Milyen kocsid van?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Ja, most, hogy így kioktattál, jöhet az 500 lovas gyári Opel, amit én nem láttam a reklámokban. Köszi!
DanielT
Hahahaha, ember, tudod te a Speedster adatait? Nos, volt szerencsém megismerkedni vele, mert állati közel álltam hozzá, hogy veszek egyet. (aztán az az embertelen fapadosság mégis elriasztott, pedig a vezetési élmény és amire kitalálták az autót arra tökéletes, csakhát magyarországon vagyunk...)

A 2.2 -es motorja 147 lovas, a turbó pedig 200.
bens
ha nem ismered az opelt, nem okoskodj.
speedsterrõl hallottál már? attól még h Te csak azokat ismered, amiket a tvreklámban látsz, attól még létezik más is...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Mivel programozó vagyok, KOCKA lada 😊😊😊

bertino
elõtte pedig ott a te hsz-ed, amiben egy szal nem említettél Astrát, csak Opelt

ezekután persze, hogy jogos a feltételezés, hogy nem hiszitek létezik egyáltalán 130 lovas Opel ASTRA, mint irtad is

azért én is elolvasgatnám a saját hsz-eimet néha, fõleg, hogyha nem írnék ilyen baromságokat, grat grínpísz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DanielT
Szerintem fogalmazz úgy, hogy csak nagyon kevesen nem értették a lényeget, mert akinek van némi fogalma az autókról, az tudja mi a helyzet 😊
NeoMaN
Egyedül Chemo értette meg a lényeget. 130 lovas OPEL ASTRA-ról hazudott a gyerek. Nem Manta és társai a kérdés, hanem a 130 lovas ASTRA.
Ennyi.

DanielT
Még csak nem is Meriva (abból túl könnyû lenne gyárilag kihozni akár 3000 lóerõt is) szóval szerintem erre gondolsz:
DanielT
Na most röhögtem egy hatalmasat. Ide azzal a gyári 500 lovas Opellel! 😄D Vajon melyik lehet az? Egy Corsa? Egy Astra? Egy Vectra? Nemnemnemnem, megvan! Egy Meriva! 😄D

bens
nem tudom miért vagy ideges. azt írtad h ezeknek az opeleknek 5%-a eredeti. én meg közöltem h rosszul tudod, mert gyártanak 500lovas opelt is. az opel gyárban, eredeti allkatrészekkel, motorral. nem tudom ki van 15 éves szinten kettõnk közül...

Chemo
Hi! Minek ezen ennyit vitázni! Gyári adatok szerint, plasztika nélkül a legnagyobb 1.8 literes Astra F 125 LE-t tud, a kétezres pedig 150 LE-t! Valószínüleg nem is voltak nagyon életképesek mert csak egy évig gyártották, a további években kevesebb pacival kerültek forgalomba. Az 1.8i 116 LE lett, a 2.0i pedig csak 136 LE.

wander01
okos kisfiu olvasd már el mégegyszer a 832-es hsz-t <#ravasz1><#vigyor2><#mf2>. olvasni tudni luxus?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

bens
jaja. és mindenki hülye a viágon, csak Te vagy normális igaz?

bens
hát...ha neked az a véleményed h nem létezik 130 lovas opel, akkor egészségedre.
szériába nem gyártanak calibrát 99 óta, de rendelésre igen.

mabbak
ha megtekinted a 803-as hozzászólást akkor rá fogsz jönni h tévedtem és elnézést is kértem 😊
bertino
szerintem tüstént kussolj, szerintem.

nem az a flémkeltõ, aki vitázik a másikkal, hanem aki ilyen postot ír, ugyhogy nyugivan ezerrel

Speedway
A fórumozók között csak Wander tûnik normálisnak!!!
Király vagy Wander!!

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

wander01
kezd olyan érzésem lenni hogy ezt a topikot látogatóknak az átlagéletkora valahol 15-16 év körül lehet maximum <#wow3>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

DJ Bee18
ja hogy neked a kabrió ugrik be. És??? Ki nem szarja le? Neki is arra kéne gondolnia?? 😄DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
f astra helyett inkább az a szar 105 lovas kéne....

wander01
nem akartam semmit hallani, saját vélemény (erre van a forum asszem) 😊 gyártanak még calibrát???

bens
corsa nem nagy kategória teljesítményt nézve. az opel speedsternek van 300lovas változata, gyári. és rendelésre gyártanak 500 le-s calibrát is. ez mind 100% opel. de mind1, neked van igazad, ha ezt akartad hallani...

