Milyen kocsid van?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
Srácok vettem 1 Nissan Navara-t 😄 2.5dci, 220hp, 500Nm, 5 gangos automata, full extra 😄 jó kis verda megy mint az állat árkon bokron keresztül 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

TaRka0107
Szevasztok! Akkor teszek be én is képeket. Bocs ha túl nagy lesz:

Egy kép a belsõrõl is:

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Willi Betz
A projektoros lámpa áprilisban reményeim szerint meglesz😉

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

N3TuddKi
Projektoros lámpa még mehet bele. Már attól is sokkal szebb.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Máté94
Elrondítanád?<#wilting><#wow2>
matthias92
Opel, sosem kop el.
xenonnal szép is lenne. de ugyebár nemlehet. 😞 (igyis szép 😄)

shumika
Cadillac Catera

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Máté94
Cadillac Omega?😄
RS
Szép! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

N3TuddKi
<#eljen>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Willi Betz
Pár hete vettem õt:

bertino
életem elsõ autója <#vigyor0>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[HUN]Crassus
U bazz ez nagyon szép!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tomászító
ilyen: Seat leon

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Tomászító
ez milyen márka?😄😄😄

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Falcon87
Az szép ADS:_DA?SD?AS😄:A?AS:asd

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Norby646
Igazad van bocsi!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

jhetedikj
Bakker mi a francnak ez a sok kép ráadásul ekkora felbontásban:SSS

A kocsi jó, de ez azért túlzás, nincs 80 gigás netem sajnos így meg marhán elrontja az elményt a betöltési idõ...

anno 1987

Norby646
Sziasztok! Tetszik ez a topic. Fater kocsija:

1 a belsõrõl is (ez még régebbi de azóta sem változott semmi a beltérben)

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Lt.Balu
Hali!

Tudom,h nem apróhirdetés rovat,de mivel több soproni illetõségû forumozót is láttam itt ezért kcisit OFFolok:

Van Sopronban egy garnitúra MICHELIN PILOT HX 195/55 R15 nyárigumim eladó, 6mm mintázattal, V-s (240km/h).
Ha valakit érdekel, a [email protected] címre írjon egy Mailt!

További szép napot mindenkinek,és csak okosan az utakon ilyen gány idõben😊

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

jhetedikj
Olyan csak 3 ajtós. Aztán meg is vettem nagyon fasza.😊

anno 1987

már azzal erõsen amortizálod h TE ülsz benne xD

vagy ha mázlid van, akkor valami nõ használta, vagy egy tata aki ment havi 100 km-t
faterom autója egy R19-es, 16 évesen van benne 160 e km, 8 v 9 évesen vettük

Willi Betz
Ez benne van a pakliban. Aztán ha van olyan lelkiismeretes az értékesítõ akkor megmondja,hogy ezért és ezért kellett fényezni. De van mikor még az értékesítõ se tudja,hogy sérült az adott autó.

N3TuddKi
dolgoztam szalonban.
no comment...

FlyHigh
Természetesen minden szalonig vagy szalonban törött/sérült és kijavított autó 100%-ig sérülésmenetes, makulátlan, új autónak van eladva, kivétel nélkül.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Meg kell nézni, hogy mit veszel, persze ettõl még van benne zsákbamacska. Láttam már új autó eladást párszor, volt olyan amelyik a csápos emelõrõl esett le, volt aknába borult is, jég vert, szalonkapuban meghúzott. Ettõl még végül is új, átlag ember meg úgysem veszi észre. Én azt tanácsolom, hogy ha új autót vesztek nézzétek meg azt is nagyon, mert "az élet tele van behúzásokkal"<#vigyor>

Thrash \'Till Death

w77d
nah jah, de mire megveszel egy mai viszonylatban kurva jó autót olcsón, addigra már szét lesz hajtva vagy törve, míg újonnan élvezheted teljes valójában. Én csak azt mondom, hogy ilyen indokkal, hogy úgy is amortizálódni fog, nehogy ne legyen már valakinek jó kocsija, persze ha megteheti..

