Az év csalódása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megszólalt az újgazdag faszkalap, akinek apuci mindent megvesz. biztos dzsíforsz nyóc ötezegigamegabuzinagy rammal, háromdé támogatással meg a kutyafaszával van felszerelve a géped, mega alegújabb pennya16osssal, ami má' nulla egész nullunullnullanullanulla 1 mínusz 1 mikronos tecsnológiával készült.
gratula. gyerek szállj le a földre. nagyon gyorsan, mert le fognak csapni.
és azért mert vkinek "CSAK" 400as proci van a gépében, attól még ember, és megítélheti, hogy mi a jó és mi a nem. és nehogy már egy ilyen kiskölök, mint te mondja meg, hogy ki mit tegyen.
de utálom az ilyen kis buzikat. 6 láb mélyen.
gratula. gyerek szállj le a földre. nagyon gyorsan, mert le fognak csapni.
és azért mert vkinek "CSAK" 400as proci van a gépében, attól még ember, és megítélheti, hogy mi a jó és mi a nem. és nehogy már egy ilyen kiskölök, mint te mondja meg, hogy ki mit tegyen.
de utálom az ilyen kis buzikat. 6 láb mélyen.
A W3C szerintem egyaltalan nem szar...
Meg a multit is kulon kell beszerezni hozza, 10 percig probaltam ki, aztan azota sem jatszottam vele...
Miota mondom, hogy az F12001 - 2002 sokkal elethubb vezetes technikailag 😊) Egy elmeny, ahogy meg kell tanulni vezetni minden eggye palyan 😊 Persze kapcsolj ki minden segitseget !
Meggyõztél!
De tényleg,i.c.ram,miért szar a wc3?Erre tényleg baromi kíváncsi vagyok,d nekem nehogy a grafikát emlegesd,mert mérges leszek.
nohát igen, napi 24 oraban wc3azom😊
amugy icram mondd el miért nem tetszik. kivancsi vagyok egy ellenvéleményre
amugy icram mondd el miért nem tetszik. kivancsi vagyok egy ellenvéleményre
es azt lehagytad hogy kb 2-3 evet csuszot a semmiert en mondom a BLizzard egy rakas fos! utolso jo huzasa a diablo 1 volt (NEM A KETTO) azota ontja magabol a szarabbnal szarabb cuccokat.
GP4 engem sziven csapott annyira kaki
akkor neked ez volt az elso jatekod!!! ha ez neked hangulatos akkor neked mondjuk egy igazi hangulatu jatek infarktust okozhat
Miért csalódá a GP4 bazze???
Hogy lehet hogy rosszabb mint a 3?Fel nem foghatom...
Hogy lehet hogy rosszabb mint a 3?Fel nem foghatom...
Nem tudom hogy vagytok vele, nekem a WarCraft III sem jött be igazán.
szerintem is egy fos
igaz én csak két percig próbálkoztam vele
igaz én csak két percig próbálkoztam vele
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
És hentelni sem lehet úgy, mint az elõzõ részben. Én ezt vártam az újtól is.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Igy van SOF2 suxx 1000-el ellenben a War3 sokkal jobb mint vartam😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mi bajotok a SOF2-vel??? Én kurva nagy élvezettel nyomtam végig! Kibaszott jó grafika, iszonyatos hangulat! Na ja! Akinek csak egy 400as proci van a gépében, az inkább be se szálljon az ilyesfajta játékok megitélésébe!!!
GP4
SOF2
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A NWN-en kivun mind😊))))
Soldier of Fortune 2 IGAZ
GP4 igaz 😄
GP4 igaz 😄
Ebben egyetértünk. De szerintem a GP4 is suxx mert qrva nagy a gépigénye.
Soldier of Fortune 2
Szerintetek melyik játék az év legnagyobb csalódása?