Milyen kocsid van?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TCelica
nem ugy értem hogy uj te
de azért egy 3 éves autónak se igy kellene viselkedni

mondjuk 3 éves mióta új? 😊
Amelyiket frissen hozod ki a szalonból arra értem 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

TCelica
igaz
ismim vett egy 3 éves fordot, azóta minden nap szereli 😊))
pedig jónak nézett ki, de senki nem lát bele elsõre, a kereskedésbe meg azt mondanak amit akarnak ...

új is megszopathat mondjuk, hogy a gatyád is rámegy, ha belenyúlsz egy rossz darabba 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gasongas
Ez minden autóra igaz. Használt autóból nehéz jót venni.
Újból könnyû. Bár nem vagyok az új autó híve (nekem se volt soha).

élni és égni....

gasongas
Ez igaz, nem kell gyorsan menni hogy pofára essél, de hidd el hogy ha valakinek a segge alatt erõs kocsi van, hamarosan azt hiszi, hogy Õ az utak császára, és nyomni fogja neki. Biciklivel is akkor esik az ember nagyot, amikor azt hiszi hogy már nagyon tud biciklizni.

élni és égni....

gasongas
ez szép ...
boldog szülinap lehetett ...

(a szülõknek is)

élni és égni....

gasongas
😊)

élni és égni....

bertino
a GTIk nyilván nem arról híresek, hogy nagymamák vezetik
kevés olyan található manapság ami nem széthajtott
én ezért mondtam, hogy széteshet

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mateus33
Én is úgy voltam vele,h kezdõ autónak vmi kis teljesítményû tökéletes,majd ha megtanulok vezetni jöhet a jobb,csak aztán meg pár hónap és cserélné le az ember az ótóját,aztán vagy nem tudja eladni vagy bukik rajta jó sokat.
Én buktam rajta,csak azért h erõsebb autóm lehessen😊

mateus33
Azt kérte,h olyat mondjunk ami megy is😊
Amúgy meg nem muszáj padlógázzal közlekedni mindennel. Na meg a GTI mégsem egy Ferrari h csak úgy elszálljon vele vki. Mondjuk én elsõnek egy 75lovas kisautóval kezdtem,de ugyanúgy meg tudtam volna szokni a GTI-t is,az a lényeg h ki hogy vezet,lehet egy 200lovas géppel is szépen járkálni,meg egy 75lovassal is elszállni.

Igen, kicsit erõs a gép egy kezdõnek. Nyom egy nagyobb gázt, és a buszban találja magát. 😊

Persze, jobb egy Ferrarinal a Mercedes SLK, mégse adnám oda friss jogsisnak 😄D

Jobb, mint az #1082.

kezdõ autónak GTI?

Miért esne szét? Azokban még volt anyag, a Volkswagenek pedig amúgy is a jó összeszerelési minõségrõl híresek. Majd akkor beszéljünk errõl, ha egy mai autó is kibír 20 évet, mint egy Golf II.

TCelica
ja

mateus33
😄

bertino
hacsak szét nem esik az elsõ 20m-en, akkor biztos

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mateus33
Sztem Golf II GTI jó vétel ababn az árban kezdõ autónak.

Mercedes Benz W124 200D

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

TCelica
Szia.
Sztem nézz szét egy pár használt autó kereskedésbe. 😊)
Ott biztos tudnak neked ajánlani valami jó kis autót, ami mûszakilag és árban is megfelelõ. 😄D

R0sc0
hello!

Elsõ autonak milyen kocist javasoltok 200-300 ezer forintos kategoriában? olyan ami megy is és nincs vele sok probléma?

FlyHigh
Nekem Golf kettõm van 1986-bol, ezzel spórolok egy jobb autóra(márha engedi😄). Tervben van egy jó állapotú VR6-os hármas golf megvásárlása.

Thrash \'Till Death

Audit lehet venni, tehetséget meg nem. Ez a magyar "elit" legfõbb problémája...

TCelica
na ez a nem mindegy ...

18 milliós grat, a V6-os drágább verziót vették. Szülõk büszkék lehetnek...

Harly18
Na egy baleset, ami vagánykodás miatt következett be valószínûleg...
Születésnapra kapott Audiban haltak meg 3-am...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

TCelica
igazad van 😄D

BontottCsirke
Nyehehe, legyen a topik alcíme a "ki milyen autóra kereste meg a rávalót".
Én is rohadt jól szórakozok, mikor szórakozóhelyen verik magukat a mûmellû kacsacsõrû pics-a királynõk, hogy nekik vadiúj rav4-jük van (vidéki ribiknél a rav4, meg a honda hrv, crv a menõ).

törpe és rohadék

TCelica
<#smile>

DJ Skyline
de legalább hamar megteszed a dinnyeföld és a piac közti utat! 😊

TCelica
<#kacsint><#smile>

Iróniából írtam az egészet. Tulajdonképp síkmindegy, milyen autója van egy embernek, lehet akár zebracsíkos Audi Q7-es is, nem attól vagy ember, hogy autód van. A topic sajna elment a felvágás és a gúnyolódás irányába, ez nem biztos, hogy jót tesz egy közösségnek.

