Global Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyiik
ja, igen...itt nem csupan erkolcsokrol van szo (bar jelen van, az teny), de tudod mit? jobban tetted volna, ha ezt a temat fel sem hozod, nalam leirtad magad (tudom, hogy nem erdekel, erkolcstelen emberek ilyenek am), es szerintem meg sok mindenkinel, aki hozzam hasonlokeppen velekedik, csak nem irt ide semmit...aki meg vasarol nalad, legyen vele boldog, es jusson eszebe, hogy hozzajarult annak a bizonyos foldonfetrengonek az oldalaba rugasahoz..csokolom

....................................................................................................

Gyiik
eheh, most szerintem teljesen hiaba magyarazkodsz, aki hozzam hasonloan velekdik az ugyrol, magasrol telibefossa az ellenerveket. Ha tucatszarrol lenne szo, mint naksi, klabszendvics, meg egyeb hasonlo "nyalanksag", ami evek mulva is meg fenn fog maradni az emberek hulyesegenek, es manipulalhatosaganak koszonhetoen, nem szolok egy budos szot sem, de hogy egy igen nivos labelrol van szo, ami raadasul nagyon ugy nez ki, meg fog halni, nemhogy segitene rajta az ember, hogy esetleg meg tobbet adjanak ki, meg keresni is akar rajta..errol tenyleg csak az utcan hevero haldoklo kizsebelese jut eszembe, barmit is mondasz, bocs

....................................................................................................

hi
jó honlap:
python.uw.hu
tsá
Gyiik
khm, igy van, mellesleg, aki tenyleg szereti, kiad erte penzt, es ha kitartoan keresi, meg is talalja mindet, talan 1-2 kivetelevel (erre meg ott vannak a hirdetesek, hanyan akarnak megszabadulni megunt GU cd-iktol). A masik, hogy azt a 200k ftot nem egyszerre kell am kiadni, mindegy, ez szamomra egy dofes volt reszedrol a szenvedo/haldoklo szivebe, es ezert penzt kerni..pfff, no tovabbi comment

Gyiik
ehe, tessek, az ilyenek miatt csodol a global...ezek utan erdemes lesz kiadni hivatalosan is a 24-et?(mellesleg ha jol tudom, egyenlore csak promokent letezik 24-es), a 25-osrol nem is beszelek...

Gyiik
nezem nezem, csak el vagyok foglalva valami drogos jatekkal, amit egy bizonyos VinylToy ajanlasara toltottem le ILLEGALISAN :DDDD
sztem az effeleket ki kene tiltani ahaha

VinylToy
Nem tudják kitiltani mert unregként írt és így nehéz lenne kicsit :DDDD

Írtam hozzád, nézd már meg! :))

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
Melyik? az a Daniiii gyerek?? biztos meghuzta magat valahol, vagy a vicce miatt kitiltottak a moderatorok wahaha

VinylToy
Azt gondoltam mindjárt, hol ez a másik csibész! eeheh

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
majd hozzaszoktatjuk oket:DD

VinylToy
Gyerekek, gyerekek itt ezt nem értékelik, és nincsenek hozzászokva, de nekem tetszik! :DDD

Gyiik
remikszd baj dizseroni

Gyiik
halucinalsz mar biztos...most mar ki kene fujni a levegot :DDD

Gyiik
igen, en is james holdent hallgatok

Gyiik
tudod, mi a gaz? holnap megint azt fogja hinni mindenki, hogy beszivtunk, pedig nem is....

Gyiik
bonuszkent letoltheto Daniiiii kejteljes visitasa sejnfiftiforra :DDD

Gyiik
nana, ezt ne, meg azt hiszik, hogy szexlapot szerkesztek, es megrohamozzak ahaha

Gyiik
mar sikerult egy naaaagy alakitast vegezni rajta (az ominozus nyuz ercsiv ahahaha)

Gyiik
amiket mixel, se kutyaiskola

A Groove cimû filmben felhangzó nóta, a BEDROCK - HEAVEN SCENT ... nagyon nagy zene!!! :)
http://newgeneration.sync.hu
Új mp3-as oldal!!!
Minden mûfaj megtalálható rajta.