wander01
ezen nem állok le vitatkozni, annyi loerös amit a kereskedö belehazudott. egy 1.8-as lehet 130 loerös, lehet 124 loerös, attol függ hogy mennyit plasztikázták (direktszürö, sportkipuf rendszer, chip stb) minek ezen vitatkozni? annyi amennyit mond a kedves tulaj, és kész. én bizok az emberekben egészen addig amig nem adnak rá okot hogy ne bizzak bennük. ennyi. ugyhogy legyen 130 <#bee1> és lezárhatjuk a témát

bertino
teccikérteni, csakhogy a lényeg nem az volt, hogy mi marad belõle, hanem hogy van-e 130 lovas opel, semmi több
teccikérteni ?

wander01
esetleg nézd meg mire irtam a commentet (gyk: 500 loerös manta, calibra , max a külsõ lemezboritás eredeti belöle (az auto 5%-a kb <#nyes> ergo már nem érdemes opelnek nevezni😊 teccikérteni? meg a márkanév a forgamiban ahogy danielT mondta 😄

Skynet85
pénteken veszem át életem elsõ kocsiját ami egy Nissan Almera lesz 😛😊

bertino
és ennek mi köze a témához ?

DanielT
A márkanév a forgalmiban 😊
fifi
ezzel a kommentel te is beálltáll a kocaautósok táborába nálam...mert ahogy látom a leghalványabb fogalmad sincs a dologról...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

wander01
akkor adj mellé egy arányszámot is hogy mennyi maradt meg az eredeti kocsibol (5%??) <#nyes>

bens
http://www.car-vs-car.de/gal/Ope5068.html

150 lóerõs corsa. és mellesleg bátyámék corsája 130 lovas, 2 literes motorral.

és ha úgy gondolod h opelbõl nem létezhet 130 lóerõs, linkelhetek neked 500 lovas körüli mantákat, calibrákat is...

DanielT
Jajj..
Speedway
jah és még annyi hogy suzuki 105 lovas de az olyan is!!!szar

Speedway
külföldrõl hoztuk be
f-es astra majd rakok képet fel

Speedway
amugy 97-es és gínpísz télleg nem ért az autókhoz!!!

NeoMaN
A komment második fele nem neked szólt természetesen.

NeoMaN
Ilyesmikrõl beszélek, pláne a következõ mese hozzá: apué volt, de vett helyette másikat. 😊))
Sok szaki. Linkeljetek már nekem 130 lovas opelt, amirõl hihetõ, hogy kiskölöknek adják, és helyette másikat vesznek. Ez meg egyszerûen nevetséges:

"Miért ha új swiftbõl van 1.5-ös 102lovas akkor egy 1.8-asból simán kijön 130."

Ez sokkal több dologtól függ, mint a köbcentitõl. Dehát ez nektek mint hozzáértõknek nem szúrt szemet, szal biztos én tévedek. 😊

I.C.ram
Ha sima 1.8-as, akkor tudtommal max 124 LE lehet. De lehet tévedek.
wander01
no para senki nem születik autoszakinak 😄 csak zöldnek de azt elnézzük <#nyes> GSI astra király lehet bár az uj opc astrák a csucs nekem 😄 (opc?)

fifi
ugye te nagyon nem értesz az autókhoz?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

bertino
1.6osból is, csak senki nem hiszi 😊

streeter
Miért ha új swiftbõl van 1.5-ös 102lovas akkor egy 1.8-asból simán kijön 130.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

I.C.ram
2005ös Opel Astra GTC 1.8 sincs 130 lovas, de mindegy. Milyen évjárat?
Speedway
mivan grínpísz????
nemhiszed??? ez nem szuzuki!!!
1.8-as 130 le ha nem hiszed az a te bajod
amugy is ne járj kocsival mert az káros a környezetre!!!

Carfanatic
opel corsa de minden vágyam hogy amcsi kocsim legyen msutan-al az élen de se az ár se a fogyaztás nem azén kategóriám😞

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

NeoMaN
130 lovas opel, hogyne...
😊))))))))))

mabbak
nem mondta senki, csak nekem az astratól inkább a cabrio ugrik be, nagyon bejön a régebbi is meg az új is, fõleg a legújabb twin-top astra 😊
DJ Bee18
de mondta bárki is, hogy cabrio?

Speedway
hát az<#falbav>

mabbak
kellemetlen ez a jogsinélküliség 😊