Milyen kocsid van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem baj akkor a rendszám nem publikus!
1994-es, 1.5 S karburátoros, 71 Lóerõs.
Nekem Daewoo Nubira II 1.6 16V(DOHC)SX 2001 áprilisból. Kicsit féltem a vásárlásnál, de rohadt kényelmes gép és iszonyat csendes. Klíma, 2 légzsák, elektromosan állítható fûthetõ tükrök, abs, négy villanyablak, meg a szokásos ködfényszóró, kp zár, szervó stb.<#vigyor>#vigyor>
Thrash \'Till Death
Kicsit bemozdultam a másodiknál, elég hirtelen képek, de én egy ilyet tekerek.
Turbós, 4X4-es gyárilag 204Ps 280Nm. Még!
Ha nem jelennek meg a képek, akkor elnézést kívánok.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
nekem sem futotta rá. az egyik autómra üvegbõl tettünk rá a másikra meg szövetbõl. a fémre nem volt pénz 😊
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Nekünk is hasonló, csak nehezebben szellõzik ...<#hehe>#hehe>

Mikor jogs(h)it szereztem, több típust kipróbáltam, végül
nála álltam meg.
Lehet röhögni.
Bátyámnak: Fiat Bravo 1.6 SX
Nekem lesz: Opel Calibra (remélem)
egy zöld 96-os Citroen Saxo
anno 1987
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
most szerváltam egy:
16 éves Ford Orion 1.8D -t
ma megyek átíratni <#taps>#taps>
nem tud esettleg valaki Fordos kolléga olyan fórumot, mint pl. a Hondásoknak a crxfórum?? thx
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
nagyon jó gép,de most gondolkodik vagy egy Skoda Fabia-n,vagy egy Peugeot 206-on,de mondom nagyon megérte az utolsó fillérig a kis román kocsi😊
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
méghozzá a fekete, piros csikkal.
na meg az esüst bordó csíkkal is jöhetne de az már nem annyira cépp
What about the forests?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Másnak ugyanaz az autó megvan évekig, neki hónapokig ...
majd eladja és veszi a másikat.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mihint kihozza az autót a kereskedésbõl egybõl meghúzza ...
erre még rámegy kb. nem tudom milyen mennyiségû súly mert bálásrucival foglalkoznak.
a kocsinak meg nagyon jót tesz hogy tele coccal megy mint a bolond 😄
Szerintem minden jármûnek lelke van. Na nem azt mondom hogy félgáznál nagyobbat sose nyomok, mert az sem igaz. Néha azért húzni kell neki, mint rossz gyereknek a fülét.😊 De csak ésszel!
élni és égni....
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
párom sógra pedig eszi az autókat, volt egy 2000 -es nissanja, megölte (kibukott a moci),
vett egy berlingót, kinyirta ...
most vw van neki de már ez se jó, beszart az öninditó stb. és mindig szerelik 😊)
Na ezt próbálják a f1-ben is ötvözni, mióta azzal a blokkal kell versenyezni, amivel az edzéseken mentek.😊
élni és égni....
Én még nem láttam egy BMW-t se szétesni.😊
élni és égni....
annak tükrében, hogy új 7-est láttam ,,szétesni", hihtetlennek tûnik. 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
élni és égni....
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack