1359
Autókról
  • szando
    nah, ma vagy holnap jön meg ő:
  • Bucser
    Faternál Mondeo 1,8 SCI(130paci) GHIA 6 sebességes váltó. Asszongya neki elég:)

Nekem meg mán kéne nővéremmel valami közös kocsi(mondjuk egy használt peugeot 206, vagy jó állapotú Opel Corsaa vagy ford Fiesta kezdetnek Azért nem kéne 3-4 évnél idősebb) Bár fater nem akar használt autót venni.....
  • I.C.ram
    Kell is az a bazinagy spoiler azokhoz a szédületes lóerökhöz :D
  • [Walaki]D`Lair
    Jézus! :D
  • 0ppika
    Egy haveromé:
  • Xboxman
    a törökök ilyen befolyásosak lennének?Vagy az egész népes család kaparja össze a pénzt egy kocsira ,hogy aztán karcolhassanak?:)
  • Holy
    hehe a ringre megyunk mi is ;)
  • I.C.ram
    AZ, de főleg szánalmas!
  • Brutal
    Ehhe...
    Az egész autóm nem ér egyenlőre 2milkát
    Asszem akkor hanyagolom a témát, találnom kell valami nyomatékfokozó tunningot a gépbe...
    Hétvégén vasárnap gyorsulási verseny lesz a Ringen, majd ott próbálok tájékozódni egy kicsit...
    Bár még akad kisebb nyomatékfokozás a Magnumtuning-nál,majd lehet tárgyalok az arcokkal és bepróbálok valamit.
    Jóval több az mint 300ezer! 2 turbóhoz már igencsak kell szakértelem és meg kell találni azt a 2 méretet amik optimálisan kiszolgálják egymást. Szerintem gondolkozz bontott turbóval olyan 1 millió körül, de inkább felette.

Volt egy kocsim, amiben nem volt alapból turbó és 2 milliós ajánlatot kaptam a beszerelésre.
  • Brutal
    Bakker az kicsit sok...
    Így is elég érvágás volt a kipufogórendszer....
    Na mind1 akkor asszem elviszem és állítgatok egy kicsit a turbón.
  • Sekler
    hát mi, hát SUZUKI!
    a mi autonk!
    mellesleg láttam egy német ujságaot valami ilyesmi volt ráírvia egy suzuki reklámnál: Suzuki,das ist mein Auto!
  • Hellhammer
    Többszázezer (200-300k) Ez szigorúan magántipp, nem szabad komolyan venni :)
  • fifi
    + 1 Turbo elég rizikós! Nem erre tervezték a Jürgenék! Inkább egy turbód legyen, de az faszán beállítva. Utána még mindig játszhatsz az adagolóelemekkel, meg a porlasztócsúcsokkal, nyitott légszűrőkkel sztb.
  • fifi
    Tartja még magát Hamburg környékén a Bring Mich Werkstadt is!
    Aki érti -érti....
  • Brutal
    Szerinted szigorúan elméleti síkon mégis mennyi lehet egy +turbo beépítés és mennyit dobna rajta plusszban?
  • Hellhammer
    Akkor sztem a szívóoldalon kezdj el tuningolni, hogy a jobb öblítésű rendszer mellé jobban is tudjon szívni :) Utána esetleg hengerfej átdolgozás, turbonyomás variálás. Szvsz ezek mind olcsóbbak és egyszerűbb megoldani, mint + egy turbo beépítés...
  • Brutal
    Minden rá van dolgozva, dupla leosztású 4 csöves rendszer
  • Hellhammer
    Még árulom. Nagyon sok eladó Calibra van most, március közepe óta meg még jobban elszaporodtak :|
  • Fefe
    Hy el tudtad adni a Calibradat?
  • Hellhammer
    Sztem az nagyon nagy meló, hogy még egy turbót rányomatni...
    Nem lenne egyszerűbb a turbónyomással variálni? A kipöff rendszer a fullos, azaz a leömlő is átdolgozott, meg fel vannak bővítve a csövek is?
  • Brutal
    Nem tudja valaki hol lehet dupla turbot tetetni Audi 80 1.9 Tdi-be?
    Chip + kipöff rendszer van benne valamivel még fokoznom kellene a teljesítményt
  • robotnyk
  • Hunnenkoenig
    Es miert lenne butasag?

Gyere ki becsbe es megmutatom.
    10 BMW-böl 6-ban Jugo vagy török ül!
  • Placebó
    Menyhártpusztító
  • tomsolo
    atípusos, krónikus, mellhártypukkasztó, nemi úton közlekedő...:D
  • Placebó
    TÁBÁDI vágy SIBIDI?
  • Galy
    kekikrómmetál!!

• Placebó
    Milyen szine vanik?
  • Galy
    Nekem meg egy bétááám
  • Placebó
    Nekem meg egy Alfám vaaaan
  • LittleL
    Van egy oldal, ahol mindenféle szupersportkocsit árulnak
    használtan, belinkeljem ?

Imádom a szupersportkocsikat szinte nincs olyan amelyiket ne ismerném.
  • [Walaki]D`Lair
    Én is ezért kérdeztem rá...:DDDD
  • Hellhammer
    Manapság sajnos nagyon át kell gondolni (számolni) a dolgokat, ha nem akarod hogy nagyon lehúzzanak... :(
  • Hellhammer
    Jaja :)
    Látom szeretsz számolgatni :) Mint amott a gumimérettel :)
  • Hellhammer
    A fogyasztás dolog sztem csak p.vakításnak jó. Ugyanaz az autó kb. olyan erősségű motorral, mint a benzines változata nagyjából 5-600e Ft-al kerül többe (lehet kötözködni, csak 4 forgalmazót néztem meg :)) A katalógus adatokkal, és a mai üzemanyag árakkal számolva évi 12-15e km futásteljesítménnyel (kb. ennyi az átlag Mo.-n) ezt az árdifferenciát 5.5-6 év alatt hozza vissza az autó a kisebb fogyasztásával és alacsonyabb üzemanyag árával.
    Nyomaték: csak a kényelmeseknek jó akik nem szeretnek váltogatni (alternatíva: automata váltó :)) meg azoknak akik sokat vontatnak valamit illetve terepeznek.
    Szóval mint látszik: nem vagyok dízel autó párti :)
    Nyomaték+fogyasztás, persze amennyivel kevesebbet fogyaszt annyival drágább... szóval nemtom... az a baj, hogy ímádom a benzines motor bőgését :))
  • Hellhammer
    Miért ésszerűbb a dízel?
    Igen. Mindig így kezdem az autóvásárlást, hogy most akkor is dízelt veszek, mert ésszerűbb stb... aztán eddig mindig benzines lett :) De ne ingass már meg az elején :))