FlyHigh
Konkrétan azt mondtad, hogy a jó csaj is öregszik, akkor meg ekkora erõvel minek is ismerkedni velük. Pedig nem is az öregedésen van a hangsúly, minden öregszik, csak az nem mindegy, hogy ez egy autó esetében arányaiban mekkora értékvesztést jelen. 10 millás autó is pár év múlva a felét fogja érni, hamarabb is mint egy átlagos autó, mert olyan rétegeknek szánják gyártástól, akiknél már ciki használt kocsit venni. Mélyebbre kell menni az árával, hogy elérhetõ legyen azoknak az embereknek a számára, akik többet akarnak mutatni mint amennyik. Azért azt még hozzáteszem, hogy itthon nem csak sima öregedésrõl beszélhetünk, itt nagyon rátesz az öregedésre az extrém igénybevétel, nagy részben tõled kívülálló okok miatt van(pl szar út, biztosan minden porcikáját megeszi). Józan ész nálam úgy kívánja, hogy húzzak egy határt, ami felett már nem érdemes autót venni, a körülmények + a bukás miatt.

Thrash \'Till Death

w77d
van 1 millió alatt is, de fölötte még több XD

w77d
a Thökölyn XD

a hasonlat nem az árral operált, nem is azt írtam, hgoy drága nõ, hanem hogy jó csaj.....

FlyHigh
Meg milyen hasonlat ez? Te pénzért veszed a nõket? Egy nõnek hol van vételára, merre járkálsz te?<#vigyor>

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Nálad mi a jó definíciója? Jó autó 1 milla alatt is van, te nem kevered a jót a gizdával véletlenül?<#vigyor>

Thrash \'Till Death

w77d
igen, használódik az autó, de nehogymár ezért ne legyen soha a kurva életbe egy jó kocsija az embernek. Én nem büntetem magam a sok hülye miatt azzal, hogy inkább valami fost vezetek. Ennyi erõvel szép lányokat se hajtsatok fel, mert úgy is megöregszenek és csúnyák lesznek. De én addig is kiélvezem õket, na meg a szép autómat addig, amig le nem amortizálódik 😉

ezzel egyet kell h értsek

haver is megvette a 2,5 éves civic-et, fél év alatt kb 4x nyitotta rá a sok jóképességû az ajtót, nekitolattak (mákja volt h cetlit írt az ember, telefonszámmal), múlt 7en a tükrét b_szta szét vmi idióta

Varenga
nahát tökjó totyig, tolok én is képet a vasról

w77d
azt megérzem rajta és nem veszem át XXD

milk4
#1198-nek ment.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

milk4
Rice,már csak neon kell rá...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

SpeedXHUN
Akkora hülyeségen vitatkoztok😄Kinek mi nem mind1?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Willi Betz
Ez teljesen igaz. Mármint a második mondatod második fele😊

N3TuddKi
vagy az értékesítõ vagy a Lagermaxos aki szállítja? 😄

N3TuddKi
nem szarom a pénzt sem. egyszerûen akkora kedvezményt kaptam az új autó árából, hogy annyiért amennyiért megvettem, egy közel egy évest tudtam volna venni bizonytalan km-el és akkor a felszereltség adott lett volna nem pedig az amit én választok.

blackcalibra
És ha az fingik bele elõször, aki kiáll vele a gyárból a placcra?<#eplus2>
N3TuddKi
én nem mondtam azt, hogy te mit vegyél és azt sem mondom meg, hogy ki mit vegyen 😊
én újat vettem, de nem azért, hogy én fingjak bele elõször.
ennyi 😊

FlyHigh
Mondjuk én az a fajta vagyok, aki egy új autó árából használtat venne inkább, kettõt persze egymás mellé sem lehetne rakni.<#vigyor><#vigyor>

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Én nem gondolkodom új autóban, inkább akkor már egy alig használt jóval olcsóbban. Sokan lusták meg hülyék is utána járni a használt autóknak, meg mondjuk elég sok a cigánykodás a használtautó piacon, sokakat behúznak azért mert nem értenek hozzá. Az új autó vásárlása egyszerûbb is, alkudozni sem kell, ha minden jól megy sérülésmentest kapsz.

Thrash \'Till Death

Willi Betz
Ez igaz,de azért egy...háát...jó érzés mikor átveszel egy teljesen új autót a szalonban. Elötted nem használta senki,teljesen hibátlan(legtöbb esetben) és persze újszagú😊

FlyHigh
Persze aki szarja a pénzt annak mindegy, ez csak az én véleményem volt.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Szarok az utak, szarok a vezetõk, szar figyelmetlenek az emberek a parkolóban. Ezért felesleges ide drága autót venni, csak nézed ahogy körbe összekúrják, gödrök miatt szétesik a futómû, fellazulnak a kárpitok is, stb. Az egész ország úthálózata csak arra való, hogy lehajtsad az autódat.

Thrash \'Till Death