71
Hát igen, juli 1 után vége a gyereknapnak. Ki milyen megoldást talált erre a \"matáv szindrómára\", és mennyiért?
-
#71 EMKTV
2 megabit/1 megabit, havi 5 ezer ft -
Fat-R #70 még augusztus 1-ig marad a kedvezmény örülhetnek a matávosok -
Fat-R #69 bocsi az off-ért
ez volt az utolsó -
Fat-R #68 pontosabban azokon amik az uw.hu-n vannak -
Fat-R #67 válaszoltam
de van egy kis gondom
az hogy az oldalak felénél menük meg szövegek helyett csak négyzeteket látok meg mndenféle szimbólumokat ez mitöl van ??? -
#66 Megy egy e-mail . -
#65 nagy különbség -
Fat-R #64 oke bocsi
skorpio7 tudsz küldeni címet mailben ??? -
#63 Az egyik az kbit/sec a masik meg kbyte/sec -
#62 Fat-R !
A válasz pontosan a hozzászólásod feletti hozzászólásban ( Efreet ) van . -
#61 de szigorúúú vagy! -
#60 Nekem is 50-el jön... -
#58 itt nem warezolunk... ha bármi ilyesmit akartok intézni, azt mailban, vagy a programok beszerzése topicban. innen törölni fogom. -
Fat-R #57 te honnan szedsz le ennyi mindent? igazán mondhatnál egy jó címet mert és csak egy párat ismerek az meg kurva lassu
előre is köszi -
#56 HI!
ADSL -
#55 Azért a helyedben csak hozzákezdenék letölteni , hátha ...
Nekem egész éjjel ment , leszedtem a Time Machine filmet és most a NWN-ot kezdtem el .Holnap estig , ha így haladok összességében vagy 8-9 GB meglesz .Persze most hirtelen annyi mindent szedtem le , amit különben feleslegesnek ítéltem volna , szóval kiélem a vágyaimat , ha már így alakultak a dolgok . :) -
#54 ádéesel -
#53 intert
-
Fat-R #52 na mostmár jó -
Kft. #51 ja bocs most más néven vagyok fent -
Kft. #50 na közben megtaláltam a upc levelét és nálunk is 25-étöl van chello. a letöltési sebességet én is megnéztem és éjjel-nappal 55Kb/sec de a havi letöltés még mindig csökken szóval lehet hogy azt még nem állitották át 15Gb/hó-ra -
Zozo76 #47 dial-up (mar ugy 6 eve) :)
Tegnap probalt egy (egyepkent nagyon kedves hangu) lany az ugyfelszolgalatrol "rabeszelni" ISDN-re. Mikor felvazoltam neki hogy nekem a dial-up utan ADSL vagy KABEL kell, vagy fel orat beszelgettunk a MATAV/VIVENDI hulyesegerol. Meg azt is elmondta hogy neki nincs is otthon vezetekes telefonja, meg hogy milyen kocsog allapotok vannak a cegen belul is. :) -
#46 Axelero Kábelnet. -
#45 Ja igen ... ez Szolnokra érvényes . -
#44 Szia !
Hát tudod amikor bementem a szerződést módosítani , direkt rákérdeztem , hogy ugyan mondja már a kedves hölgy , mégis mikortól van chello ( szerencsére értett hozzá és mivel pont egy napon születtem vele , közölte is ) .
-Nálunk az átállás 19-24-ig tart és elvileg 25.-étől már chello van .
Én meg nem is foglalkoztam vele , amíg 26.-án el nem olvastam egy levelet , amit a haver írt .:
szia **** !!
nem is tudom merjem-e irni?
nálad mi a helyzet a letöltési sebességgel?
én már 6 giga felett járok(a 3 GB-ból, 17.-e óta),de bizony isten néha már félek,hogy szétveti a modemet:átlag kb.:50 Kb !!!! ez aztán a korlátozás,isten tartsa meg
szokásukat!!(he-he-he-hö-hö)...
Hát ezek után én is megnéztem , hogy mi a helyzet .Azt észrevettem , hogy a számláló az meg se moccan .Mivel már úgy is kevés volt a hátramaradt letöltési kvótám , így gondoltam elkezdek tölteni .
Szóval az a helyzet , hogy 26.-a 11:00 óra óta megy a gép megállás nélkül , átlag 50 Kbyte sebességgel , ami éjjel és reggel 53-54 körül mozog .Azóta leszedtem a ( game ) Cultures2-t , Zanzarah-ot , Syberia-t és az ( film ) MIB 2 , Pókembert és sok egyéb apróságot .Most lesz 48 órája , hogy folyamatosan töltök , majd este hagyok egy kis pihenőt a gépnek és éjszaka újra beindítom ( úgyis munkában leszek ) .
Ugyan nem tudom , hogy hol tartok már letöltésben , de ilyen tempóban a 10 GB-ot vasárnap estig tuti elérem , csak bírja a gép . -
Fat-R #43 skorpio te hol lax hogy 26-átol van chello mert én debreceni vagyok és nekünk most kötik át a broadband-et chello-ra.
mert ugye nem mindegy hogy 1Gb/hó vagy 15Gb/hó és hogy tölthetem a warcraft3-at vagy várnom kell még 3 napot
na meg a sebesség is majdnem a duplája -
#42 100Mbit LAN, havi ezer pénzegység! holnapig... :((((( -
#41 viszont nemcsak az ISDNt, hanem az internet előfizetést is le akarom mondani a mocskos matávnál
csak azt nem tudom mire menjek helyette, mert ami van, elender, vnet, alarmix, az mind nagyon gagyi netelőfizetést kínál
-
#40 nekem 384es adsl van havi 8rugo, ingyen lehet 30.ig beköttettni datanetnél... -
#39 komoly? -
#37 Nálunk ISDN van, otthon is az van még júl. 1-ig, de aztán semmi nem lesz... ADSL még nem várható felénk az idén(!)... -
#36 Na végre ... mától már chello-t . -
#35 nemsokára semmilyet -
#34 Én nekem a napokba kötötték be az ADSLt (Axelero) és én nagyon megvagyok vele elégedve, bár én nagyon sajnálom azt a 15000Ft-rá! De hát Internet az kell! :)) -
#33 sajna nekem freeweb nem jön be (belgium) külföldre nem jó -
#32 oké -
Yeti_ #31 StarCraft
UPA -http://upa.freeweb.hu
a honlappal csak az a gáz, hogy csak 1024ben néz ki elfogadhatóan(hiba nélkül), mer ugye nem tom frissíteni otthon, csak itt, így viszont nehézkes
fórumra nézz be, most zártunk le egy flame wart. -
#30 ki máyer ?
klános ? melyik klán ? milyen játék ? -
Yeti_ #29 nagy máyer, csak gémelni nem tok
az pedig kellene, mert klános vagyok->sc rulzz:)) -
#28 hehe