45
Az év csalódása
-
#45 nem bizots hoy rosszhiszemuen mondta... -
#44 megszólalt az újgazdag faszkalap, akinek apuci mindent megvesz. biztos dzsíforsz nyóc ötezegigamegabuzinagy rammal, háromdé támogatással meg a kutyafaszával van felszerelve a géped, mega alegújabb pennya16osssal, ami má' nulla egész nullunullnullanullanulla 1 mínusz 1 mikronos tecsnológiával készült.
gratula. gyerek szállj le a földre. nagyon gyorsan, mert le fognak csapni.
és azért mert vkinek "CSAK" 400as proci van a gépében, attól még ember, és megítélheti, hogy mi a jó és mi a nem. és nehogy már egy ilyen kiskölök, mint te mondja meg, hogy ki mit tegyen.
de utálom az ilyen kis buzikat. 6 láb mélyen. -
Godzzo #43 A W3C szerintem egyaltalan nem szar... -
Godzzo #42 Meg a multit is kulon kell beszerezni hozza, 10 percig probaltam ki, aztan azota sem jatszottam vele... -
Godzzo #41 Miota mondom, hogy az F12001 - 2002 sokkal elethubb vezetes technikailag :)) Egy elmeny, ahogy meg kell tanulni vezetni minden eggye palyan :) Persze kapcsolj ki minden segitseget ! -
TneX #39 Meggyőztél! -
TneX #38 De tényleg,i.c.ram,miért szar a wc3?Erre tényleg baromi kíváncsi vagyok,d nekem nehogy a grafikát emlegesd,mert mérges leszek. -
#37 nohát igen, napi 24 oraban wc3azom:)
amugy icram mondd el miért nem tetszik. kivancsi vagyok egy ellenvéleményre -
#32 es azt lehagytad hogy kb 2-3 evet csuszot a semmiert en mondom a BLizzard egy rakas fos! utolso jo huzasa a diablo 1 volt (NEM A KETTO) azota ontja magabol a szarabbnal szarabb cuccokat. -
#31 warcraft3. nemcsak a single szar de a multi egenesen undorito. felhábooritoan szar...
:) -
Anee #30 GP4 engem sziven csapott annyira kaki -
#29 Nem akartam elhinni, de ma én is láttam: SoF2... Borzalom, az első rész messze jobb nála.
-
#27 akkor neked ez volt az elso jatekod!!! ha ez neked hangulatos akkor neked mondjuk egy igazi hangulatu jatek infarktust okozhat -
TneX #26 Miért csalódá a GP4 bazze???
Hogy lehet hogy rosszabb mint a 3?Fel nem foghatom... -
#24 triplaWC:) -
#23 most ne az év játékáról beszéljünk, szal a wc3-at ne emlegessétek már.. :) -
TheZsenyka #22 Nem tudom hogy vagytok vele, nekem a WarCraft III sem jött be igazán. -
#21 sof2 rulez wc3 suuuuuuuxxxxxxxxx -
#20 szerintem is egy fos
igaz én csak két percig próbálkoztam vele
-
#19 És hentelni sem lehet úgy, mint az előző részben. Én ezt vártam az újtól is. -
#18 Igy van SOF2 suxx 1000-el ellenben a War3 sokkal jobb mint vartam:) -
Lantee #14 Mi bajotok a SOF2-vel??? Én kurva nagy élvezettel nyomtam végig! Kibaszott jó grafika, iszonyatos hangulat! Na ja! Akinek csak egy 400as proci van a gépében, az inkább be se szálljon az ilyesfajta játékok megitélésébe!!! -
Air #12 GP4 -
#7 SOF2 -
Xenon #6 A NWN-en kivun mind:))))) -
AMD rula #5 Soldier of Fortune 2 IGAZ
GP4 igaz :D
-
#4 F1GP-4 -
Cobra11 #3 Ebben egyetértünk. De szerintem a GP4 is suxx mert qrva nagy a gépigénye. -
TneX #2 Soldier of Fortune 2 -
Cobra11 #1 Szerintetek melyik játék az év legnagyobb csalódása?