Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
sorry, ide akartam berakni nem a másik topikba

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Johnyy
Kár hogy vége lesz!!!! , nem lesz viszaszámláló??????

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Punkerwork
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>SPOILER<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

"Most, hogy a hivatalos oldalról megtudtuk: a III. Epizód utolsó mondatát ugyanaz a szereplõ mondja el, aki elsõként szólal meg a IV. Epizódban, ráadásul ugyanazon a helyszínen, ideje fellebbentenünk a fátylat arról, hogyan hangzik pontosan ez a mondat.

A Tantive IV fedélzetén Bail Organa szenátor magához rendeli hajója kapitányát, Raymus Antillest.

"Az ön gondjaira bízom ezt a két droidot." - mondja a szenátor a mellette álló Szrípióra és Artura utalva. "Tisztítsák meg, fényesítsék ki, és hozzák helyre õket a legjobb alkatrészekkel! Az újszülött lányom tulajdonában lesznek."

Antilles kapitány elvezeti a két droidot.
"Pompás!" - lelkendezik Szrípió, ahogy Artuval a folyosóra lépnek. "A lánya Anakin gazda és Amidala szenátor gyermeke. Már alig várom, hogy mindent elmeséljek neki a szüleirõl! Biztos nagyon büszke lesz rájuk."

Bail utánuk szól. "Ó, ami a protokolldroidot illeti: töröljék a memóriáját!"

A kapitány jelzi, hogy vette a parancsot.

"Ó!" - kapja fel a fejét Szrípió. "Ó, tervezõm!" "

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Argon
Nekem nagyon tetszett, felelevenítette a haverokkal való multis játékot a Jedi Outcasttal.

http://terhelyecske.uw.hu/duel_teaser.wmv - remélem tetszik majd 😉 A teljes filmet még vagdalják..
Argon
Már csak 99 nap 2 óra és 28 perc van hátra a 3. episodig.

Serpa
olvastam.
😊

Punkerwork
elméletileg a héten meglesz 😊

Serpa
azzé a bemutatóig remélem elkészül a banner.

Punkerwork
ja Lesszi? csak poénkodik 😊

Serpa
bannermûhelyben.

Punkerwork
nekem? ki?

Serpa
láttam.
igazad van.

ban -t szántak neked.
😊

Punkerwork

nem tetszett annyira

Serpa
mér ?

Punkerwork
kértem már 1-et de az nem nagyon tetszett 😞

Serpa
de akkor más kép kellene.

Punkerwork
banner kéne megcsinálni hogy számoljon vissza 😊

Serpa

Punkerwork
venni kéne egyet 😊

Serpa
te vágod ?

Punkerwork
még 100 nap lehet vágni a centit 😊

Már olvasható szintén magyar nyelven a spoiler folytatása 😄

Star Wars Galaxis
linkeljé vazze, lusta vagyok<#vigyor>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Solid Snake GH
fõleg ha ezt PONTOS J-vel teszi. <#vigyor1>

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

A legújabb spoiler már elolvasható a galaxison 😊 (bocs a sok reklámért 😄)
Johnyy
obivan látja hogy egykori tanítványa egy sötét merter elõt hajt felyet!

Punkerwork

Újabb kép szivárgott ki és már meg is tekinthetõ a galaxis.starwars.hu-n! 😊 Lessétek 😄
Punker
"A starwars.com közzétette a Star Wars: III. Epizód nemzetközi bemutatóinak dátumát. Ahogy reméltük, az Egyesült Államokhoz és a világ legtöbb országához hasonlóan Magyarországon is 2005. május 19-én, csütörtökön lesz a premier. Mint a közzétett listából kiderül, a környezõ országokban is erre a napra esik a bemutató, egyedül Romániában kell egy nappal többet várniuk a rajongóknak. Ellenben a francia nyelvterületen (Franciaországban, Belgiumban és Svájc francia nyelvû tartományaiban) élõk kiváltságos helyzetben lesznek; hozzájuk már május 18-án megérkezik A Sith-ek bosszúja.
A filmet legutoljára (július 9-én) Japánban mutatják be, ahol július a Star Wars-filmek bemutatójának megszokott idõpontja."

