1359
Autókról
-
#1079 -
#1078 de legalább hamar megteszed a dinnyeföld és a piac közti utat! :) -
#1077 -
Vlala #1076 Iróniából írtam az egészet. Tulajdonképp síkmindegy, milyen autója van egy embernek, lehet akár zebracsíkos Audi Q7-es is, nem attól vagy ember, hogy autód van. A topic sajna elment a felvágás és a gúnyolódás irányába, ez nem biztos, hogy jót tesz egy közösségnek.
(Egyébként én is dinnyét árulok a Veyronnal, de épphogy kettő belefér, ezért sokszor kell fordulnom vele. Nehéz a megélhetés...) -
#1075 De jó neked.
Nekem csak egy szar Dodge Viperem van, én azzal járok a gumiföldre kekszet kapálni.
Van utánfutóm is hozzá, azzal meg vasazni járok. Ja és fekete, piros csíkkal. Úgy az igazi. -
Vlala #1074 Gyerekek, a flém árt az egészségnek.
Nekem egyébként ilyen van, igaz, csak képen, most írtam be a google-be, hogy Bugatti Veyron:
Így szoktam repeszteni az enyémmel is a tarjáni utakon 300-zal, de úgy, hogy a Győzike is csak bámul. A barátnőmnek ugyanilyen van, rózsaszínben. Az enyémről azért nincs kép, mert nincs az 50 megapixeles digitális fényképezőgépemhez kábelem, a kocsi egyébként teherautónak van vizsgáztatva, és cégre írattam, az állam fizeti.
Remélem, mindenki érti az iróniát. -
#1073 ezt már mondtam neki én is.:*1015
ehelyett felrakta ezt.: *1057
képeket meg én is tudok linkelni akármelyik utcából.
Én is csinálhatok képet x-y kocsijáról stb. :D -
#1072 igaza van...
csak futtatod magad, meg anyuci apuci jóvoltából való M6-os BMW-t
nem áll össze sehogy az amit irsz, vedd már észre magad még hazudni se tudsz :D Ha visszaolvasgatol miket irtál rájössz hogy mi a helyzet... -
#1071 HELYES :DDDD -
#1070 Én egy olyan videót kérnék, ahol állsz aZ M6 mellett, és azt mondod a kamerásnak hogy: "Ezt a videót az SG.hu fórumozóinakk küldöm."
Meg amit akarsz.
Utána TE beülsz a bömösbe, és mész vele. De nem ám 30-cal az utcában ahol egy 10éves is tud menni, hanem kb 130-cal 160-nal valami autópálya szerűségen, vagy városban, vagy ahol akarsz.
Aztán odaállsz egy táblához, amivel bizonyítani tudod, hogy kinnt élsz.
Ha egy ilyen videót megmutatsz, mindent elhiszünk neked, és bocsánatot kérünk, hogy kételkedtünk állításodban! -
Redokee #1069 Öcsém. Öcsém. Öcsém. ÖCSÉM. ÖCSÉM!!!
mindegy, nem érdekel. -
DJ BP #1068 de érdekes M6-ra telik, másik regre nem :DDD
Vegyétek már észre, rég nem azon vitatkozom, hogy M6-jával mi hogy, azt mondom, hogy nem az övé az M6. Iwiwen ugyanezen néven 16 éves user van, ugyanezzel az M6 képpel. Nem érdekes? És annak a 16 éves srácnak a nickjét használja egy cégvezető gyerek itt az SG-n, mi? Rakjátok össze...
