Milyen kocsid van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Thrash \'Till Death
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
az én autóm! BMW E36

Ugyanazt megkapod 20.000km-el 1évesen 1-2 millióval kevesebbért ."
Najó, de ezt elötte 1-2 évvel valakinek meg kell vennie a szalonból <#idiota>#idiota>
#1185 ebben igazad van de aki már egy 8milliós autót vesz annak gondolom marad pénze a szervizre is .😄
Jah és a világ legnagyobb hülyesége közé tartozik "szalonból autót venni".
Ugyanazt megkapod 20.000km-el 1évesen 1-2 millióval kevesebbért ..<#idiota>#idiota>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
csak nem elektromos.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Ilyen keménytetõs úri huncutságok...tartsa meg magának az akinek bejön😄DD
nekem klasszikus kabrióm van, nekem megfelel, úgyis csak nyáron és hobbiszinten használom. egyéb helyre meg a nyitható teliüvegtetõs merci 😊
Opelt venni porsche helyett...merci helyett....audi helyett ... na mindegy .
Balesetmentes közlekedést kívánok.😄
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Twintop, Cosmo
1.8 VVA ECOTEC® (103 kW)
103 kW / 140 LE
5-fokozatú kézi
Modell ár: 7 243 000 Ft
Opciók ára: 945 000 Ft
Teljes ár: 8 188 000 Ft
Thrash \'Till Death
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
#1160: Ez életem elsõ saját autója, nekem ez bõven elég. 😊