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
volt már párszor róla szó 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

vargam
Bemutatták a film elsõ 8percét azt mondták ez is lenyügözõ.<#worship> (ha ezt már valaki irta akkor sorry)

..the warrior\'s heart begins pounding faster...

A legújabb kémjelentés és KÉP már megtekinthetõ a galaxis.starwars.hu-n magyar nyelven.
Serpa
még jó, hogy gyorsan kapcsoltam ...

Punkerwork

Punkerwork
a köv trailer pedig március 11-én jön ki az USA-ban (csak<#szomoru1>)

Punkerwork
a bevezetõ szöveg:

"Háború tombol. A Köztársaságot
a könyörtelen Sith nagyúr, Dooku gróf
támadásai morzsolják szét.
Mindkét oldalon hõsök küzdenek.
A Gonosz mindenütt jelen van.

Az ördögi droidvezér, Grievous tábornok,
egy meglepetésszerû hadmozdulattal
betört egészen a Köztársaság fõvárosáig,
és elrabolta a Galaktikus Szenátus vezetõjét,
Palpatine kancellárt.

Miközben a Szeparatisták droidserege
értékes túszukkal a kezükben megpróbál
elszökni az ostrom alatt álló fõvárosból,
két Jedi-lovag kétségbeesett kísérletet tesz
a foglyul ejtett Kancellár kiszabadítására....."

és az összes (angolul)

Solo nem fog szerepelni, viszont Qui-Gon visszatér szellemalakban ami boldogság mert az õ karaktere mentette meg az I. részt 😛 (megtudjuk miért nem tûnt el amikor meghalt! 😄)
Punkerwork
Star Wars: Republic Commando demo kint van!!!

Sephi
Pontosan... legalabb emlitest tennenek rola...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Punker
Solo még gyerek lenne az új részben szal......

Seth
Gondolom még Solo is gyerek nem????<#szomoru2>

PSN ID.: Beegabor

Johnyy
meg egy pár wuki!!! akkor már solo is!! érdekes ford itt lesz örgebbm int az elõzõben....

Sephi
Gyerekek arrol volt hogy hogy a fiatal Han is megjelenik a harmadik reszben... ez igaz?

Csubi benne lesz az tuti...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Punkerwork
starwars.hu-n nézzétek a híreket! 😊

bigapó
a fely az fej. Csak azért szólok, mert gondolom most gyakorlod a magyart. Honnan is szoktál irogatni?

The Matrix has you...

Bucser
Ahogy a Trailerbõl láttam mintha Sidious is Kardot fogna??? Jól láttam???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Johnyy
ez a lényeg hogy a jó jedierõk a védekezésre öszpontosítanak, nem látványosak de erõsek, és ezek közé tartozik a fénykardpárbaj,, és abban a helyzetben megkövetelte a szitu, de majd most májusban egy igazi legyõzhetetlen sötét urat láthatunk

Imádom Dart Vadert!!!!!!!!!!!!!

REmélem végre utolsó résznek nevezetten hatalmas harsokat , azaz látványos és hoszú harcokat és sötét erõhasználatokat fogunk látni!!!!

Bucser
Én nem vagyok SW rajongó, csak szeretem az eredeti triológiát.. és a Darth Maul vs Quai Gon Jinn összecsapás nekem is tetszett.. (nem az Obi-wanos mert az röhejes volt...) Meg akkor is.. én úgy tudtam és úgy gondoltam, hogy Yoda erõmester és nem fog lealacsonyodni holmi szablyahadonászáshoz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Johnyy
SZtem aki igazi SW rajongó az az EP 1. 3 részét is imádja! tudom hogy és nekem is a 77 es trilogia az ász dart véder rulz, de ez a msotnai is star wars és az a történet!!! szla egyébkjént nekem az 1 rész nem jött be mert ráerõltettem magamra hogy mewgszeressem és mmost így a többivel együt mint kiegészítõ elem szeretem!!

Aszem ezt már beszéltük de az eddige legjobb fénykard viadal az a dart maul vs obivan volt!!! és a 2. is jó volt, legalábbis moziba nagyon élveztem, de az a fiatal joda felye volt röhely!!!

a patogóa harc meg azt tükrözte hogy most nem top mi Jodának a faja de az a fely meg maga a karakter egy gyenge lény gyámoltalan mozgás stb.- de ez erõ által hogy tud harcolni.....