3766
-
#1241 Nagyon spoileres!
Én kipróbáltam, az első pálya előtt kapásból egy video betét, egyenesen a filmből kiollózva, de vagy 1 perc az űrcsatából, meg minden. Überbeszarás. -
#1240 Egy moderátor - ha van köztetek - kivenné az #1228-as linkről a http elől a 0-t?
THX! -
#1239 de.. pedig mar itt a jatek:)))) -
#1238 nem kibírod már ezt a két hetet? -
#1237 mar megvan 19. ere a jegy:) akkor addig ne jatszak vele?:))))))))) -
#1236 Hát ha a Phantom Menace játékból indulunk ki, akkor eléggé spoiler-es lehet ez a rész is. -
#1235 Csocsesz, egy olyan játékot töltessz ami egy az egyben a film gerinctörténetét veszi lapul, ha engem kérdezel a játék spoileresége kb. 100% a filmre vetítve, ha nem moziba akarod megnézni akkor csak játsz nyugodtan, -
#1234 a revenge of sith jatek nagyon spoileres lehet?? most toltom le de nemtom hogy nekiujjek e:) -
Mihail #1233 ez geci jó ! -
#1232 Váááázzzz!!!! :D D::D:DD Hasaltam! ?:SSWSS -
#1231 :D állat -
#1230 szedd ki a 0-t az elejéről.. -
#1229 A lap nem jeleníthető meg -
#1228 Orange - Gold Spot - Darth Vader -
#1227 én most szedtem le! -
#1226 :(
ilyesmit fel szoktak rakni netre?
azzé 5 ropi ...
megnézném megéri -e az árát. -
#1225 -
#1224 nembaj -
#1223 most rendeltem egy Ep.III. polot az USA-bol mert a haver pont 16.-án jön haza...
az éjféli premieren már abban viritok... -
#1222 501-es légió -
#1221 Kész a magyar Star Wars III. -
Mihail #1220 most a későbbi részekről nem volt szó. de akkor is csak amiatt teszi, mert a fián megesett az a kevés szive ami még maradt -
#1219 dehogy is, azzal hogy a 6. epizódban lehajítja a császárt azzal billenti vissza az egyensúlyt, az emberi gonoszság és az erő között. -
Mihail #1218 az egyensúly lényege az lett volna, h anakin megtalálja az egyensúlyt az egoja és Út között. de nála erősen az ego felé billent a mérleg, aminek egy olyan erőszakos egó-kiterjeszkedés lesz a vége, hogy egy galaxis szakad bele ketté -
#1217 már 4990 akkro már nincs előrendelés hétvégén még 4k volt :( -
Mihail #1216 poén volt, tudod -
#1215 hmm.
többre számítottam.
elvileg ma jelent meg.
nem tom kapható e már a nagyobb boltokban. -
#1214 3999 volt Xpress-en múlthéten, nem tom meddig kell előrendelni. -
#1213 DVD -s soundtrack mennyibe kerülhet?
"16 zenei videó és 70 percnyi John Williams által összeállított, a sagát elmesélő zenei betét lesz fellelhető rajta". -
#1212 Origin: unknown
Mindenhol - hivatalos, nem hivatalos, fél hivatalos, báboldalak - ez szerepel.
Egy SW-s pletyka szerint a winfosra írt első Yoda Stories egyik párbeszédében benne volt, de én azzal nem nyomtam soha ... :(
De talán kérdezd meg tőle, magától! :) -
#1211 Egy kérdés lenne:Yoda milyen fajhoz tartozik,honnan jött,vagy hol született tudja valaki? -
#1210 Ebbe az uj zenes trailerbe a vegen meg eszre kell veni hogy a "lordvederyesmasterrise" jelenetnel Vader kezei mar nincsenek felkotve olyan benan :D -
#1209 A zene nem jó. Idézek magamtól:
"Zene leülteti a hangulatot, pedig olyan szinten odabassza magát, hogy hátrakényszeríti az embert, beledöngöli magát a zsigerekbe, hogy az erő veled van! A saga -k a koronázása kell, hogy szülessen!
[mórozusan ingatja a fejét]
[hiába jó a zene, egyszerűen nem illik a pergő képpsorokhoz]" -
#1208 vége!: -
#1207 lol... -
Lyan Kyj #1206 Az első 7 perc, űrcsata, azt élvezni fogja, aztán meg jönnek a durvulások...
SPOILER jön!: Fej nélküli Dooku, meg a többiek... -
#1205 Hippokám én mindig addikt voltam:)
és még 1.433.910 másodperc... -
#1204 Jól mondták korábban, KORHATÁR NÉLKÜL. Ezt nem tudom ki találta ki, de gondolom valami országgyűlési képviselő volt:))) -
#1203 ez komoly?? :))) akkor majd megkérdezem asszony unokatesóját, hogy neki hogy tetszett miután megnézi(12 éves). egyáltalán nem érti az összefüggéseket, keveri a szereplőket, de azért imádja a Sztárvárszt... :DD
Ezek után érdemes lesz beülnie erre a filmre is:)) -
Lyan Kyj #1202 Grievous nem robot! Élő lény volt, de már csak a szemgolyói és az agya maradt meg. Bár én is robotnak mondanám, akkor lenne ez igaz, ha A.I.-ja lenne. De nem. Nem erőérzékeny, fénykardja csak azért van, mert a megölt Jedikét elvette. Direkt arra tervezték, hogy Jediket írtson csakúgy, mint a testőreit. A regényben van egy rész, mikor leírja, hogy az agyába ültetett implantok miatt képes gépi, emberfeletti gyorsasággal reagálni környezetére. Amúgy nem kell félni, ez a film lesz a legsötétebb, 1000%, és ha korhatál nélkülinek tekintik a magyar illetékesek, az ő bajuk, meg a sok kisgyereké, akik boldogan ülnek be a filmre, és sírva, bőgve kimennek, egy örök életre az ideggyógyinztézetbe kerülve a megrázkódtatástól...A filmben a gyerek-mészárlás holokommon keresztül lesz mutatva, bár asszem mutatnak egy olyan részt, hogy Anakinhoz odamegy két gyerek-padawan, és kérdik, hogy mit tegyenek, erre ő meg szépen elszeli őket...