1359
Autókról
-
[Walaki]D`Lair #554 dízelt??? -
#553 Jaja, az is nagyon jó, főleg az új saját Honda dízellel! Volt szerencsém egy 2.4 Type S hez, minőségben Audi az összeszerelés. -
magnum #552 (ennyi pénzért accordot vennék) -
#551 Node kinek kell alaptípus?
2.0 dízel + full. -
#550 alaptipus S40 1.8 5.999.000 -
magnum #549 Ez butaság. -
Grenzjager #548 "mar csak törökök "...azért ez túlzó...... inkább több VW-t használnak mint BMW-t az hót ziher -
#547 Hat nemetben meg ausztriaban mar csak törökök jarnak bmw-vel :-)
Nekem van egy haverom, aki egy 328-as special kiadasuval jar es el akarja adni, mert mar szinte szegyen, ha bmw-ben ülsz :-) -
Grenzjager #546 most már anyira nem jellemző, de régebben tartotta magát hogy igazi sváb nem jár BMW-vel (Mercedes:Stuttgart, BMW:München), bajor meg Mercedessel. VW-vel na meg főleg egyik sem....az volk...ők meg nem volk hanem svábok vagy bajorok..azt használják a fischkopfok/hamburg-bremen-kiel/ -
[Walaki]D`Lair #545 JAAA! Néztem is hogy miért ezt írod rá...:DDDD -
Grenzjager #544 /bajor szemét szállító/ -
Grenzjager #543 de a svábok inkább igy hivják.
hihi -
[Walaki]D`Lair #542 Bayeriche Motor Werke...;)))) -
Grenzjager #541 én is elfogadnám de most arra semmilyen realitásom nincs....
cigómobil???
...........Bayerische Mist Wagen = BMW -
magnum #540 E36 cigómobil? Te hülye vagy.
Szvsz a 316 semmire nem jó, ha BMW, akkor hathenger. -
[Walaki]D`Lair #539 Az olyan cigómobil...:((((
de mondjuk egy 2000-2001-es M5-ös BMW-t elfogadnék....a maga 400Le-jével...:DDDD -
Grenzjager #538 amúgy ha lenne zsém VW vagy BMW.
Realitásoknál maradtva egy BMW 316i-be bele tudnék zúgné, legyen 10 éves...tom pedofil vaok -
[Walaki]D`Lair #537 Nem is akarok...;))) -
Grenzjager #536 nem tudsz benne aludni...... -
[Walaki]D`Lair #535 Viszont olyan mint egy GoKart...:DDD Atomkemény felfüggesztés, negatív dőlésű kerekek (mint a versenyautóknak) iszonyat úttartás, kagylóülés, turbómotor, hátsókerékhajtás....kell ennél több? :DDD -
Grenzjager #534 csak nem lehet vele 5en piálni menni Párkányba! -
[Walaki]D`Lair #533 Nem...:D -
#532 állóhelyzetben?:DDD -
[Walaki]D`Lair #531 Szerintem meg a Smart...;) -
Grenzjager #530 akkor is a legkirályabb a lenygel TATA meg az ukrán TAVRIA -
[Walaki]D`Lair #529 Ja meg a benzinkutaknak, a maga szerény 20-25 literes fogyasztásával...:DDDDDD -
#528 legjobb :D (a póknak biztos) -
[Walaki]D`Lair #527 ÁZ! -
Grenzjager #526 román legó -
[Walaki]D`Lair #525 Lófaszt...utálom....:) -
#524 fúrik powa :D -
[Walaki]D`Lair #523 :DDDD -
Grenzjager #522 nem értettem félre semmit...csak kisopánkodtak magam, hogy "gyalogkakukk vaok"...szinte merész tőlem hogy ilyen topikba bekuksiztam....mert tom még egy jó darabig nem is lesz járgány.......... -
Grenzjager #521 én úgy vagyok akkor inkább bringa mint a oltcit.... -
[Walaki]D`Lair #520 A Smart nem az enyém...
(mondjuk az oltcit sem...:)))) -
[Walaki]D`Lair #519 LOÁL akkor félrenéztem, bocs...:DDDD -
magnum #518 Itt senki nem ért senkit :D -
Grenzjager #517 ?????? már mint a román személygépjárműgyártás egyik remekműve vagy ez a picur verda????? -
#516 Mirő beszész? Én nem a Smartra mondtam, hanem arra, hogy az S40 műszerfala nem olyan szörnyű azért :) -
[Walaki]D`Lair #515 Nem, de mostanában én használom...(szülőké, csak mivel az oltcit eladás alatt áll nincs és sztem nem is lesz más)