1359
Autókról
  • Harly18
    Sajnos sokan vagyunk kicsit irígyek, úgyhogy ezt ne vedd a szívedre, csak ilyen esetben mindenki kicsit ferde szemmel néz arra a helyzetre, amiben most vagytok. Sajnos nem mehet ki minden magyar külföldre meggazdagodni, úgyhogy sok magyarnak marad a 60 ezres minimálbér és az álmok. Néhányan túlzásbavitték ezt a nincs igazad dumát és hogy biztos nem mondasz igazat, de ilyen helyzetben rá kell hagyni az emberre, nem pedig hülyézni. Én tojnék mindenkire, inkább süvítenék boldogan a verdámmal örülve annak, hogy a szerencsésebbek közé tartozom és hogy nincsen semmi gondom az életben, nem pedig picit lenézően és lesajnálva azt mondani, hogy nektek ez jutott és elégedjetek meg azzal az élettel, amiben éltek. Főleg általánosítani nem kellene, mert te is magyar vagy....ezt gondolom erről, de lehet nincs igazam, nyugodtan ellent lehet mondani...
  • Harly18
    Ez azért már erősen kukacoskodás..... :)
  • CSOCSO
    es ez hogy jon ebbe a topikba???
  • TCelica
    Ő már előtte is külföldi volt :DDDD
  • csabush
    Meg nem kell ez a magyarok. hírhedtek. amikor féléve laksz kinnt bmeg..... Hát komolyan ecsém, vagy te már előtte se voltál magyar? Na részemről ennyi, jó az a bevásárló utca:)
  • TCelica
    Ez nem arról szól hogy ki hol van és mennyi zsetont kap.
    Ha akarnék már holnap utazhatnék, igaz nem németbe.
    De látom ti jól kerestek ha fél év alatt vettetek egy BMW szalont.
    Nem is a magyarázkodásról va itt szó, hanem arról hogy hogy senki sem dicsekszik vagy emlegeti az ő éppen aktuális autóját.
    Én ezt vettem észre, ez az én saját véleményem...

A 100 ezerről meg csak annyit hogy abból is lehet valakinek jó kocsija.
    Haver autókkal foglalkozik pl. és pár héten belül össze tudna hozni pl egy vipert olyan 7 millkáért.
    Szerintem az emlitett kategóriában ez árban és teljesitményben stb. nagyon jó. Vagy nem?
  • TCelica
    Képeket akárhonnan ki lehet menteni. :D
    Te az előbb azt mondtad hogy a pad tetejére kiülve látsz ilyen kocsikat, csak az nem tünt fel senkinek hogy a képek még véletlenül sem egy helyen készültek.
    Én ha kiülök a padra kb. percenként látok elmenni 100 ladát meg 200 suzukit. :D azért nem semmi, úgye?
    És milyen fura hogy a családi fotó az autóparkkal nem került fel, na meg a T-ONLINE.HU :DDD
  • DJ Skyline
    Diablo és a 2 Porsche jöhet, többi nem kell!
  • Harly18
    Az nagy hiba :) Ennél klasszabb veterán autók nincsenek. Én ezer kocsi közül is kiszúrom, de megszoktam, hogy mások észre sem veszik. Nem nehéz a sok Ferrari, Porsche és Sportkocsik között nem észrevenni őket, főleg, ha nincsenek is :D
  • Redokee
    Hü... Az nem nagyon van, nem is láttam talán mostanában... Bár nem szoktam különösebben figyelni a kis vw bogarakat :)
  • Harly18
    Nem merem megállni, hogy megkérdezzem bogármániás lévén. A Bogarak azok mennyire ritkák? Sajnos a gyakorit nem mertem irni, mert olyan sok nem lehet :(
  • Redokee
    kicsit lekicsinyitettem őket 1mpx es re hogy gyorsabban bejöjjenek
  • Redokee
    na és ezek?
  • Redokee

• Harly18
    Nem rosszak és igazad volt, mert hát a háttérben sem nagyon vannak tragacsok. A fehér Porsche-t bevállalnám. :P Bár kicsit el van hanyagolva, de kis ráforditssal klassz járgány lenne belőle... :) Álom-édes álom :D
  • Redokee
    most csak 7 kép mert a többit valamiért nem engedte :S:O
  • Redokee

