt, amit elvbõl nem olvastam el
2. szar a memóriám, és mindjárt a homlokomra csapok (emléxel ugye a Terry Pratchett mizériára? 😊
1. kötelezõ olvasmány volt, amit elvbõl nem olvastam el
2. szar a memóriám, és mindjárt a homlokomra csapok (emléxel ugye a Terry Pratchett mizériára? 😊
Riszpekk
én meg kockákat tudok alkotni!:-) amúgy komolyan mindig azt rajzolgatok a füzetekre órán! hmmm..ez jelent vmit:-)
Ha barna mackókat tudok alkotni,akkor itt a helyem?Arra azt hiszem már lassan képes vagyok😊)
Meg még extra-ként rókákat is tudok alkotni,hogy gazdagítsam e szegényes állatvilágot velük!😊))
Meg még extra-ként rókákat is tudok alkotni,hogy gazdagítsam e szegényes állatvilágot velük!😊))
azért találkoztam már itt pár belevaló arccal... meg különben sem az élet a téma, hanem a mûvészet, az alkotás...
meg ugye a fegyverek topiknak is kellett 2 hét mire mindenki megtalálta 😊
meg ugye a fegyverek topiknak is kellett 2 hét mire mindenki megtalálta 😊
Riszpekk