(Egyébként én is dinnyét árulok a Veyronnal, de épphogy kettõ belefér, ezért sokszor kell fordulnom vele. Nehéz a megélhetés...)

TCelica
De jó neked.
Nekem csak egy szar Dodge Viperem van, én azzal járok a gumiföldre kekszet kapálni. <#hehe>
Van utánfutóm is hozzá, azzal meg vasazni járok. Ja és fekete, piros csíkkal. Úgy az igazi. <#nevetes1>

Gyerekek, a flém árt az egészségnek.

Nekem egyébként ilyen van, igaz, csak képen, most írtam be a google-be, hogy Bugatti Veyron:

Így szoktam repeszteni az enyémmel is a tarjáni utakon 300-zal, de úgy, hogy a Gyõzike is csak bámul. A barátnõmnek ugyanilyen van, rózsaszínben. Az enyémrõl azért nincs kép, mert nincs az 50 megapixeles digitális fényképezõgépemhez kábelem, a kocsi egyébként teherautónak van vizsgáztatva, és cégre írattam, az állam fizeti.

Remélem, mindenki érti az iróniát.

TCelica
ezt már mondtam neki én is.:*1015
ehelyett felrakta ezt.: *1057

képeket meg én is tudok linkelni akármelyik utcából.
Én is csinálhatok képet x-y kocsijáról stb. 😄

TCelica
igaza van...
csak futtatod magad, meg anyuci apuci jóvoltából való M6-os BMW-t
nem áll össze sehogy az amit irsz, vedd már észre magad még hazudni se tudsz 😄 Ha visszaolvasgatol miket irtál rájössz hogy mi a helyzet...

TCelica
HELYES 😄DDD

Sland
Én egy olyan videót kérnék, ahol állsz aZ M6 mellett, és azt mondod a kamerásnak hogy: "Ezt a videót az SG.hu fórumozóinakk küldöm."
Meg amit akarsz.
Utána TE beülsz a bömösbe, és mész vele. De nem ám 30-cal az utcában ahol egy 10éves is tud menni, hanem kb 130-cal 160-nal valami autópálya szerûségen, vagy városban, vagy ahol akarsz.
Aztán odaállsz egy táblához, amivel bizonyítani tudod, hogy kinnt élsz.

Ha egy ilyen videót megmutatsz, mindent elhiszünk neked, és bocsánatot kérünk, hogy kételkedtünk állításodban!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Öcsém. Öcsém. Öcsém. ÖCSÉM. ÖCSÉM!!!
mindegy, nem érdekel.

de érdekes M6-ra telik, másik regre nem 😄DD

Vegyétek már észre, rég nem azon vitatkozom, hogy M6-jával mi hogy, azt mondom, hogy nem az övé az M6. Iwiwen ugyanezen néven 16 éves user van, ugyanezzel az M6 képpel. Nem érdekes? És annak a 16 éves srácnak a nickjét használja egy cégvezetõ gyerek itt az SG-n, mi? Rakjátok össze...
Maradjunk annyiban, hogy csak el akartál dicsekedni, hogy milyen überf*sza gyerek vagy, hogy 20 évesen cégvezetõ vagy, meg M6-od. Tanulj az iskolában, és az 5-öseiddel dicsekedj, meg készülj érettségire... Ne szüleid elért dolgaira verd magad. Õk szépen megdolgoztak érte, használják egészséggel. 1-2 évet kibírsz, akkor biztos büszkén feszítesz egy alád rakott géppel

Akkor az userrel vannak bajok. Amikor te. Az élet megtanitott arra hogy sohasem adom fel. Na bye

TCelica
az én gépem nagyon is jó

mikor akarod már befejezni?

Harly18
Csak egy tipp! Ne bizonygasd, hogy tényleg van BMW-d, mert ezzel egyre inkább azt sugárzod, ami nem igaz, azt, hogy nincs is. Hagyd rá mindenkire, hogy mit gondol, nem kell képekkel bombázni, nem kell a forgalmiját sem megmutatni legközelebb, hogy tényleg a tiéd, meg 100 szemtanút hozni. Aki elhiszi az elhiszi, aki nem nem. Ebbõl úgyis csak a vita lenne. Szerintem mindenki elhiszi, mostmár csak a komunikáció módját sérelmezik...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

ausztriában a legolcsobb a kocsi fenntartása... és a cég központja is ott van. a kocsi meg a cégre van irva...

fifi
amúgy
Seat Cordoba 1.4 CLX

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
azt mondtad Düsseldorfban laksz...
ezen a szekéren viszont bécsi a rendszám...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

amugy jó a géped mert van hang... talán hangositsd fel <#banplz><#taps>

Nem néztem le senkit. Te kötekedsz folyton, minden hozzászolásomba. Idézem a 973 as hozzászolásom:

én: BMW M6 2006os-al büszkélkedem
öcsi(friss jogsis, még csak 18): BMW 320D (M aerodinamika csomag) 2005 ös
anyám: VW Sharan 2003as 1.9 PD-TDI
fater: BMW X5 2004es 3.0D

Tudtommal a topic témája KINEK MILYEN AUTÓJA VAN? Leirtam. Nem? Hozzáfüztem valamit? NEM. AKKOR?!