Milyen kocsid van?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Azért azt is tudni érdemes,hogy Õ egy gusztustalan állat😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
csak az a baj, hogy itt élsz ebben a "szemétdomb" országban. Most ezért ne legyen jó autód?

FlyHigh
Telefonból nem veszek használtat, de az autó az más téma. Én azt mondom, hogy 2 milla felett(használt) felesleges erre a szemétdomb országra autót venni.

Thrash \'Till Death

N3TuddKi
engem nem ez a cél vezérelt 😊

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Guer
1.6-ra minek ekkora felni? meg ültetés?
marticákat meg szedd le gyorsan 😊

blackcalibra
Elég az.
azok már olyanok voltak😄 meg egy kipufogót is cserélnék szívesen, de egy piros lámpa elvitte a rá szánt pénzt😄 "obijektív rohadjonmeg rulez"

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

homasitás matricák rlz <#idiota>

mivel anno 18 évesen elsõ autómat vettem, úgy gondoltam maradjunk a realitások talaján...tehát az akkori legkisebb 316i kb. 105 lóerõ, kicsi ültetés, sportkormány, felni... arra, hogy megtudjam hogy mûködnek a dolgok úgy gondoltam elég lesz😊 és mégis néz ki valahogy

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

blackcalibra
Tutkó. Mit tud egy ilyen?
blackcalibra
Csak sikerült...
az én autóm! BMW E36

Willi Betz
Ez biztos😄DD

hova?😄 nem szoktam ilyet csinálni, de hirtelen csak regisztrálós oldalt találtam...azt meg inkább hagyom

blackcalibra
Máshova töltsd fel.
hogyan töltsek fel képeket ha a fórum nem engedélyez képet linkelni a képfeltöltés.hu-ról?<#szomoru1>

blackcalibra
Szerintem meg nem törvényszerû, hogy ha valaki ki tudja fizetni a 8 millás Opel 70-80ezres szervizét, az ki tudná fizetni az ugyancsak 8 millás Porsche több százezres szervizét is. Gondolom a márkaszervizek sem egyforma pénzért szerelnek, a Porschét meg máshova szerintem nem érdemes vinni. Opelt márkaszervizbe meg csak míg le nem jár a garancia.
w77d
azért az a tudat megfizethetetlen, hogy én fingok bele elõször a kocsiba XD

macleod2005
"Jah és a világ legnagyobb hülyesége közé tartozik "szalonból autót venni".
Ugyanazt megkapod 20.000km-el 1évesen 1-2 millióval kevesebbért ."

Najó, de ezt elötte 1-2 évvel valakinek meg kell vennie a szalonból <#idiota>

Banano
És? Attól még Porsche és nem is akármilyen :p jah igen és 50.000-70.000eKm-el ...

#1185 ebben igazad van de aki már egy 8milliós autót vesz annak gondolom marad pénze a szervizre is .😄

Jah és a világ legnagyobb hülyesége közé tartozik "szalonból autót venni".
Ugyanazt megkapod 20.000km-el 1évesen 1-2 millióval kevesebbért ..<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Willi Betz
Tudom,de nem biztos,hogy használnám😊

N3TuddKi
ennek is van keményteteje... 😊
csak nem elektromos.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Willi Betz
Nekem kabrióból csakis ez jöhet szóba:

Ilyen keménytetõs úri huncutságok...tartsa meg magának az akinek bejön😄DD

S2000
Ugyan nincs autóm, nekem is nagyon bejönnek a kabriók, és ha választanom kéne, nekem EZ kéne, de nagyonnagyonnagyon😊

blackcalibra
Azért arra kiváncsi lennék, hogy az Opel alkatrészárai és szervizeltetése, fenntartása hogy viszonyulnak a Porsche ilyen jellegû kiadásaihoz. A vételár csak egy kis része a dolgoknak.
N3TuddKi
unokahugomnak van 307CC-je õ is a kupé-kbarióra esküszik.
nekem klasszikus kabrióm van, nekem megfelel, úgyis csak nyáron és hobbiszinten használom. egyéb helyre meg a nyitható teliüvegtetõs merci 😊

w77d
engem ez a kupé-kabrio érzés nagyon megfogott 😊

N3TuddKi
én Volvo C70et vettem volna. 😊 mert korban és árban szinte ugyanaz. a porsche egy kicsit "másvilág".

S2000
Látom azt mindenki elfelejtette, hogy ezek 6-7-8 évesek.<#hehe>

Banano
Najólvan nem szólok hozzád .. xD
Opelt venni porsche helyett...merci helyett....audi helyett ... na mindegy .
Balesetmentes közlekedést kívánok.😄

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

w77d
ááá ilyen szarok nem kellenek XXD

Banano
Akkor most én is kinevetlek.😄😄😄😄:😄😄<#nevetes2>

Két példa : link

Link

Ámen.😄DDD

blackcalibra
Nem kicsit van megnyomva a ceruza.<#wow3>
w77d
amúgy most összeállítottam ugyanazt a kocsit:

Twintop, Cosmo
1.8 VVA ECOTEC® (103 kW)
103 kW / 140 LE
5-fokozatú kézi
Modell ár: 7 243 000 Ft
Opciók ára: 945 000 Ft
Teljes ár: 8 188 000 Ft

w77d
1 misi kedvezményem volt rá XD

Willi Betz
De nem annyiért vetted XD Az senkit nem érdekel mennyi a listaára XD

w77d
8 misi az új ára....

FlyHigh
Golf kettõvel kezdtem, 240e forintért 20 éves korában, rohadtul megbízhatatlan volt, aknától-aknáig ment.

Thrash \'Till Death

Guer
zsigának mind1 volt milyen az út 😊

Õ volt életemben az elsõ autó amit vezettem. Csak Õ már R.I.P Bontóban végezte... 😞

Nekem ez már a 4-ik amit hajtok! Ebbõl egyet totálkárosra törtek (az a faterom kocsija volt). Ugyanilyen volt csak 5 ajtós kivitelben...
Banano
Te mennyiért is vetted az Opelod? Mert hallottam/láttam hogy sokan kinevettek<#idiota>

SpeedXHUN
Szamárt vég nem vezettem😞(

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
Fuu mostmár csinálok én is képeket😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Fõleg télen, egy kis hókásás, jeges úton! Kicsit kirúgja az ember a kuplungot már fordul is keresztbe! 😄
Guer
jó móka volt
minden kanyar keresztbe 😄DD

Volt szerencsém olyat is vezetni. Nagyon szerettem azt is, igaz az nagyapámé volt. 😊
Guer
hmmm én 1200es zsigával kezdtem...jönnek vissza az emlékek, tiszta nosztalgikus hangulatom lett 😊))

Igen, a forgalmijában 55kW áll.

#1160: Ez életem elsõ saját autója, nekem ez bõven elég. 😊
w77d
nem egy erõgép, de azért autónak megteszi 😊