Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Arról az elsõ fele után majdnem kimentem a moziból😄 a csatajelenet tetszett😄 Azért maradtam, de Yoda mesteren szarrá röhögtem magam😄 Az a spok pörgés forgás meg pattogás a gumibogyószörpként😄 LOL volt nagyon😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

És az Ep2-vel mi a helyzet? Az már tetszett?
Bucser
Mondjuk mert utálom az Ep1-et???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Johnyy
ez kanyarban nem az!!! hogy keverheted össze? 😊))

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Punkerwork
nem, az a Jedi templomban volt, ez meg Palpatine irodája.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Bucser
Ez nem ugyanaz a szoba ahol a Jedi tanács vitatta meg Anakin ügyét az elsõ részben??

Punkerwork

Punkerwork

Punker
a könyv borítója:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punkerwork
2007-2008 volt a hírekben.

Serpa
errõl úgy emléxem már meséltél.
tehát ~ 2-3 évet írtál.

Punkerwork
igen HD-DVD-n, (vagy Blu-Ray-en) a régieket HD-TV szabványra újították fel (1280*1024) és utánna butították le DVD-re (712*576)

Serpa
az sem elképzelhetelen, hogy kiadják mind a 6 részt egyben, az ep III után.
hisz abból is pénz folyna be.

Punker
tesco-ban volt kirakva a klasszikus trilogy, EPI-II-õt már csak elfekvõ készleten találhatsz vagy esetleg 1-2 net-es DVD boltból tudsz rendelni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Solid Snake GH
Tesco vagy valami DVD bolt. <#idiota>

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

raziel.
sziasztok

sry hogy ideirom de azt akarom kérdezni hogy a Star Wars osszes részét dvd-be honnét lehetne leszedni?

thx

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

thx

bigapó
Nos ez többnyire spoiler, de ha nagyon kíváncsi vagy akkor látogass el ide, és itt barangolva részletes leírásokat kapsz a 3. epizódról, ugyanis ebben a részben zajlik le ez is, annyi minden más mellett (már nagyon várom<#beka2>). Ezt persze csak saját felelõsségre, mert úgy tudom, hogy elég részletes már a leírása a filmnek. Speciel Én még egy vesszõt sem néztem meg belõle😊 nem akarom lelõni a galambot... vagy mit.

The Matrix has you...

komolyan izs érdekel

bigapó
Akkor a kérdés költõi?

The Matrix has you...

ezek izs jóak

Johnyy
rózsaablak! már a trilogiában is iszonyjól nézett ki!!!!

Punkerwork

egyébként hi

hogy lesz anakinból dart vader!?<#nyes>

ilyenn dög lesz benne?<#ijedt><#merges2>

Johnyy
kiváncsi leszek mi lesz a technika ellene!!!

Ja és el ne felejtsük,, lehet hogy ismeritek devan egy nagyon jó háttérképes oldal!

Johnyy

Alien
Hmm, tényleg jó kép 😄

Johnyy
detto!! ! ! !

Johnyy
jedi imitátor 😉)))))))))))))))))))<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Johnyy
egy fárasztó jelenet után átugrottak a káváhordogató fiú fotótermébe, pikcsörnek 😉)))

bigapó
Talán be lehet tudni fiatal korának ezen hátránya(legalábbis gondolom), de az a bizonyos fénykard-párbaj a kedvencem abban a részben😊) Azt többször is megnézem, mikor odaérek😊

The Matrix has you...

Itt egy minden eddiginél faszább kép Grivirõl...

Mára asszem befejeztem mûködésem 😄
Pedig az uralkodó legkedvesebb ünneplõ ruháját agatta magára ezen alkalomból 😄
Seth
LOL..mint két farsangi jelmezes

PSN ID.: Beegabor

Muahaha
Seth
Ezen jót röhögtem:

Grievous tábornok adata:
Height:1.904 meters (default configuration)

Amúgy biztos kemény csávó lesz. Trófeaként viseli az övén a legyõzött jedik kardjait.Király lenne ha mondjuk 3-4 kardot forgatna egyszerre..

PSN ID.: Beegabor

Johnyy
EZ egyébként teljesen igaz! De Jó harcos és jó volt nézni a vásznon, azért ezt nem szabad elfelejteni!

Punkerwork
Maul 1 senki szégyen a sötét oldalra, nincs meg benne semmi abból a nemességbõl ami megvan Vader-ben Palpatine-ban vagy Dooku-ban

Johnyy
akkor lehet lesz egy ujabb kedvencem, mert Dart Vader és maul mellet ugy néz ki hogy ennek a fõmellékgonosznak is egész jó a dizájnja!!

És maul nem volt bohóc, hanem csak egyszerûen nem ismertük meg a személyét! mondjuk az biztos hogy amikor láttam a filmet nem voltam oda érte de ,, most mondjátok ha nem, az obi van és közööte folyó párbaj bolt az eddigi sztem legjobb fénykardviadal!!!

Johnyy
Sorry! ebõl is látszik hogy sokat öregedtek,, vagy talán csak kevesbb a hajuk! , amúgy derengett azért 😊

Punkerwork
annál kicsit keményebb, Maul 1 bohóc volt hogy legyenek új rajongók pont mint Jar-Jar.

Õ Grievous a 3. rész fõ/mellékgonosza, kb annyi szerepe lesz mint Maul-nak az elsõ részben...
Punkerwork
nem õ lesz a mostani fõenemy?

Sephi
En a Lando melleti robot pofat nem tudom hova tenni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bigapó
Hi!

Ez tényleg szomorú, hogy Bail Organa-t (Jimmy Smits-balról) és Qui-Gon Jin-t (Liam Neeson-jobbról) nem ismerted fel...

itt a bizonyíték, + a többiek neve is akiket nem ismernél még fel

The Matrix has you...

Johnyy
jar-jar és do-ku fölött az a 2 csávó kicsoda,, nagy szégyen de nem simerem fel õket! egy kicsit azért gyanítom!!!,, kár hogy obi van már nem lehetett raja a képen!

Sephi
Pontosan 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Johnyy
jó így ujra látni õket! 😊)))))))))))