Maradjunk annyiban, hogy csak el akartál dicsekedni, hogy milyen überf*sza gyerek vagy, hogy 20 évesen cégvezető vagy, meg M6-od. Tanulj az iskolában, és az 5-öseiddel dicsekedj, meg készülj érettségire... Ne szüleid elért dolgaira verd magad. Ők szépen megdolgoztak érte, használják egészséggel. 1-2 évet kibírsz, akkor biztos büszkén feszítesz egy alád rakott géppel -
Redokee #1067 Akkor az userrel vannak bajok. Amikor te. Az élet megtanitott arra hogy sohasem adom fel. Na bye -
#1066 az én gépem nagyon is jó
mikor akarod már befejezni? -
#1065 Csak egy tipp! Ne bizonygasd, hogy tényleg van BMW-d, mert ezzel egyre inkább azt sugárzod, ami nem igaz, azt, hogy nincs is. Hagyd rá mindenkire, hogy mit gondol, nem kell képekkel bombázni, nem kell a forgalmiját sem megmutatni legközelebb, hogy tényleg a tiéd, meg 100 szemtanút hozni. Aki elhiszi az elhiszi, aki nem nem. Ebből úgyis csak a vita lenne. Szerintem mindenki elhiszi, mostmár csak a komunikáció módját sérelmezik... -
Redokee #1064 ausztriában a legolcsobb a kocsi fenntartása... és a cég központja is ott van. a kocsi meg a cégre van irva... -
#1063 amúgy
Seat Cordoba 1.4 CLX -
#1062 azt mondtad Düsseldorfban laksz...
ezen a szekéren viszont bécsi a rendszám... -
Redokee #1061 amugy jó a géped mert van hang... talán hangositsd fel -
Redokee #1060 Nem néztem le senkit. Te kötekedsz folyton, minden hozzászolásomba. Idézem a 973 as hozzászolásom:
én: BMW M6 2006os-al büszkélkedem
öcsi(friss jogsis, még csak 18): BMW 320D (M aerodinamika csomag) 2005 ös
anyám: VW Sharan 2003as 1.9 PD-TDI
fater: BMW X5 2004es 3.0D
Tudtommal a topic témája KINEK MILYEN AUTÓJA VAN? Leirtam. Nem? Hozzáfüztem valamit? NEM. AKKOR?! -
#1059 "azta, ez aztán valóban nem M6 os hanem valami 1es bmw mi?"
Sztem már befejezhetnéd az M6 futtatását.
Nem vetted észre hogy senki se kíváncsi arra hogy mennyi lóvétok van meg milyen és hány cégetek. Ez is csak arcoskodás.
Most azt gondoltok amit akartok. Nem irigykedem, főleg egy ilyen emberre meg a sok millás Bmw-re se. Én örülök annak amim van.
Mindig is utáltam az ilyesmit hogy anyuci meg apuci jóvoltából valaki csak nagyképűsködik meg lenézi a másikat.
Csak azt nem tudom ha nem lenne cég a segged alatt meg nem volna M6-os BMW amit a szüleidnek köszönhetsz, akkor most írnál-e ebbe a topikba és elmesélnéd-e az életed nagy részét.
Ha jobban körülnézel aki ide beirt mindenkinek van valamilye mégse írja tele vele a topikot.
Részemről a BMW M6 meg a családi helyzeted lezárva. Sztem ezt többet neked se kellene szóbahoznod. -
#1058 Elmondanám neked hogy a videód nálam a hangot le se adta szerintem mert én semmit se hallottam.
Meg mint már az előbb is írtam a minőség annyira sz*r volt hogy a kormány emblémáját is csak halványan lehetett látni (vagyis a BMW jel kék szineit) de lényegtelen.
A topik aról szól hogy kinek milyen kocsija van nem pedig reklám topik.
Nem rég irosgatok ebbe a topikba de azóta csak rólad van szó meg az M6-ról. Ha mindenki ennyit írna a kocsijáról meg az anyagi helyzetéről, szerintem a topiknak már lenne vagy 2 testvére... -
Redokee #1057 Na bocs, én már nem veszekszem... valószinü hogy ilyen hangja van más BMW nek is, elhiszem neked, 118d nek is M6 os hangja van... Ja és ugyan iylen műszerfala... Vagy átragasztottam a müszerfalat? Ok... te biztos jobban tudod... Részemről ennyi...
Nézdmeg milyen szép a 118d-m! Meg mellette anyám sharanja:
azta, ez aztán valóban nem M6 os hanem valami 1es bmw mi? -
#1056 Na megnéztem már az a komoly M6-os videót.