• Harly18
    Megnéztem a BMW-t és hát szóhoz sem jutok igazából. Nem vagyok BMW rajongó, de ez állati. Hogy nekünk ilyenünk lehessen, szerintem szüleimnek vagy 35 évig, ha nem több ideig kellene dolgozniuk ahhoz, hogy összejöjjön az ára, persze úgy, hogy minden forint félre lenne téve. Ilyenkor esz a fene kicsit és érzem kicsit igazságtalannak a Világot, hogy van aki az egész életét végigdolgozza keményen a 60 ezerért havonta más meg 18 évesen ilyennel furikázik, amit talán a szerencsének köszönhet, hogy hova születik, de lehet csak picit irigykedem, bár nem szép dolog, de hát a magyarok jók irigykedésben :)
    De mostmár befejezem, mert ez tényleg nem tartozik a témához :)
  • Harly18
    Ez a kettes Golfos csak példa volt arra, hogy sok kocsi van, ami esetleg kint s*arnak számit már, itthon meg jónak...
  • TCelica
    www.fotokep.hu
    1 GB ingyen tartalom. :D

Az msn cím nem azért kellett.
    A másik topikban nekem is furcsának tünz az ami másnak is. Talán szabi volt az illető. :))
  • csabush
    Nekem annyira nem fontos hogy bizonygassad, inkább elhiszem...:P
  • TCelica
    Ja ilyenkor álltalában kettő szokott már lenni. :D
    A hozzászólások meg nagyon hasonlóak, fedik egymást.
    Most ki mikor tudja azt hogy te vagy ő irt be. Esetleg egy cép családi Fotó, a tesókkal meg az autóparkkal.

Ja és az előbb kint volt az msn címed. Az hova tünt?
  • csabush
    Jó elhiszem h abba az utcába rohadt sok luxus kocsi van, de mi, minden német odajár janizni? Mert a napi 20-30 f430 enyhe túlzásnak hangzik, kivéve ha egy többször is elmegy egy nap:D
  • Redokee
    figyelj, egyáltalán MEG SE NÉZIK a ferrarikat az utcán... annyi van Düsseldorfban... Passaut nem ismerem. Mondom, képfeltöltö oldalt kérek, és meglátjátok mennyi van 1óra alatt kb...
  • csabush
    jó nyilván nem kettes golfra gondoltam, mondtam h azért sok merci meg hasonló rohangál, de azok közül sem mind amg, vagy brabus, vagy ilyesmi.

a kisebb városokba mint pl tittling, meg simán ottvannak a kettes golfok, meg az e36os bmw-k, az már más kérdés h többszázezres felniken gurulnak, és mind kurvaszépre megvan csinálva:D
  • Harly18
    Azért igaza is van. Egy 2-es Golf németeknél roncstelepre kerül, holott teljesen jó állapotban vannak többségben. Ezért van az, hogy baromi sok 2-es Golfot hoznak be osztrák papirokkal alkatrésznek úgy, hogy annak 30 %-a komolyan szinte teljesen gyári és szép állapotban van. 2-t láttam, ami teljesen tökéletes volt, de kint már biztos ciki 2-es Golffal járni, mig nálunk azért viszonylag a közepesen jó kocsikhoz tartozik és sokan járnak még vele...
  • TCelica
    Nem jó.
    Ő magát 20 nak mondja és nem övé a reg.
    Ha Redokee 16 ő 20 de az öcsikének BMW 320D-je van és 18 éves akkor tényleg össze áll a kép. :)) Lehet 2 öccse van és az egész család egy reget használ. :)))))

A folyamatos túlzást még nem ismerem de az utóbbi pár hozzászólásban az a sok kocsi komcsi az volt.
  • csabush
    Egy kicsit túloz, ja, de pl a viperes képen is látszik, azért van ott Astra, Corsa is, tehát azért az sem teljesen igaz, h öcsikéd 320dje szarnak számít kinn. Ja végülis a sznobok között lehet:D (nem rád értettem)

Most voltam kinnt Bécsben, hát már ott is érződik, de pl németországban, Tittlingben voltunk egy hetet, ott a srácok nagyon szépen megcsinált e36ossal, vagy C.U.L.T. Golf 1-essel jártak, amin polírozott porsche felnik figyeltek. Persze, sokkal több merci, meg mittudomén mik voltak, de még ott se ez volt a jellemző. Passau környékén pedig az 1-es bömi volt sláger, tényleg minden 5ödik autó az vagy pedig audi a4/a6 volt, porschét kb 10 et láttam 1 hét alatt....

