Milyen kocsid van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Egy kép a belsõrõl is:

XBOX 360 Gamertag: TaRka94
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
A kocsi jó, de ez azért túlzás, nincs 80 gigás netem sajnos így meg marhán elrontja az elményt a betöltési idõ...
anno 1987
1 a belsõrõl is (ez még régebbi de azóta sem változott semmi a beltérben)
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Tudom,h nem apróhirdetés rovat,de mivel több soproni illetõségû forumozót is láttam itt ezért kcisit OFFolok:
Van Sopronban egy garnitúra MICHELIN PILOT HX 195/55 R15 nyárigumim eladó, 6mm mintázattal, V-s (240km/h).
Ha valakit érdekel, a [email protected] címre írjon egy Mailt!
További szép napot mindenkinek,és csak okosan az utakon ilyen gány idõben😊
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
faterom autója egy R19-es, 16 évesen van benne 160 e km, 8 v 9 évesen vettük
no comment...
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
a hasonlat nem az árral operált, nem is azt írtam, hgoy drága nõ, hanem hogy jó csaj.....
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
haver is megvette a 2,5 éves civic-et, fél év alatt kb 4x nyitotta rá a sok jóképességû az ajtót, nekitolattak (mákja volt h cetlit írt az ember, telefonszámmal), múlt 7en a tükrét b_szta szét vmi idióta
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
én újat vettem, de nem azért, hogy én fingjak bele elõször.
ennyi 😊
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death