Most ebben is pl mi a nagy szám?
Ilyen videót én is tudok csinálni, még különbet is ...
A rossz minőség ellenére ki lehet venni a kormányon található emblémából miben ülsz (többet nem). Lehet ez akármilyen BMW is. :))
Én is csinálhatok ilyen formában Toyotás videót és majd azt mondom Supra volt. Igaz MOMO kormány van benne de olyan szokott lenni a Suprákban is.
Részemről ennyi. Mindenkinek feltünt a tulzásod, és az hogy az egész család egy reget használ. -
#1055 Ja.
Annak is utána lehetne nézni pl. itt MO hogy az ilyen 20 év körüli emberkéknek miből telik 20-30 millás Audikra és BMW-re.
A Mercit gondolom nem kell említeni. -
#1054 Én is erről beszéltem. -
#1053 Helyes.
*1033 és 1042 :D -
#1052 Végülis teljesen mindegy az, hogy ő vette magának, ami eléggé valószinűtlen vagy a szülei. Vannak családok, akik vagy keveset vagy sokat dolgoznak és fürdenek a pénzben. És sajnos vannak olyanok is, akik a belüket is kidolgozzák a minimálbérért. Igazságot nem lehet tenni, mert ahhoz, hogy valaki gazdag legyen sok szerencse kell meg még egy-két dolog. De ahhoz is kell szerencse, hogy valaki beleszülessen a jóba. Nem kell meghazudtolni, hogy nem mond igazat, meg hogy nem az akinek mondja magát, ez egy fórum, itt mindenki az, akinek mondja magát. Itt arról van szó, hogy nem úgy reagált néhány dologra, ahogyan kellett volna. Úgyhogy emiatt nem kell senkit bántani, rá kell hagyni, hogy megdolgozott az M6-osáért és kész.... -
DJ BP #1051 jah még a kétkedőknek a most feltöltött egyik M6 os videónk:
,,videónk" ----> ez is arra vall, tiétek az autó, ezt a gyerek szokta mondani a szülei autójára.
Miért jó kamuzni mond? -
DJ BP #1050 Jó volt a százezer amiért dolgoztam... csak nem egy hónapot dolgoztam azért a pénzért... Igen, a kocsi előtte is megvolt, szeptemberben költöztünk ki, a kocsi meg aug. 18 óta van meg.
Havi százezerből lett M6-od? És hol dolgoztál annyiért 20 évesen? És a fél éve csinált cégedből már ilyen jól élsz? Egy 16 éves nickjét használod. Furcsa vagy. Te vagy sokmindent elhallgatsz most, vagy az egész kamu, és te vagy a 16 éves, és család más tagjának M6-osát magadénak vallod, és ügyes üzletembernek tetteted magad. Beszéljünk nyíltan, edd meg amit főztél, mert 16 éves vagy ebben biztos vagyok. -
DJ BP #1049 rólad van szó most
Úgy írsz be ide, mint egy kiskirály, M6-tal is dicsekszel, meghogy nálunk ilyen jól élnek stb., lópikulát. Majd 10 év múlva, amikor leteszel valamit az asztalra, azzal dicsekedj, mert valószínűleg még nem önerőből érted el. Félre ne érts, nem irigykedem, nem erről szól, csak nem szeretem ezt, amikor valaki a szülei által elért dolgok miatt leszól itt országokat, amikor te sem a nulláról kezdted. Nem az zavar, hogy neked M6-od van, ha megteheti a család miért ne, de ne meséld be nekem, hogy te kerested meg rá a pénzt a komoly céges munkáddal, mert ezzel úgy tűnik, hogy dicsekszel, hogy te milyen ügyes vagy. Nekem is van autóm, még egyetemre járok (nincs cég ahová mehetnék, ettől én már léhűtő vagyok, te meg komoly business man?), úgyhogy első szavam az, hogy még szülői pénz van benne. Nem az hogy hát igen, nagyon dolgozom érte, lóf*szt, ez még nem az én érdemem -
#1048 ne hagyd
na mind1, engem tovább nem érdekel a téma, főleg mert eléggé elkanyarodtunk a topic tényleges témájától :D -
Redokee #1047 Énsem szoltam le senkit (és soha nem is szoktam senkit leszólni...), csak miután elkezdtek ugy 5en fikázni... hagyjam magam? Amugy meg attol hogy beleszülettem, baromi sokat dolgozom, egész nap megyek, alig alszom, és nincs sok szabadidőm még vasárnap sem... -
#1046 Kösz az infot...