Tehát rendbe van hogy teljesen más az életszínvonal, de azért nem hétköznapi ott se egy f430, vagy akár az m6, legalábbis napi szinten biztosan nem.
  • DJ BP
    szoval nem olyan uncsi mint az F430 mert abbol napi 20-30 at látok

Azért folyamatosan túlzol, azt figyelem...
    Jah és a Redokee becenevű egyén 16 éves iwiwen, és ott van mögötte egy M6-os... Hogy van ez kéremszépen?
  • Harly18
    Persze, csak megint elkezdtem túlmagyarázni azt, amit mindenki ért :P Akár tehetnél be képet a kocsidról, elvégre ez erről szól, hogy mindenki megmutatja, hogy milye van :)
  • Redokee
    :D Heh sajtószabaccság :D No Comment :)

De inkább foglalkozzunk az autókkal, azon ugysem tudtok változtatni, hogy mi van ott...
  • Harly18
    Sajnos Magyarország egy külön világ Németországhoz képest mondjuk. Ha választhattam volna, hogy hova szülessek, akkor Mo-ot biztos nem mondtam volna Afrikával egyetemben. Annyira ellehetetlenitik az életet itthon. Nem kell bemumatatnom Magyarországot senkinek szerintem. És nem csak a pénztelenség miatt, de nem mondok többet, mert nem is ide tartozna, na meg nem lehet azzal foglalkozni itt a főrumon... :)
  • Redokee
    piszkos sok van itt... de még Carrera GT ből is látni napi 1-2-t
    Az a jó hogy valamiért M6 nincs sok, szoval nem olyan uncsi mint az F430 mert abbol napi 20-30 at látok, m6 ból meg napi max 2-t :D :D
    na ennyivel van elmaradva magyarország...
  • TCelica
    Imádom a Viper-okat. :))
  • Redokee
    vmiért itt fórumban nem jeleniti meg, de katt rá :)
  • TCelica
    Ez az. Mo. külfölldel össze se lehet hasonlítani.

Ha már úgyis autókról van szó nézzétek meg Mo. és a környező ország útjait. Itthon olyan gödrök (kátyúk) vannak az úton hogy beleférni derékig. :) Pedig a benzin 70-80% útadó. Ilyen utakra ilyen autókat nem érdemes venni sem.
  • Redokee
    na ilyent pl látni MO.n:?

multkor fotóztam, 4 viper itt Düsselben, a Königsalle-n, mindegyikben kb 18-20éves csávók (hehe fasza volt a hangjuk):

• TCelica
    Erről van szó. :))
  • Redokee
    Persze... De én sajnos MO-ról nem nagyon tudok már nyilatkozni, mert ritkán járok arrafelé... Azt tudom, hogy itt a legtöbb embernek Merci C-E, BMW 3-5 van, Porsche Boxster... Teljesen más az összkép... De itt 1000€-t keresnek e legszegényebbek is, és nincs annyi teher :)
  • Redokee
    Valóban igy van ez... De MO-n ez nem teljesen igaz... Mert ott inkább 2es tuningolt golf, pénzhiány miatt... és az azért rosszabb szerintem mintha valami olyan kocsija lenne ami vezethetőbb, és inkább sebességre való... itt ami van, az teljesen más tészta... mert itt nagyon sok fiatalnak van ferrarija is, és Königsalle-ra jönnek (kb BP váci út, csak kissé gazdagabb) kihuzatni a kocsit, persze full zene meg tető leenged :) Meg tényleg személy függő... Nagyobbik öcsim talán még szebben és körültekintőbben vezet mint én... bár még szerintem kicsit fél is, még csak 2hónapja van jogsija. De én sem megyek bele olyan helyzetekbe ami veszélyes... de ha az autopályán meg lehet indulni 300 al akkor 300 al megyek, de itt meg is vannak rá a megfelelő körülmények...