1359
Autókról
-
szando #594 nah, ma vagy holnap jön meg ő:
-
#593 Faternál Mondeo 1,8 SCI(130paci) GHIA 6 sebességes váltó. Asszongya neki elég:)
Nekem meg mán kéne nővéremmel valami közös kocsi(mondjuk egy használt peugeot 206, vagy jó állapotú Opel Corsaa vagy ford Fiesta kezdetnek Azért nem kéne 3-4 évnél idősebb) Bár fater nem akar használt autót venni..... -
#592 Kell is az a bazinagy spoiler azokhoz a szédületes lóerökhöz :D -
[Walaki]D`Lair #591 Jézus! :D -
#590 Egy haveromé:
-
Xboxman #589 a törökök ilyen befolyásosak lennének?Vagy az egész népes család kaparja össze a pénzt egy kocsira ,hogy aztán karcolhassanak?:) -
Holy #588 hehe a ringre megyunk mi is ;) -
#587 AZ, de főleg szánalmas! -
#586 Ehhe...
Az egész autóm nem ér egyenlőre 2milkát
Asszem akkor hanyagolom a témát, találnom kell valami nyomatékfokozó tunningot a gépbe...
Hétvégén vasárnap gyorsulási verseny lesz a Ringen, majd ott próbálok tájékozódni egy kicsit...
Bár még akad kisebb nyomatékfokozás a Magnumtuning-nál,majd lehet tárgyalok az arcokkal és bepróbálok valamit.
-
#585 Jóval több az mint 300ezer! 2 turbóhoz már igencsak kell szakértelem és meg kell találni azt a 2 méretet amik optimálisan kiszolgálják egymást. Szerintem gondolkozz bontott turbóval olyan 1 millió körül, de inkább felette.
Volt egy kocsim, amiben nem volt alapból turbó és 2 milliós ajánlatot kaptam a beszerelésre. -
#584 Bakker az kicsit sok...
Így is elég érvágás volt a kipufogórendszer....
Na mind1 akkor asszem elviszem és állítgatok egy kicsit a turbón. -
Sekler #583 hát mi, hát SUZUKI!
a mi autonk!
mellesleg láttam egy német ujságaot valami ilyesmi volt ráírvia egy suzuki reklámnál: Suzuki,das ist mein Auto! -
#582 Többszázezer (200-300k) Ez szigorúan magántipp, nem szabad komolyan venni :) -
#581 + 1 Turbo elég rizikós! Nem erre tervezték a Jürgenék! Inkább egy turbód legyen, de az faszán beállítva. Utána még mindig játszhatsz az adagolóelemekkel, meg a porlasztócsúcsokkal, nyitott légszűrőkkel sztb. -
#580 Tartja még magát Hamburg környékén a Bring Mich Werkstadt is!
Aki érti -érti.... -
#579 Szerinted szigorúan elméleti síkon mégis mennyi lehet egy +turbo beépítés és mennyit dobna rajta plusszban? -
#578 Akkor sztem a szívóoldalon kezdj el tuningolni, hogy a jobb öblítésű rendszer mellé jobban is tudjon szívni :) Utána esetleg hengerfej átdolgozás, turbonyomás variálás. Szvsz ezek mind olcsóbbak és egyszerűbb megoldani, mint + egy turbo beépítés... -
#577 Minden rá van dolgozva, dupla leosztású 4 csöves rendszer -
#576 Még árulom. Nagyon sok eladó Calibra van most, március közepe óta meg még jobban elszaporodtak :| -
#575 Hy el tudtad adni a Calibradat? -
#574 Sztem az nagyon nagy meló, hogy még egy turbót rányomatni...
Nem lenne egyszerűbb a turbónyomással variálni? A kipöff rendszer a fullos, azaz a leömlő is átdolgozott, meg fel vannak bővítve a csövek is? -
#573 Nem tudja valaki hol lehet dupla turbot tetetni Audi 80 1.9 Tdi-be?
Chip + kipöff rendszer van benne valamivel még fokoznom kellene a teljesítményt -
#572 -
#571 Es miert lenne butasag?
Gyere ki becsbe es megmutatom.
10 BMW-böl 6-ban Jugo vagy török ül! -
#570 Menyhártpusztító -
#569 atípusos, krónikus, mellhártypukkasztó, nemi úton közlekedő...:D -
#568 TÁBÁDI vágy SIBIDI? -
#567 kekikrómmetál!!
-
#566 Milyen szine vanik? -
#565 Nekem meg egy bétááám
-
#564 Nekem meg egy Alfám vaaaan -
#563 Van egy oldal, ahol mindenféle szupersportkocsit árulnak
használtan, belinkeljem ?
Imádom a szupersportkocsikat szinte nincs olyan amelyiket ne ismerném. -
[Walaki]D`Lair #562 Én is ezért kérdeztem rá...:DDDD -
#561 Manapság sajnos nagyon át kell gondolni (számolni) a dolgokat, ha nem akarod hogy nagyon lehúzzanak... :(
-
#560 Jaja :) -
#559 Látom szeretsz számolgatni :) Mint amott a gumimérettel :) -
#558 A fogyasztás dolog sztem csak p.vakításnak jó. Ugyanaz az autó kb. olyan erősségű motorral, mint a benzines változata nagyjából 5-600e Ft-al kerül többe (lehet kötözködni, csak 4 forgalmazót néztem meg :)) A katalógus adatokkal, és a mai üzemanyag árakkal számolva évi 12-15e km futásteljesítménnyel (kb. ennyi az átlag Mo.-n) ezt az árdifferenciát 5.5-6 év alatt hozza vissza az autó a kisebb fogyasztásával és alacsonyabb üzemanyag árával.
Nyomaték: csak a kényelmeseknek jó akik nem szeretnek váltogatni (alternatíva: automata váltó :)) meg azoknak akik sokat vontatnak valamit illetve terepeznek.
Szóval mint látszik: nem vagyok dízel autó párti :) -
#557 Nyomaték+fogyasztás, persze amennyivel kevesebbet fogyaszt annyival drágább... szóval nemtom... az a baj, hogy ímádom a benzines motor bőgését :)) -
#556 Miért ésszerűbb a dízel? -
#555 Igen. Mindig így kezdem az autóvásárlást, hogy most akkor is dízelt veszek, mert ésszerűbb stb... aztán eddig mindig benzines lett :) De ne ingass már meg az elején :))