Manta
Amirõl itt most szó van, az ugye nem keverendõ a Transglobal Undergrounddal?
Mayday
GU23 James Lavelle - Barcelona letoltheto:
lacerda.uw.hu

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nehogymá' lemaradjunk!!! :))
Mayday
Lantee: irtam neked mailt, varom valaszod.
Kecelre jossz?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Thanx Chipo! :)
De ha még elkezdeném sorolni a NEM Global Undergroundos mixeimet...hmm...mi lenne itt!

8,2GB csak és kizárólag igényes mix figyel az otthoni vinyómon! :))

Mondom! Személyes találka, dumálás, CD-irás, haverkodás....nálam megoldható lenne! Emilt akit érdekel!
Nekem van egy olyan is, hogy Global Underground Essential Mix From Tokyo - Oakenfold, Pappa, Sasha, Digweed, stb.
Kb. 2 órás mix, és valami hûdebrutál!!!

Meg van egy Sasha dupla Vinyl-em is, amit a 13-as GU-rol válogatott!

Szal mindenképpen össze kéne hoznunk egy közös "csere-bere" randit, mert az a legbiztosabb!!
Akit érdekel, és Budapest, csak nyugodtan dobjon rám egy emilt, és megbeszéljük a részleteket!
Mayday
A Sydney es Ibiza nem GU. Van egy Ibizam Oakey-tol, az Pete Tong musoraban ment eloben, Home at Space, Ibiza. Ugyanonnan van egy China-m is. Fergeteges mixek, talan a legnagyobb favoritjaim tole. Bar egy Perfecto pres. Ibiza jelent meg 2001-ben, dupla, amihez meg nem sikerult hozzajutnom. Ez van meg esetleg neked?

Bocs gyerekek ezek is Gu-k ? Paul Oakenfold Live mix in Sydney,és Ibiza,vagy G.U. Departures.Nekem ezek vannak.
Mayday
Lantee: az nagyon jo, mert nekem az meg nincs. Csak ma olvastam, hogy mar megjelent. Ha esetleg pesti vagy, egyszerubb lenne szemelyes csere, ha meg nem, akkor felpakolaszok valamilyen szerverre, de ez nem tudom mennyi ido lesz, eddig meg nem csinaltam.

Azt nagyon megköszönném! Egyszer valahonnan sikerült leszednem az Oslo-t, de mp3pro-ban volt, és nagyon gyenge volt a minõsége!

NuBreed-ek jöhetnek, nekem csak a legújabb van meg, a Satoshie Tomiee!
Mayday
O.K. Az infodban levo e-mail cim ervenyes? Mert akkor irnek oda ftp-cimet, ahova mehtnenek. Real neved Paul Oakenfold? Hmm... :)) Gondolom, akkor leszel augusztus 19-en a Pachaban :) Nos, nekem is nagy favoritom az uriember, van tole nehany album, feldobalhatom valahova.
Meg GU 11-22-ig minden van (plusz 4-es oakey: oslo), nu breed szinten osszes.

Bocs....a Paul Oakenfold - New York az a 007-es!!!
Tony De Vit - Tel Aviv (GU001)
Paul Oakenfold - New York (GU002)
Sasha - San Francisco (GU009)
Dave Seamen - Buenos Aires (GU012)
Sasha - Ibiza (GU013)
Nick Warren - Amsterdam (GU018)
John Digweed - Los Angeles (GU019)
Deep Dish - Moscow (GU021)

Naszóval....nekem ezek vannak meg!
Heh...ezzel nem vagy egyedül! Tudod hány helyre irtam már be ezt a kérést?? Nehéz ügy, mert ez igényes zene, és az ilyet csak nagyon kevesen kedvelik, és még többen akarják megosztani másokkal! Nade!

Ha van hely, ahova fel tudom rakni, akkor nekem megvan a GU001, GU004, GU007, GU009 - meg a Nick Warren - Amsterdam. Az nem tudom hányas, de otthon meg tudom nézni!

Üdv: Lantee
Mayday
Hi All,

Olyan helyet keresek, ahol fenn vannak GU albumok, a regebbieket keresem, 1-10-ig. (11-tol felfele megvan). Mas hasonszoru zenek is erdekelnek, minden mennyisegben. Kimelt prioritas: Steve Lawler: Lights Out