Művészek társasága
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem mindig fogadja el a beirast, tehat minden 10. gajra megy. azaz 360-36=324.
Azonkivul lehet 10 secnel hosszabb beiras is.
Azonkivul lehet 10 secnel hosszabb beiras is.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
addig jó nekem
aztán valami betontömb szintû ember felbassza az agyamat, és egy óra alatt gyártok 300 hozzászólást.....
aztán valami betontömb szintû ember felbassza az agyamat, és egy óra alatt gyártok 300 hozzászólást.....
Riszpekk
mások istenítik, ÉS BÜSZKÉK RÁ, hogy istenítik (vagy elítélik)
pl. Pamela Anderson-t imádom, mert divat utálni, pedig istennõ, és ráadásul nem egy üresfejû gumibaba, hanem egy nagyon aranyos kis nõ, aki látta már civilben nyilatkozni (vagy látta az ominózus videót), az tudja 😊
pl. Pamela Anderson-t imádom, mert divat utálni, pedig istennõ, és ráadásul nem egy üresfejû gumibaba, hanem egy nagyon aranyos kis nõ, aki látta már civilben nyilatkozni (vagy látta az ominózus videót), az tudja 😊
Riszpekk
pfffff 😊))))))
tévedsz, ugyanis a népszerûség mindkettõt magában hordozza, ha valakit sokan istenítenek (mielõtt beszólna valaki, nem magamra céloztam 😊, azt mások ugyanannyian a pokolra kívánják, ergo NINCS pozitív és negatív népszerûség
azt hinné az ember, BinLaden-t mindenki gyûlöli, de tessék, a hídemberek szeretik, és ettõl népszerû...
tévedsz, ugyanis a népszerûség mindkettõt magában hordozza, ha valakit sokan istenítenek (mielõtt beszólna valaki, nem magamra céloztam 😊, azt mások ugyanannyian a pokolra kívánják, ergo NINCS pozitív és negatív népszerûség
azt hinné az ember, BinLaden-t mindenki gyûlöli, de tessék, a hídemberek szeretik, és ettõl népszerû...
Riszpekk
Mert valamelyik moderator azt mondta, hogyha eleri a topic a 400 hozzaszolast, akkor torlik. 😄
A frik az meg megijedt es hazahuzott. Onnan nem vitazik, mert penzbe van. 😄
Hát nekem is furcsa volt a saját testvéri kapcsolat után unokatesómékat látni...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Hát ezt nem olvasom át.
Pedig érdekelt.
Pedig érdekelt.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Azert mondtam, hogy furcsa (nekem), hogy mi sose oltuk egymast. (na jo ez nem igaz, egymason fejlesztettuk ki a tetu modorunkat 😄)
Aszittem több. Nálunk 6ésfél.
Unokatesóméknél annyi kb., mint nektek, de ölik (ölték) egymást veszettül.
Unokatesóméknél annyi kb., mint nektek, de ölik (ölték) egymást veszettül.
Nálatok mekkora a körkülönbség, ha nem vagyok vindisgréc?