Global Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es hogy ne legyen offtopik, van nekem GU - Afterhours, aszongyak ra, hogy jo, bar en meg nem hallgattam meg (meg hat nem friss anyag)
....................................................................................................
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Gyerekek, tud valaki valamit Digweed-papa decemberi érkezéséröl? Hova jön? Mikor? Bpm-es buli lesz?
A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.
....................................................................................................
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82
FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82
HArdHOuse RUleZZ
Ez a Global Underground sorozat, amely most a 25-os resznel tart, mindegyik reszenek neve egy varosnev, ahol eppen az adott dj jatszott, es elvileg ott rogzitettek az anyagot.
pl.
GU25 Deep Dish - Toronto
GU24 Nick Warren - Reykjavik
GU23 James Lavelle - Barcelona
es igy tovabb.
Mindenesetre sok szakavatott velemeny szerint is az egyik legjobb sorozat, de az en velemenyem abszolut ez, minden reszet nagyon szerettem, es meg most is eloveszek tobb evvel ezelotti GU-mixeket, mert nagyon jo zenek vannak rajtuk.
Ezek az AfterClub mixek is fenomenalisan jok, en mind a 4-et ajanlanam neked letoltesre! Tobb ebbol nincs (GU25 Toronto), aki mast allit, az hazudik! :)))
tegnap bukkantam rá egy oldalon a Torinoi Global Undergroun lemezajánlójára.
Mivel elég jókat írtak róla gondoltam megnézem a DC-n.
De mivel egy csomót találtam, de ez nem teljesen az én stilusom igy kevésbé ismerem kérem irjatok egy rövid általános ismertetõt miis ez konkrétan és, hogy melyiket érdemes leszedni.
Én a dallamosabb zenéket szeretem úgyhogy ha lehet inkább olyanokat ajánljatok.
Elõre is köszi
feltennem en, de abbol meg csak promo van tudtommal...vagy kijott mar a retail?
elvileg 17-en jott a "warez"
artist : VA
title : Global Underground 24:7 mixed by Lee Burridge
record label : Boxed (GU0247002CD)
year : 2003
genre : House / Electronica / Breaks
release-date : September 17, 2003
ripped by : soundscape
source : CDDA
format : 192 kbit HQ Stereo using LAME 3.93.1
Jo kis cucc!
Ha tudtok valami ftp-t, szivesen feltolom!
Reszemre minden resz tud ujat mutatni. Nagyon bejott a lassulos tema, a Nick Warren 24-esetol teljesen kesz voltam, total elutaztat valahova, az valami csucs! Ugyanigy, kellemes ez a Danny Howells mix is, plane, hogy tole nem ilyen stilusra szamitottam, meglepett ez a sokszinusege.
(Ja, hallottam is mar nevet a GU26-ra, de meg nem nyilatkoznek, mert siman kamu lehet!)
Es mar ne is haragudj, ha te a progressive zenen "forrottal ki", es szerinted Digweednek "1, azaz egy" jo szettje van, akkor meg sokat kell "forrnod". Es nem az az ember vagyok, aki csak Sasha & Digweed az isten-t reklamoz. Satoshi Tomiee nagyon jo, ahogyan meg sokan a "fiatalok" kozul. Reszemrol minden tiszteletem az ovek. (Nem sorolok ujra neveket, kb egyetertek az elozoekkel.) De hozzatennem meg mindenkeppen a Steve Lawler nevet, akinek zenejet meg imadom. Szept. 13-an pedig jon a Home-ba, egy Lights Out 2 turne kereten belul... (Most latom, hogy rola is irtal, de nagyon jo a srac, az biztos)

de nem is akarok igazán belemélyülni ebbe mert annyira nem vagyok jártas a prog téren. a másik meg hogy én nem szeretek live mixek meghallgatása után eldönteni hogy jo e a dj vagy sem.. inkább saját számait hallgatom,vagy mixalbumot.
amugy pro,ismered ezt a 2 számot (bár feltételezem hogy igen,mer eléggé vágod a dolgokat:
Sasha-Xpander
Bedrock-Heaven Scent.
ez ugye a 2 emlitett angol uriember 1-1 szerzeménye. na én már csak eme 2 szám miatt is tisztelném öket.. de ugye az emlitett Northern Exp.1 (96bol) még rátett. ennek a dupla albumnak az elsö cd-je vmi hihetetlen gyönyörü..
de megemlitetted Quivvert alias John Grahamet..
na neki is van 1 olyasmi zenéje hogy Stoneproof-Everything is not you.. 1ik kedvenc trance muzsikám.. de megemlitenék néhány ujabbkeletü trance/prog szerzeményt:
Golan Globus-Blazer, PAnoptic-Surface, Yunus-Red PIlot,James HOlden-I've put out the LIght.stb..
ja és techno télleg rulzzzz:)
ebböl a stilusbol kedvenc elöadoim:
LAurent Garnier,Richie Hawtin,Technasia,Al Ferox,Derrick May,Blake Baxter....
peace
“Ezen a világon semmirõl sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)
“Ezen a világon semmirõl sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Teeeeee gyenge agyi képeséggel megáldott!!! :DDD
Khm, hogy gyengeelmeju? Mit kene felfogni az effele gondolkodason, es hozzaallason? Te is csak egy vagy azok kozul, akik a szarbol is penzt akarnak csinalni, es ha a szukseg hozza, az eszkimora is ratukmaljak a fridzsidert...nem birom az ilyen arcokat, es szerintem (ismet) nem vagyok vele egyedul, es (ismet) ez teged rohadtul nem fog meghatni.
Orulok, hogy nagyokat rohogtel, de nem csak rolad beszeltem, hanem a tobbi hozzadhasonlo figurarol IS. Sok lud disznot gyoz nagyon is ervenybe lep.
En azert elvitaznek veled, vajon melyuîkunk a gyengeelmejubb, de valoban igazad van, en elek tovabbra is a sajat kis udvhadsereg vilagomban, ama bizonyos burok korul, vigyazva nehogy kipukkadjon, es abba az altalad emlitett szarba keruljek, amiben elmondasosbol kiindulva te eppen tartozkodsz
sok sikert kivanok az extra-"kiadvany"-hoz, remelem nagyon sok "kuncsaftod" lesz :D