Global Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bunkka-hm.
fincsi.

Na jó, kimaradt az idõhatározó: "most".

A mai Oakenfold bácsi zeneileg azért kicsit más, mint ami a 007-nél volt (lásd pl. Bunkka vagy az említett Great Wall).

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mayday
Vagy a 4-est (Oslo), szintek Oakey. Mindenfele stilusba beleutazik kicsit, van tort, proggy, goa-trance-szeru, de nagyon egyben van. Ez volt az elso GU albumom.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nagyon egyszerû a dolgod:
hallgasd meg a GU-007-es albumát, két lemezen Oakenfold.

Tegnap egyelõre még csak ismerkedés szintjén belehallgattam Oakenfold bácsi Great Wall c. dupla mixlemezébe.
Azért kíváncsi lennék rá, mit produkálna egy GU-ban.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mayday
GU26 marcius 09-en kerul a boltokba!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Megnéztem én is a GU webet; nekem a Pako & Frederik: Atlantic breakers c. albuma tûnik ígéretesnek, a GU024 elsõ CD-je ugrott be azonnal.

jo vmennyire értettem csak mar az a kezdes h global undergroundot keres. azé konkretizalas alap.. mer en se jonnek ide h kerek bedrockot,vagy renaissance-t. megfogalmazás rulez😄
Mayday
Pedig nem nehez. Megjelent egy Global Underground DVD, Transmission cimen. Nekem meg van. DVD irom sajna nincs, de pesti vagyok, esetleg megbeszelhetunk valamit, ha Te tudsz irni DVD-t...

hulye legyek ha értem amit mondtál..
Mayday
Ugyesek vagytok...

VinylToy
hisziapiszi 😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
nekem mindgyikbol ketto van....

....................................................................................................

VinylToy
pedig nem is...

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

én szeressem a global andergrándot.. szinte mindegyik megvan mer gyujtom oket. igaz,nem nagyon vagom h milyen zenék vannak rajta de hát a szomszidnak is elég sok globál ándörgrandja van,és hát versenyzunk h kinek van több..
ehehe
Gyiik
höhö, egerke, mi?

....................................................................................................

VinylToy
Én nem szólt az egérke... 😊)

bdf
Tiszteletem!
Help! Valaki küldje már el nekem lécci a Blackman 2-es Synthetic Pleasure tracklistáját!

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

Gyiik
crystal methodot ki ne hagyd

ki volt az, aki privat uzenetet kuldott? mielott megnezhettem volna, kibasztak itthon az aramot, es ugrott az uzenet

gyiik vettük észre..
adam freeland,plump djs, y4k sorozat.. télleg rákattantál.
egy kis csipetnyi breakbeat..😛P
Gyiik
csipetnyit?😊
amugy a gu23 altal csoppentem bele ugy istenigazabol a breakbeat vilagaba, az kattintott kemenyen ra a mufajra...

megin kapunk egy csipetnyi breakbeatet az arcunkba.. rulezzzzzz😊)
lavelle is the power.
Számomra mind egy-egy gyöngyszem a zenetörténelemben 😊

Mayday
James Lavelle! Az nagyon kiraly lesz akkor! Mekkora nagy volt a Barcelona is!

toronto valoban egy teljesen igényes house valogatás..
holden-nek meg nemrég jelent meg a balance 005 cimu dupla cd-je.. nekem egy cd van meg belöle..másik még folyamatban
😊)
bdf
csak nem Te is reménykedsz?

Mayday
En meg csak Toled hallottam rola!!!

bdf
#134!!!

Breki33
köszönöm
Gery1980
Tessék Breki, íme a hivatalos oldal:

sensation

Itt mindent megtalálsz ami érdekelhet.

28-án.
12.-én meg Chris Liebing Hyperspace-en.

Mayday
Nem globalos, de december 5-en Sander Kleinenberg jatszik a Pacha-ban.

Breki33
Breki

Amúgy az érdekelne ezek milyen party-k voltak, és hogy vannak -e hasplo minõségû ilyesmi DVD-k
breki nem értjuk a kérdésedet.. mit akarsz tudni roluk.. gondolom van rajta video,meg hanganyag. de ha beirod a cimet egy keresöbe akkor tuti találsz roluk vmit.
Breki33
valaki válaszolhatna nekem is
majd lesz hangulatod,majd elöbbutobb.
Gyiik
slsk...terveztem a gu-k oldalra valo felpakolasat, de nem volt mar hangulatom hozza, miutan toroltek mindent

Sziasztok! Olvastam hogy nektek már megvan a Gu 24:7 és a többi új megjelent album. Nekem sajnos még a Toronto is csak 96k-ba van meg. Tudnátok segíteni honnan tudnám letölteni õket. Mindenhol csak promo van.

Köszi

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

Breki33
sziasztok lehet, hogy szentségtörö leszek, de remélem segítetek

Most szedem a következõ cuccosokat:
Sensation (White Edition) - Megamix Black Edition DVD
Sensation (Black Edition) - Megamix Black Edition DVD

És bár ez nem az én zeném de ezek nagyon bejönnek.

Tud valaki valami infót ezekrõl?
Gyiik
dani, nem csak a moogerfoogertol, ez igy zenetol fuggetlen, csak az osszesseg, ami kiboritana.
a lee burridge meg mondtam, hogy sulyos😊

bocs mail cimem helyesen:
[email protected]
😛
lights out 2 nekem itt figyel már a gépemen,de még bövebb meghallgatás nélkül 24.7is detto, a directions 4 meg az electric calm az érdekelne.
[email protected] ide kuldhetsz emailt,ha megakarod adni az acc-okat.
Mayday
Meg mindig el, egy ftp-re fellottem lights out 2-t (steve lawler), van meg fenn 24/7 2 (lee burridge) es Directions 4 (chriss).
de szivesen felteszem az electric calm 2-t is, vagy ha valamit kertek. (termeszetesen ez nem fizetos, csak egy sracnak felpakoltam es meg fenn vannak)

gyiik kitalálhatom mely számnál bögnéd el magad? talán a mooger foogernél?😛
én meg assszem lassan elökaparom az electric calm-ot. ez is global lemez ugye.
gyiik ez a 3 orás burridge mix nagyon adja.. jo hogy idöbe kitetted a site-ra. 😄DDD
Gyiik
mmii-rol sok szep emlekem van, epp ezert nem merem ujra elokaparni. Felo, hogy elbognem magam eheh

Mayday
Afterhours nagyon jo, eppen nehany napja vettem en is ujra elo, es hallgattam. Jo kis nyugis zenek, nagyon igenyes kivitelben!

Mayday
AZ biztos! Iszonyat soxor vegighllgattam mar ezt az albumot, de oriasi!

én most digweed-mmii-t hallgatom,és ez az album még mindig olyan hogy hátamon feláll a nem létezö szööör
😄Dgihihihih