368
Kívülállók úgysem értik, miről beszélünk...
-
#280 senki se melózik m.helén ??? :D -
#279 Munkahely :D -
#278 mé honnan szokott vitázni ? :) -
#277 A frik az meg megijedt es hazahuzott. Onnan nem vitazik, mert penzbe van. :D -
#276 I'm back! -
#275 Hát nekem is furcsa volt a saját testvéri kapcsolat után unokatesómékat látni... -
#274 akkor lemaradsz :D -
#273 Hát ezt nem olvasom át.
Pedig érdekelt. -
#272 de hova lett ipszilon? :DD -
#271 azok..... :D -
#270 sorry..... amúgy mindegy, mert nővért szerettem volna, szal az már nem jön össze :D -
#269 Azert mondtam, hogy furcsa (nekem), hogy mi sose oltuk egymast. (na jo ez nem igaz, egymason fejlesztettuk ki a tetu modorunkat :D) -
#268 Aszittem több. Nálunk 6ésfél.
Unokatesóméknél annyi kb., mint nektek, de ölik (ölték) egymást veszettül. -
#267 2 ev 3 honap. en 25 leszek augban. -
#266 All. -
#265 azaz.... :)))))))))) sok kis szoknyás Don Quijote :DDD -
#264 Nálatok mekkora a körkülönbség, ha nem vagyok vindisgréc? -
#263 nem tudom, melyik rész vágott mellbe? -
#262 hm....feministákkal is volt módom talákozni...:D súlyos esetek. -
#261 Mindegy, az en stilusomat kevesen birjak, a poen az, hogy a batyamon kivul egy igazi baratom van, ot meg kb felevenkent latom 1x. De nem a gyakori egyuttlet teszi/tette ot azza. -
#260 de azért jó volt, nem? :D -
#259 B***g. Most sírjak, vagy nevessek?! -
#258 nekem az a 3 barátom a legjobb barátom akiknek 2dikban lettem oszt.társaik.Igaz barátság...mindig szakitanak rám időt....én meg rájuk...elmegyünk mindig külföldre "nyaralni" most ők jönnek ki hozzám...szal IgazBarátok !!
+ még 3 barát akikel Londonban ismerkedtem meg óvodában :) velük nem taláxok gyakran de nagyon sokat telefnálnak és irnak -
#257 ha-ha! -
#256 nekem nincs tesóm, és nagyon sajnálom....................... anyám 6 abortuszából egyet kihagyhattak volna :DD -
#255 Ja, de sokaknal nem igy van ez. -
#254 Ugyhogy nem furcsa nekem. -
#253 konkrétan?? bezártak egy feminista klubba? :D -
#252 szia -
#251 Én a testvéremet nem sorolom az Igaz Barátok közé, mert Ő a Testvérem. -
#250 nekem az unokatesóim! pedig állandóan vitázunk, mégis avégén mindenben egyetértûnk! -
#249 ismerős....bár nekem a "tanulmányut" arról szólt , h az emberek mennyire tudják szivatni azokat akik nem azt a nézetet részesitik elönyben mint amiben ők hisznek... -
#246 Erdekes, nekem a batyam a legjobb baratom. Furcsa, mert az ismerosoknel valahogy nem allnak annyira kozel egymashoz a testverek, mint mi. -
#245 úristen....visszaolvastam :) -
#244 végül nem vesztettem el, csak úgymond volt egy kétéves "tanulmányutam" az élet sötét dolgairól..... -
#243 Nálunk is, de addigra már jóban volt mindenki. -
#242 fel vagyok rá készülve :) -
#241 jó, jó abbahagyom!, még mielőtt Efreet kőzbeszólna! -
#240 nálunk ez jobb véget ért
a nagy ő kilépett a képből, ahogy utoljára megjósoltam neki :DDDD -
#239 mondom h csak 3 ember