Igazából szüleidről nem beszéltünk, nekem is van ismerősöm aki 1 teherautóval kezdte a szállítmányozást, hitelből meg mitudomén, most meg van neki 25-30 zsírúj volvo kamionja, de a fiai ebbe születtek bele, semmit nem kellett tenni azért, hogy CLK mergát kapjon a srác, csak azért mert hazaért Bostonból..
Tehát én csak azt mondom, hogy úgy könnyű hogy a segged alá kúrnak egy céget, és megint más, mint pl a szüleid akik kőkeményen megdolgoztak azért, hogy ott tartsanak ahol tartanak...
Részemről vita lezárva, nyilván irigy vagyok az m6 miatt meg a 3-as bömi miatt (amiért szerintem öcséd se szakadt meg), de a te helyzetedbe nem szólnám le a másikat, csak azért mert mások nem pénzes családba születtek bele... ENNYI!:) -
Redokee #1045 Szüleim, szórólaposztogatással kezdték a 80as években... -
#1044 Most ez olyan dolog, hogy beleszülettél a jóba... Gondolom nem magadnak alapítottál céget, hanem anyuci meg apuci alapította neked.
Lehet hogy az irigység beszél belőlem, de szerintem nem kéne leszólni a magyarokat egy olyan embernek aki alá beraktak egy céget, és úgy most sok pénzt keres...(ha nem így van, akkor bocs....) -
Redokee #1043 Van két cége szüleimnek,illetve nekem is van egy. És a SAJÁT cégemnél dolgozom, SAJÁT MAGAMNAK dolgozom... És ezért szeretem is csinálni, mert nem másnak dolgozom...Jó volt a százezer amiért dolgoztam... csak nem egy hónapot dolgoztam azért a pénzért... Igen, a kocsi előtte is megvolt, szeptemberben költöztünk ki, a kocsi meg aug. 18 óta van meg. Szomszédos dologgal pedig a tipikus magyar vonást, az irigységet kívántam volna szemléltetni. Nem tudom a gondolatmenetedet követni... -
#1042 Nem csipkelődöm (gondolom rám dondoltál) csak amióta beírtam a topikba csak azt látom hogy ilyen BMW meg olyan kocsi meg ez van MO-n meg ez külföldön stb.
Nem csak én vagyok az egyetlen, más is írta hogy tulzásba viszed, na de ezt hagyjuk. :)
Az egészbe most is csak ez a furcsa.:
"Folyton feljelentettek a jófej szomszédok... címszó: MIBŐŐL?! Azt nem látja senki hogy mennyit dolgozik, csak azt hogy van" (*1032)
Ha te 20 éves vagy tényleg nagyon sokat dolgozhattál azért a BMW-ért.
Meg azt mondod fél éve laktok kint külföldön de a kocsi már előtte is megvolt (ebből erre következtetek). Akkor amikor a kocsit vettétek jó volt az a bizonyos 100 ezer amiért robooltál? Vagy te iskola helyett külföldön melóztál? Na ez az amit nem értek és szerintem vagyunk még ezzel így egy páran. -
Redokee #1041 ja és:
http://video.google.com/videoplay?docid=-8793737305080593839
;) -
Redokee #1039 Igazad van, csak nem birom az ilyet, hogy már minden szóba beleköt...!!! Nem is foglalkozom senkivel, és MO ról is az irigyek miatt kellett eljönnöm... Folyton feljelentettek a jófej szomszédok... címszó: MIBŐŐL?! Azt nem látja senki hogy mennyit dolgozik, csak azt hogy van :S Szerintem ez benne van minden magyarban... Na kösszöm szépen.