1359
Autókról
-
#954 Szuzuki Wagon R+ 1.3 (királykék metál fényezett és TETŐABLAK!!!!)
NAgyon vagesz kis kocsi, még sosem hagyott cserben minket, vagyis fateromat. :D -
laceehu #953 Új Audi A5 képek:
http://rapidshare.com/files/19319249/audi.zip -
dieselG #952 Ha már írtam ide valamikor, akkor még mindig egy Opel Astra F 1.6i :)
Most mostam le! -
bootsector #951 Citroen C4 1.6 kupé -
Joker Hun #950 SKODA 120L. -
#949 VAZ 2101 ;) -
Toroco #948 Wartburg 1.3 -
#947 SCANIA 144L 530 meg skoda superb -
k feri #946 Merci 124 -
DJ BP #945 visszaestek az eladások :DDDDD -
#944 Na kihalt a topik. Senkinek nincs új autója vagy valami? -
#943 hány autód van neked?:D -
DJ BP #942 lehet megfogadom :) -
#941 A lehető legmesszebb kell parkolni és inkább többet sétálni, ez az én mottóm :) Persze amikor mosom a verdát mindig lelek rajta valami apróságot ami legutóbb nem volt ott... Nincs mit tenni, az emberek büdös parasztok. -
DJ BP #940 hát kíváncsi vagyok enyém meddig bírja sérülés nélkül a parkolókban... nem leszek boldog, úgyhogy jobb felkészülni :) -
#939 Az gyenge, én tudok csikorogva felnit darálni :D -
#938 jaja sikerült is már egy repedést tenni rá szal :DD -
#937 Beficcent a teszkófelni ahogy nézem :D Van egy kis 205-ös Peugeot-m, azon is ilyen volt, csak 2 db már elszállt :D -
#936 enyimé se peros:D
-
DJ BP #935 biztos Monacoi, sok a Ferka :DDD -
#934 Felétek a férfiak többségének piros a kocsija? Ejha! :D -
DJ BP #933 köszi, egyébként fekete színt láttam már sokat, 3 ajtósat már nem annyira :) -
DJ BP #932 hát marha jó :) már ezt az ipart is űzik... -
#931 Te, ez a Focus tényleg szép, feketében asszem még nem is láttam mifelénk vidéken :) Végre egy férfi nempiros autóval! -
#930 Az orrát én húzgáltam meg, ráadásul a garázsban, satöbbi megpocsékolás titokzatos módon hipermarketek parkolóiban keletkezett, ismeretlen elkövetők által.
Múlt héten a cora előtt elvitték az egyik hátsó búrát:
-
DJ BP #929 az hosszabb, könnyebben ütik meg a barmok :) -
#928 Eddig volt ez, csak kicsit körbedodzsemeztem:
Vettem mellé ezt, mert húgomnak is ilyen van:
-
DJ BP #927 egyébként télire acélfelni lesz, mielőtt megijednél :DDD -
DJ BP #926 tudom, észrevettem, de már nem volt kedvem akkor tekergetni :). Csoda, hogy így sikerült a fotó, az a jópár pálinka havernál :DDDD -
#925 Cép :) Az első képen rossz irányba van tekerve a kormány, a felnit szokás a képbe csavarni :) -
DJ BP #924 Na ígéret szép szó :)
-
DJ BP #923 Először nekem nem tetszett, de 3 hónapja nézegetek. Ez amúgy egy Trend Plus, külső csomag 1-el (17", hátsó spoiler), a Sony, meg ugye a szín :)
Ja nem újonnan van, 3 hónapos :) -
#922 Az előző Focust ocsmány dögnek tartom, de ez az új nagyon dögösre sikerült! -
DJ BP #921 amúgy belsőről van, gondolom érdekelhet az is :D
-
DJ BP #920 holnap nyomok, még a gépben van, és ezt is éppen volt időm letölteni, mert elvitték a gépet nagynénémékhez, gyerek született, most jött haza képzelheted, gondolom épp most fotózzák minden szögből szerencsétlent :DDD -
#919 Nagyon szép :) Nyomj elölről/oldalról is egy képet. -
DJ BP #918 új autóm (végree, végree :)
előre szólok, csak 100 lovas 1.6-os :)
-
dieselG #917 sötétszürke -
#916 nekem is... -
Vlala #915 Piros.