447
GU es hasonlo, progressive/trance albumok lelohelyet keresem
-
Dani19.. #207 fly with sasha :)) -
pinehead #206 Akkor megyünk mi is sokfelé Sasha-val!
-
#205 Ja, es meg egy nagyon kedvezo hir:
SASHA ujra szerzodest kotott a GLOBAL UNDERGROUND-dal, egy uj mixsorozat beinditasara a GU cimkeje alatt. Eddig 3 lemezre irtak ala szerzodest. 2004 tavaszan jelenik meg az elso mixlemez, 3 eves "hallgatas" utan a mestertol. (Marmint, 3 eve nem jelent meg mixe.) A lemez Sasha elmondasai alapjan sokszinu lesz, sokfele stilusba beleutazik majd, es az eddigi stilusatol jocskan el fog terni. -
#204 Es egy EXPOSURES track-lista:
01. Forth – Dusk 2 Dawn (reprise)
02. Trafik – Kaleidoscope
03. Momu – The Dive
04. J-Punch – Temple
05. Chuck N’ Roll – Playing Dirty Polekat – Dancin Queen (acapella)
06. Solar Plexus – Solar Plexus
07. Jeff Bennet – Swapping
08. Carlos Fauverelle – Operator
09. Logic Box – Liquid
10. 5th Order – Sineweaver
11. Pako & Frederik – 45 Minutes
12. Fresh Moods – Price
13. Honeyroot - Starshine
-
#203 Egyebkent nehany informacio, aki eppen nem tudja, azoknak.
Februar 09-en jelent meg Europa-szerte a GU Exposures cimu kiadvanya, amelyen a kozelmultban megjelent GU lemezek nehany kiemelEgyebkent nehany informacio, aki eppen nem tudja, azoknak.
Februar 09-en jelent meg Europa-szerte a GU Exposures cimu kiadvanya, amelyen a kozelmultban megjelent GU lemezek nehany kiemelt felvetele talalhato meg.
A valogatas az alabbi lemezekrol tortent:
Nick Warren Reykjavik #024,
Deep Dish Toronto #025,
Danny Howells 24:7,
Lee Burridge 24:7,
Steve lawler Lights Out 2 and
Electric Calm V.2. -
#202 Egyebkent most a Pako & Frederik-et hallgatom, nagyon korrekt kis album am ez! Ajanlom figyelmetekbe! -
Dani19.. #201 amint felepulok enis letoltom.. -
#200 Turhetooooooo? :) -
pinehead #199 Én meg 2 napja hallgatom-tűrhető, bár a Romániai live-ja jobban bejött... -
#198 hogy ne legyunk offtopikok, soulseeken mar meglelheto a GU026 - James Lavelle - Romania promoja...en rastartoltam:DD -
pinehead #197 bunkka-hm.
fincsi. -
Garfield #196 Na jó, kimaradt az időhatározó: "most".
A mai Oakenfold bácsi zeneileg azért kicsit más, mint ami a 007-nél volt (lásd pl. Bunkka vagy az említett Great Wall). -
#195 Vagy a 4-est (Oslo), szintek Oakey. Mindenfele stilusba beleutazik kicsit, van tort, proggy, goa-trance-szeru, de nagyon egyben van. Ez volt az elso GU albumom. -
pinehead #194 Nagyon egyszerű a dolgod:
hallgasd meg a GU-007-es albumát, két lemezen Oakenfold. -
Garfield #193 Tegnap egyelőre még csak ismerkedés szintjén belehallgattam Oakenfold bácsi Great Wall c. dupla mixlemezébe.
Azért kíváncsi lennék rá, mit produkálna egy GU-ban. -
#192 GU26 marcius 09-en kerul a boltokba! -
Garfield #191 Megnéztem én is a GU webet; nekem a Pako & Frederik: Atlantic breakers c. albuma tűnik ígéretesnek, a GU024 első CD-je ugrott be azonnal. -
Dani19.. #190 jo vmennyire értettem csak mar az a kezdes h global undergroundot keres. azé konkretizalas alap.. mer en se jonnek ide h kerek bedrockot,vagy renaissance-t. megfogalmazás rulez:D -
#189 Pedig nem nehez. Megjelent egy Global Underground DVD, Transmission cimen. Nekem meg van. DVD irom sajna nincs, de pesti vagyok, esetleg megbeszelhetunk valamit, ha Te tudsz irni DVD-t... -
Dani19.. #188 hulye legyek ha értem amit mondtál.. -
#186 Ugyesek vagytok... -
#185 hisziapiszi :)) -
#184 nekem mindgyikbol ketto van.... -
#182 pedig nem is... -
Dani19.. #181 én szeressem a global andergrándot.. szinte mindegyik megvan mer gyujtom oket. igaz,nem nagyon vagom h milyen zenék vannak rajta de hát a szomszidnak is elég sok globál ándörgrandja van,és hát versenyzunk h kinek van több..
ehehe -
#180 höhö, egerke, mi? -
#179 Én nem szólt az egérke... :)) -
#178 Tiszteletem!
Help! Valaki küldje már el nekem lécci a Blackman 2-es Synthetic Pleasure tracklistáját!
-
#177 crystal methodot ki ne hagyd
ki volt az, aki privat uzenetet kuldott? mielott megnezhettem volna, kibasztak itthon az aramot, es ugrott az uzenet -
Dani19.. #176 gyiik vettük észre..
adam freeland,plump djs, y4k sorozat.. télleg rákattantál.
egy kis csipetnyi breakbeat..:PP -
#175 csipetnyit?:)
amugy a gu23 altal csoppentem bele ugy istenigazabol a breakbeat vilagaba, az kattintott kemenyen ra a mufajra... -
Dani19.. #174 megin kapunk egy csipetnyi breakbeatet az arcunkba.. rulezzzzzz:))
lavelle is the power. -
girgey #173 Számomra mind egy-egy gyöngyszem a zenetörténelemben :) -
#172 James Lavelle! Az nagyon kiraly lesz akkor! Mekkora nagy volt a Barcelona is! -
girgey #171 Lehet örülni, nemsokára jön a GU26!!!
http://www.globalunderground.co.uk/news_detail.php?ID=31&PHPSESSID=e8ffa841c83243e51f629c27fd0849b0 -
Dani19.. #169 toronto valoban egy teljesen igényes house valogatás..
holden-nek meg nemrég jelent meg a balance 005 cimu dupla cd-je.. nekem egy cd van meg belöle..másik még folyamatban
:)) -
#166 csak nem Te is reménykedsz? -
#165 En meg csak Toled hallottam rola!!! -
#164 #134!!! -
#163 köszönöm