Művészek társasága
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem az a 3 barátom a legjobb barátom akiknek 2dikban lettem oszt.társaik.Igaz barátság...mindig szakitanak rám idõt....én meg rájuk...elmegyünk mindig külföldre "nyaralni" most õk jönnek ki hozzám...szal IgazBarátok !!
+ még 3 barát akikel Londonban ismerkedtem meg óvodában 😊 velük nem taláxok gyakran de nagyon sokat telefnálnak és irnak
+ még 3 barát akikel Londonban ismerkedtem meg óvodában 😊 velük nem taláxok gyakran de nagyon sokat telefnálnak és irnak
nekem nincs tesóm, és nagyon sajnálom....................... anyám 6 abortuszából egyet kihagyhattak volna 😄D
Riszpekk
Én a testvéremet nem sorolom az Igaz Barátok közé, mert Õ a Testvérem.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
ismerõs....bár nekem a "tanulmányut" arról szólt , h az emberek mennyire tudják szivatni azokat akik nem azt a nézetet részesitik elönyben mint amiben õk hisznek...
Erdekes, nekem a batyam a legjobb baratom. Furcsa, mert az ismerosoknel valahogy nem allnak annyira kozel egymashoz a testverek, mint mi.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
végül nem vesztettem el, csak úgymond volt egy kétéves "tanulmányutam" az élet sötét dolgairól.....
Riszpekk
Nálunk is, de addigra már jóban volt mindenki.
nálunk ez jobb véget ért
a nagy õ kilépett a képbõl, ahogy utoljára megjósoltam neki 😄DDD
a nagy õ kilépett a képbõl, ahogy utoljára megjósoltam neki 😄DDD
Riszpekk
Ez mondjuk tényleg szar helyzet, de áthidalható.
Saját tapasztalat.
A Nagy Szerelme úgy rühellt, mint az állat. Aszitte belerángatom vmi félrelépésbe. De késõbb vele is jó(b)ba lettem.
Saját tapasztalat.
A Nagy Szerelme úgy rühellt, mint az állat. Aszitte belerángatom vmi félrelépésbe. De késõbb vele is jó(b)ba lettem.
én már most tudom, hogy mi lesz a köv. beszólásod: "hát te tiszta hülye vagy, Freak!"
vagy tévedtem!
vagy tévedtem!
mondom , h nem rólad beszélek , veled csak 2 szer veszetem össze....vannak olyan emberek akikel má több mint 10 szer összevesztem és közben nem békültem ki velük DE õk már súlyos egyedek 😊
addig vedd bóknak, amíg így gondolom
ha sértésnek szántam volna, nem gondolkodnál rajta...
ha sértésnek szántam volna, nem gondolkodnál rajta...
Riszpekk
én is 8 évig hittem, hogy nincs olyan dolog a világon, ami elronthatná ezt a barátságot
aztán jött egy nõ, akit én utáltam, õ meg imádta.....
aztán jött egy nõ, akit én utáltam, õ meg imádta.....
Riszpekk
na pláne... jézusom, egy 16 éves csajszival vitatkozom az életrõl??? ráadásul értelmesen??? bazeg, Y te még viszed valamire 😄DD
Riszpekk
Ez az.
Én sosem tesztelgetek, mert nem kell. Tudom, érzem, hogy mindig ott vagyunk, ha bármi van, és kész.
Én sosem tesztelgetek, mert nem kell. Tudom, érzem, hogy mindig ott vagyunk, ha bármi van, és kész.
nekem is van vagy nemtom pontodan 6 igaz brátom akikkel még soha nem vitáztam soha mert nem volt rá szükség...én igaz barátaimmal sohanem politizálok.Egymás dolgait megbeszéljük , bulizunk , csajozunk má több mint 10 éve.
és napersze van még csomo haverom velük se vesztem még össze...
és napersze van még csomo haverom velük se vesztem még össze...
a legjobb barátommal volt egy kétéves "nemszólokhozzád" idõszakom, de ebbõl mindketten tanultunk, és most jobb, mint elõtte...
Riszpekk
errõl van szó
ha egy vita miatt megszakad egy barátság, akkor az nem volt barátság
tesztelni kell a kapcsolatokat, különben önhülyítés szinten maradnak....
ha egy vita miatt megszakad egy barátság, akkor az nem volt barátság
tesztelni kell a kapcsolatokat, különben önhülyítés szinten maradnak....
Riszpekk
Van olyan igaz barátom, akivel még soha életemben nem vitáztam. Nem kellett vele vitáznom.
Ez a jobb szó. Igaz barát.
Tudom, hogy mindig számíthatok rá, és vice-versa.
Ez a jobb szó. Igaz barát.
Tudom, hogy mindig számíthatok rá, és vice-versa.